Transfer Gundemi (Yaz 2006)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Burak Sağlam
Posts: 94
Joined: Fri Apr 14, 2006 2:49 pm
Location: İstanbul

Post by Burak Sağlam »

Bir tanede cnntürkten;
http://www.cnnturk.com/SPOR/haber_detay ... rID=180367

Turkcell Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, Fransız oyuncu Laurent Robert'le prensipte anlaştı. Sol kanat oyuncusunun pazartesi günü imza için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

30 yaşındaki Laurent Robert, üç sezon Paris Saint Germain'de oynadıktan sonra İngiltere Premier League ekiplerinden Newcastle United'a transfer oldu.

Galatasaray'ın presipte anlaştığı Robert, dört sezon Newcastle'da oynadı, ardından Portsmouth'ta kiralık olarak forma giydi.

Beş yıllık Premier League macerasının ardından, 2006 ocak ayında Benfica'yla 3.5 yıllık sözleşme yapan Fransız orta saha oyuncusu, aylık 190 bin euro'yla Portekiz liginin en pahalı futbolcusu unvanına sahip.

Galatasaray'ın pazartesi günü İstanbul'da sözleşme imzalamayı hedeflediği sol kanat oyuncusuyla, yeni sezonda Fransız Paul LeGuen'in çalıştıracağı İskoç ekibi Glasgow Rangers da ciddi şekilde ilgileniyor.

Orta sahanın göbeği,defansın göbeği ve bir 10 numara en önemli ihtiyacımız.İnşallah yeni Heinz'lar gelmez takıma.
Serdar Beyazyurek
Posts: 487
Joined: Mon Oct 28, 2002 9:14 pm
Location: Charlotte,NC USA

Post by Serdar Beyazyurek »

Burak Sağlam wrote:Beş yıllık Premier League macerasının ardından, 2006 ocak ayında Benfica'yla 3.5 yıllık sözleşme yapan Fransız orta saha oyuncusu, aylık 190 bin euro'yla Portekiz liginin en pahalı futbolcusu unvanına sahip.
:? :? :?
Adam Ocak ayinda 3.5 yillik sozlesme imzalamissa bize nasil geliyor, bu nasil haberdir...Herhalde bir yalnislik var.
Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

Gravesen'i Hamburg zamanindan taniyorum. En yerinde bir transfer olur. Yanlis hatirlamiyorsam Real onu gözden cikardi. Tabi adamin maasi Real'de cok yüksek, bilmem GS'a gelir mi?

Yusuf Simsek transfer haberleri umarim balondur. FB'de tutunamayan adam bize Avrupa'da ne kadar yararli olur acaba?
Selcuk Samli
Posts: 3565
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

Serdar Beyazyurek wrote:
Burak Sağlam wrote:Beş yıllık Premier League macerasının ardından, 2006 ocak ayında Benfica'yla 3.5 yıllık sözleşme yapan Fransız orta saha oyuncusu, aylık 190 bin euro'yla Portekiz liginin en pahalı futbolcusu unvanına sahip.
:? :? :?
Adam Ocak ayinda 3.5 yillik sozlesme imzalamissa bize nasil geliyor, bu nasil haberdir...Herhalde bir yalnislik var.
Oyuncu gelsin imza atsin o zaman transfer haberi dogru demektir.

Bu sene transfer yapilmamasi ve oyuncu bile gonderilmesi gerektigini yazmistim;hala da ayni fikri savunuyorum.Ama su anki takimla uc asagi bes yukari yola devam edilecek,ve 1-2 transfer de yapilacak gibi gozukuyor.

