Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Cengiz Akgun wrote:Cavcav gevi$ mi getiriyor ne? Ilginc bir goruntu geldi boyle sakiz cignendigini daha gormedim ben.
Hizli cekime almislar komiklik olsun diye gosterdiler, fenalasacak diye korktum bir an :) 100 cigneme/bolu saniye hizla sakiz cigniyor gozuktu bir an.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote:
Cengiz Akgun wrote:Cavcav gevi$ mi getiriyor ne? Ilginc bir goruntu geldi boyle sakiz cignendigini daha gormedim ben.
Hizli cekime almislar komiklik olsun diye gosterdiler, fenalasacak diye korktum bir an :) 100 cigneme/bolu saniye hizla sakiz cigniyor gozuktu bir an.
Acsinlarda kendi kiclari ile alay etsinler. Boyle intikam aliyorlar herhalde hergeleler.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Cavcav hıyarından hiç hazzetmem ama LigTV'nin yaptığıda resmen ayıp! Adam'ın Fenerle arası bozuk diye dalga geçmek mi gerekiyor. Neyse görüntüleri seyretmeden 2 cümle yeter.. :D
Cengiz Akgun wrote:
Tolga Girici wrote:
Acsinlarda kendi kiclari ile alay etsinler. Boyle intikam aliyorlar herhalde hergeleler.
Savas Macun

Post by Savas Macun »

FB2:Gbirligi:0
Goller Tuncay ve Alex.

Mac bitti,izdirap bitti.Ben boyle uyusuk bir maci cok az gordum.Seyircilerin paralarina yazik oldu.

Carsamba icin bu mac olcuyse eger 2.Cannes faciasi yasanir.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

GB kotu. Bir iki takviye almi$lar galiba ama Youla'nin yerinde yeller esiyor. Fransisz Nicoissa midir nedir idare eder ama o kadar. FB rahat kazandi. Ilginctir milletin kicindan ter sizarken Alex terlemedi bile o sicakta. Elbette foyasi sadece Avrupa maclarinda cikiyor. Icerde pozisyonsuz goller atarak gorevini yapiyor. Gecen hafta bizim begenmedigimiz GS-ANlaraspor maci hizli cekimde olmu$ gibi geldi bu mactan sonra

Volkan cok uzun degal yapabilen bir kaleci. Adam bir kaleden oburune yollayabiliyor. Fransiz sol acigin topunuda iyi celdi. FB 6 puan cepte gidiyor.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Altan Tanrikulu Luciano icin "Yer tutusu pozisyon alisi mukemmel bir oyuncu" dedi.

Benim bildigim Luciano'nun en kotu ozelligi odur halbuki. Topu oyuna iyi sokuyor, hem de vuruslari iyi, ama en kotu ozelligi savunmada agir ve ciddiyetsiz olusu.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Mesut Bakkal bilgisayarını değiştirsin :)
Belki Bülent'i tekrar yardımcı yaparlar..

NTV muhabiri Emek Ege, N. Özdemir ile konuştu ama saçma salak sorularla. Adam, transferler sonuçlanmadan bu konuda konuşmayacağız diyor, Emek evirip çevirip transfer soruyor. Üstelik şu şekilde soruyor: "Fenerbahçe taraftarı mutlu olabilecek mi?"
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ikinci Lig icin yeni bir baslik acmak istemedim. Sekerspor'da Sergen show olmus bu hafta. 2 tane gol atmis.

Ahmet Dursun cikiyor Papin Mustafa giriyor, kadroya bak.
Sergen şov 2-1
Image

Lig B 1. Grup takımlarından Etimesgut Şekerspor, sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Fatih Karagümrükspor'u 2-1 mağlup etti. Transfer döneminde Türk futbolunun yıldızlarını kadrosuna dahil ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Yeşil-Beyazlı takım, Sergen'in 27 ve 84. dakikalardaki golleriyle galibiyete ulaştı. Karagümrük tek sayısını ise 29 dakikada Erol kaydetti. Sergen'in Şekerspor'a özellikle hücumda büyük artı kattığı gözlenirken, takımın bir diğer starı Ahmet Dursun ise 62. dakikada yerini Mustafa Kocabey'e bıraktı. Ceyhun ve Evren ise vasat bir görüntü sergiledi.

