2013-14 Avrupa Maclari

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Selcuk Samli

Re: 2013-14 Avrupa Maclari

Post by Selcuk Samli »

Mehmet Abi selam, Arsenal de normal 11'i ile oynamadi zaten.
Bu sene BJK'i bizden daha iyi buluyorum, TR'de sampiyon olurlar bir surpriz olmazsa.
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Selcuk Samli wrote:Mehmet Abi selam, Arsenal de normal 11'i ile oynamadi zaten.
Bu sene BJK'i bizden daha iyi buluyorum, TR'de sampiyon olurlar bir surpriz olmazsa.
Sevgili Selcuk,

Haklisin BJK bizden cok iyi, dahasi biz tekrar dibe vurma yolundayiz. Bence ortalama bir Ingiliz takiminin (Arsenal) yedeklerine farkli yenilmek bir acizlik ornegi.

BJK maci bir olcu degil bence, onlar yedeklerle oynadi, sakat Damba Ba oynayinca BJK da cok degisik bir takim oluyor hemde genclere firsat verdiler. Ilerde turlarda gorecegiz bakalim yeni Avrupa fatihini.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Olan olmus torba dolmus. Gerci yenebilselerki olacak sey degil ucunda uc bes kurus para olacakti. Ama risk almaya degmez dedi herhalde yeni Hoca. Pezevenk boynuzlu Aysal klubun agzina sicip siktir oldu gitti. Aklima geldikce kufur ediyorum ve edecegim.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply