Hizli cekime almislar komiklik olsun diye gosterdiler, fenalasacak diye korktum bir an 100 cigneme/bolu saniye hizla sakiz cigniyor gozuktu bir an.Cengiz Akgun wrote:Cavcav gevi$ mi getiriyor ne? Ilginc bir goruntu geldi boyle sakiz cignendigini daha gormedim ben.
Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007
Moderator: Staff
-
-
- Moderator
Acsinlarda kendi kiclari ile alay etsinler. Boyle intikam aliyorlar herhalde hergeleler.Tolga Girici wrote:Hizli cekime almislar komiklik olsun diye gosterdiler, fenalasacak diye korktum bir an 100 cigneme/bolu saniye hizla sakiz cigniyor gozuktu bir an.Cengiz Akgun wrote:Cavcav gevi$ mi getiriyor ne? Ilginc bir goruntu geldi boyle sakiz cignendigini daha gormedim ben.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cavcav hıyarından hiç hazzetmem ama LigTV'nin yaptığıda resmen ayıp! Adam'ın Fenerle arası bozuk diye dalga geçmek mi gerekiyor. Neyse görüntüleri seyretmeden 2 cümle yeter..
Cengiz Akgun wrote:Acsinlarda kendi kiclari ile alay etsinler. Boyle intikam aliyorlar herhalde hergeleler.Tolga Girici wrote:Hizli cekime almislar komiklik olsun diye gosterdiler, fenalasacak diye korktum bir an 100 cigneme/bolu saniye hizla sakiz cigniyor gozuktu bir an.Cengiz Akgun wrote:Cavcav gevi$ mi getiriyor ne? Ilginc bir goruntu geldi boyle sakiz cignendigini daha gormedim ben.
-
-
- Moderator
GB kotu. Bir iki takviye almi$lar galiba ama Youla'nin yerinde yeller esiyor. Fransisz Nicoissa midir nedir idare eder ama o kadar. FB rahat kazandi. Ilginctir milletin kicindan ter sizarken Alex terlemedi bile o sicakta. Elbette foyasi sadece Avrupa maclarinda cikiyor. Icerde pozisyonsuz goller atarak gorevini yapiyor. Gecen hafta bizim begenmedigimiz GS-ANlaraspor maci hizli cekimde olmu$ gibi geldi bu mactan sonra
Volkan cok uzun degal yapabilen bir kaleci. Adam bir kaleden oburune yollayabiliyor. Fransiz sol acigin topunuda iyi celdi. FB 6 puan cepte gidiyor.
Volkan cok uzun degal yapabilen bir kaleci. Adam bir kaleden oburune yollayabiliyor. Fransiz sol acigin topunuda iyi celdi. FB 6 puan cepte gidiyor.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
Mesut Bakkal bilgisayarını değiştirsin
Belki Bülent'i tekrar yardımcı yaparlar..
NTV muhabiri Emek Ege, N. Özdemir ile konuştu ama saçma salak sorularla. Adam, transferler sonuçlanmadan bu konuda konuşmayacağız diyor, Emek evirip çevirip transfer soruyor. Üstelik şu şekilde soruyor: "Fenerbahçe taraftarı mutlu olabilecek mi?"
Belki Bülent'i tekrar yardımcı yaparlar..
NTV muhabiri Emek Ege, N. Özdemir ile konuştu ama saçma salak sorularla. Adam, transferler sonuçlanmadan bu konuda konuşmayacağız diyor, Emek evirip çevirip transfer soruyor. Üstelik şu şekilde soruyor: "Fenerbahçe taraftarı mutlu olabilecek mi?"
-
-
Ikinci Lig icin yeni bir baslik acmak istemedim. Sekerspor'da Sergen show olmus bu hafta. 2 tane gol atmis.
Ahmet Dursun cikiyor Papin Mustafa giriyor, kadroya bak.
Ahmet Dursun cikiyor Papin Mustafa giriyor, kadroya bak.
