Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Cengiz Akgun wrote:Nobre fena yakalandi ve kirmiziyi gordu. Ama Bekir de az buz degildi ka$inma konusunda.
Nobre'ye kirmizi dogruymus, cunku ceneye dirsek gelmis.

Seneler once bir Fener-Galatasaray macinda Yusuf Altintas tac cizgisinin yakininda top surerken Fenerbahceli Arap Ismail yolunu tikayip hafif sarj yapmisti, Rambo Yusuf da Allah yaratti demeyip iki tane osmanli tokadi cakmisti Ismail'e :). Ismail sari, Yusuf kirmizi gormustu, ama orada karar dogruydu.
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Tolga Girici wrote:Nobre kirmizi kart gordu az once, ama asil hareketi yapan adam Antep'liydi, ben mi yanlis gordum acaba; adam diziyle girdi ve Nobre'nin bogazina kolunu doladi, Nobre de ittirdi. Hakem Antepliye sari, Nobre'ye kirmizi gosterdi. Iyi o zaman bundan sonra herkes Antepli gibi girsin, rakibi tahrik olup kirmizi gorurse ne ala.
Anlasilan bu sene Federasyon futbol disi cirkin goruntuleri onlemek icin sert olmaya karar vermisler. Bu is icin de uc buyuklerin futbolcularini hedef aliyorlar. Kurunun yaninda yas da yanacaktir. Bizim hakemler kas yapayim goz cok cikarirlar.

Gecen hafta Kadikoy'de Appiah, bu hafta Inonu'de Nobre atildi.

Cok yakinda da GS'dan birisi atilabilir. GS'in bu konuda uyanik davranip, alinacak kirmizi kartlara verilecek cezalari belirleyip, futbolcularini birer birer uyarmasi gerekiyor.

Yonetim ve teknik heyetin ozellikle hakemlerle cok konusan, itiraz eden Hasan Sas'i uyarmasi gerekiyor. Ardindan cok sert fauller yapip, itisip kakismasiyla, kufur etmesiyle bilinen Ayhan var. Defansta Tomas yan hakemlerle elli kollu itiraz etmesiyle, rakiple dalasmasiyla biliniyor.

Bu ucu uyarilsin ve gereksiz yere kirmizi gorulursa cezasinin agir olacagi belirtilsin, geri kalaninda cok buyuk sorun cikacagini sanmiyorum.

Ozan Ersoy
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Nobre caktirmadan dirsek atip adamin agzini paraliyor. Evet Bekir de el pe$revinde bayagi iyi idi. Ikisi de kirmizi gorse sesim cikmazdi ama hakemin oyle cok ucuk bir karar verdigini sanmiyorum. Hele Nobre gibi mimli adamlara kar$i. Artik ben de $16 bayildim ve seyrediyorum bu halti. En korktugum olayda bu kredi kartina bir hakaret edecek durumda olmalari. Araya PayPal filan koymu$lar ama onlarda buyuk bir matah degil bu konuda.
Last edited by Cengiz Akgun on Sat Aug 12, 2006 1:01 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Cengiz Akgun wrote:Nobre caktirmadan dirsek atip adamin agzini paraliyor. Evet Bekir de el pe$revinde bayagi iyi idi. Ikisi de kirmizi gorse sesim cikmazdi ama hakemin oyle cok ucuk bir karar verdigini sanmiyorum. Hele Nobre gibi mimli adamlara kar$i. Artik ben de $16 bayildim ve seyrediyorum bu halti. En korktugum olayda bu kredi kartina bir hakaret edecek durumda olmalari. Araya payPal filan koymu$lar ama onlrada buyuk bir matah degil bu konuda.
OLMAZ OLMAZ BAKARSIN KREDİ KARTI SAHTEKARLIĞI SENİ BULURMUŞ.
:lol: (Allah etmesin)

Bu arada ben bu halta açıkça söyleyeyim para vermiyorum. Daha önce verdiğim paralara saysınlar :lol:
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Nobre kırmızıyı haketmiş, yakışmışta..

Delgado'nun frikik kabiliyetide varmış. Frikikçisi olmadan şampiyon olan bir takıma sahip olmakla ne kadar övünsek azdır..
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Ismail Gezer wrote:Nobre kırmızıyı haketmiş, yakışmışta..

Delgado'nun frikik kabiliyetide varmış. Frikikçisi olmadan şampiyon olan bir takıma sahip olmakla ne kadar övünsek azdır..
Eer delgado'yu son 2 senedir bir Basel maçıNI seyretmiş olsaydın serbest atıştan ve uzaktan attığı golleri görümüş olurdun.Sanırım bu kabiliyetini Türkiye'de de yakında gösterir.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

O motorlu şeyden yok maalesef :)
Aslında taraf tutamayacağım maçları izleyebilecek kadar samimi bir futbolsever de değilim..
Mehmet Gorgen wrote:
Ismail Gezer wrote:Nobre kırmızıyı haketmiş, yakışmışta..

