Iki gun bakmadik kiyamet kopmus yine. Bu kadar yakin olacagini dusunmemistim.Murat Kara wrote:Yakinda bu sacma yazilardan ansiklopedi olacak zaten.
Bu gidisle burada Cengiz ve Ozan bas basa kalacak bir gun. Bir de arada ben de yazarim, gecinir gideriz.
Madem olay parmak hesabina donusmus, ben de kendi adima bu foruma Cengiz'in yazilari nedeniyle geldigimi de soyleyeyim. Iyimser yada kotumser beni ilgalamiyor. Bilgili olup olmamasi da ilgilendirmiyor. Alt tarafi bir futbol forumu burasi! Beni ilgilendiren yazilarinin durust olmasi ve kincilik yapmadan fakat 'yalniz adam en guclu olanidir' felsefesi ile bagimsizligini koruyor olmasi. Ayrica ilginc bazi gozlemlerle hayat hakkinda bazi temel seyleri ortaya dokmesi de hosuma gidiyor. Gerisi hikaye... Gecende cingeneler hakkinda yazdiklari mukemmeldi mesela.
'Karsi daglari ben yarattim' anlayisinda olanlarin bu durumu anlamalari imkansiz elbette. Onlar sancili dogup sancili olenler sinifina giriyorlar ve hayatta huzur bulmalari biraz zor. O nedenle tanriya inanmalari iyi olur bir sonraki hayat icin. Yoksa hic cekilmez.