SL 2014-2015: Arsenal Galatasaray 4-1 (Burak(p))
Moderator: Staff
-
Re: SL 2014-2015: Arsenal Galatasaray 4-1 (Burak(p))
BJK'nin Arsenal ile olan maclarini gordukten sonra bu mac icin bir beraberlik umudu tasiyordum; bir de ciddi eksikleri vardi Gunners'in. Ama, GS'in kadrosunu ve oyuncularin yerlerini gorunce s......k dedim. (Sivasspor macinin bir bolumunu seyretmistim, ve umarim boyle oynamaz demistim.)
Arsenal Arsenal'dir. Boyle fantazilerle Arsenal'in karsisina cikarsan "dokadi yersen gorursen" olur.
Tabii ki bu grubun favorileri Dortmund ve Arsenal, ve GS bu gruptan cikarsa buyuk basari olur. Ama, GS'in Istanbul'da Anderlecht'i yenmesi, ve zor durumda yakaladigi bir Arsenal'den de beraberlik almasi gerekirdi. Bunlari istemek de hayalperestlik olmuyor.
Hocanin oturup bazi seyleri ciddi sekilde gozden gecirmesi gerekiyor.Boyle gidersek ligde de basarisiz oluruz.
Arsenal Arsenal'dir. Boyle fantazilerle Arsenal'in karsisina cikarsan "dokadi yersen gorursen" olur.
Tabii ki bu grubun favorileri Dortmund ve Arsenal, ve GS bu gruptan cikarsa buyuk basari olur. Ama, GS'in Istanbul'da Anderlecht'i yenmesi, ve zor durumda yakaladigi bir Arsenal'den de beraberlik almasi gerekirdi. Bunlari istemek de hayalperestlik olmuyor.
Hocanin oturup bazi seyleri ciddi sekilde gozden gecirmesi gerekiyor.Boyle gidersek ligde de basarisiz oluruz.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Site Admin
Ona akil verenlerin aklina sasarim ben Selcuk, öyle birileri varsa tabii. Mancini döneminde oldugu gibi oyunculari tanimiyorlar. Kimyasi bozuk takimin, bakin malzeme kötu falan demiyorum.
GS'in dun sahada dizilisi evlere senlikti gercekten. Selcuk'un birden kesik yemesi (zamanlamasi berbat diyebiliriz) ve daha neler neler.
Medya guzeli demec vermemis bu ara, adayi hayir demis...bu ara.
..bu adamdan kurtuluruz insallah (bu duaya kim amin demez), bakin ustelik ufukta kurban bayrami var, kurban kesecegim extradan.
GS'in dun sahada dizilisi evlere senlikti gercekten. Selcuk'un birden kesik yemesi (zamanlamasi berbat diyebiliriz) ve daha neler neler.
Medya guzeli demec vermemis bu ara, adayi hayir demis...bu ara.
..bu adamdan kurtuluruz insallah (bu duaya kim amin demez), bakin ustelik ufukta kurban bayrami var, kurban kesecegim extradan.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
- Site Admin
Bu da macin capslari Sen ne bicim GS'lisin demeyin gulmekten midem agirdi !
http://www.fotomac.com.tr/multimedya/ga ... y-capsleri
http://www.fotomac.com.tr/multimedya/ga ... y-capsleri
-
- Site Admin
Adama bak, kovulmasini istiyor...araniz baskan ile iyi zaten, rica et gider ayak kovsun
http://sampiy10.gazetevatan.com/-prande ... y10-haber/
http://sampiy10.gazetevatan.com/-prande ... y10-haber/
-
Bakin BJK, Tottenham ile berabere kalmis; hem de gayet iyi oynamis. Illa gidip fark yemen gerekmiyor demekki...
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
Karakartallari tebrik ederim, iyi oynamislar, goller kacirmislar, kaleci hatasiyla gol yemisler, vs, vs. BJK taraftarlar guzel duygular yasatmislar… Besiktasli Olcay ve Ba beceriksiz olmasalar Tottenham’I 5liyebilirlerdi. Arsenal kalecisi kirmizi yemese daha yerdik.
Birde bu isin obur tarafina bakalim. Rakip gecen PLde yukarlara oynamaya calisan ve her sene husrana ugruyan Tottenham. Avrupa ligini bosverip kendi ligine asilmaya calisiyor. Gecen hafta sonu sahaya cikan 11den dun gece sadece kaleciyi degistirmeden BJK karsisna cikmislar. Yani 10 yedek, hic bir zaman beraber oynamamis 10 adam, toplama takim.
