UEFA 3. Tur: B.Leverkusen-Galatasaray: 5-1 - Barusso

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Beklenen oldu...evet beklenen oldu, daha ne bekliyordunuz ki.

Rakibin gol atamamasi ile gruptan ciktin - TR kupasi
Rakip takimin gol atmasi ile gruptan ciktin - UEFA kupasi
Ligde idare ediyorsun.

ASY de 'guzel' top oynadin diye gaza geldin...kalende 3 gol gördun. Gidip
bakin ne yazmisim ASY maci sonrasinda.

GS bu kadar. Gucu bu degil ama bu kadarlik hazir.

Ayhan orta sahada ciliz mi ciliz. Mehmet Topal sakat sakat oynatiliyor, halinden
belli. Kurt Kalli kahramanlik pesinde, ne oldum budalasi. Sok bakalim Lincoln'u,
Song'u, Sabri'yi falan. Tukurdugunu yalamak buna denir. Muhtac oldugun
oyunculara ders vermek kim sen kimsin. Bu bir takim oyunu, biraz sevecen
ol.

Orkun laf atmadan edemeyecegim, ve Emre'ye. Firsat verilmis, böyle mi
degerlendirilir. Orkun evladim sen bu ruh haliyle kaleci olamazsin benden
söylemesi. Emre uyuma. Ayhan ayri bir mevzu zaten.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Levent Guntay wrote:Bu maci gol ve goller atarak savasarak 3-1 3-2 ya da 4-2 gibi bitirmeliyiz en azindan. 4-0 , 5-0 gibi bir maglubiyette takimin butun havasi bozulur.

Su anki durumun sebebi Ugur'un sakatliginin takimin kimyasini ve dengesini mi bozmasi, yoksa yorgunluk ve motivasyonsuzluktan mi kaynaklaniyor, ya da genc ve tecrubesiz bir takimin bir gol yedikten sonra paniklemesi mi bilmiyorum. Belki de hepsi birden.

Biraz biraz panik havasi dagildi takimda, gol ve goller lazim bize. Lincoln isiniyor.
Maca bu kadro ile devam edersek 5'de olur 6'da cunku orta saha Leverkusen'in elinde, maca hakim olan ve tempoyu ayarlayan onlar. Orta saha da ustunlugu elimize ele gecirmeden maca agirligimizi koyup skora etki etmemiz soz konusu degil. Ilk yari da ceza sahasi disindan iki kaleyi bulmayan sut disinda pozisyonumuz yok.

Ayhan bir felaket... Topal bir adim yavas bugun... Baris-Serkan ikilisinin acemilikleri cok siritiyor... Volkan ve Arda solda iyi kapatiliyor... Umit ve Hakan'a top gelmiyor... Servet ve Emre ikinci golde Kiessling'i iyi kapamadilar ama genel de kotu degiller... Orkun da bugun acemi gozukuyor... Ilk gol de kesin hatali idi...
Baris Tokat

Post by Baris Tokat »

Ilk mac herkesi cok yaniltti. Bu takim kazmalardan ibaret filan denildi. Halbuki iki üc ay önce filan söylemisdim. Cok iyi hücum futbolu oynuyorlar, genc (Barbarez ve Schneider'i saymazsak) ve kabiliyetli bir takim. Tikir tikir isliyor. GS pres yapmasina ragmen, kolaylikla presden kurtulup ataga geciyorlar.

Ikinci golde Schneider'in pasi mükemmeldi. Tabi Kiessling'in asirtmasi ve golü atmasi da görülmeye degerdi. Bu arada Barbarez cok yasli, en kötü oyunculari filan diyeneler de yanildiklarini anlamislardir herhalde...

Serkan acaba neden sahada? Bu cocukda ben bir isik göremiyorum ve bilhassa böyle önemli bir macda bu denli tecrübesiz bir oyuncuyu oynatmak akil kari degil bence. Biri bana aciklayabilir mi, Lincoln ve Song neden yedek kulübesinde? Valla cok sevinirim...
Quo vadis, Galatasaray?
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Ozan'cigim gercekten tarih tekerrur ediyor....Kalli ile avrupa kupalarinda
basarili degildik, ben öyle hatirliyorum.
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Ben bir tek uluslararasi tecrubesi olan Song un oynamamasini yadirgadim.
Bu takim 3-0 dan ikinci yari Liverpool da hayat buldu, Sion u yari alanina hapsetti.

Cok cok zor ama GS olunca imkansiz da degil. Bu takimin 3-0 dan maclari cevirebildigine sahid olduk.

Maci seyredemiyorum. Ama okudugum kadariyla Song ve Lincoln un Ayhan ve Serkan ile degismesi daha akiilica.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Levent Guntay

Post by Levent Guntay »

Carsamba gunu evinde Avrupa kupasi maci oynayan Fenerbahce Cuma gunu lig macini oynadi ve dunku macta oldukca diriydiler.

Halbuki Persembe gunu hem de deplasmanda Avrupa kupasi maci oynayan Galatasaray Pazartesi gunu mac yapti. Bizim macimiz niye en azindan Cumartesi'ye alinmadi anlamiyorum, deplasmana onemli bir maca gidecek takima niye Pazar gunu mac oynatiliyor?

Saatler suren Konya'dan zor sartlarda Istanbul'a gitme, Istanbul'dan Almanya'ya gitme tum bu yol yorgunlugu ustune, takimi bitkin dusurdu. Hem zihinsel hem de bedensel olarak takim yorgun, mac baslar baslamaz belliydi bu. Genc bir takim oldugundan basta bir gol yiyince panikledi. Bence, durum bundan ibaret.

Alman takimina karsi evinde bu maci cevirmek imkansiz, ama fark yemeyip goller atalim en azindan.
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

4-0

Orkun iki kurtaristan sonra frikiten gelen yumusak topu elinden kacirdi...

donen topta gol...
Ozgur A. Boztepe

6 pastan umit kacirdi bombos...
Murat Kara

Post by Murat Kara »

Orkun 4 - GS 0
Ozgur A. Boztepe

Servet penatli yaptirdi...

Gozlerimi kapatip aglamak istiyorum.
Levent Guntay

Post by Levent Guntay »

5-0 malesef. Sampiyonluk da gider, Turkiye kupasi da. Takimin butun havasi tersine donecek cok korkuyorum.
Mehmet Cirak

Post by Mehmet Cirak »

Herkes bir garip bugun... Artik onumuze bakmamiz lazim.

Konya maci konusunda da sesini cikarttigi icin sevgili baskanimiz Canaydin'i kutluyorum. Artik bu mactan sonra cikar iki laf eder federasyona. Gecti borun pazari...
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Takimin yorgun ve hazirliksiz olacagini tahmin ediyordum ama bu kadar domine edilecegini tahmin etmedim.

Gercekten takim 5 gol yiyecek kadar yoklari mi oynuyor?
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Bari bir gol atsak.

Demek ki çiftetelli ile ancak Edirne'ye kadar idare edilebiliyor. Ondan ötesinde yengeç dansını da yapabilmek gerekiyor. İdari kadronun önce yabancıları neden değerlendiremediğini düşünmesi lazım.
Baris Tokat

Post by Baris Tokat »

4. golde orkun'un hatasi yoktu. top yerden bicimsiz bir sekilde sekti. buna ragmen kaleciye ihtiyacimiz var diyorum
Quo vadis, Galatasaray?
Post Reply