Transfer Gundemi (Yaz 2006)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Ayhan bombası

Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir ile görüşen Ayhan'ın, üç yıllığına F.Bahçe ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Tecrübeli yıldızın Bayern Münih'e transferi ise sözleşmesindeki özel bir madde yüzünden gerçekleşmedi....


O DA FENERLİ OLUYOR
Fenerbahçe, transfere fırtına gibi girdi. Roberto Carlos, Sol Campbell ve Morientes ile her konuda anlaşan, Fatih Tekke'nin transferinde de mutlu sona çok yaklaşan sarı-lacivertliler, bir sürpriz bomba daha patlatmak üzereler... Fenerbahçe'nin, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Ayhan Akman ile görüşerek anlaştığı öğrenildi.
Tecrübeli futbolcunun sarı-lacivertlilerle üç yıllığına anlaşmaya vardığı ve toplam maliyetinin 4 milyon euro civarında olduğu vurgulandı.

İMZA İÇİN GERİSAYIM
Fenerbahçe'de Ayhan Akman'ın transferini başkanlık görevini bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım ve ikinci başkan Nihat Özdemir'in bitirdiği öğrenildi. Bu arada Ayhan'ın Fenerbahçe ile anlaşmadan önce, Bayern Münih Kulübü ile görüştüğü ancak sözleşmesindeki "Yurt dışında bir takıma giderse, G.Saray'a 3 milyon euro öder" maddesi yüzünden Alman kulübüne transferinin gerçekleşmediği vurgulandı. Ayhan'ın bir hafta içinde sarı-lacivertli kulübe imza atması bekleniyor.

TÜMER iDDiASI
Fenerbahçe'nin Ayhan Akman'ın dışında Tümer Metin ile de ilgilendiği iddia edildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin, askerlik sorunu nedeniyle yurt dışında bir takımda oynamak istediğini vurgulayan Tümer'e "Bize gel" teklifinde bulundukları sızan bilgiler arasında...


Bu haber fener medyasının Fotomaç gazetesinde manşetten! Ayhanda bir sorun varda bizim mi haberimiz yok!

Bu akşam Cine5'te Faik Çetinerin programına gazetelerin spor müdürleri katıldı! Hepsi fenerli!!!! Attıkları manşetlerden belli zaten!
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

http://www.footmercato.net/galatasaray- ... e5983.html

http://www.calciomercato.com/index.php?c=24&a=4798



G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulün, telefonla arayıp "Yuvana dönmeni istiyoruz" dediği Okan ile hafta içinde görüşme yapacak
22.05.2006
Beşiktaş ile yollarını ayıran eski G.Saraylı Okan Buruk yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulün, hafta sonu Okan'ı cep telefonundan arayarak bir görüşme yaptı. Tulün, Okan'a hafta içi dış transfer görüşmelerinin başlayacağını belirterek "Futbol şubesi ve teknik direktörümüz Eric Gerets ile bir toplantı yaptık. Herkes senin yuvana dönmeni istiyor. Gerets de senin için olumlu rapor verdi. Senin düşüncen nedir?" diye sordu.

Tulun'un bu teklifi üzerine heyecanlanan Okan "Bu düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Tabii ki dönmek isterim. Şu an İstanbul'dayım. Transfer işlerimi halledene kadar da tatile gitmeyi düşünmüyorum. Müsait olduğunuz zaman görüşürüz ve hayırlısı neyse o olur" şeklinde cevap verdi. Tecrübeli oyuncu ile bu hafta içerisinde bir görüşme yapılacağı ve şartlarda anlaşılırsa iki yıllık imza atılacağı öğrenildi.

G.Saray yönetiminin Okan transferi için en büyük handikapı ise taraftar tepkisi. Sarı-kırmızılıların, daha önce takımdan ayrılışı sorunlu olan Okan için taraftarın nabzını yokladıkları öğrenildi.

Haber: Harun MUSLU

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?ex ... d=15&aid=3
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

BJK, Okana geçen seneki ücretinin yarısını teklif etti diye duymuştum! Onu beğenmeyen Okana bizim daha fazlasını verebileceğimizi sanmıyorum!

