Beni asın..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Beni asın..

Post by Mehmet Gorgen »

Hayatımda seyredemediğim çok GS-FB maçı olmuştur.

Fakat hiçbir GS-FB maçını unuttuğumu hatırlamıyorum.Bunu bu sefer başardım.

Pazartesi sabah işyerinden 2 arkadaşla Manchester'e giderken Çarşamba akşamı GS maçını nerede seyrederim diye planlar yapmıştım. Manchesterde M.united'ın stadı karşısındaki golden tulip otelde kaldım pencereden baktığımda karşımda sadece old trafford stadı vardı. Stadın çevresini tavaf edip adamların nasıl bir store'a sahip olduğunu bakmak için gittiğimde sabah saatin 8'ydi.Meğer 8.30 da açılıyormuş.Gidip yarım saat stat çevresinde dolaştıktan sonra adamların store'nu 5-10 dakika da olsa gezme imkanım oldu.

Çarşamba öğleden sonra geldiğim londra'da ise arsenalli taraftarların Real madrid maçına gitmek için metro istasyonlarında beklediklerine şahit oldum.

GS-FB maçından önce ve sonra ve hatta bu sabah bile hanım'ı aradım ama GS-FB maçı olduğu aklıma bile gelmedi.

Sonra dönüş uçağına bindiğimde aldığım gazeteler dünkü gazetelerdi.
FB-GS maçının olduğundan falan bahsediyorlardı.Biran ben bunu nasıl unuturum diye 1-2 dakika sersemledikten sonra 1 hostese dünkü maçın sonucunu biliyormusunuz diye aptalca bir soru sordum meğer o da futboldan bir haber.

İstanbul'a geldiğimde pasaport kontrolündeki polise sorduğum soru "memur bey dünkü maç kaç kaç bitti biliyormusunuz?" oldu.

Neyse ben dün oynanan GS-FB maçının sonucunu bugün 14 civarlarında pasaport polisinden öğrenen bir G.saraylıyım.Yani o kadar sıkı bir GS'lıyım :lol:
Maç oynanırken ben ne mi yapıyordum?Otelde oturup bir ingiliz kanalında Hugh Grant'ın bir filmini seyrediyordum.

Ben, asılmayı hakettim sanırım.
:lol:

Siz siz olun futboldan uzak kişilerle seyahate çıkmayın. Adama değil GS-FB maçını, futbol diye bir spor olduğunu bile unutturabilirler.
Last edited by Mehmet Gorgen on Thu Mar 09, 2006 9:10 pm, edited 2 times in total.
Mustafa Dogan

Re: Beni asın..

Post by Mustafa Dogan »

Allah affetsin :)
Mehmet Gorgen wrote:Hayatımda seyredemediğim çok GS-FB maçı olmuştur.
Meczup
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Mehmet,

Internet cikali baskalarini futboldan bi haber diye suclamaya hakkimiz yok. Etrafina biraz bakin otellerde, havallanlarinda, internet kafelerde bir internete girme yollunu bulursun. Burdan hasta Fenerli cok seyahat edin bir arkadasim var. IPworld gibi bir seye uye olmus dunyanin 4 bir yaninda canli FB maclarini seyretmeyi basariyor.

Avrupa sehirlerinde cok kolay. Ac telefon rehberini ilk 3 kebapciya telefon et. Buyuk ihtimal Turkdurler ve abi gel bizim misifirimiz ol derler. Kebebini yerken macini seyredersin.

Sebat edersen olur.
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Mehmet Marsan wrote:Mehmet,

Burdan hasta Fenerli cok seyahat edin bir arkadasim var. IPworld gibi bir seye uye olmus dunyanin 4 bir yaninda canli FB maclarini seyretmeyi basariyor.

Sebat edersen olur.
Benimde FB'li bir arkadasim var Yeni Zelandada . O da IP worldu almis, yayin kesilince yeni kanaldan baglaniyor, kesintisiz seyredeiyormus, hatta FB-GS maci icin yorum sorduklarinda da bu yaptigini tekrarliyormus :lol: :lol:

Bende isten gucten seyredemedim, bir canagi reset yaparken butun kanallari ucurdugumdan daha banttan goruntu bile goremedim. Mehmetten fazlam radyodan dinlemis olmam. Radyo Klasta aptal bir spiker ''FB'nin tertemiz golu iptal'' oldu gibi sapalakliklar dedi durdu. Daha herif anlatirken , o kurali biliyordum, cok guldum. Cunku Umit Karan galiba, ayni hareketi yapmisti, gol verilmemisti.
NO ADNANS, NO CRY !!
Mustafa Dogan

Post by Mustafa Dogan »

Bende aynı KALAS'tan dinledim. Orhan Akın golünde de 1 metre ofsayt olduğunu söyledi!!
Alpay Dedeoglu wrote:[Radyo Klasta aptal bir spiker ''FB'nin tertemiz golu iptal'' oldu gibi sapalakliklar dedi durdu. Daha herif anlatirken , o kurali biliyordum, cok guldum. Cunku Umit Karan galiba, ayni hareketi yapmisti, gol verilmemisti.
Meczup
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Mustafa Dogan wrote:Bende aynı KALAS'tan dinledim. Orhan Akın golünde de 1 metre ofsayt olduğunu söyledi!!
Dogru soylemis, bariz ofsaytdi. 1 metre fazla ama te$bihte hatta olmaz derler.
Fatih Mutlu

Post by Fatih Mutlu »

Alpay Dedeoglu wrote:
Mehmet Marsan wrote:Mehmet,

Burdan hasta Fenerli cok seyahat edin bir arkadasim var. IPworld gibi bir seye uye olmus dunyanin 4 bir yaninda canli FB maclarini seyretmeyi basariyor.

Sebat edersen olur.
Benimde FB'li bir arkadasim var Yeni Zelandada . O da IP worldu almis, yayin kesilince yeni kanaldan baglaniyor, kesintisiz seyredeiyormus, hatta FB-GS maci icin yorum sorduklarinda da bu yaptigini tekrarliyormus :lol: :lol:

Bende isten gucten seyredemedim, bir canagi reset yaparken butun kanallari ucurdugumdan daha banttan goruntu bile goremedim. Mehmetten fazlam radyodan dinlemis olmam. Radyo Klasta aptal bir spiker ''FB'nin tertemiz golu iptal'' oldu gibi sapalakliklar dedi durdu. Daha herif anlatirken , o kurali biliyordum, cok guldum. Cunku Umit Karan galiba, ayni hareketi yapmisti, gol verilmemisti.
hadi o radyo kalas. ayni seyi koskoca lig tvnin koskoca fenerli yorumcusu ridvan da dedi mac esnasinda. sonra da ermanla-sansalin programina not gondermis ozur dilerim diye.
Mustafa Dogan

Post by Mustafa Dogan »

Rıdvanı severdim ama bu maçta fener sevgisi, meslek ahlakının önüne geçti sanırım. Bundan sonraki GS maçlarını yorumlamaz umarım... Alexin golündeki sevincide hayli enteresanmış!!
Fatih Mutlu wrote: hadi o radyo kalas. ayni seyi koskoca lig tvnin koskoca fenerli yorumcusu ridvan da dedi mac esnasinda. sonra da ermanla-sansalin programina not gondermis ozur dilerim diye.
Meczup
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Mehmet zaten macin oynanacagini unutmus, yoksa aklina gelse umarim bil yolunu bulur izlerdi bir yerlerden. En azindan foruma girip takip ederdi.

Ben de niye yenildik diyordum, iki hafta sonraki mactan once seyahata falan cikma Mehmet :wink:
Post Reply