STSL 19. Hafta: Samsun-GS 2:4(Semih,Selcuk,Baros,Sercan)
Moderator: Staff
-
STSL 19. Hafta: Samsun-GS 2:4(Semih,Selcuk,Baros,Sercan)
Kisa Samsun efsane sigaradir. Gerci ben sigarayi birakali 3 ay oldu sadece son derece mutlu ve huzurlu oldugumu belirtmek isterim. 6 kilo almsim 3 ayda o baska.
Ideal kadrodan Eboue eksik. Bakalim sag bek kimi koyacak, takim tam ritmini bulmustu.
Sabri iyilesiyor uykularim kaciyor. Su Ugur UCAR olayi bir netlesseydi keske.
Tahminim 2-3 tane atmak mumkunse yememek.
Ideal kadrodan Eboue eksik. Bakalim sag bek kimi koyacak, takim tam ritmini bulmustu.
Sabri iyilesiyor uykularim kaciyor. Su Ugur UCAR olayi bir netlesseydi keske.
Tahminim 2-3 tane atmak mumkunse yememek.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
- Moderator
Re: STSL 19. Hafta: Samsunspor-Galatasaray 2:0
Ilk yariyi 2:0 yenik kapatmislar. Koca kafa yine isin alayinda idi. Oysa Cumartesinin gelisi Sali'dan belli olmustu. Insallah Samsun yatmaya kalkmaz da soyle yine ibigine kadar kizartirlar kart horozu. Yine kerameti kendinden biliyordu.
Gecen hafta 10 kisi kalmadan yenemiyeeimiz IBB'yi TS istanbulda rahatca 2:0 ile gemis.
Gecen hafta 10 kisi kalmadan yenemiyeeimiz IBB'yi TS istanbulda rahatca 2:0 ile gemis.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Re: STSL 19. Hafta: Samsun-GS 2:4(Semih,Selcuk,Baros,Sercan)
Aboo. Fena halde morardim. Ibigime kadar. Sercan bile gol atti yahu. Tarife dortten gidiyor.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Abi utanma sIkIlma olmaz bu iste top yuvarlak. Bu sene sasirtiyorlar iste. Keske gecen sene bizi o hallere sokmasaydilar.
FB nin yaptigi is ve basina gelenler butun bunyelerde degisimlere yol acti.
Hala bu ligin bu sene bu kadar takimla oynanmamasi gerektigini dusunuorum.
Sacma bir play off karari , gereksiz maclar, renksiz futbol.
Haftasonlarinin tadi kacti.
Cabucak sunlari dusursunler de onlarda hemencecik geri ciksalar , AY Mosturoglu Sivas baskani gibi tiplerin elinde kurtulsa futbol eski gunlerdeki gibi eski acik sari deseneeee konusulsa.
Bu arada kisa Samsun az daha Uzun Samsun oluyordu ..
FB nin yaptigi is ve basina gelenler butun bunyelerde degisimlere yol acti.
Hala bu ligin bu sene bu kadar takimla oynanmamasi gerektigini dusunuorum.
Sacma bir play off karari , gereksiz maclar, renksiz futbol.
Haftasonlarinin tadi kacti.
Cabucak sunlari dusursunler de onlarda hemencecik geri ciksalar , AY Mosturoglu Sivas baskani gibi tiplerin elinde kurtulsa futbol eski gunlerdeki gibi eski acik sari deseneeee konusulsa.
Bu arada kisa Samsun az daha Uzun Samsun oluyordu ..
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Evet sigarası efsanedir. İçtiğim tek sigaradır hayatım boyunca. 7-8 yaslarındaydım, bir samsun paketiyle başladım, ve galiba paketin sonunu getiremeden bıraktım. Kısa süreli bir ilişki oldu ama hala unutamadım.
Bugünki maçtan tırsıyordum açıkçası. Eboue'nin yokluğu, rekor mekor lafları, deplasman, Samsun'un durumu ve en önemlisi, GS'nin biraz gevşemiş görünmesi. O yüzden ilk golle endişem pekişti, ikinci golde maçı kapattım. Tabi skoru takip ettim, 4-2 olunca tekrar açtım. O arada ne oynandı bilmiyorum
Bugünki maçtan tırsıyordum açıkçası. Eboue'nin yokluğu, rekor mekor lafları, deplasman, Samsun'un durumu ve en önemlisi, GS'nin biraz gevşemiş görünmesi. O yüzden ilk golle endişem pekişti, ikinci golde maçı kapattım. Tabi skoru takip ettim, 4-2 olunca tekrar açtım. O arada ne oynandı bilmiyorum
-
Maci seyredemedim ama birisi bir kiyak yapsada keske GS in sezon boyunca Sarbili ve Sarbisiz oynadigi dakikalarin istatistiklerini bir karsilastirsa...
