Tolga Girici wrote:Nobre kirmizi kart gordu az once, ama asil hareketi yapan adam Antep'liydi, ben mi yanlis gordum acaba; adam diziyle girdi ve Nobre'nin bogazina kolunu doladi, Nobre de ittirdi. Hakem Antepliye sari, Nobre'ye kirmizi gosterdi. Iyi o zaman bundan sonra herkes Antepli gibi girsin, rakibi tahrik olup kirmizi gorurse ne ala.
Anlasilan bu sene Federasyon futbol disi cirkin goruntuleri onlemek icin sert olmaya karar vermisler. Bu is icin de uc buyuklerin futbolcularini hedef aliyorlar. Kurunun yaninda yas da yanacaktir. Bizim hakemler kas yapayim goz cok cikarirlar.
Gecen hafta Kadikoy'de Appiah, bu hafta Inonu'de Nobre atildi.
Cok yakinda da GS'dan birisi atilabilir. GS'in bu konuda uyanik davranip, alinacak kirmizi kartlara verilecek cezalari belirleyip, futbolcularini birer birer uyarmasi gerekiyor.
Yonetim ve teknik heyetin ozellikle hakemlerle cok konusan, itiraz eden Hasan Sas'i uyarmasi gerekiyor. Ardindan cok sert fauller yapip, itisip kakismasiyla, kufur etmesiyle bilinen Ayhan var. Defansta Tomas yan hakemlerle elli kollu itiraz etmesiyle, rakiple dalasmasiyla biliniyor.
Bu ucu uyarilsin ve gereksiz yere kirmizi gorulursa cezasinin agir olacagi belirtilsin, geri kalaninda cok buyuk sorun cikacagini sanmiyorum.
Ozan Ersoy