Bugun bambaska bir GS gördum, topa basan, suratli oynayan...gecmis haftalara nazaran daglar kadar fark var, ama bu kadar fark olmasi bence cok garip.
Linnes, Serdar isik verdi, digerleri tam kivaminda top oynadi, elinden geleni yaptilar.
Buyuk etken topu canuk oyuna sokmalari, tasimalari.
STL 12: G.Saray 3:1 Bursaspor (Yasin, Sneijder, Eren)
Moderator: Staff
-
- Site Admin
STL 12: G.Saray 3:1 Bursaspor (Yasin, Sneijder, Eren)
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
Re: STL 12: G.Saray 3:1 Bursaspor (Yasin, Sneijder, Eren)
Oyuncular istedigi zaman daha iyisini yapabiliyorlar demek ki; umarim bu oyun anlayisi devamli olur.
Bu macta Martin'i cok begendim. Uzun zamandir oynamamasina karsin ozguvenini, hizini, kondisyonunu kaybetmemis. Son cizgiye topu tasiyacak yegane bekimiz.
Nigel'in oyunu nedense begenilmiyor, ama ben sahsen begendim. Orta sahada en iyi uzun pas atan oyuncumuz su anda.
Bruma hucumda istedigi kadar etkili olamadi ama ozellkle bu macta savunmaya cok yardim etti. Komple cok iyi bir oyuncu olma yolunda.
Attigimiz ilk gol benim sahada daha cok gormek istedigim yardimlasma sonucu oldu.
Bu macta Martin'i cok begendim. Uzun zamandir oynamamasina karsin ozguvenini, hizini, kondisyonunu kaybetmemis. Son cizgiye topu tasiyacak yegane bekimiz.
Nigel'in oyunu nedense begenilmiyor, ama ben sahsen begendim. Orta sahada en iyi uzun pas atan oyuncumuz su anda.
Bruma hucumda istedigi kadar etkili olamadi ama ozellkle bu macta savunmaya cok yardim etti. Komple cok iyi bir oyuncu olma yolunda.
Attigimiz ilk gol benim sahada daha cok gormek istedigim yardimlasma sonucu oldu.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org