Iyi bir karar. Bu konudaki yorumumu asagida Italyan kulupleri icin acilan basliga ekledim.Selçuk Samli wrote:"Transferi askıya aldık"
Eric Gerets, ön libero mevkiine yapılacak transferin şimdilik askıya alındığını söyledi
Ozan Ersoy
Moderator: Staff
Çok güzel espri. Tebrik ederimTolga Girici wrote: Bu gidisle Ulker'den verilen parayla borclarin faizi odenir gibi geliyor bana. Bu durumda da reklamlara Ozhan Canaydin cikar. "Canaydin her gun saat 20:45'te Biskrem yiyor! Siz de yiyin! "
Çok basit Hasan abi. Saidou Nantes ile anlaştığı zaman kimse bu takımın şampiyon olabileceğine inanmıyordu. Sezonu 2. olarak bitiren takımın önliberosu gitti diyede bu kadar sorun yaşanacağını sanmıyorlardı, bence...Hasan Tezcan wrote: Saidou'yu gönderirken ne
dusunduler acaba? Bu kadar isbilmezlik olur mu? Canaydin yönetimi
pirskalamaya basladi diyebiliriz.
Uyduruk haberlere itibar etmeyin derim. Gerets'in iki Turk olmayan arkadasiyla sohbeti buraya gecilmismis !!!. O arkadaslar da hemen Yalcin Dogan'i aramislar ve bunu buyuk bir heyecanla soylemisler !!! Geciniz.Ismail Gezer wrote:Dünya kupasında kötü oynar fiyatı düşer gibi salakça bir düşünceleri vardı belki. Portekiz gibi iyi bir takımın, son EC finalisti takımın finallere kalacağını akıl etmeleri çok zordu tabi! Gerçekten anlaşıp almaya üşendiyseler, bizim takım öküzlere emanet demektir..
Ozan Ersoy wrote:Uyduruk haberlere itibar etmeyin derim. Gerets'in iki Turk olmayan arkadasiyla sohbeti buraya gecilmismis !!!. O arkadaslar da hemen Yalcin Dogan'i aramislar ve bunu buyuk bir heyecanla soylemisler !!! Geciniz.Ismail Gezer wrote:Dünya kupasında kötü oynar fiyatı düşer gibi salakça bir düşünceleri vardı belki. Portekiz gibi iyi bir takımın, son EC finalisti takımın finallere kalacağını akıl etmeleri çok zordu tabi! Gerçekten anlaşıp almaya üşendiyseler, bizim takım öküzlere emanet demektir..
Yalcin Dogan ve benzerleri siktiginiz yalanlar kadar kaziklanirsiniz bu
Ozan Ersoy
Bu vakitten sonra 'kaliteli bos adam' almak kumar gibi olur, Hagi transferindeOzan Ersoy wrote:Hasan'cim bizim yonetim isi biliyor ya da bilmiyor. Su anda transfer icin 2-3 hafta daha beklemek dogru olacaktir diyorum. Cok seyler degisecek dunya futbolunda. Bosta kalacak kaliteli adam cok olacak.
Ozan Ersoy
Evet ben de Yalcin Dogan ne zamandir futbola kafayi taktida fotomac gibi bir pacavrada yaziyor demi$tim. Asil onemlisi haberin icerigi boyle masa ba$inda olmasi. Adamlarin internet'de arama diye bir dertleri yok cunku okuyacak yabanci dilleri yok. Asil kabahat sizlerde bu herifleri okuyarak soylenenleri sahi saniyorsunuz. Elbette ortada bir gercek var. Adamin fiati Dunya kupasindan once bu kadar degildi. Poretekizin en iyi futbolcusu olarak gozler onunde olunca fiati artacak. Herkez Marek Heinz degil ki. Bizimki her zaman oldugu gibi el;erinde patladi. Gecenlerde Haznederoglu ne kadar guzel soyledi. Riberi geldiginde alay ediyorlardi Anelka'nin tortusunu getirdiler diye ama megerse gercek yildiz bizimki imi$ biz bile bilemedik diye. Bunlar okuzu gorse tren sanan garibanlar. Sorsaniz Luxemburg Cumhurba$kani arkada$lari. Adam yoklugunda klup yonetimi, futbol $ubesi sorumlulugu gibi i$lere getirilen izansiz agza bakan yeri gelince agzi bir kici bir soyleyen gorgusuz $erefsiz ve haysiyetsizler. Bunlarin lafi ile kenefe gidilmez iken sizler burada iyi yaptilar kotu yaptilar tarti$ma sevdasi icindesiniz. Yazik degil mi vaktinize. Neyse gecmi$te yine o olacak i$te. Birini bulup gelecekler. O da ipe sapa gelmez biri olacak. Bundan once ne yaptilarsa onu yapacaklar bundan hic ku$kunuz olmasin. Cunku ellerinden gelen bu.Ismail Gezer wrote:Yaşar Yalçın değilmiydi o? Yalçın Doğan'ın günahını almayalım
...
Cengiz Akgun wrote:Yazik degil mi vaktinize. Neyse gecmi$te yine o olacak i$te. Birini bulup gelecekler. O da ipe sapa gelmez biri olacak. Bundan once ne yaptilarsa onu yapacaklar bundan hic ku$kunuz olmasin. Cunku ellerinden gelen bu.Ismail Gezer wrote:Yaşar Yalçın değilmiydi o? Yalçın Doğan'ın günahını almayalım
...