Turkiye Ligi Maclari 2005-2006

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Kemal Bakircioglu
Posts: 406
Joined: Tue Oct 22, 2002 6:11 pm
Location: Brooklyn- New York

Post by Kemal Bakircioglu »

Fenerin ikinci golu bence ofsayt. Ince bir karar hakemin gorememesini anlayabilirim.
Kemal Bakircioglu
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

32. hafta

BB Ankara 36 kalan macları TS, Erciyes(D)
Denizli 33 kalan macları Rize(D), fb
Samsun 33 kalan macları Malatya(D) Diyar
Malatya 33 kalan macları Samsun Antep(D)
Diyar 29

32. haftaki sonculardan sonra bence diyar %80 dustu. Denizli Rize den galibiyet cıkarmaz ise, son haftaya en az beraberlik icin cıkar.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Serif Halimler
Posts: 470
Joined: Thu Oct 24, 2002 1:47 am
Location: Almanya<--izmir

Post by Serif Halimler »

Ismail Gezer wrote:2. yarının başında Trabzon öyle bir gol kaçırmış ki, inanamazsınız.. Önce direğe çarpıyor açılıyor top Tekke vuruyor 90'a gidiyor top rüştü çeliyor, altıpasa düşüyor top, rüştü yerlerde top Tekkede ama atamıyor, girmiyor bir türlü! Ve arkasından tuncayın golü..

Tekke'nin golü manyak olmuş.. Fenerin son 2 golü defansın hediyesi resmen..
Bu posizyon gercekten cok ilgincti. maci GS, FB ve Tranzon lu arkadaslarla birlikte izledim. Trabzon bir arkadas "atmak istemiyorlar, isteselerdi atarlardi" dedi ve kimse karsi gelmedi. Gecen hafta berabere bile kalamadigimiz icin hic kimseye hic birsey söyleycek durumumuz yok.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Fener, konukseverliğinden ötürü Trabzona teşekkür etmiş..
Bazı fenerli taraftarlarının kafalarının yarıldığına dair altyazılar geçiyor...
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Ikinci lig'de bu hafta oynanan maclarda Antalyaspor Bursaspor'u 2-1 yenmis , gollerden birini Suat Usta atmis. Antalyaspor buyuk avantaj kazandi bu skorla. Yilmaz Vural calistiriyor Antalya'yi.

Fakat ayni zamanda Altay Mardinspor'a 2-0 yenildigi icin BUrsaspor yine de garantilemis Superlig'e cikmayi.

Yalniz Bursa macinin gidisati ilginc.. Ilk once Bursaspor one geciyor, sonra Altay'in maglubiyet haberi gelince bir anda saliyorlar, ve daha sonra Antalya 2 gol buluyor. Duyduguma gore taraftar futbolculara "satilmislar" diye bagirmis. Baskan da istifa etmis diye duydum[duzeltme: henuz etmemis].




Bu da Umit Kayihan'in ilgincligi:
Ümit Kayıhan'ın uğur denemeleri devam ediyor...

Malatyaspor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, geleneğini bozmayarak Ankaralı taraftar Baki Şimşek'e kazak alarak uğur denemelerini sürdürdü.
Ankaragücü ile oynadıkları maç sonrası kentte kalarak, Ankaralı futbolseverlerin yakından tanıdığı Baki Şimşek ile Migros Alışveriş Merkezi'ne giden tecrübeli teknik direktör, Mudo mağazasından Baki'ye kazak ve tişört aldı.
Baki'yi uzun yıllardır tanıdığını ve her maç sonrası Baki'ye hediye almanın kendisine uğurlu geldiğini belirten Kayıhan, ''Ligde zor günler geçiriyoruz. Önümüzdeki hafta yapacağımız kritik maç öncesi de her zaman olduğu gibi Baki ile alışverişe çıktık. Umarım Baki'nin uğuru devam ediyordur'' diye konuştu.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Bazi haberler. Tayyip Erdogan'in Kasimpasa'si birinci lige dogru emin adimlarla ilerliyor. Genclerbirligi'nin genc takimi veya rezerv takimi olarak adlandirilabilecek ASAS spor'da A kategorisine yukselmis. Beylerbeyi'ni hala 3. ligde surunduren bizim yonetimimize ders olmasi lazim.
Hoşgeldin Bursaspor...

