Ceyhun, EnginCengiz Akgun wrote:Selcuk Inan, Umut Bulut, ve Burak Yilmaz. Ha gayret 2010 model TS'u yaratacaklar galiba.
Biraksalar, sahaya yansimasaydi sempiyondular.
Moderator: Staff
Ceyhun, EnginCengiz Akgun wrote:Selcuk Inan, Umut Bulut, ve Burak Yilmaz. Ha gayret 2010 model TS'u yaratacaklar galiba.
Engin Baytar'i unuttun Cengiz Abi.Cengiz Akgun wrote:Selcuk Inan, Umut Bulut, ve Burak Yilmaz. Ha gayret 2010 model TS'u yaratacaklar galiba.
Ceyhun'u da unutmusum.Murat Fahrioglu wrote:Engin Baytar'i unuttun Cengiz Abi.Cengiz Akgun wrote:Selcuk Inan, Umut Bulut, ve Burak Yilmaz. Ha gayret 2010 model TS'u yaratacaklar galiba.
Yabanci kontenjani yok, istedigimiz mevkilere uygun fiyata Turk oyuncu varsa neden olmasin. Bu saydigimiz oyuncular arasi zaten iyi bir kimya vardi.
Resmi sitede hicbir aciklama yok, hatta Hamit'in bittigini de yazmadilar, neyi bekliyorlar acaba?
Ceyhun'u ben mahsus yazmadim zaten herhangibir katkisi olmadi, vasat bir yedek.Cengiz Akgun wrote:Ceyhun'u da unutmusum.Murat Fahrioglu wrote:Engin Baytar'i unuttun Cengiz Abi.Cengiz Akgun wrote:Selcuk Inan, Umut Bulut, ve Burak Yilmaz. Ha gayret 2010 model TS'u yaratacaklar galiba.
Yabanci kontenjani yok, istedigimiz mevkilere uygun fiyata Turk oyuncu varsa neden olmasin. Bu saydigimiz oyuncular arasi zaten iyi bir kimya vardi.
Resmi sitede hicbir aciklama yok, hatta Hamit'in bittigini de yazmadilar, neyi bekliyorlar acaba?
Bu konuda kimseyle gorusme yapilmayacak, TFF hesabina 5,5 M yatiracaklar, lisansini alacaklar. TFF parayi Trabzona gonderecek.Murat Fahrioglu wrote:Melo'da Fener devreye girmis diyorlar.
Bu arada Burak konusunda kulup aciklama yapmadi yani daha gorusmeler basladi da demedi, ben o konuda supheliyim.
Yani simdide Sadri ile papaz olacaklar oye mi? Amarabat'la yattilar Amarabatla kalktilar. Kayseri kozunu iyi oynada. bu heriften artik kendilerine bir hayir gelmiyecegini biliyorlardi. Topuz'u FB'ye guya 9M'na mi ne kakalamislardi. Ne yapti Topuz gecen sene? Fena oyuncu degil ama bu paranin karsiligini verdi mi? Amarabat'da oyle olacak. Adam solak olsa hadi diyecegim. Dediginiz gibi sag tarafi sisirdikce sisirdiler. Sabri'sinden tut Hamit'e kadar. Bu takimda sol ayakli oyuncu kim. Balta mi baltayi tasa vuran. Hala Melo diyorsunuz. Ne yapacaklar Melo'yu artik? Tursunu mu kuracaklar? Caglar diye bir adam aldilar iki mac ust uste oynayamadi kofte. Yok Yekta idi idi yok bilmem ne idi. Bir suru moloz var takimda.Mehmet Gurdal Cetin wrote:Bu konuda kimseyle gorusme yapilmayacak, TFF hesabina 5,5 M yatiracaklar, lisansini alacaklar. TFF parayi Trabzona gonderecek.Murat Fahrioglu wrote:Melo'da Fener devreye girmis diyorlar.
Bu arada Burak konusunda kulup aciklama yapmadi yani daha gorusmeler basladi da demedi, ben o konuda supheliyim.