Galatasaray 2025-2026

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Selcuk Samli

Galatasaray 2025-2026

Post by Selcuk Samli »

Evet klasik basligi actim. 25. sampiyonlugu alip 5. yildizi taktik, emegi gecen herkesi tebrik ederim.

Her sezon hakem ve PFDK kararlari GS'i olumsuz etkilerdi de , ilk defa bir federasyon baskaninin acikca GS'i , baskanini ve teknik direktorunu hedef aldigini gordum. Bu sezon butun GS'lilari yordu gercekten. FB disinda butun kulupler sikayetci bu federasyondan. Gecen gun Nihat Kahveci , lig biter bitmez TFF'de baskan ve yonetim degisikligi konusulacak dedi. Ben de yorum yazdim: Sen aday ol, Tugay, Nuri Sahin, Tuncay, ve baska futbolcu arkadaslarinla federasyonu yonetin. Bir kere de futbolun hakikaten icinden gelenler yonetsin federasyonu, denensin bu yani.

Yeni sezonda mucadele edecek takim icin dusuncelerim : cok az sure alan yasca daha genc oyuncularimizin kiralanmasi ya da satilmasi lazim. Turkiye'de yetismis olanlarini kiralamak daha mantikli, mesela Metehan ve Efe, kesin gidip bir kulupte surekli oynamalilar. Jelert, Yusuf, Eyup gibi Turkiye disinda yetismis oyuncular kiralik ya da satilik olarak ayrilabilir.

Tecrubeli oyunculara gelince: Muslera ve Mertens ayrilacaklar yuksek ihtimalle. Uzuluyorum ayrilacaklarina, biraz da cekiniyorum. Saha icinde ve disinda o kadar kiymetli insanlar ki yerleri zor dolar. Demirbay ayrilacak diye duydum. Berkan ayrilacak deniyor ki kalsin isterim. Cuesta'yi kiralar veya satarim.

Turkiye'de yetismis diger oyuncularimiz, Abdulkerim, Baris, Yunus, ve Eren kesin kalmali.

Devam edecegim...
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Post Reply