İkinci Futbol Ligi (A) ve (B) Kategorisi'ne gruplardaki maçlarla devam edildi.
(A) Kategorisi'nde puanını 68'e çıkaran Bursaspor, bitime 2 hafta kala Turkcell Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi. Aynı kategoride Dardanelspor İkinci Lig (B) Kategorisi'ne düştü.
İkinci Lig (B) Kategorisi Yükselme Grubu'nda ilk 2 sırayı alan Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ASAŞ Spor bitime 1 hafta kala İkinci Lig (A) Kategorisi'ne yükselmeyi garantiledi.
1. grupta Sarıyer ve Pendikspor, 2. grupta Turgutluspor ile 5. grupta Adıyamanspor, İkinci Lig (A) Kategorisi'ne çıkacak 3. takımın belirleneceği eleme müsabakaları grubunda mücadele etme hakkını kazandı.
Öte yandan, 1. Klasman Grubu'nda Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Yıldırım Bosnaspor, 2. Klasman Grubu'nda Adanaspor, 5. Klasman Grubu'nda da Batman Petrolspor ve Osmaniyespor Üçüncü Lig'e düştüler.
Rasit Cetiner, Bursa T. Direktoru:
Çetiner: Bursaspor futbolcusu satılık değildir

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Bursaspor futbolcusunun ''satılık'' olmadığını bildirdi.
Çetiner, Bursaspor'un 2-1 kaybettiği Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, taraftarların maç sonrası tepkisini anlayamadığını söyledi.
Gergin olduğu gözlenen Çetiner, ''Bursaspor futbolcusu satılık değildir'' diyerek, toplantıyı terk etti.
Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural ise Bursa'dan 2-1'lik galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, bu sonuçla Turkcell Süper Ligi'ne çıkma yolunda çok önemli bir avantaj elde ettiklerini belirtti.
Bursaspor taraftarına, kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Vural, şöyle konuştu:
''Bursaspor camiasına 4 yıllık bir hizmetim var. Taraftara teşekkür ediyorum. İyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Turkcell Süper Ligi'ne ikinci takım olarak çıkacağız, ama işimiz bundan sonra daha zor. Biz, öndeyiz ve kovalanan olacağız. Kalan son 2 zorlu maçı da kazanıp, hedefimize ulaşmak arzusundayız.''
Baskan'dan ayrilik sinyali:
Bursaspor Başkanı Kızıl'dan ayrılık sinyali...
Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki pazartesi günü toplanarak, olağan genel kurul kararı alacağını belirterek, ''Çok bağıranlar, bilenler, gelsin bu takımı yönetsin'' dedi.
Kızıl, Bursaspor'un 2-1 yenildiği Antalyaspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının ''aslanlar'' gibi mücadele ederek, bitime iki hafta kala Turkcell Süper Ligi'ne çıkmayı garantilediğini söyledi.
Bursaspor'un, sezon başından beri yakaladığı liderliği, hiç elinden bırakmadığını hatırlatan Kızıl, şöyle konuştu:
''Bu puanları, bu takım topladı. Zirvedeki yerimizi koruyoruz. Kalan iki maçımızı kazanıp, şampiyon da olacağız. Tepkilere anlam veremiyorum. Yönetim kurulumuz, önümüzdeki pazartesi günü olağan genel kurul kararı alacak. Bu maçtan önce aday olma düşüncem vardı, ama bundan vazgeçtim. Çok bağıranlar, bilenler, gelsin bu takımı yönetsin.''
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Beni cok rahatsiz eden bir haber bu. Zaten surekli puan kaybeden Besiktas baskaniyla aklisira ittifak kurarak puan kaybediyor Adnan Polat.. GS'in boyle seylere ihtiyaci yok. Oysa su ana kadar bariz hakem hatalari genelde FB lehine GS aleyhineydi, GS'li oyucular da her turlu sorunlara ragmen onurlu bir mucadele veriyorlardi. Fakat bu anlamsiz cikislardan sonra sene sonunda sampiyon olsan bile haksiz duruma duseceksin. Hele sampiyon olamazsan iyice madara olacaksin.
Demirören ve Polat yemekte buluştular
Polat: "Öküz altında buzağı aramak isteyenler arasınlar. Biz her zaman bir araya geliyoruz" dedi