Eer delgado'yu son 2 senedir bir Basel maçıNI seyretmiş olsaydın serbest atıştan ve uzaktan attığı golleri görümüş olurdun.Sanırım bu kabiliyetini Türkiye'de de yakında gösterir.
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Mehmet Gorgen wrote:
Cengiz Akgun wrote:Nobre caktirmadan dirsek atip adamin agzini paraliyor. Evet Bekir de el pe$revinde bayagi iyi idi. Ikisi de kirmizi gorse sesim cikmazdi ama hakemin oyle cok ucuk bir karar verdigini sanmiyorum. Hele Nobre gibi mimli adamlara kar$i. Artik ben de $16 bayildim ve seyrediyorum bu halti. En korktugum olayda bu kredi kartina bir hakaret edecek durumda olmalari. Araya payPal filan koymu$lar ama onlrada buyuk bir matah degil bu konuda.
OLMAZ OLMAZ BAKARSIN KREDİ KARTI SAHTEKARLIĞI SENİ BULURMUŞ.
:lol: (Allah etmesin)

Bu arada ben bu halta açıkça söyleyeyim para vermiyorum. Daha önce verdiğim paralara saysınlar :lol:
Benim MBNA uzerinden bir kartta "ShopSafe" gibisinden bir mottoyla pazarlanan (ki aslinda TR'de bu hizmet, benim burda sahip oldugum kredi kartlarina gore daha onceden baslamisti), "kullan at" cinsinden bir hizmet var. Boyle endiselendiginiz sitelerde onlari kullanmak isteyebilirsiniz (varsa kredi kartinizin benzer online servisi). IPWorld'de, SecVeSeyret'te ben onu kullanmis oldum.

Son kullanma tarihini hemen 1 ay sonrasina verip, 10-20-30... alisveris miktariniz neyse, o kadar da bir limit veriyorsunuz, sistem size yeni bir kart numarasi hazirliyor arkadaki koduyla birlikte, o kart numarasi alisveris yaptiginiz web server'da tutuluyorsa ve calinsa bile dert etmenize gerek kalmiyor...

CINE5'in filan sifresi kolay kiriliyordu diye duymustum ama, DigiTurk'unki de cok zor degilmis demek herhalde ha? :)
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

PayPal tutmak istedi kredi kart numarasini ve sordu. bende hayir dedim ama yine de guvenemiyorsun ki. Bildigim kadari ile Digiturk PayPal ile anla$mi$ (bu yuzden de otamatik uzatma yok ve her ay satin alacaksin. gayet guzel bu) kendileri kredi kart ile ilgilenmeyip odemeye oraya yaptiriyorlar ve paypal'da odenmenin sonunda aradan cikip digiturk'e tamam diyor. Bu arada da soruyor verdigin bilgileri PayPal'da tutalim mi diye. Ben elbetteki hayir dedim.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Ozgur Huseyinoglu wrote:
CINE5'in filan sifresi kolay kiriliyordu diye duymustum ama, DigiTurk'unki de cok zor degilmis demek herhalde ha? :)
No hacking..

Only sharing, sharing and sharing
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

FB-Gencler maci oynaniyor. Genclerin siyahi oyunculari Promise ve Dramani biraz savruklar, cok sey yapmaya calisiyorlar ama cok top kaptiriyorlar.

Fenerbahce'nin Alex disinda yabancisi yok. Onlar da pek iyi degiller bugun.

Fenerbahce'nin gecen seneden farki, hucuma daha hizli cikmaya calisiyorlar, o yuzden de daha cok pas hatasi oluyor. Daum'un FB'si bu kadar pas hatasi yapmazdi.

Dramani Kerim'e sari kartlik bir mudahale yapti ama sari kart verilmedi sanirim.
Kerim Zengin, Serkan'in yerine oynuyor bu macta.

Alex formasindan cekildi, gecen sene Saidou cekince ikinci saridan kirmizi gormustu, simdi sari kart yok, bu isin standardi nedir acaba?

Isaac Promise Mehmet Nas'a pas verdi, Rustu ile karsi karsiya kaldi, ayagindan kacirdi, sonra tekrar yakaladi topu, Rustuyle mucadele etti bir sure, hatta calim atti. Onder Turaci girdi araya. Macin en onemli pozisyonuydu.