Transfer yapacaksak da Caner,Ugur Yildirim gibi oyunculari dusunelim.
(Laurent buyuk ihtimalle Rangers'a transfer olur zaten;Benfica'da mutsuzmus.)
25-2025

nefvakfi.org
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Diyarbakırsporlu Burhan: Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif aldım

Diyarbakırsporlu Burhan Eşer, Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifi aldığını söyledi.
İskoçya ile 19 Mayıs'ta deplasmanda yapılacak özel maç için Ümit Milli Futbol Takımı kadrosuna alınan Eşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine menajeri aracılığıyla Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifi geldiğini belirtti.
Yapılan teklifleri düşündüğünü kaydeden Eşer, şöyle dedi:
''Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifi aldım. Bu konuda kulübümle görüşmeler sürüyor. Diyarbakırspor ile 2010 yılına kadar sözleşmem var. Beni bugünlere Diyarbakırspor getirdi. Benim gönlüm her zaman Diyarbakırspor'dan yanadır. Kulübümün çıkarları doğrultusunda transferleri değerlendireceğim. Eğer transferim gerçekleşirse, kulüpten, elde edeceği gelirle Diyarbakırspor'a alt yapıya yönelik kalıcı bir tesis yapmalarını isteyeceğim.'' 20 yaşındaki Eşer, orta sahada görev yapıyor.
MİLLİYET
BarisCakan
Posts: 207
Joined: Fri Oct 17, 2003 10:19 pm
Location: istanbul, türkiye

Post by BarisCakan »

Robert ayda 190 bin Euro aliyomus (3.5 yil)
sIkIlmIs olsa gerek para kazanmaktan :lol:

tam $150mio borclu takima gore
hayir madem rastgele salliyosun haberi bari yazma adamin aldigi parayi
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

hürriyet ilhan söyler hasberi:

İşte şampiyonun listesi

İlhan SÖYLER



Yabancı transferinde aceleci olmayan Cimbom, 5 yerli futbolcuyu yakın markaja aldı. G.Saray, Trabzonsporlu Gökdeniz, Sivassporlu Hayrettin, Kayserisporlu Mehmet Topuz, A.Gücülü Emre Güngör, Bursasporlu Egemen Korkmaz’ın peşinde.

TURKCELL Süper Ligi’nde 2005-06 sezonunda mutlu sona ulaşıp şampiyon olan Galatasaray şimdi gözünü transfere çevirdi. Ligde bir kaç futbolcunun sırtladığı Cimbom, zoru başardı. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla mücadele etmesi için yeni isimlere ihtiyaç var. Başkan Özhan Canaydın eski hataları tekrarlamamak için transferde inandığı kişileri dinliyor ve transfer listesini oluşturdu. Daha önce harekete geçen yönetim bazı futbolcularla temasa başlarken, bazılarıyla anlaştı bile. Yurt içinde alacağı futbolcuları belirleyen Galatasaray, yabancı için aceleci değil. İşte transfer listesinin ilk sıralarındaki isimler.

Trabzonspor’un başarılı ismi Gökdeniz liste başı. Trabzonspor’a en yakın kişi, eski G.Saraylı yönetici Ergun Gürsoy bu işi bitirmek için kolları sıvadı. Trabzonspor, Gökdeniz’e karşılık Hasan Kabze’yi istiyor. Ancak Kabze’nin G.Saray kadrosunda her zaman yeri var bu yüzden onun yerine başka bir futbolcu istenirse seve seve verilecek. Bu arada Gökdeniz de G.Saray’ı istiyor.

Teknik direktör Erik Gerets, Ergün Penbe ile yollarını ayırmak istiyor. Belçikalı çalıştırıcı Orhan Ak’ın yanına Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya’yı düşünüyor. Hayrettin genç ve oyun kalıbına uyduğu için Gerets’in istediği isimler arasında.

G.Saray, Kayserisporlu Mehmet Topuz’u yakın takibe almıştı. Saidou’un Fransa’nın Nantes takımı ile anlaşması nedeniyle bu futbolcunun yerine düşünülüyor.

Tomas kulüpte kalsa da gitse de Ankaragücülü Emre Güngör takıma kazandırılacak. Bu futbolcu için Ankaragücü ile transfer görüşmeleri başladı.

Bursaspor’da sözleşmesi biten defans oyuncusu Egemen Korkmaz ile de anlaşma sağlandı.