STAT: Ostim

HAKEMLER: Metin Kır 6, M.Türkay Şener 6, Volkan Şeker 6

ŞEKERSPOR: Armağan 7, Erdem 5, Faruk 6, Ahmet Yıldırım 6, Nuri 6, Ceyhun 5, Evren 6, Musa 5 (Dk.46 Cenker 5), Sergen 8, Tamer 5 (Dk.80 Rıza 4), Ahmet Dursun 5 (Dk.62 Mustafa Kocabey 6)

F.KARAGÜMRÜK: Yılmaz Karamanoğlu 6, Erol 6, Salih 7, Ümit 5 (Dk.55 Emre 4), Onur 5 (Dk.90 Ali Kafadar ?), Bülent 6, İsmail 5, Turgut 6, Sezgin 4 (Dk.46 Yılmaz Arslan 5), Erbil 4, Olcay 6

GOLLER: Sergen Dk.27 ve 84, Erol Dk.29

SARI KARTLAR: Faruk (Şekerspor), Turgut, Sezgin, Salih, Yılmaz Karamanoğlu (F.Karagümrük)
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Tolga Girici wrote:Cavcav'i ovuyoruz Afrika'dan iyi adamlar getirtiyor diye ama ayni adamlar GS'a Fener'e gelse iki haftada kufur yemeye baslar. Hakkaten sinir bozucu pas hatalari ve yanlis kararlari var.

Fenerbahce'de Semih'e yapilan harekette penalti verilmedi, haksiz karar. Macin genelinde hakem kotu yonetim gosteriyor.

Ugur Boral oyuna girdi, Semih cikti.

Genclerbirligi faul yapmaktan baska pek bir sey beceremedi bu macta.
Tolga Bey,

GB gecen sezon da kotu baslamisti,sonra daha iyi oldu.Isaac sahada dolaniyordu ligin baslarinda ama sonra toparlandi.Daha Turkiye'ye yeni geldiler,beklemek lazim biraz.
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

- ÇAYKUR Rizespor eski Genel Kaptanı Lokman Koçanzadegiloğulları'nın, Çaykur Rizesporlu futbolculara, Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenmeleri halinde 'prim' olarak 10'ar kilo (kilosu 900 YTL) Anzer Balı vereceğini açıkladığını (biliyor musunuz?)...
Yalçın Bayer
Hürriyet
Savas Macun

Post by Savas Macun »

FB ilk yariyi 1-0 onde bitirdi, ilk yarinin son dakikasinda Alex atti.

Tumer soldan orta yapti, Tuncay kafayi vurdu ama once kaleci sonra direkten donen topu Alex kafayla atti.Faul itirazinda bulundu Rizeliler ancak bence temiz goldu.

FB'de bir degisiklik yok.GBirligi kadrosu korunmus.Kerim'e yer vermis hoca.Bu cocukta bir seyler var ki oynatiyor surekli, beyaz pele falan diyoruz bari insallah iyi topcudan anlar.

Yozgatli-Aurelio-Tumer gene orta uclude, tabii orta saha yok.Ayni seyleri tekrar etmeyecegim, Appiah'i beklemekten baska care yok.

Yalniz Alex-Tumer ikilisi bu sene ligde hakikaten cok can yakar, canlari istedikleri zaman cok tehlikleli oluyorlar.

Selamlar
Savas
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

$u Tumeri almadilar ya aptal gibi. BJK arasin daha Ronildinxho mu Sondungo mu yoksa Tiki Branda (TS Mu$amba olursa) mi?
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Tan Erten

Post by Tan Erten »

Tumer'in simdi yeni transfer olmanin gaziyla oynadigi bu maclara bakmayin, bir kac hafta sonra vitesi bosa atar.

FB gecen hafta 30dakikaya kadar kaleye sut atamamisti, bu hafta daha iyiler kendi sahalarinda. Ama su kadarini soylemek lazim, sampiyon adaylarinin maclarindaki kalitenin dusuklugune bakinca Turk futbolu icin umutsuzluga kapiliyor.
Tan Erten
Savas Macun

Post by Savas Macun »

FB 2 Rize 1

Goller Alex(FB),Tumer(FB),C.Baki(Rize)

Ikinci yari FB daha iyidi, daha bir diri oynadi birinci yariya oranla.Semih cok kotuydu, Yozgatli kotuydu.Rize kalecisi ikinci yarida 2 net gol kurtardi, FB mac boyunca iki topu direkten dondu.

Yozgatli solda ne isi vardi anlamadim.Aurelio,Can ve gol atamasada Tuncay iyidi.

FB cehresi degisecek, Lugano-Luciano-Appiah-Anelka-Olivera takima girecek.Anelka'nun durumu belirsiz tabii, ama o da giderse herhalde onun ayarinda bir adam alirlar.R.Carlos konusunda kararli bayagi bizim baskan.

Aslinda RCarlos almak demek onlibero ve sol bek almak demek.O zaman Umit Ozat orta alana gecer, ve Aurelio-Appiah-Umit orta uclusu gayet basarili olur.

Rustu
Onder Lugano Luciano R.Carlos
Appiah Aurelio Umit Ozat
Alex
Tuncay Olivera

Bu kadro guzel olur.

PS: bu arada Meduna konusunda haber gectiler, yarin Anjiyo olacakmis, Enfaktus gecirmis.Inanilir gibi degil.Nasil saglik kontrolunden geciyor bu adamlar.

Selamlar
Savas
Post Reply