Hoppaaa! Mert evladim etrafta aile var. Kiz opucuk vermis idare edin artik. Burayi ara sira okuyan hatun kisiler de vardi. Nermin Lincoln yuzunden zina yapiyorsunuz burada.Mert Tokman wrote: Senin daha evvel verdigin orneklere donelim - hani dedin ya sinifta seks yapan guzel kiz olmayinca Nermin kiymete biner diye - o analojiden yola cikarsak bana gore Lincoln bayagi guzel ama bir turlu sekse yanasmayan, gozunu kirpmasina ve cilve yapmasina ragmen sana elini bile degdirtmeyen, arada bir ona cok guzel hediyeler alir poh pohlarsan sana ufak bir opucuk veren miz miz, devamli ona buna aglayan, gecimsiz bir kiz - ustune ustelik biliyorsun ki bakire de degil Sen diyorsun ki umudu kaybetme kiz guzel elbet birgun verecek - ben de diyorum ki gecen zamana yazik bunun verecegi yok vaktimizi ve paramizi bosa harcamaktansa gidip kendimize baska kiz arayalim.
...
Lincoln ne zaman Neriman olur o zaman konusuruz. Kadikoy Maarif Kolejin de benim bildigim kiz vardi. Hem de bolcana idi. Ya biz ne edseydik peki Kabatas Erkek Lisesinde hormon tavani delince. Yeniceriler gibi ucan sinegin disi mi erkek mi oldugunu bilirlerdi adamlar. 60'lik Kimyaci Zeliha'yi merdivanden cikarken dikiz edecegim diye millet merdivende nerdeyse perende atardi. Birini yakaladi idi. Etegini sivayip donunu gosterdi bundan otesini de git anan gostersin dedi. Boyle birkac kere yakaladigi belli idi.
Yildiz parkinda Carsamba ogleden sonralari ha bu hafta olur olmazsa gelecek hafta elinden tutarim diye yastiga sarilip uyusaydin gorurdun Nermin'i. Ben Yildiz parkinda opucuk aldigimda okul bitmisti be. Serhat'in 6-0'lik maci anlatirken seyirci 10 istedi ama zaman yetmedi dedigi gibi bana da zaman yetmedi. Ortada namus ve iffet gibi kavramlar vardi. Simdi buyuk sehirlerdeki liselerde fuhus bedava imis. Bugunku tazelerin bildiginin yarisini Nermin bilmez ya da bilse bile yapmazdi belki.
Turkiyede bakirligi genelevde bozulmamis, agzinda sigara ve sak sak patlattigi cikletle dur ulan ustume bu kadar abanma diye karnina tekme yememis kac erkek vardi o zaman? Ikinci tekmenin nereye gelecegini iyi bildiklerinden nalet olsun diye kasarliyi birakip cikan ve gelecek sefere para kazanamiyordur ama muamelesi iyidir diye yaslisina yanasanlar mi istersin artik. Benim sansima filmcilikten Yesilcam'in arkasindan sokaklarini iyi tanimamdi belki (Meshur Abanoz sokak). Karakoy denilen rezilligi es gecmem oldu. Degilse bir tekmede ben yerdim. Zaten ondan sonra sorunlar basliyor. Boyle bir deneyimden gecen insanlarin seks hayatlarida o kadar oluyor iste. Genclikte farkina varilmiyor ama psikolojik travma birader basa gelenler. Rus karilari sil bastan yaptiriyormus bu isi iKarakoyde iyi ogrendim diye sananlara.