:D:DSavas Macun wrote: Kesinlikle futbol olarak GERETS doneminden geriye giden bir goruntusu var GS'in.
Gerets olsa kesinlikle bu macta GS puan kaybetmisti. Balli adam Kalli. Fark orada.
Kadikoy'deki mactan sonra gorecegiz
Ozan Ersoy
Moderator: Staff
:D:DSavas Macun wrote: Kesinlikle futbol olarak GERETS doneminden geriye giden bir goruntusu var GS'in.
Almanlar A milli takima cagirmislar. Baris diyor ki oynarsam is biter, kafayi calistirin. Terim uyuyor nedense. Belki Savas'la ayni seyi dusunuyordur. Terim bu topcuyu Alman'lara kaptirirsa 10 sene bize hizmet eden Umit Davala gibi bir oyuncuyu kaciracak.Savas Macun wrote:
Baris bana GS ilk 11'de oynayacak kadar iyi gelmedi.Cok duz, kapasitesi belli adam.
Savascigim,Savas Macun wrote:Boyle bir adami satmak delilik.Ben FB'nin yerinde olsam kesin alirim zaten golcumuz yok cuk oturur.Ali Gursel wrote: Umit Karan'i derhal bir yere satalim, bir an once, hemen en uygun fiyata, yoksa bu golun fiyatini bir sene daha oderiz en az. Boyle atabilen bir adam mutlaka para eder.
Ali
Umit mutsuz,bu belli.Satmak yerine gereken deger verilirse daha kazancli cikarsiniz.Hakan Sukur'u simarttiginizin sadece yuzde 10'u verin yeter bak neler yapiyor Umit Karan.
Selamlar
Savas
Yanlis!!!! Hakan'in yaptiklarinin 10 katini yapmasi lazim Hakan'dan formayi almasi icin. Oyle bir iki kati bile yetmez. 15 senedir oynanan tiyatroyu bilmiyoruz sanarlar.Ali Gursel wrote:
Ha, Hakan'in GS icin yaptiklarinin onda birini yapsa simdiye coktan hakan'dan formayi almisti.
El cevap: Mac basina girdigi pozisyon cektigi sut basina gol rekorunu ver bana. Gectim Umit'i rahmetli Metin Oktay'in, Tanju'nun falan hakkini yiyorsunuz.Ali Gursel wrote:15 senedir oynanan oyunlar dedigin sure icinde adam Turkiye ligi gol rekoru, milli takim gol rekoru, Avrupa'da en cok gol atan Turk olma rekorlarini kirdi.
Hakan 3 pozisyondan 3 suttan birini atamiyor. Atsa cenemiz kapanir. Gecen sene 30 macta 4 golu var. 3 sut cekse mac basina 20 suttan birini atiyor demektir. Sion macinda da hic yoktu. Ramazan geldi Bu ayin sonunda izleyin siz Hakan'i.Ozancigim, Umit'in kacirdigi penaltiyi Hakan da atamazdi diye aciklamissin. Artik Umit'ten beklentilerin Hakan'in yaptiklarini yapmasi mi?
Bir de uc pozisyon bulmus lafina bayildim. Hakan ayni toplari kacirinca ayrilisi ziyafetlik oluyor, Umit kacirinca pozisyon buldugu icin olumlu yorum aliyor.
Neden, futbolda artik skor pozisyonu gole cevirme yuzdesine gore belirlenip ona gore mi puan veriliyor? Hayir, o konuda da Umit Jardel falan olsa icim yanmayacak, duyan da 80%le gol atiyor falan zannedecek.El cevap: Mac basina girdigi pozisyon cektigi sut basina gol rekorunu ver bana. Gectim Umit'i rahmetli Metin Oktay'in, Tanju'nun falan hakkini yiyorsunuz.