STSL 24: Karabukspor 0:0 G.Saray

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Hasan Tezcan
Site Admin

Re: STSL 24: Karabukspor 0:0 G.Saray

Post by Hasan Tezcan »

Vallahi ben dun evde bile degildim, gec saatlerde kendi hepsabimdan neticeleri girdim o kadar.

Gelelim maca, bekledim ama yazan yok. Bir soru sordum cevap vermediniz. Bu adam ile bu is olur mu diye. Deplasmanda ki kabizlik ne bilmiyormus...taratore korkunun ecele faydasi yok. Chelsea macina simdi ciksin bakalim. 8-9 defans agirlikli bir kadro ile, maci son 10 dakikaya 0-0 göturebilirse, sans golu ile bu is ve camiadan tekrar kahraman ilan edilir. Varsin olsun, ama ben mac izlerken eziyet cekiyorum, felsefeme uymuyor, sanirim GS taraftarlarin buyuk bir bölumu benim gibi dusunuyordur, ama ne pahasina olursa olsun destek parolasi ile maclara gidip destekliyorlar. Önumuzde ki haftalar hizini alamayip kufur ederler mi hepberaber görecegiz. Sukru Ergun art niyet ariyor, ama önce kendine baksin. TFF ceza keser, hakemler penalti vermeyebilir...ama sen isine bakacaksin, aglamalara sizlamalara karnim tok, bana bahane gibi geliyor, beni sinirlendiriyor, oyunculari nasil motive ediyor bilmiyorum ama kötu örnek.

Yapilan transferler ve alinan verim, bunun hakkinda dusuncelerinizi de alabilirmiyimr. Sadece bonservis icin verilen para 25 milyon euro yanlis okumamissam. Izzet yok ortalikta...olumlu ve ayni zamanda dusundurucu olan sey kararinda hakli olmasi. Onun son Chelsea macinda cikarken o halini görmek iyi degildi.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Bu hafta SL sevdasi bitiyor. Londra da galibiyet veya cok gollu bir beraberlik hayal. Lige donunce FB'nin deplasmanda kaybetmesi beklenecek. Kendi evinde yenmeleri gerekiyor. Bidon gol atamiyorsa Mancini ne yapsin.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Cengiz Akgun wrote:Bu hafta SL sevdasi bitiyor. Londra da galibiyet veya cok gollu bir beraberlik hayal. Lige donunce FB'nin deplasmanda kaybetmesi beklenecek. Kendi evinde yenmeleri gerekiyor. Bidon gol atamiyorsa Mancini ne yapsin.
Tamam anladım deplasmanda ki kabızlık bidon ile alakalı :-) 25 milyon Euroluk yatırım kurumsal Aysal'ın dehası o zaman, bekleyip göreceğiz. 'Başkan fantazi yaşıyor' diye sadece ben demiyorum artık. Geçenlerde okuduğumda şaşırdım ve güldüm.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Post Reply