Ben Okan'in futbolculugunu begenirim. Futbol zekasi vardir. Orta sahada kademeye cok iyi girer, top calar, isabetli ortalar yapar. Ama Okan kimin yerine oynayacak? Arda veya Sabri'den birini kesecek, oynamasi durumunda. 30 kusur yasindaki bir Okan bile Sabri'yi takimdan kesecek kapasitede bence. Besiktas'ta pek izleyemedim ama on liberoda da oynayabilir. Neyse, hayirlisi olsun.
Sarı-Kırmızılı yönetim resmi açıklamayı, yabancı transferlerini de gerçekleştirdikten sonra yapacak. Bu arada futbolculara 5 milyon dolar ödendi
GALATASARAY'a dönüp dönmeyeceği merak edilen Okan, yeniden eski takımıyla sözleşme imzaladı. Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat ve Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in çok istediği Okan, dün Sezgin'le bir araya gelerek boş mukaveleye imza attı ve ardından da tatil için Çeşme'ye gitti. Taraftar tepkisini düşünerek bu transfere sıcak bakmayan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın da Okan'ın 'Benim için para hiç önemli değil. Boş mukaveleye imza atarım' demesi üzerine ikna olduğu ve yeşil ışıl yaktığı öğrenildi.
BOKA İLE TEMASA GEÇİLDİ
SARI- Kırmızılı yönetim, yabancı transferlerini de gerçekleştirdikten sonra Okan'ın Sarı-Kırmızılı takıma döndüğünü kamuoyuna resmen duyuracak. Tecrübeli futbolcu, 29 Haziran'da Florya'da başlayacak antrenmanlarda Galatasaray formasına tekrar kavuşacak. Bu arada futbolcuların hesabına 5 milyon dolar daha yatırılarak, ödemeler büyük ölçüde tamamlandı. Öte yandan transfer arayışlarına da çok yönlü olarak devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Gerets'in Dünya Kupası maçlarında izleyip çok beğendiği Fildişi'nin sol beki Arthur Boka ismini de yöneticilere ilettiği öğrenildi. Genç oyuncuyla menajerler aracılığı ile temasa geçilecek.
Yasin YILDIRIM