GB savunmasinin uzaklastirmaya calistigi topu Tumer kapti, iceri cok isabetli kavisli bir orta yapti, Tuncay'in kafasi ve gol. 0-1. Dakika 35

Aslinda FB iyi oynamiyor, Appiah'in olmamasi da faktor olabilir, ama GB'nin ne yapmaya calistigini da anlayamadim, biraz daha derli toplu olurlarsa bu maci kazanabilirler.

TUmer'in asisti ve Alex'in golu 0-2.

Mehmet Cakir'in sutu'nu Rustu son anda celdi.

FB defansi aslinda cok egreti, ama GB onlari zorlayabilecek hamleleri yapmiyor, olur olmaz uzaktan sutlar, isabetsiz ortalar falan yapiliyor.
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Tolga Girici wrote:
FB defansi aslinda cok egreti, ama GB onlari zorlayabilecek hamleleri yapmiyor, olur olmaz uzaktan sutlar, isabetsiz ortalar falan yapiliyor.
Fazla iyi niyetli konusmussun. FB'nin bu futbolla, bu takimla Dinamo Kiev'i eleme sansi %1. O da futbolda da mucizeler olur, o kadar sansi herkesin var.

Cok kotu oynuyorlar, korkunc pas hatalari, bir organize atak yok. Bu FB degil, Genclerbirligi. FB onlardan da kotu. Orta sahada savunma yapan tek kisi var. Biraz Mehmet Yozgatli. Tumer, Alex, Aurelio yuruyor. Kerem Zengin sag bek caylak, bizim Ugur onun yaninda usta gibi duruyor.

Mac 0-0 ken oyunun hakimi GB idi. Yuzde yuz golu kacirdilar. Isaac Promise en yalanci oyunculardan biri. Bu cocuk GS'da olsa her mac kizdirirdi beni. Onun haricinde ne Mehmet Cakir ne Nas'da is var. GB bugun gol zor atar.

FB'de iki usta ayak var, bu Gencler'e yetti de artti bile. Turk futbolunun icler acisi hali. Avrupa'ya cikinca duvara carpmis gibi geri donuluyor tabii.

Ozan Ersoy
Savas Macun

Post by Savas Macun »

Ilk yari bitti 2-0.Sahanin en kotu adami bir anda 2 asist sahibi oluverdi, ikinci kotu adami da gol sahibi.Alex ve Tumer kotu oynuyorlar.Tumer cok top kaybi ile oynuyor.

Serkan'nin yerine Kerem'in oynatmasi iyi hos da, herhalde Kiev karsisinda Kerem'i oynatmayacak.Eger bu geri dorltu ile oyanrsa FB cira gibi yanar.Kerem FB'nin ilk 11'de oynayacak gibi durmuyor.Posisyon hatasi yapiyor, tek bir bindirmesi olmadi.Duran toplarda ustunluk saglayacak bir fizik gucu de yok.Insallah yanilirim ama siritiyor.

Umit saga cekip Mahmut Hanefi sol da oynayabilir(di).

Zico'nun sistemden taviz vermesini beklemiyorum ancak en azindan bu kadro yapisi ile sistemini oturtamayacagini veya sonuc alamayacagini az cok anlamis olmasi lazim.Orta saha yok, sisteminde onemli olan orta uclu. Yozgatli-Aurelio-Tumer.Sistemin yukunu cekemez bu uclu.Appiah-Aurelio-Tuncay en dogru alternatif bence.Ona gore de transferi yapmalari lazim.

Gbirligi cok kotu, FB herhalde onlari da uyuttu.Tabii gene de sonucta kaliteli adamlarin farki 1 dakika icin olsa bile ortaya cikiyor ve sonuc degisiyor.

Ikinci yari Kerem-Tumer cikmali, Mahmut Hanefi Murat Hacioglu girip, Umit Kerem'in yerine Mahmut'da sola cekilmeli.Murat Tuncay'in yerine ve Tumer'in yerine de Tuncay gecmeli.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Cavcav'i ovuyoruz Afrika'dan iyi adamlar getirtiyor diye ama ayni adamlar GS'a Fener'e gelse iki haftada kufur yemeye baslar. Hakkaten sinir bozucu pas hatalari ve yanlis kararlari var.

Fenerbahce'de Semih'e yapilan harekette penalti verilmedi, haksiz karar. Macin genelinde hakem kotu yonetim gosteriyor.

Ugur Boral oyuna girdi, Semih cikti.

Genclerbirligi faul yapmaktan baska pek bir sey beceremedi bu macta.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Cavcav gevi$ mi getiriyor ne? Ilginc bir goruntu geldi boyle sakiz cignendigini daha gormedim ben.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Post Reply