Sergen şov 2-1
Lig B 1. Grup takımlarından Etimesgut Şekerspor, sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Fatih Karagümrükspor'u 2-1 mağlup etti. Transfer döneminde Türk futbolunun yıldızlarını kadrosuna dahil ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Yeşil-Beyazlı takım, Sergen'in 27 ve 84. dakikalardaki golleriyle galibiyete ulaştı. Karagümrük tek sayısını ise 29 dakikada Erol kaydetti. Sergen'in Şekerspor'a özellikle hücumda büyük artı kattığı gözlenirken, takımın bir diğer starı Ahmet Dursun ise 62. dakikada yerini Mustafa Kocabey'e bıraktı. Ceyhun ve Evren ise vasat bir görüntü sergiledi.
STAT: Ostim
HAKEMLER: Metin Kır 6, M.Türkay Şener 6, Volkan Şeker 6
ŞEKERSPOR: Armağan 7, Erdem 5, Faruk 6, Ahmet Yıldırım 6, Nuri 6, Ceyhun 5, Evren 6, Musa 5 (Dk.46 Cenker 5), Sergen 8, Tamer 5 (Dk.80 Rıza 4), Ahmet Dursun 5 (Dk.62 Mustafa Kocabey 6)
F.KARAGÜMRÜK: Yılmaz Karamanoğlu 6, Erol 6, Salih 7, Ümit 5 (Dk.55 Emre 4), Onur 5 (Dk.90 Ali Kafadar ?), Bülent 6, İsmail 5, Turgut 6, Sezgin 4 (Dk.46 Yılmaz Arslan 5), Erbil 4, Olcay 6
GOLLER: Sergen Dk.27 ve 84, Erol Dk.29
SARI KARTLAR: Faruk (Şekerspor), Turgut, Sezgin, Salih, Yılmaz Karamanoğlu (F.Karagümrük)
-
Tolga Bey,Tolga Girici wrote:Cavcav'i ovuyoruz Afrika'dan iyi adamlar getirtiyor diye ama ayni adamlar GS'a Fener'e gelse iki haftada kufur yemeye baslar. Hakkaten sinir bozucu pas hatalari ve yanlis kararlari var.
Fenerbahce'de Semih'e yapilan harekette penalti verilmedi, haksiz karar. Macin genelinde hakem kotu yonetim gosteriyor.
Ugur Boral oyuna girdi, Semih cikti.
Genclerbirligi faul yapmaktan baska pek bir sey beceremedi bu macta.
GB gecen sezon da kotu baslamisti,sonra daha iyi oldu.Isaac sahada dolaniyordu ligin baslarinda ama sonra toparlandi.Daha Turkiye'ye yeni geldiler,beklemek lazim biraz.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
-
FB ilk yariyi 1-0 onde bitirdi, ilk yarinin son dakikasinda Alex atti.
Tumer soldan orta yapti, Tuncay kafayi vurdu ama once kaleci sonra direkten donen topu Alex kafayla atti.Faul itirazinda bulundu Rizeliler ancak bence temiz goldu.
FB'de bir degisiklik yok.GBirligi kadrosu korunmus.Kerim'e yer vermis hoca.Bu cocukta bir seyler var ki oynatiyor surekli, beyaz pele falan diyoruz bari insallah iyi topcudan anlar.
Yozgatli-Aurelio-Tumer gene orta uclude, tabii orta saha yok.Ayni seyleri tekrar etmeyecegim, Appiah'i beklemekten baska care yok.
Yalniz Alex-Tumer ikilisi bu sene ligde hakikaten cok can yakar, canlari istedikleri zaman cok tehlikleli oluyorlar.
Selamlar
Savas
Tumer soldan orta yapti, Tuncay kafayi vurdu ama once kaleci sonra direkten donen topu Alex kafayla atti.Faul itirazinda bulundu Rizeliler ancak bence temiz goldu.
FB'de bir degisiklik yok.GBirligi kadrosu korunmus.Kerim'e yer vermis hoca.Bu cocukta bir seyler var ki oynatiyor surekli, beyaz pele falan diyoruz bari insallah iyi topcudan anlar.