Bu arada G.Saray yönetimi, Futbol A.Ş’nin başkanlığına Adnan Sezgin’i getirdi. Yönetim kurulunun dün akşam yaptığı toplantıda, daha önce kulüpte genel menajerlik de yapan Sezgin’i Futbol A.Ş’nin başkanlık görevine getirme kararı alındı. Sezgin, başkan yardımcısı Adnan Polat’a yakınlığı ile biliniyor.

Gökdeniz Karadeniz

Adı Soyadı: Gökdeniz Karadeniz

Doğum Tarihi: 11.01.1980

Doğum Yeri: Giresun

Boy: 1.67 m

Kilo: 64 kg

Mevki: Orta saha

Oynadığı Takımlar: Giresun Yolspor, Trabzonspor

Hayrettin Yerlikaya

Doğum Tarihi: 13.08.1981

Doğum Yeri: Sivas

Boy: 1.80 m

Kilo: 73

Mevkii: Defans

Futbol Geçmişi: Tarımspor,

Çimentospor, Sivasspor

Egemen Korkmaz

Doğum Tarihi: 03.11.1982

Doğum Yeri: Balıkesir

Boy: 1.83 m

Kilo: 80 kg

Mevkii: Defans

Oynadığı Takımlar: Balıkesirspor, Kartalspor, Bursaspor

Emre Güngör

Doğum Tarihi: 01.08.1984

Doğum Yeri: Istanbul

Boy: 1.81 m

Kilo: 78 kg

Mevki: Defans

Oynadığı Takımlar: Bakırköyspor, Ankaragücü
Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Onumuzde ki sezonda iki sistemi rahatca kaldirabilecek bir kadro kurulmali...

Bu sene Gerets genellikle takimi 4-1-3-2 seklinde oynatti... bu sistem genellikle Anadolu takimlarina karsi, ozellikle ASY'de hem seyirciye hos geldi hem bol gol pozisyonu uretti ki yuzdesi dusuk golculerle bol pozisyona ihtiyac cok oldu...

Fakat onemli bazi maclarda - ozellikle CL'de 4-2-3-1'i tercih etmesi lazim... bunu Tromso ve FB (lig) deplasmanlarinda uyguladi ama ikisinde de basarisiz olduk... Bu iki sistemi de kaldirabilicek anlayista yapilmali transferler...

Kalede Mondi en az bir sene daha kalici gibi - iyi olur ama Aykut ve Fevzi biraz daha fazla sans bulmali... transfere gerek yok...

Sagbek - artik Ugur banko oynamali... Cihan cok agir, kademeyi bilmiyor... bence iddiali bir GS'da yeri yok... Ugur'a yedek bir de kucuk Ugur var sanirim... geregin de Sabri burada oynayabilecegini gosterdi... transfere gerek yok...

Solbek - Orhan agir, Ferhat cok tecrubesiz, Ergun gozden cikarildi... yerli alternatifler goz doldurmuyor... Hayrettin ismi geciyor ama acikcasi kendini kanitlamamis bir oyuncuya pek guvenim yok... Transfer de solbek icin yabanciya yonelebilirler...

Stoperler --- Song'un kalmasi onemli ve kalicak gibi gozukuyor... Ben Tomas'in hava toplarinda daha iyi bir savunmaci ile degistirilmesindan yanayim... Belki Sivasspor Kalla <--> Tomas/Cihan takasina yanasir... Yedek olarak Ankaraguclu Emre'nin adi geciyor -- iyi olur... ayrica altyapidan Erkan, kiralik giden Cihancan, ve gereginde Orhan Ak'ta bu bolgede alternatif olabilecek isimler... Benim Emre Asik ve Yalcin'dan umidim yok...

