Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Solda arda Orhan Sabri ucgen kurdular. Sabri ortayi yapti. Hakan'dan once defans vurdu kafayi arka direkte ama ortaya dustu. Ceza sahasinin icinde voleyi yapistirdi Ilic sag ayakla.
Nefis bir gol.
Ilic forvetsin kocum sen. Seni orta saha oyuncusu diye kaziklayana selam olsun
Cihan su tutuklugu uzerinden atarsa cok isler yapacak.
Cihan yine harcadi, uzuluyorum, kufur yedikce tutuklasiyor. Aslinda hep dogru yerlerde, dogru zamanlarda oluyor ama topu alinca ozguvenle vurmasi lazim.
Arda once sag sonra sol yapti, sol ayakla yaptigi orta Orhan aut.
Last edited by Tolga Girici on Sun Aug 13, 2006 10:55 pm, edited 1 time in total.
Geçen sene bu formatta oynama imkanımız olsaydı, Fener maçlarından çok daha güzel neticelerle ayrılabilirdik
Şimdi sorun şu: Takım kalan süreyide aynı ciddiyet içerisinde götürebilecek mi? Umarım Gerets son 2 maçtan gerekli dersleri çıkarmıştır. Takım, Lucescunun abartılı savunmasıyla Terim'in abartılı hücum anlayışı arasında güzel bir yerlerde duruyor sanki.
Cihan'a küfreden öküz taifesini kınıyorum. Sahadaki futbolcusuna -hemde böyle krıtik bir maçta- küfreden öküzleri kınıyorum. O'nun yerine ismiyle tezahürat yapıp teşvik etseniz ne olur, ne kaybedersiniz ?
Bu balta üzerinde tutukluğu attı galiba Tolga ne dersin
Beceriksiz meceriksiz çırpınıyor adam. Kendisine tribünden küfreden hıyarları tekrar kınıyor, bu golü onlara armağan ediyorum, lütfen kabul buyursunlar..
Last edited by Ismail Gezer on Sun Aug 13, 2006 11:07 pm, edited 1 time in total.
Gercekten... Ilic cok klas futbolcu. Adam super topcu. Oyunun kontrolunu nasil da eline aliyor istedigi zaman.
Arda falan derken, devre arasinda Ilic'i saga sola kaptirmamak lazim.
Bu arada carrusca yedek kulubesini cakili kalacak gibi gorunuyor...
Bu balta üzerinde tutukluğu attı galiba Tolga ne dersin
Beceriksiz meceriksiz çırpınıyor adam. Kendisine tribünden küfreden hıyarları tekrar kınıyor, bu golü onlara armağan ediyorum, lütfen kabul buyursunlar..
Cirpindigi ve cok gayret ettigi konusunda ben kefilim, oynadigi her macta oyle. Ozguveni zedelenmis ama.