Yozgatli-Aurelio-Tumer gene orta uclude, tabii orta saha yok.Ayni seyleri tekrar etmeyecegim, Appiah'i beklemekten baska care yok.
Yalniz Alex-Tumer ikilisi bu sene ligde hakikaten cok can yakar, canlari istedikleri zaman cok tehlikleli oluyorlar.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
- Moderator
$u Tumeri almadilar ya aptal gibi. BJK arasin daha Ronildinxho mu Sondungo mu yoksa Tiki Branda (TS Mu$amba olursa) mi?
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
Tumer'in simdi yeni transfer olmanin gaziyla oynadigi bu maclara bakmayin, bir kac hafta sonra vitesi bosa atar.
FB gecen hafta 30dakikaya kadar kaleye sut atamamisti, bu hafta daha iyiler kendi sahalarinda. Ama su kadarini soylemek lazim, sampiyon adaylarinin maclarindaki kalitenin dusuklugune bakinca Turk futbolu icin umutsuzluga kapiliyor.
FB gecen hafta 30dakikaya kadar kaleye sut atamamisti, bu hafta daha iyiler kendi sahalarinda. Ama su kadarini soylemek lazim, sampiyon adaylarinin maclarindaki kalitenin dusuklugune bakinca Turk futbolu icin umutsuzluga kapiliyor.
Tan Erten
-
FB 2 Rize 1
Goller Alex(FB),Tumer(FB),C.Baki(Rize)
Ikinci yari FB daha iyidi, daha bir diri oynadi birinci yariya oranla.Semih cok kotuydu, Yozgatli kotuydu.Rize kalecisi ikinci yarida 2 net gol kurtardi, FB mac boyunca iki topu direkten dondu.
Yozgatli solda ne isi vardi anlamadim.Aurelio,Can ve gol atamasada Tuncay iyidi.
FB cehresi degisecek, Lugano-Luciano-Appiah-Anelka-Olivera takima girecek.Anelka'nun durumu belirsiz tabii, ama o da giderse herhalde onun ayarinda bir adam alirlar.R.Carlos konusunda kararli bayagi bizim baskan.
Aslinda RCarlos almak demek onlibero ve sol bek almak demek.O zaman Umit Ozat orta alana gecer, ve Aurelio-Appiah-Umit orta uclusu gayet basarili olur.
Rustu
Onder Lugano Luciano R.Carlos
Appiah Aurelio Umit Ozat
Alex
Tuncay Olivera
Bu kadro guzel olur.
PS: bu arada Meduna konusunda haber gectiler, yarin Anjiyo olacakmis, Enfaktus gecirmis.Inanilir gibi degil.Nasil saglik kontrolunden geciyor bu adamlar.
Selamlar
Savas
Goller Alex(FB),Tumer(FB),C.Baki(Rize)
Ikinci yari FB daha iyidi, daha bir diri oynadi birinci yariya oranla.Semih cok kotuydu, Yozgatli kotuydu.Rize kalecisi ikinci yarida 2 net gol kurtardi, FB mac boyunca iki topu direkten dondu.
Yozgatli solda ne isi vardi anlamadim.Aurelio,Can ve gol atamasada Tuncay iyidi.
FB cehresi degisecek, Lugano-Luciano-Appiah-Anelka-Olivera takima girecek.Anelka'nun durumu belirsiz tabii, ama o da giderse herhalde onun ayarinda bir adam alirlar.R.Carlos konusunda kararli bayagi bizim baskan.
Aslinda RCarlos almak demek onlibero ve sol bek almak demek.O zaman Umit Ozat orta alana gecer, ve Aurelio-Appiah-Umit orta uclusu gayet basarili olur.
Rustu
Onder Lugano Luciano R.Carlos
Appiah Aurelio Umit Ozat
Alex
Tuncay Olivera
Bu kadro guzel olur.
PS: bu arada Meduna konusunda haber gectiler, yarin Anjiyo olacakmis, Enfaktus gecirmis.Inanilir gibi degil.Nasil saglik kontrolunden geciyor bu adamlar.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..