Defansif Orta Saha (DOS) --- Sisteme gore bir veya iki DOS ile sahaya cikma durumumuz olabilir - dolayisi ile bu bolgede gorev alabilecek en az 5 kaliteli adama ihtiyac var. Saidou gitti bile... Yerine Veron'un ismi geciyor... cok seksi bir isim ama gercek bir DOS degil... Veron Tugay gibi bir DOS olur - yani oyunu iyi yonlendirir, geriden iyi paslar cikarir, duran toplari kullanir ama top kapmaya gelince fazla kosmaz... Eger sezonun genelinde 4-2-3-1 benimsenecekse o zaman Veron dogru secim olur - koyarsiniz yanina Sabri, Volkan, Ayhan, Zafer, veya Mehmet Guven'den birini o zaman isini yapar. Ama Saidou'ya yaptigimiz gibi defansin onunu tamamen Veron'a teslim edersek cok tehlike goruruz.... Eger tek DOS'lu sistem daha fazla olacaksa o zaman yine adi gecen Gravesen daha iyi bir alternatif... Ama benim gormek istedigim adam bir baska Danimarkali Poulsen... her iki sistemi de rahatlikla kaldirir...

Sag acik... Hasan Sas burada en verimli yilini gecirdi... Arda onu zorlayacak gibi gozukuyor... Mehmet Topuz ismi de geciyor ama Sabri ve Aydin ihtimalleri de varken bence Topuz'u almak luks olur...

Sol acik... gecen sezona Altan'la basladik, biraz Heinz, biraz Ayhan, biraz Ergun'le sezonu gecistirdik... Heinz ve Ergun gozden cikarilmis durumdalar... Altan'in da GS'a geri donecegini zannetmiyorum... Bu bolgede iyi bir yabanciya ihtiyac var... Laurant, Giuly, Pires, Petrov hepsi uygun... Cafercan ve Ayhan da iyi alternatifler...

10 numero... Ilic'ten daha iyisini alabilirmiyiz? Ilic ligin ikinci yarisinda takima uyum saglamis gozuktu... ileri uca ne kadar yakin oynarsa o kadar faydali olacagini da gosterdi... bence onunla devam etmeli - seneye cok daha faydali bir Ilic seyredebiliriz... en cok begendigim yonu tek topu cok iyi oynamasi... Daha iyisi alinacaksa gonderilsin ama zannetmiyorum... Necati ve Aydin alternatifler...

Forvet... Yine sisteme gore 1 veya 2 ileri uc oyuncusu ile sahaya cikilabilir... Elde Hakan, Kabze, Umit Karan, Necati ve alttan gelen Ozgurcan varken buraya transfer gereksiz...


Ozet olarak...
Gidenler/Gitmesi gerekenler:
- Yalcin
- Emre Asik
- Cihan
- Tomas
- Saidou
- Heinz
- Altan


Gelmesi gerekenler
- Yerli stoper (Emre-Ankaragucu)
- Yabanci stoper (Kalla??)
- Yerli/yabanci solbek (Hayrettin??)
- Yabanci DOS (Veron/Gravesen/Poulsen)
- Yabanci sol acik (Laurent/Giuly/Petrov/Pires)
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Mert Tokman wrote:Onumuzde ki sezonda iki sistemi rahatca kaldirabilecek bir kadro kurulmali...

Bu sene Gerets genellikle takimi 4-1-3-2 seklinde oynatti... bu sistem genellikle Anadolu takimlarina karsi, ozellikle ASY'de hem seyirciye hos geldi hem bol gol pozisyonu uretti ki yuzdesi dusuk golculerle bol pozisyona ihtiyac cok oldu...

Fakat onemli bazi maclarda - ozellikle CL'de 4-2-3-1'i tercih etmesi lazim... bunu Tromso ve FB (lig) deplasmanlarinda uyguladi ama ikisinde de basarisiz olduk... Bu iki sistemi de kaldirabilicek anlayista yapilmali transferler...

Kalede Mondi en az bir sene daha kalici gibi - iyi olur ama Aykut ve Fevzi biraz daha fazla sans bulmali... transfere gerek yok...

Sagbek - artik Ugur banko oynamali... Cihan cok agir, kademeyi bilmiyor... bence iddiali bir GS'da yeri yok... Ugur'a yedek bir de kucuk Ugur var sanirim... geregin de Sabri burada oynayabilecegini gosterdi... transfere gerek yok...

