G.Saray’ın borcu 223 milyon YTL= 167 MİLYON USD
G.Saray’ın Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, bugün yapılacak.
Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda saat 10.30’da başlayacak Genel Kurul Toplantısı’nda, kulübün 2005 yılı mali ve idari faaliyetleri ibraya sunulacak, 2006 yılı tahmini bütçesi de karara bağlanacak. 223 milyon 227 bin 854 YTL borcu olan G.Saray’ın bu yıl ödemesi gereken borcunun 86 milyon 83 bin 313 YTL olduğu açıklandı.
4 SENE ÖNCE CANAYDIN GELDİĞİNDE KENDİSİ BORCU 100 Milyon USD'nin altında diye açıklamıştı.
4 sene de borcu 2 katına çıkarıp gidiyor. GS'ın gelecek her geliri bankalar tarafından hacizli. Bankaya yatan her kuruşu bankalar alıyor.
Canaydın'ın bu kadar yeteneksiz olduğunu 4 sene önce düşünemyenlerdenim.
Yolun açık olsun Canaydın.
Kim başkan olacaksa senenin kalan 9 ayında ödemesi gereken tutar 65 milyon USD.
BAŞKAN OLACAK ADAMIN 1 SENEDE KULÜBE 100 MİLYON USD KOYMASI LAZIM.
BÖYLE BİR ADAM OLMADIĞINA GÖRE GS KULÜBÜ İFLAS ETMİŞTİR.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN.
BİZİM İHTİYAR ÜYELER RİVA'YI SATACAKLARINA ARAZİNİN ADINI BEYAZITLAND DİYE DÖNÜŞTÜRMEYİ TEKLİF ETMİŞLER.
SANIRIM O ARAZİ İLE MEZARA GİDİP ORADA GÖMÜLMEYİ DE VASİYET EDECEKLER.
GS'yı esas batıranlar yönetim değil böyle boş işlerle uğraşan kongre üyeleridir. (Kusura bakma Alpay, sözüm meclis'ten dışarı)
25 Mart 06:Resmi borç:167 milyon USD
Moderator: Staff
-
- Staff Member
-
Gorgen'in soyledikleriine ilaveten bir de kulubun renklerini eklemek lazim. Forumda cok lafi edildi ama bu olay da kesinlikle Canaydin yonetiminin isguzarligi oldugu icin buraya yazmak istedim.
Gecen hafa Cimbom.org'un goller kismina bakiyordum. Son yillarda gormeye alistigimiz abuk subuk formalardan sonra 1997-2002 yillari arasinda giydigimiz formalar o kadar goz alici geldiki bana. Hadi formayi birakin goreve geldiginde 97 yillik kulubun sari-kirmizi renklerini bile turuncu ve bordo/gul kurusu renge ceviren yonetim Canaydin yonetimi. Ne hale gelmis Galatasaray'in renkleri. Forma isi zevk isidir, birine uyan baska birisine uymayabilir. Anlarim. Ama takimin rengi tektir! Neye binayen degisirki asirlik bir kulubun rengi? Varolan bir markayi bile(Sari-Kirmizi) halkin kafasindan silmeye calisiyorlar sanki!
Acikcasi ben de dusunmuyordum boyle seyler olacagini OC secildiginde. Ama ikinci secimde aklim almamisti nasil oldu da bu adam tekrar secildi diye(Gerci sanirim o zaman Genc Parti'nin duzenbaz baskani adaydi). Nitekim daha da geriye gitmis oldu Galatasaray.
TESEKURLER SAYIN BASKAN
Gecen hafa Cimbom.org'un goller kismina bakiyordum. Son yillarda gormeye alistigimiz abuk subuk formalardan sonra 1997-2002 yillari arasinda giydigimiz formalar o kadar goz alici geldiki bana. Hadi formayi birakin goreve geldiginde 97 yillik kulubun sari-kirmizi renklerini bile turuncu ve bordo/gul kurusu renge ceviren yonetim Canaydin yonetimi. Ne hale gelmis Galatasaray'in renkleri. Forma isi zevk isidir, birine uyan baska birisine uymayabilir. Anlarim. Ama takimin rengi tektir! Neye binayen degisirki asirlik bir kulubun rengi? Varolan bir markayi bile(Sari-Kirmizi) halkin kafasindan silmeye calisiyorlar sanki!
Acikcasi ben de dusunmuyordum boyle seyler olacagini OC secildiginde. Ama ikinci secimde aklim almamisti nasil oldu da bu adam tekrar secildi diye(Gerci sanirim o zaman Genc Parti'nin duzenbaz baskani adaydi). Nitekim daha da geriye gitmis oldu Galatasaray.
TESEKURLER SAYIN BASKAN
-
- Moderator
Peki Mehmet ben soyleyince bize dokundurdu hala ne du$manligi var diye aglar dururlar. Bu i$Ler yapilirken alki$ tutan bir forum dolusu adam ve dergi cikardik alin diyen bir suru daltaban (aslinda boyle denmez ya neyse idare edin) var. Onun icin olayi sadece yonetime yuklemek zor. O yonetimin attigi kemikle gemdinen cok adam olunca kimin ne bok yedigini bilmek icin omuzlar arasinda duranin saksi olmamasi lazim (sozum bu mecliten di$ari).Mehmet Ulupinar wrote: ...
...
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.