Galatasaray -Borussia Dortmund (0-4) bitti

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Marsan

Galatasaray -Borussia Dortmund (0-4) bitti

Post by Mehmet Marsan »

Yuregim el vermiyor. Liverpool - RM macina geciyorum

Hadi bakalim Liverpool ile gol yemekde cekisiyoruz.

Kendi sahamizdan cikamiyoruz.

RM ayip ediyor, bizi gecenin garibani ilan ettiler.
Cengiz Akgun
Moderator

Re: Galatasaray -Borussia Dortmund (0-4) bitti

Post by Cengiz Akgun »

Guzel olmus. Unal Aysal klubun icine ettin. TD diye de kendin gibi bir hiyari getirdin. Onu da alda a cehennemin kor dibine git koca kart horoz seni.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Nereden baslayim bilemiyorum.Konular birbirine girebilir, gecenin korunde yaziyorum kusura bakmayin.

Soyle bir bakiyorum da senin TR'deki ciddi rakiplerin SL'ne uc sezondur gidememis sen gitmissin. 30-40 milyon Euro civarinda ekstra gelir elde etmissin. Mali bir iyiesme var mi? Yok. Futbol takiminin kadrosu rakiplerinden cok mu daha iyi? Alakasi yok.Carcur etmissin paralari. Kucumseme o parayi. Ver bir(fena yonetilmeyen) Dogu Avrupa kulubune, rakipleri hirpalayan cetin ceviz bir takim yaratsinlar.

Prandelli ve Burak'in mactan sonra soylediklerini okuyorum. Bizi aptal zannediyorlar galiba. Hedef ligmis, SL teferruatmis, Dortmund eski GS yeni kurulan takimmis, falanmis filanmis. Bu gruptan cikamayabilirsin, favori falan degilsin, ama arka arkaya rezil olamazsin.GS'in yakin tarihinde boyle bir rezillik yok. Cok degil 1.5 sene once bu takim SL'nde Schalke'yi eledi. O zamanki GS oyunculari simdi Real Madrid'de, Barcelona'da, Bayern Munih'te oynamiyorlar. Cogu hala GS'da.

Signor gelir gelmez, antremana bile cikmadan, Sabri, Eboue, Engin gibi oyunculari kadro disi birakti.O uc oyuncunun aldiklari maasi birbirine ekle: Neredeyse 5 milyon Euro. Yerlerine oynayan oyuncular cok daha iyi olsa amenna diyecegim, oyle bir sey de yok.

Burak hala FB macini dusunuyormus, akli Basaksehirspor macindaymis. Wesley'e dua etsin, o olmasaydi FB macini da dusunemezdi. Ayni, Wesley olmasaydi, bugun oynadigi SL ligi macina cikamayacagi gibi.Gecen sene onun sayesinde mi ikinci olduk da SL'ne dogrudan katildik?
Sen BS macini dusun Burak, aman FB macini da unutma sakin...

Yabanci kurali da degisiyormus galiba, umarim bu akil tutulmasindan kurtuluruz, silkinip kendimize geliriz biraz.Formanin hakkini verenleri gormek istiyorum artik.
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Yabanci kurali degisir cunku sartlar degisti, 'normalize' olma anlaminda...serefsizlerin oyunu yani. Alp Yalman, baskan adayi kendileri (diye aday da super :-) ), daha göreve gelmeden demecleri ile yol gösteriyor adeta...insanlarda mide yok kardesim. Ben bu gidisle GS'i tamamen birakacagim, hepsi ayni, ayni tezgahin mamulu...utanmazlar.

Gelelim Prandelli ve Burak'in dediklerine...ayiptir be, ve bir o kadar gulunc. Hedef lig olabilir ama evinde aldigin agir yenilgiye aciklik getirmez, ayrica ne bicim kafa yapisi var sende, ne kadar ezik bir insansin, gurur yok mu sende, diye sorarlar. Burak sana forvet demek icin sahit lazim, bilahassa dunku oynadigin maci izle.

...Basakspor macini gecen hafta izledim, GS ve Prandelli'ye belki supriz olacak ama bence o maci kaybedecekler.

Ayrica bu hedefi kim belirlerdi, onu da merak ediyorum, kendi icaati ise hemen sutlarim, yönetimin hedefi ise carsaf carsaf dile getirip kurumsal Aysal'in ne mal insan oldugunu (bilmiyorlar ise) kanitlamis olurum.

Eski taratore'nin ahi tuttu, farkli maglubiyetler adina diyorum. Deplasmanda paf takimi ile cikar, lige oyuncu saklamak adina.

Kurumsal Aysal'a guzel, ona yakisir bir veda maci oldu...kendisine gider ayak basarilar dilemeyecegim, cunku o kendi basarisini kendisi yaratir...genc ve viril adam ne de olsa :-D
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Post Reply