yaw benim bildigim, kirmizi kartta avantaja biraksa ve gol olsa dahi ´son adam faulu´ yapmis lehmann oyundan atilirdi golu verdikten sonra..
ben olsam maca zaten bellettiyle baslardim
bir de van bommel yerine maca iniesta´yla baslardim,
Mert Tokmanín ¨backdoor cut¨ analizini çok dogru ama butun ilk yari boyunca ve hatta larsson girene dek cok pasif bir hucum yontemiydi, bi kere Roni kacirdi Etoo´yu, o da kirmizi kart pozisyonu oldu. Ayrica ayni modelde ama Ronaldinho solda Etoo ortada, Deco da pasor pozisyonunda cok sayida super mac cikarmis takimi final macinda bu kadar bozmasini ben yadirgadim Rijkaard¨in. Ikinci yarida adam fazlasi olma avantaji olmasaydi Larsson´u Giuly´nin yerine sokup gene ortada hedef olmadan oynamaya devam edecekti sanki..
Eh, uclu forvetin arkasinda da Deco´yla Ronaldinho olunca Arsenal oldugu gibi geri yaslandi, goller de cok supriz olmadi aslinda. Bir de mac boyu (aslinda sezon boyu) barca´nin kullandigi capraz uzun toplardaki isabet yuzdesi ve Etoo´yla Giuly´nin bu toplari kontrol edislerindeki beceriyi kafami sallayarak seyrettim
Ben bugun taptigim Ronaldinho´yu goremedim, hem kendini yere cok birakti hem de finale damgasini koyma adina normalden daha egoist oynadi, DK oncesi son macinda
Arsenal de bu arada bizim macta Adams´in kart gormemesinden dolayi bizim yasadigimiz cehennem-úl-ikinci uzatma devresinin diyetini fazlasiyla odedi. Gerçi o maçta biz hesabi kesmistik ama

)