Solbek - Orhan agir, Ferhat cok tecrubesiz, Ergun gozden cikarildi... yerli alternatifler goz doldurmuyor... Hayrettin ismi geciyor ama acikcasi kendini kanitlamamis bir oyuncuya pek guvenim yok... Transfer de solbek icin yabanciya yonelebilirler...

Stoperler --- Song'un kalmasi onemli ve kalicak gibi gozukuyor... Ben Tomas'in hava toplarinda daha iyi bir savunmaci ile degistirilmesindan yanayim... Belki Sivasspor Kalla <--> Tomas/Cihan takasina yanasir... Yedek olarak Ankaraguclu Emre'nin adi geciyor -- iyi olur... ayrica altyapidan Erkan, kiralik giden Cihancan, ve gereginde Orhan Ak'ta bu bolgede alternatif olabilecek isimler... Benim Emre Asik ve Yalcin'dan umidim yok...

Defansif Orta Saha (DOS) --- Sisteme gore bir veya iki DOS ile sahaya cikma durumumuz olabilir - dolayisi ile bu bolgede gorev alabilecek en az 5 kaliteli adama ihtiyac var. Saidou gitti bile... Yerine Veron'un ismi geciyor... cok seksi bir isim ama gercek bir DOS degil... Veron Tugay gibi bir DOS olur - yani oyunu iyi yonlendirir, geriden iyi paslar cikarir, duran toplari kullanir ama top kapmaya gelince fazla kosmaz... Eger sezonun genelinde 4-2-3-1 benimsenecekse o zaman Veron dogru secim olur - koyarsiniz yanina Sabri, Volkan, Ayhan, Zafer, veya Mehmet Guven'den birini o zaman isini yapar. Ama Saidou'ya yaptigimiz gibi defansin onunu tamamen Veron'a teslim edersek cok tehlike goruruz.... Eger tek DOS'lu sistem daha fazla olacaksa o zaman yine adi gecen Gravesen daha iyi bir alternatif... Ama benim gormek istedigim adam bir baska Danimarkali Poulsen... her iki sistemi de rahatlikla kaldirir...

Sag acik... Hasan Sas burada en verimli yilini gecirdi... Arda onu zorlayacak gibi gozukuyor... Mehmet Topuz ismi de geciyor ama Sabri ve Aydin ihtimalleri de varken bence Topuz'u almak luks olur...

Sol acik... gecen sezona Altan'la basladik, biraz Heinz, biraz Ayhan, biraz Ergun'le sezonu gecistirdik... Heinz ve Ergun gozden cikarilmis durumdalar... Altan'in da GS'a geri donecegini zannetmiyorum... Bu bolgede iyi bir yabanciya ihtiyac var... Laurant, Giuly, Pires, Petrov hepsi uygun... Cafercan ve Ayhan da iyi alternatifler...

10 numero... Ilic'ten daha iyisini alabilirmiyiz? Ilic ligin ikinci yarisinda takima uyum saglamis gozuktu... ileri uca ne kadar yakin oynarsa o kadar faydali olacagini da gosterdi... bence onunla devam etmeli - seneye cok daha faydali bir Ilic seyredebiliriz... en cok begendigim yonu tek topu cok iyi oynamasi... Daha iyisi alinacaksa gonderilsin ama zannetmiyorum... Necati ve Aydin alternatifler...

Forvet... Yine sisteme gore 1 veya 2 ileri uc oyuncusu ile sahaya cikilabilir... Elde Hakan, Kabze, Umit Karan, Necati ve alttan gelen Ozgurcan varken buraya transfer gereksiz...


