iyi bayramlar...
Moderator: Staff
-
iyi bayramlar...
Herkesin bayramini kutlarim.. Kuş gribi yüzünden memlekette pek bayram havası esmiyor gerçi.. İnşallah sezon sonu şampiyon olur ve bu anormal koşullarda ligi zirvede bitirerek spor tarihinin en önemli başarılarından birini gerçekleştirmiş oluruz.. Herkese iyi tatiller..
Meczup
-
- Staff Member
-
BU SEFER TEBRIGI UNUTTUK
Son gunu aklima geldi
Herkesin mubarek kurban bayramini kutlarim.Bu sefer millet 9 gunluk tatil dolayisi ile fazla ilgilenemedi forumla sanirim.Yurtdisindakilerin zaten oyle bir sansi yok.
Fazla et yemeyin, yagsiz et yiyin .Ha bir de su haber Siz Amerikadakilerin icler acisi durumunu ortaya koymaya yeterli.
http://edition.cnn.com/2006/HEALTH/diet ... index.html
United States of OBEZAMERIKA
Bu bayram hep sirketteydim.Bayramdan sonra leylegi havada goruyorum, Libya-Cezayir-Tunus -Fas ..Sicak havayi ozledim.
Herkese mutlu huzurlu bir tatil dilerim.
Herkesin mubarek kurban bayramini kutlarim.Bu sefer millet 9 gunluk tatil dolayisi ile fazla ilgilenemedi forumla sanirim.Yurtdisindakilerin zaten oyle bir sansi yok.
Fazla et yemeyin, yagsiz et yiyin .Ha bir de su haber Siz Amerikadakilerin icler acisi durumunu ortaya koymaya yeterli.
http://edition.cnn.com/2006/HEALTH/diet ... index.html
United States of OBEZAMERIKA
Bu bayram hep sirketteydim.Bayramdan sonra leylegi havada goruyorum, Libya-Cezayir-Tunus -Fas ..Sicak havayi ozledim.
Herkese mutlu huzurlu bir tatil dilerim.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Mehmet'cim senin de bayramin kutlu olsun. E tabi kus gribi, agca magca derken milletin keyfi mi kaldi? Hersey birbirine girmis bu alemde. Dun de oturup orada burada Hac ve ibadet adina sergilenen katliami izledik. Bu bagnazlik, bu geri kalmislik, bu yozlasmislikta inanin icimden bir bayramda insanliga huzur, baris dilemek bana zor geliyor. Olmayacak duaya amin demek gibi. Yilbasi tebriginde dedigim gibi en azindan burayi okuyanlara Allah huzur ve sabir versin, kazasiz belasiz kafalarini dinledikleri bir tatil olsun. 2 gun sonra okuruz, "bayramda trafik canavari" 187 kisinin canini aldi, 500 kisi yaralandi" diye. Umarim bu trafik canavari bizim kiyiya ugramaz.
...
Calorie Restriction Drastically Reduces Risk of Heart Attack, Stroke and Diabetes
Ozan Ersoy
...
Demissin... Bugun tesaduf yeni bir arastirmanin sonuclari cikti. Bendeniz surekli takip ederim boyle seyleri. Efendim dusuk kalorili yuksek besin degerli beslenenlerin kalbi 15 yas genc oluyormus. Tansiyonlari 10 yasindaki cocuk gibi oluyormus. Kolestrol seviyeleri en iyi 5% icindeymis. Bu insanlar uzerinde denenen ilk kapsamli calismaymis. Yagli kebaplara, beyaz ekmege, kolaya, makarnaya, kokorece, kizartmaya, baklavaya son, bol bol sebze, meyve, zeytinyag, balik yiyin deniyor. Boyle bir beslenmenin iyi oldugu biliniyordu ama alinan toplam kaloriyi de kisitlarsan etkisi cok daha iyi oluyormus. Dusuk kalori 1500-2000 arasinda. Bence de eger bir yetiskin sporcu veya agir isci degilse 3000 kaloriye ihtiyaci yok. Tas catlasa 2000 kalori yakabiliyor. Bu arastirmanin sonucu bu.. Sirf kilo milo degil, kalp, beyin kanamasi ve seker hastaligini onleyici etkisi olmasi epey ilginc. Bayagi iddiali laflar kullanilmis. Ilgilenenlere...Fazla et yemeyin, yagsiz et yiyin .Ha bir de su haber Siz Amerikadakilerin icler acisi durumunu ortaya koymaya yeterli..
Calorie Restriction Drastically Reduces Risk of Heart Attack, Stroke and Diabetes
Ozan Ersoy
-
Benim de icimden bunlar gecti. Bayram degil vahset. Ha insanlari ha hayvanlari kesmissin ne farki var? Ha diyeceksiniz ki modern toplumlarda da hayvan ciftliklerinde hayvanlar ne muamelelere maruz kaliyorlar buna da ititrazim yok ama en azindan kucucuk cocuklarin gözleri önunde yapilmiyor bu vahset. Basinimizin tavrina ne demeli. Biraz fazla abartili oldu diyorlar sadece. Ne abartisi, köru körune vahset bu! Yazsalar ya vahset diye. Hic mi hayvan sever yok bu toplumda?Ozan Ersoy wrote:Dun de oturup orada burada Hac ve ibadet adina sergilenen katliami izledik. Bu bagnazlik, bu geri kalmislik, bu yozlasmislikta inanin icimden bir bayramda insanliga huzur, baris dilemek bana zor geliyor.
Ozan Ersoy
Yemege gelince. Siz siz olun eve balik disinda et sokmayin. Tereyagi ve inek sutunu de buzdolabindan kesinlikle atin. Soya sutu sifir kolestrollu ve cok yararli. Kalsiyum miktari ayni. Mercimek, barbunya, kuru fasulye ve her tur sebzeye talim edin. Bir de ben ufakligimdan beri cig maydanoz yerim. Gun basina en az 10 sap yiyin yapraklari ile beraber. Cok yararini gördum. Herkese tavsiye ederim. Kimbilir bizim sporcular hangi cehaletle besleniyorlar hala, hamburger, kola, börek, döner kebabi kalori verir diye mideye indiriyorlar sonra da 60. dakikada su kaynatiyorlar.