Toplama takim olmak Tottenham ile ortak noktamiz. Haftalarca oynamiyan oyunculari pozisyonlari degistirilmis oyunculari alisilmadik bir duzenle sahaya surmek resmen hara kiri. Onlar balliydi, bize hak ettigimiz ceza kesildi.
Birde bu isin obur tarafina bakalim. Rakip gecen PLde yukarlara oynamaya calisan ve her sene husrana ugruyan Tottenham. Avrupa ligini bosverip kendi ligine asilmaya calisiyor. Gecen hafta sonu sahaya cikan 11den dun gece sadece kaleciyi degistirmeden BJK karsisna cikmislar. Yani 10 yedek, hic bir zaman beraber oynamamis 10 adam, toplama takim.
Toplama takim olmak Tottenham ile ortak noktamiz. Haftalarca oynamiyan oyunculari pozisyonlari degistirilmis oyunculari alisilmadik bir duzenle sahaya surmek resmen hara kiri. Onlar balliydi, bize hak ettigimiz ceza kesildi.
-
- Moderator
Toplama ya da cikarma takim, ne fark eder. Kendi liginden uc dort gomlek ustun bir ligin takimi ile hem de onlarin sahasi ve seyircisi onunde ezilmeden buzulmeden oynamissin. Gerci BJK da 10 kisi kalan nerde ise bir devre Arsenala gol atamadi ama bizimkiler gibi bir bozguna ugramadi. Adamlara moral verdik. Hayatinda SL de gol atamadigini birak takima geldiginden beri bocalamis ve gol atamayan golcusune sapkasindan uc gol cikartirdik. Herif on kisi kalmalarina ragmen dorduncu hatta atsa besinciyi aradi sen hala topla ceza sahasina giremedin. TD diye getirdigin soytari hala daha iyi olacagiz diye konusuyor. Telles diye bir kilkuyruk, Cemali diye bir dingil, Pandev diye bir emekliyi cilek kiraz diye getirtmissin. Rezilleri oynuyorsun sahada. Aysal diye adin batsin. Insallah boynuzlari takar yaldizlatip dolanirsin pezevenk herif. Divandaki soytarilar. Yetmedi ulan bu klubun kanini emdiginiz. Ne zaman def olup gidecekseniz serefsiz herifler.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Yapma Cengiz, adamlar alay eder gibi 18e bile giremiyen oyuncularla sahaya cikiyor. O takim bizim ligimizin 4 misli ligin bir takimi degil, ter atsinlar diye bir araya getirilmis bir 11. Besiktasin attigi gol bile komedi, anca mahalle macinda oyle penalti yapilir.
Rakipin ne mantikla takim kurdugu Besiktas'in derdi degil. Tottenham'in kendine gore nedeni vardi as kodro ile cikmamak icin. Benim derdim Prandelli'nin kararlari.
Hafta sonu 11 BJK maci 11
Lloris Lloris
Naughton Vlad Chiriches
Kaboul Dier
Vertonghen Fazio
Rose Paulinho
Mason Townsend
Capoue Bentaleb
Lamela Kane
Eriksen Soldado
Chadli Stambouli
Adebayor DAvies
Rakipin ne mantikla takim kurdugu Besiktas'in derdi degil. Tottenham'in kendine gore nedeni vardi as kodro ile cikmamak icin. Benim derdim Prandelli'nin kararlari.
Hafta sonu 11 BJK maci 11
Lloris Lloris
Naughton Vlad Chiriches
Kaboul Dier
Vertonghen Fazio
Rose Paulinho
Mason Townsend
Capoue Bentaleb
Lamela Kane
Eriksen Soldado
Chadli Stambouli
Adebayor DAvies
-
- Moderator
Ben maci seyretmedim. GS boyle ise BJK bize antreman versin bile demislerdir. Tottenham'in Ávrupaya havlu atmasi hem de grubun ikinci macinda pek mantikli degil. Bizim soytari gibi bir TD varsa orasini bilemem. PL ile filan ilgilenmiyorum. Bu adamlarin takimlari 90' dakikada 2-0 malupken bile maci birakmayip sanki yenecekler gibi saldirmaya alistirilmis terbiye ve disiplinle calistirilan takimlardir. Zaten bu halde bile 1-0 ondeler ve maci az daha aliyorlarmis sonuca bakilirsa. GS ise bitmis durumda. Herif her hafta yeni bir fikirle takim kuruyor. Halbuki Hamit filan oynattigi yabanci soparlardan daha iyi gozuktu. Umut ise kazmadan daha akilli bir golcu gibi duruyordu. Neden kesik bilen yok. Bu herife sicarim bacagina bu isi adam gibi yapacaksan yap degilse sen de siktir ol git diyen olmadigi ortada.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Evet 2-0 yenilip iyice dibe vurduk.Ne ekersen onu bicersin...