Ozet olarak...
Gidenler/Gitmesi gerekenler:
- Yalcin
- Emre Asik
- Cihan
- Tomas
- Saidou
- Heinz
- Altan


Gelmesi gerekenler
- Yerli stoper (Emre-Ankaragucu)
- Yabanci stoper (Kalla??)
- Yerli/yabanci solbek (Hayrettin??)
- Yabanci DOS (Veron/Gravesen/Poulsen)
- Yabanci sol acik (Laurent/Giuly/Petrov/Pires)
Poulsen bence süper bir adam.Fakat sanırım Milan'a gidiyor. Giuly de heğ sağ açık oynadı.Solda ne yapar bilmiyorum.

Bana kalırsa
sağbek:yabancı oyuncudan başka Türkiyede beğendiğim sağbek yok.Mehmet Topuz yine düşünülebilir.Milli takımda oynadığı mevki.

yedek stoper:emre güngör/erkan

solbek:Hayrettin tek isim

sağ açık: Mehmet topuz/burhan (diyarbakır)

dos: sanırım ucuz bir adam alınacak.Yoksa sabri buraya konulabilir mi??

playmaker : juninho gönlümden geçem ilk isim.

Bence saidou yanında heinz hemen gönderilmeli.İliç bile iyi teklif gelmesi karşılığında gönderilmesi düşünülebilir.Umarım dünya kupasında yıldızı parlar.
Serdar Beyazyurek
Posts: 487
Joined: Mon Oct 28, 2002 9:14 pm
Location: Charlotte,NC USA

Post by Serdar Beyazyurek »

Ben Ergun'un gozden cikarilmasini anlayabilmis degilim. Ayrica bu konu hakkinda kesin bir haber okudunuz mu? Bu yil sezon sonuna kadar sesini cikarmadan yedekte oturdu, sakatliklar cikinca gerektiginde oyuna girip cok etkili maclar cikardi. Elde tutulmasinda yarar var bence.
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Pahali transfer(ler)in illa da yapacaksak CL'de grup asamasina kalip kalmadigimiza gore yapilmasi gerektigini dusunuyorum. O isin problemi de tabii son ana kadar beklendiginde elinize Marek Heinz'i kakalayiveriyorlar. Ama en azindan rakip belli olunca mi desek, cunku Gerets'in oyun anlayisiyla Avrupa'da basarili olacagimizi sanmiyorum. Eger maddi durum oncelikli ise (10 yilda yedi sampiyonluk, Avrupa'da uc kupa sozu ile gelip, kitle imha silahlari bulunamayinca demokrasi yaymaya geldik diyenler misali rotayi ekonomik durumu kurtarmaya yonelten baskanimiz samimi ise yani) CL'de elden gelen bu kadro ile yapilip, UEFA'ya kalmak icin dua edilip, isimize bakalim. Tabii bu arada iyi birsey duserse de neden olmasin diyerek.

Yoksa Polsen, Gravesen, Emresen vs. diye seneye sampiyon falan da olamayip, borcumuzu da 20 milyon dalar daha arttirip otururuz asagi.

Ali
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Adnan Polat, transferde gereksiz spekülasyonlara girilmemesini isteyerek, “Hocamız Gerets ile görüştük. Belirli şeyler oluştu, ama henüz net değil. Şu anda 1 tane boş yabancı kontenjanımız var. Diğer 5 oyuncumuz ile sözleşmemiz devam ediyor. İç transferde Hasan Şaş, Ergün, Ayhan, Hakan ile anlaşacağız. Sabri ile opsiyonlu sözleşmemiz var, bunu kullanmak yerine yeni bir anlaşma yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Ne derece doğru bilmiyorum ama Nobrenin BJK ile anlaştığını iddia edenler var! Ali Güneşi aldıklarında da şaşırmıştım! Gerçi Nobre fenerde kiralık oynuyordu diye biliyorum! Bizimle alakalı olmadığı için bu ilginç haberi yazıyorum :)
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Sivasspor’un başarılı solbeki Hayrettin Yerlikaya, Galatasaray’da gibi... 1.80 boyunda, 25 yaşında, Sivasspor ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek başarılı futbolcu için başkanlar nezninde yapılan görüşme olumlu geçti. Ancak "Transferi takas yolu ile halledelim" diyen Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, genç yıdız karşılığında istenecek oyuncu ya da oyuncuları belirledikten sonra, nasıl bir tablonun ortaya çıkacağı merak konusu oldu...