-
Umarım Sabri'nin son maçı olur.
Fatih hoca devre arasında hatalarını düzeltti ve galibiyet geldi.
9 senedir Galatasaray'ın A takımında nasıl yer bulabildiğini bir türlü anlayamadığım Sabri skandal işler yaptı.
Fakat yenilen gollerde sadece Sabri'nin hatası yok. Semih'in de destek olması gerekirdi. Samsun'un iri yarı zencisine tek kişiyle basmak zor. Ancak Servet gibi cüsseli biri onu kontrol edebilirdi.
İkinci yarı Terim önce Melo'yu aldı oraya, sonra Servet'i.
Samsun'u da alkışlamak lazım... Skor 4-2'yken bile maçı bırakmadılar, hücum yapmaya devam ettiler. Maç boyu etkili kontataklarla çıktılar.
Biz ise neredeyse maç boyu kanatları hiç kullanamadık.
Sağ kanatta Sabri'nin önünde Engin adeta serbest oyuncu gibi orayı doldurmaya çalıştı, olmadı.
Hakan Balta ileriye hiç çıkmadı.
İkinci yarı ufak müdahaleler maçı lehimize çevirdi.
Zaten bu tür takımlara karşı baskıyı kurduğunuz zaman, biraz kanatları da kullanırsanız golü bulursunuz.
İkinci golde Riera'nın takipçiliğine ve üç Samsunlu'nun içinden topu asistlemesine koca bir BRAVO.
Üçüncü golde Emre'nin yaptığı güzel ortaya da BRAVO.
Tam bir görev adamı olan, işini yine iyi yapan Melo'ya da...
Ben bugün -attığı golü saymazsak- Selçuk'u oyunun her iki yönünde de etkisiz gördüm. Samsun takımı orta sahamızı çok rahat geçip kontraya çıkıyordu.
Neyse... Ahım şahım bir oyun oynamadan 3 puanı almasını bildik. Bundan sonra Hoca aklını başına alıp Sabri'yi silerse memnun olacağım.
Fatih hoca devre arasında hatalarını düzeltti ve galibiyet geldi.
9 senedir Galatasaray'ın A takımında nasıl yer bulabildiğini bir türlü anlayamadığım Sabri skandal işler yaptı.
Fakat yenilen gollerde sadece Sabri'nin hatası yok. Semih'in de destek olması gerekirdi. Samsun'un iri yarı zencisine tek kişiyle basmak zor. Ancak Servet gibi cüsseli biri onu kontrol edebilirdi.
İkinci yarı Terim önce Melo'yu aldı oraya, sonra Servet'i.
Samsun'u da alkışlamak lazım... Skor 4-2'yken bile maçı bırakmadılar, hücum yapmaya devam ettiler. Maç boyu etkili kontataklarla çıktılar.
Biz ise neredeyse maç boyu kanatları hiç kullanamadık.
Sağ kanatta Sabri'nin önünde Engin adeta serbest oyuncu gibi orayı doldurmaya çalıştı, olmadı.
Hakan Balta ileriye hiç çıkmadı.
İkinci yarı ufak müdahaleler maçı lehimize çevirdi.
Zaten bu tür takımlara karşı baskıyı kurduğunuz zaman, biraz kanatları da kullanırsanız golü bulursunuz.
İkinci golde Riera'nın takipçiliğine ve üç Samsunlu'nun içinden topu asistlemesine koca bir BRAVO.
Üçüncü golde Emre'nin yaptığı güzel ortaya da BRAVO.
Tam bir görev adamı olan, işini yine iyi yapan Melo'ya da...
Ben bugün -attığı golü saymazsak- Selçuk'u oyunun her iki yönünde de etkisiz gördüm. Samsun takımı orta sahamızı çok rahat geçip kontraya çıkıyordu.
Neyse... Ahım şahım bir oyun oynamadan 3 puanı almasını bildik. Bundan sonra Hoca aklını başına alıp Sabri'yi silerse memnun olacağım.
AYRILMAZ İKİLİ
-
- Moderator
O koca kafa, Sabri'yi filan silmez. Hele hamsi torunu Abdul futbol subesinin basinda iken bunu hic yapmaz. Sabri sakatti filan diye gecistirecek ve onun gibi askeri oldugu icin sirtini sivazlamistir bile. Kalli mi sandiginiz bu dingozu siz. Bu isi taraftar yapacak ama buna da "adam silmeyi cok iyi yapiyoruz" diye sinirlenip sitem edecek. Ederse etsin diyerek inatla bunlari hizzaya getirmek lazim. Gerekirse kendisi de yuhlanmali ki artik bu cesit kaprislerine kimsenin kaldirmiyacagini ve kendine de batacagini anlasin. Boyle adam kayirarak GS'yi az buz yakmadi. Son gelisinde arkasinda biraktigi maddi ve manevi zarari hala cekiyoruz.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Yaaa iste boyle. Ben Reyis hakkinda atip tutarken kesin bir iki taneniiz MGC bu herifle bozdu die dusunuyordunuz dimi ?
