33.Hafta Trabzonspor-Galatasaray 1-4 Snijder(2),Selcuk,Umut

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Nezih Gunal

33.Hafta Trabzonspor-Galatasaray 1-4 Snijder(2),Selcuk,Umut

Post by Nezih Gunal »

2. Devredeki güzel oyunuyla Trabzon'u maalesef 4-1 yendik. Goller Sneider (2 ), Selçuk , Umut.
Üzülmegi bırak , yasamaya bak.
Cengiz Akgun
Moderator

Re: 33.Hafta Trabzonspor-Galatasaray 1-4 Snijder(2),Selcuk,U

Post by Cengiz Akgun »

Ilahi Nezih agabey kizginligindan kinaye vereyim derken skoru ters yazmissin. Korktugum basima geldi 1-0 galiplerdi dort yemisiz ikincilik gitti dedim. Iyi olmus elbette ama hala bir saka yapabilirler. Arada bir puan var.

Uzun bir aradan sonra carsamba gunu canli seyrettigim GS son senelerde gordugum en kotu GS idi. Bu sene de rahatca alinacak bir sampiyonlugu veren hepsini basta Mancinik sonra futbolcular ve sonrada yonetimi lanetliyorum. Boyle bir firsat kolay ele gecmezdi. Rakiplerin yipratilmisken alacaklari dorduncu yildiz bosa gittigi gibi hala icimiz hopluyor ikincilik ve Avrupa SL katilimi icin. Cok ayip ettiler.

Esine mutlu bir anneler gunu dilerim. Bu aksam keyfine diyecek yok. Ozledim seni ve Laguna beach'i. Insallah yolum duserde senile bir keyifli vakit geciririz.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Iki guzel frikik var. Ilki Selcuktan ikincisi Wesley'den. Yedikleri de penalti golu. Degilse TS gol atamayacakmis. Iki yuzde yuz atamadiklari var. Bunun yaninda GS da Selcuk'la uzaktan kaleyi yoklamis. Macin seyircisiz oynanmasi buyuk bir avantaj olmus. (Ligtv'deki pezolar sikayet edip videolari indirtiyorlar. Dunku koydugum kayip yenisini koydum)

Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Nezih Gunal

Post by Nezih Gunal »

Esine mutlu bir anneler gunu dilerim. Bu aksam keyfine diyecek yok. Ozledim seni ve Laguna beach'i. Insallah yolum duserde senile bir keyifli vakit geciririz.[/quote]

Tesekkurler Cengiz. Buraya beklerim, konusulacak cok seyler var.
Üzülmegi bırak , yasamaya bak.
Post Reply