2014-2015 kombine satislari basladi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Efe Tuncel
Posts: 173
Joined: Fri Nov 05, 2010 2:06 am

2014-2015 kombine satislari basladi

Post by Efe Tuncel »

Az once kulupten kartimi yenileyebilecegime dair asagidaki mesaji aldim.
Passolig sacmaligindan oturu yenilemeyecegim. Kendi ellerimle aktif bank'a para verecek kadar kafayi yemedim henuz.
Bakalim bu sene ne kadar kombine satabilecekler. Gerci hemen doldururlar diye tahmin ediyorum, Galatasaray taraftari su siralar her gun omurgasizlik dersi verir oldu.
Kombine Yenileme Dönemi Başladı.

2014-2015 sezonu için kombine yenilemeleri Resmi bilet sitemiz, bilet.galatasaray.org üzerinden 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 19:05 itibariyle başlayacaktır. Yenilemek için buraya tıklayınız.

Kombinesini 5 Haziran’a kadar yenileyen taraftarlarımız, %10 yenileme indiriminden ve GS Bonus’a 3, 6 veya 9 ay taksit seçeneklerinden yararlanabilir.

Kombine yenileme döneminde sadece 2013-2014 sezonu kombine kart sahipleri yenileme yapabilir.

Kombine yenileme döneminde ek koltuk satışı ve koltuk değiştirme imkanı olmayacaktır.

Yenileme dönemi sonrası www.passo.com.tr'den başlayacak genel satış tarihi www.galatasaray.org'dan duyurulacaktır.

Ayrıca, kombinelerde öğrenci indirimi olmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: 444 1905 / gskombine@galatasaray.org
Efe Tuncel
Posts: 173
Joined: Fri Nov 05, 2010 2:06 am

Re: 2014-2015 kombine satislari basladi

Post by Efe Tuncel »

Galatasaray taraftarinin son yillarda edindigi 2 yuzlu tavra son ornek de kombine yenileme konusu oldu.
Passolig olursa kombine yenilemem/almam diye konusanlar bir anda "sadece sampiyonlar ligi maclarinda takimi yalniz birakmamak uzere" kombinelerini yenilediler. Isin asli ise %10 indirim haklarini kaybetmek istememeleri.


Cimbom'da 16 bin 200 kombine yenilendi

Galatasaray geçen sezon kombine yenileme sürecinde 27 bin taraftarından olumlu geri dönüş almış, sürecin tamamında da 44 bin kombine satmıştı. Bu sezon ise işler biraz değişti.

Gerek Passolig uygulamasına taraftarın koyduğu tepki gerekse Galatasaray'ın geçen sezon çok başarılı olamaması ve gerekse kombinelerin yüzde 10 zamlanması satışları etkiledi. Bilindiği gibi geçen sezon Galatasaray taraftarıyla yönetim hatta zaman zaman futbolcular arasında gerginlikler yaşanmıştı. Galatasaray'da kombine sahiplerinin yerlerini koruma ve haklarını yenileme süreci bu akşam saat 18:00'de bitti.

44 bin kombine sahibinden 16 bin 200 tanesi kombinelerini yeniledi. Bu kombinelerin içerisinde geçen sezon toplam 4800 kombine alan UltrAslan'ın kombineleri yok. UltrAslan Passolig dolasıyla şu an için kombinelerini yenilemedi.

Önümüzdeki haftadan itibaren Galatasaray yeni kombine almak isteyenler için satışları açacak. Bu sürecin nasıl tamamlanacağı ise merak konusu.

Sarı-kırmızılı kulüp geçtiğimiz sezon kombine artı günlük sattıkları biletlerle Türk Telekom Arena'dan 74 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.
Post Reply