Adnan Polat ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, birlikte yemek yediler. Akmerkez Papermoon Restoran'da eşleri ile birlikte biraraya gelen Demirören ve Polat, aile dostu oldukları için beraber yemek yediklerini söylediler. Demirören, yemekten çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, Adnan Polat'la olan dostluklarının, babalarının dostluklarından başladığını vurgulayarak, "Ben kendisinin elinde büyüdüm. Bizim dostluğumuz ağabey-kardeş gibidir. Futbolun dışındayken de görüşüyorduk. Pazar günü olduğu için, ailece buluşmaya karar verdik ve beraber yemek yedik. Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi diye bir buluşma gerçekleştirmedik. Biz her zaman görüşüyoruz. Fenerbahçeli yönetici arkadaşlarımız da var. Onlarla da ailece görüşüyoruz. Herkesin bunu öğrenmesi lazım. Futbolda art niyetli düşünmemek lazım. Eğer art niyetli düşünen biri varsa, kendisi art niyetlidir" dedi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemesi, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı desteklediği yönünde açıklama yapmasının hatırlatılması üzerine siyah beyazlı kulübün başkanı Demirören, "Biz burada ittifak yapmıyoruz. Başkalarının şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım, niye böyle diye. Burada hep beraberiz. Her zaman da birlikte olacağız" diye konuştu.

İki kulüp arasında transfer takasının gerçekleşmesini tahmin etmediğini belirten Demirören şunları söyledi: "Bizler alıcı gruplarız. Bu Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor için de geçerli. Hepimiz ortak hareket etmeliyiz ki, fiyatlar yükselmesin." Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da, Demirören ile her zaman aynı görüşte olduğunu savunarak, "Öküz altında buzağı aramak isteyenler arasınlar. Biz her zaman biraraya geliyoruz. Maçların olup olmaması umurumuzda değil. Bugün futbol da konuştuk, ekenomi de konuştuk, iş hayatımızdan da konuştuk" ifadelerini kullandı.
Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Evet acik acik konusulacak bir sey varsa acar telefonu konusursun. Su son haftada herkesin gozu onunde halka acik bir yerde bu bulusma cok gereksiz. Besiktasi yendik Fener de puan kaybetti ve sampiyon olduk diyelim. Fenerbahce yonetimi ortaliga ayaga kaldirir ne cirkeflikler yapar.

Kesinlikle Fenerbahce psikolojik savasi bizden cok daha iyi biliyor. Taraftarlari da basini da ellerinde mukkemmel yonlendiriyorlar. Kesinlikle tarzlarini onlaylamiyorum ama, ne zaman agresif davranilir, ne zaman taraftar susturulur, ne zaman kiskirtilir, azdirilir, yonetim ne zaman aciklama suclama yapar ne zaman susar biliyorlar. Gundemi belirliyorlar kendileri zor durumdaysalar ya sogutup ya da basariyla degistiriyorlar. BJK ve GS'nin yonetimlerinin aciklamalarina baktiginizda ise falso ve gaflarla dolu demecler gorursunuz. Bulent Tulun'un gecen haftlarda sacma sapan bir aciklamasi, FB'nin uzerine gidebilecegimiz bir ortamda durduk yerde bizi zor durumda birakti. Demiroren'in sacma sapan "GS sampiyon olsun" aciklamasi da ustune tuz biber ekip FB'nin eline yine koz verdi.

Benim esas yuregimi yakan, Fenerbahce haketmedigi bir sampiyonluga gidiyor,hakem hatalari hic aleyhlerine olmadi sezon boyunca, bizim ise ne puanlarimiz calindi. FB'nin GS macinda oynadigi futbol bazi GS'lilar tarafindan bile "sampiyonlugu hakettiler" tarzinda yorumlaniyor. Siddetle karsiyim. Sampiyonluk durust sekilde alinan puanlarla olur. Hem FB-GS macinda bile olayi bitiren Saidou'nun atilisi oldu. Omuz omuza mucadelede itmeye, ancak faul calinacak bir pozisyona cart diye ikinci saridan kirmiziyi cikardi hakem. Fener'in sansi da inanilmaz yardim etti bu sene. Trabzon macindaki pozisyon inanilmaz. 2-0 olsa oyun kopacak, FB panik olacak olmadi.

