Hani şu meşhur abiler, liseliler, camianın önde gelenleri diye ortaya sunulanların hepsi proğrama katılıyor.
Ali Kırca'nın dediğine göre BASKAN YAZIP BOŞLUK BIRAKIP 3509'a SMS GÖNDERİRSEK GALATASARAY KURTULACAKMIŞ.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Benden söylemesi..
Moderator: Staff
Mehmet Gorgen wrote: Kimse kusura bakmasın ama marşların % 90'ının sözlerini anlayamadım. Benim Türkçem mi eksik yoksa Timur selçuk da mı bir sorun vardı anlayamadım.
3509'a gönderilen meajlarda Adananpolat % 75 oyla başkan adayı olması istenmiş.Ozgur Huseyinoglu wrote:Bayagi bir tepelemissiniz programi ama...yok muydu soyle ilginc haberler, klasik kliseler disinda yeni tespitler filan??
Adnan Polat ya da Unal Aysal'in kendileri, ya da destekledikleri adaylar filan gibisinden laflar gecti mi mesela, ne bileyim?!
Ben son bir saatine yetisebildim. Birlik beraberlik gosterisinden baska bir numara yoktu. Bir kac kisi durumun vahametini anlatip acele herekete gecilmesini soyledi ama pek kullak veren olmadi. Sanki sonunda hep birlikde mali durumun cozulemiyecek bir duzeyde olmadigina karar verdiler.Ozgur Huseyinoglu wrote:Bayagi bir tepelemissiniz programi ama...yok muydu soyle ilginc haberler, klasik kliseler disinda yeni tespitler filan??
Adnan Polat ya da Unal Aysal'in kendileri, ya da destekledikleri adaylar filan gibisinden laflar gecti mi mesela, ne bileyim?!
Yahu Hasan bu adama canli cenaze adini takaili yillar oldu rakip taraftarlar tarafinda. Once kizildi ama sonrada GS'lilar ister istemez kabul ettiler bu gercegi. Yeni olmu$ bir durum degil. Sen sanki yeni farkina varmi$sin gibi. Hem sonra adamin konu$acak surati yok. Ne desin. Her soyledigi yalan ya da yanli$ cikti. Bence en dogrusunu yapti. Adam oldugu gibi gosterdi kendini. Yani ha o koltukta oturmu$ ha oturmami$ olarak hicbir fark etmeksizin 4 senedir GS'yin ba$inda. Klup tutanin elinde kaldi.Hasan Tezcan wrote:Canaydin'in devam etmesi biraz zor. Benim baktigim bölumde odun gibi
oturdu bir kenarda, bir cift laf etmeksizin. Cok garip, psikolojik buldum bu
tutumunu...bos bos bakislari...
,,.