Bakin sunu suraya yine yaziyorum. Bu kadroda Sabri-Servet-Gokhan Zan ve Balta ve Kazim'in yerine ( ki icinizde Baltanin duzeldigini dusunenler var tovbe deyin dilinizi isirin) 5 tane iyi kaliteli saglam futbolcu alsinlar bu takim avrupada bir kupa daha alir.
Eboue'ye bir yedek., Onun onune Kazimin yerine bir tane ,bir tane defansin ortasina bir tanede sol bek/kanat gitgelci alirlarsa bu is olur.
Analar neler doguruyor alt yapidan gelecek 3-4 cocuk var daha. Yukarida soyledigim pozisyonlara iclerinden cikar belki bir tane .
Asil vitrin avrupa seneye gorucez boyumuzun olcusunu.
Kisa miyiz yoksa uzun mu?
Bakin sunu suraya yine yaziyorum. Bu kadroda Sabri-Servet-Gokhan Zan ve Balta ve Kazim'in yerine ( ki icinizde Baltanin duzeldigini dusunenler var tovbe deyin dilinizi isirin) 5 tane iyi kaliteli saglam futbolcu alsinlar bu takim avrupada bir kupa daha alir.
Eboue'ye bir yedek., Onun onune Kazimin yerine bir tane ,bir tane defansin ortasina bir tanede sol bek/kanat gitgelci alirlarsa bu is olur.
Analar neler doguruyor alt yapidan gelecek 3-4 cocuk var daha. Yukarida soyledigim pozisyonlara iclerinden cikar belki bir tane .
Asil vitrin avrupa seneye gorucez boyumuzun olcusunu.
Kisa miyiz yoksa uzun mu?
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Al iste boyle buyurmus FT... "Sabri'yi çıkarmakla hata yaptım. Onu korumam gerekirdi. Bu takımın önemli bir parçası olan Sabri'den daha çok faydalanacağız."Cengiz Akgun wrote:O koca kafa, Sabri'yi filan silmez. Hele hamsi torunu Abdul futbol subesinin basinda iken bunu hic yapmaz. Sabri sakatti filan diye gecistirecek ve onun gibi askeri oldugu icin sirtini sivazlamistir bile. Kalli mi sandiginiz bu dingozu siz. Bu isi taraftar yapacak ama buna da "adam silmeyi cok iyi yapiyoruz" diye sinirlenip sitem edecek. Ederse etsin diyerek inatla bunlari hizzaya getirmek lazim. Gerekirse kendisi de yuhlanmali ki artik bu cesit kaprislerine kimsenin kaldirmiyacagini ve kendine de batacagini anlasin. Boyle adam kayirarak GS'yi az buz yakmadi. Son gelisinde arkasinda biraktigi maddi ve manevi zarari hala cekiyoruz.
Arabesklik pacalarindan akiyor
-
- Moderator
Ben onu kitap gibi okudum. Bagirsaginin kac bogum oldugunu bile biliyorum. Onu Aslantepe'de esege cevirecek bir takim yakinda cikar eger taraftar ona gerekeni yapmazsa.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Bir Sarbi rezalleti. Belgeleyip koca kafanin alnina yapistirmak lazim.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Hepiniz fenerli medyanın etkisi altındasınız
Transfer yapılırsa ne ala ama yapılmazsa Sabri lazım olacak. Hata Terim'in hatası. Orda sakatlıktan yeni çıkmış birisi oynamamalıydı ama Terim Sabri'yi Servet!e tercih etti. Bence yanlış yaptı ama niye Servet'i tercih etmedi diyebilir misiniz? Bence diyemezsiniz
Üstelik Sabri'nin önünde oynayan kimsede yoktu. Eboue'nin önünde iyi kötü oralarda dolanan bir Kazım var. Bu maçtaki sağ kanat oyuncusu kimdi? Engin mi? Engin sağ kanatta mıydı acaba ?
Transfer yapılırsa ne ala ama yapılmazsa Sabri lazım olacak. Hata Terim'in hatası. Orda sakatlıktan yeni çıkmış birisi oynamamalıydı ama Terim Sabri'yi Servet!e tercih etti. Bence yanlış yaptı ama niye Servet'i tercih etmedi diyebilir misiniz? Bence diyemezsiniz
Üstelik Sabri'nin önünde oynayan kimsede yoktu. Eboue'nin önünde iyi kötü oralarda dolanan bir Kazım var. Bu maçtaki sağ kanat oyuncusu kimdi? Engin mi? Engin sağ kanatta mıydı acaba ?