Fenerbahce gecen sene de son dakika golleri ile bir ruzgar almisti. Hatirlarsaniz ayni hafta bizim son saniye golu yiyip berabere kaldigimiz, onlarin son dakika golu atip yendigi karsilasmalari. Bu sene de hakemlerin yardimiyla bir ruzgar alip yelkenlerini sisirdiler, pupa yelken sampiyonluga gidiyorlar. Hayirli olsun ne diyelim. Eh basin da mutlu, herkes mutlu, Fener sampiyonlugunda Turkiye'nin butun ekonomik sorunlari cozulecek, ulkede butun sorular bitecek havasi var sanki butun yazarlarda.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Bir hafta daha bekleyemedi mi aileleriniz Polat amca? Aziz Yıldırımıda çağırsaydın bari! Onunlada ailecek görüşüyordun, kızı sizin evden çıkmıyordu hani?

Dayanamadım ilave ediyorum: Adnan Polat resmen halt etmiştir! İnşallah gerçekten 24 saatini klube ayıramaz! Böyle giderse rezil rüsva edecek klubü!
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »


Alex’in kızı Maria’nın doğum günü partisine Beşiktaş’tan Kleberson ile Bobo da katılmış!


Kesin şaibe var kesin :lol:
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Hasan Şaş, yarın akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası final maçıyla ilgili bir soruya ise ''Beni hiç ilgilendirmiyor. Benim oynamadığım final maçı beni ilgilendirmez'' diye cevap verdi.

Hasan saha dışında daha dengeli bir insan galiba :) Yöneticilerimiz, futbolcularımızın kupa finaliyle ilgili görüşlerini okusunlar, biraz ders alsınlar! Nasıl bu kadar basit hatalar yapılıyor anlamıyorum! Özhan Canaydının yanında çalışmaya başlayan beyler bir tuhaflaşıyor!
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Bülent Korkmaz, Sarı kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgın veya kızgın olmadığını söyledi. 11 Altın Adam Yarışmasına konuk olarak katılan Bülent, futbolculuk hayatında birçok yurt içi ve dışı maç oynadığını ve bu maçlarda hiç kırmızı kart görmediğini söylerken, gördüğü 3 kırmızı kartı unuttu.

Hiç kırmızı görmemiş :)
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ismail Gezer wrote:Bülent Korkmaz, Sarı kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgın veya kızgın olmadığını söyledi. 11 Altın Adam Yarışmasına konuk olarak katılan Bülent, futbolculuk hayatında birçok yurt içi ve dışı maç oynadığını ve bu maçlarda hiç kırmızı kart görmediğini söylerken, gördüğü 3 kırmızı kartı unuttu.

Hiç kırmızı görmemiş :)
Bu "11 Altın Adam Yarışması" haberlerinde, sanirim Bulent sempatin cercevesinde "gozunden kacmis" bir haberi de ben eklemis olayim lafi gecmisken:
BÜLENT KORKMAZ’A ÖVGÜ

Image

Kamerunlu oyuncu, jüri toplantısında yer alan ve bir sezon birlikte forma giydiği Galatasaray’ın eski kaptanı Bülent Korkmaz’la ilgili görüşünün sorulması üzerine de “Kaptan Bülent’in futbolundan önce üstün kişiliğinden ve insanlığından bahsetmek, kişiliğine saygı duymak lazım. Galatasaray’a gelmeden önce de adını duymuştum, ancak transferim sonrası ilk antrenmanımı onunla ikimiz yalnız yapmıştık. İlk anda ondan çok şey kazandım ve takıma dahil olmamda büyük katkısı oldu. Beni ve diğer oyuncuları en çok motive eden oydu. Onda olağanüstü bir fair-play kişiliği gördüm” ifadelerini kullandı.
Özgür
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Keşke fair play kişiliğiyle ilgili kısmı bold yapsaydın, daha komik olurdu..
Ozgur Huseyinoglu wrote: Bu "11 Altın Adam Yarışması" haberlerinde, sanirim Bulent sempatin cercevesinde "gozunden kacmis" bir haberi de ben eklemis olayim lafi gecmisken:
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ismail Gezer wrote:Keşke fair play kişiliğiyle ilgili kısmı bold yapsaydın, daha komik olurdu..
Ozgur Huseyinoglu wrote: Bu "11 Altın Adam Yarışması" haberlerinde, sanirim Bulent sempatin cercevesinde "gozunden kacmis" bir haberi de ben eklemis olayim lafi gecmisken:
Komiklik yapma derdinde olan ben degilim. Bulent'in kisiligine saygi duyulmasi gerektigini, takimda kalmasi istegini imzana tasidigin Song soyluyor da, bu kadar sevdigin, istedigin adamin sozune deger verirsin diye vurguladim o kisimlari...
Özgür
Post Reply