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Site Admin
Daha dibe vurmadik.
Konusulacak cok sey var, ciddi temizlik lazim ama masrafli olacak. Bazi oyuncular takmiyor bile, gule oynaya yenilgiler, kenar desen berbat. Bruma degisikligi maci bitirdi. Benim adayim Abdullah Avci veya Hikmet Karaman (gittigi yere kadar götursun, bundan kötu olmaz herhalde). Prandelli'nin uzerine getirirsin, bir bakima istifaya zorlamis olursun. Olasi tazminat neticesinde kurumsali devreye sokarlar mi ne yaparlar bilmiyorum. Hayir duasi almaya devam ediyor benden hazretleri, o ve onun arkasinda olan camiada bir kisim insan.
Konusulacak cok sey var, ciddi temizlik lazim ama masrafli olacak. Bazi oyuncular takmiyor bile, gule oynaya yenilgiler, kenar desen berbat. Bruma degisikligi maci bitirdi. Benim adayim Abdullah Avci veya Hikmet Karaman (gittigi yere kadar götursun, bundan kötu olmaz herhalde). Prandelli'nin uzerine getirirsin, bir bakima istifaya zorlamis olursun. Olasi tazminat neticesinde kurumsali devreye sokarlar mi ne yaparlar bilmiyorum. Hayir duasi almaya devam ediyor benden hazretleri, o ve onun arkasinda olan camiada bir kisim insan.
-
Hasan selam; bize once iyi yoneticiler sonra da genc bir Kalli lazim.Arayalim belki buluruz
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
Evet, Prandelli gorevden alinmis. Kacinci hocamizdi acaba?Degerli bir insandi, yazik oldu.
Simdi sezon ortasinda takimi alip,motive edecek sampiyonluk havasina sokacak bir td lazim.
Mustafa Hoca'nin sezon ortasinda gorev alacagini dusunmuyorum, alirsa cok iyi olur da zor ihtimal.
Yabanci bir td getirmek de(su anda) pek mantikli olmaz.
Daha once,kotu giden kuluplerde, sezon basladiktan sonra gorev alip basarili olmus,tecrubeli ve hirsli bir td olan Hikmet Karaman bence iyi bir secim olur. Basarili olursa cok iyi olur, onunla gelecek sezon da devam edilir. Ozelliikle genc oyuncular icin faydali olacagini dusunuyorum.Almanya'dan yetenekli oyuncular da getirebilir. Basarisiz olursa da sezon sonunda oturulur, konusulur,bir orta yol bulunur.
Ben gorev alirsa basarili olacagini dusunuyorum.
Simdi sezon ortasinda takimi alip,motive edecek sampiyonluk havasina sokacak bir td lazim.
Mustafa Hoca'nin sezon ortasinda gorev alacagini dusunmuyorum, alirsa cok iyi olur da zor ihtimal.
Yabanci bir td getirmek de(su anda) pek mantikli olmaz.
Daha once,kotu giden kuluplerde, sezon basladiktan sonra gorev alip basarili olmus,tecrubeli ve hirsli bir td olan Hikmet Karaman bence iyi bir secim olur. Basarili olursa cok iyi olur, onunla gelecek sezon da devam edilir. Ozelliikle genc oyuncular icin faydali olacagini dusunuyorum.Almanya'dan yetenekli oyuncular da getirebilir. Basarisiz olursa da sezon sonunda oturulur, konusulur,bir orta yol bulunur.
Ben gorev alirsa basarili olacagini dusunuyorum.
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Site Admin
TD Hamza Hamzaoglu olmus, bence kötu bir tercih degil, iyi isler yapmis bir TD. Bekleyip görecegiz. Takim ruhu, altyapi acisindan olumlu buluyorum.
Car cur edilen paralarin ustune söguk su icsinler.
Efendi olacak adam hakli olarak dunyanin parasini alacak, tazminat yok diyenlere.
Car cur edilen paralarin ustune söguk su icsinler.
Efendi olacak adam hakli olarak dunyanin parasini alacak, tazminat yok diyenlere.
-
Akhisar'da basariliydi; cok zor bir donemde GS'da gorev yapacak.Tecrubesinin yetmeyebileceginden cekiniyorum.Hayirli olsun,umarim basarili olur.
nefvakfi.org
nefvakfi.org