Ara transfer döneminin en çok talep gören oyuncularından Hayrettin, Galatasaray’a çok yakın...
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özhan Canaydın’ın, şampiyonluktan dolayı kendisini kutlayan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’dan bizzat istediği genç futbolcu için, prensipte anlaşma sağlandı.

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun radyospor.com’a "Hayrettin’i Galatasaray’ın dışında Trabzonspor ve Beşiktaş da istedi. Bu transfer takasla gerçekleşecek. Bizim isteyeceğimiz oyuncular hakkında Pazartesi gününe kadar bir görüşme daha olacak" açıklamasını yaptı.

HAYRETTİN KİMDİR?

Forma no:58

Pozisyon: Defans

Doğum Tarihi:13.08.1981

Boy:1.80

Kilo:73

Medeni Durumu:Bekar

Eğitim Durumu:Üniversite Öğrencisi

Hobiler:Araba Kullanmak,Gezmek,Müzik dinlemek,Hız yapmak

Futbol Geçmişi : 1990-1997 Sivas Tarım Spor ,1997-1999 Sivas Çimentospor ,1999-? Sivasspor

Milli takım geçmişi :1 kez ümit milli,1 kez a 2 milli takım

Sözleşme bitiş tarihi:mayıs 2007

http://www.radyospor.com/detay.asp?CID=9605
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Mehmet Gorgen wrote:Sivasspor’un başarılı solbeki Hayrettin Yerlikaya, Galatasaray’da gibi... 1.80 boyunda, 25 yaşında, Sivasspor ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek başarılı futbolcu için başkanlar nezninde yapılan görüşme olumlu geçti. Ancak "Transferi takas yolu ile halledelim" diyen Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, genç yıdız karşılığında istenecek oyuncu ya da oyuncuları belirledikten sonra, nasıl bir tablonun ortaya çıkacağı merak konusu oldu...
5
Eger futbolcu istiyorlarsa Hayrettin'i almaya gerek yok bence. Kimi verecegiz ki? Ustelik kimseyi almasak bile Orhan Ak+ Ferhat'la da idare edilir. Hayrettin'i GS-Sivas macinda izlemistim, cok calisti, iyi de oynadi, kendini gostermek istedigi belliydi. Ama yine de GS'a gelse bu diger iki oyuncuyu kesemez. Alinacak her yerli futbolcu, o mevkideki altyyapidan gelen oyuncunun pismesini engeller.
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Eger futbolcu istiyorlarsa Hayrettin'i almaya gerek yok bence. Kimi verecegiz ki? Ustelik kimseyi almasak bile Orhan Ak+ Ferhat'la da idare edilir. Hayrettin'i GS-Sivas macinda izlemistim, cok calisti, iyi de oynadi, kendini gostermek istedigi belliydi. Ama yine de GS'a gelse bu diger iki oyuncuyu kesemez. Alinacak her yerli futbolcu, o mevkideki altyyapidan gelen oyuncunun pismesini engeller.
Vestel Manisa dan Caner dısında TC den oyuncu almamıza gerek yok. GS ın sag kanadına transfer yapmaga hic gerek yok. PAF takımındakiler gercekten cok iyiler ve sans verilmeli. Sol bek e bir yabancı oyuncu olur ise iyi olur. (Coco kiralanabilinir ise; yada Luciano Zauri. 1978 dogumlu, gobekte ve sol bekte oynuyor. Lazio da 37 mac oynadı, ben iki kere seyir edebildim. 2006 Haziranında kontratı bitiyor.)

Allah tan Sn. Adnan Polat bugun yaptıgı basın toplantısında mali durumumuz goz onune alınarak transfer yapılacagını soyledi, biraz rahatladım. Maceraya gerek yok! Bir yabancı solbek yada yabancı DMF alınırsa iyi olur.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Post Reply