Madem veteranlar takımı kuruyoruz, Sergende alınsın! Taraftar tepkisi falanda olmaz, garanti ederim :)
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Volkan gönderildi mi? Habertürkte az önce "Saidou ve Volkanı gönderdikten sonra ...." diye bir cümle kurdu yaşlı sunucumuz! Dilimi sürçtü yoksa gerçekten gönderdiler mi? Henüz anlaşamadıklarını duymuştum ama ön libero kıtlığı yaşanırken böyle bir hata yaparlar mı? Evet yaparlar.. Artık Canaydının hiçbir hatası beni şaşırtmaz! Ultrabeceriksiz!
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Galatasaray iç transferde sorununu çözmeye devam ediyor.. Sarı kırmızılılar, sözleşmesi sona eren Ayhan Akman'la da anlaştı.. Yıldız oyuncu, 3 yıllık mukavele imzaladı.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Metin Oktay Tesisleri'nde Ayhan'ın menajeri ile masaya oturdu. Görüşme sonrası açıklama yapan Sezgin, Ayhan ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

İç transferde görüştükleri Volkan'ın menajeriyle anlaşamadıklarını kaydeden Sezgin, ''Volkan'a bir teklifte bulunduk. Menajeriyle anlaşma sağlayamadık. İstediğimiz rakama gelirse, onunla da anlaşma yaparız''

AJANSSPOR.COM
Liseli vardı ya ah o liseli...
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

100 bin dolarlık fark yüzünden Volkanı serbest bırakmışlar..
Her kuruşun hesabını yaparlar, çok titizdirler! Galatasarayın parasını asla ve asla çarçur etmezler!
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote:100 bin dolarlık fark yüzünden Volkanı serbest bırakmışlar..
Her kuruşun hesabını yaparlar, çok titizdirler! Galatasarayın parasını asla ve asla çarçur etmezler!
Giderken aldiklarindan birazini da vermeli 3 yilda gosterdigi performansa bakildiginda. Safra idi zaten. Bakalim Heinz'da okutirlarsa iyi olur. Sergen mi? Oynamak icin ustune para verirse belki.
Last edited by Cengiz Akgun on Tue May 23, 2006 7:52 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Okan Akçay
Posts: 150
Joined: Thu Apr 06, 2006 9:12 pm

Post by Okan Akçay »

championship manager vb. oynayan herkes daha güzel transfer yapar diyorum ben!
galatasaray ın scoutlarının aldıgı paranın yarısını bana versinler yeter :lol:
ayrıca inanmayın resmi sitede veya tvde imza atarken görmedikçe gençler walla bak yok volkan serbest bırakılmış falan filan yani olur olur normal ve doğru bi karar bence AYRICA;
CİHAN
AYHAN
ORHAN
EMRE
gibi topçuları elinde tutmak hiç akıl karı bi olay değil onların 5de 1i alan gençler bile onlar kadar oynar emin olun sesimi duy yönetim :twisted: :evil: :twisted: :!:
Image
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Türkiyeden alınacak oyuncu yok diyorlar! Yurdışından iyi bir önlibero alma ihtimalleri varmı? Yönetimin kararlarına itibar etmeye mi başladık birdenbire :)
Volkana ne kadar teklif ettiklerini bilmiyorum! Ama şimdiye kadar çıkan onca sorunun hangisinde yönetim haklıydı? Ben hatırlamıyorum! Dolayısıyla yönetime karşı muazzam bir önyargım var itiraf ediyorum! Bundan sonra çıkacak sorunlarda da benim gözümde yönetim, masumiyeti ispatlanana kadar suçludur! Volkan bu sene kötüde değildi.
Gerçi yönetim diye adlandırılan grubun kendi içinde tutarlı bir strateji belirlediği, birlik beraberlik içinde hareket ettiği falanda yok! Yönetim kim belli değil! 2. bir tromsö faciası yaşamamak için akıllı davranılması lazım! Tekrardan dandik bir takıma elenirsek ne yönetim kalır ne hoca! Samiyendeki tromsö maçında sahaya kurtarıcı olarak Zaferin girdiğini unutmayalım! Neyse Allah kurtarsın..
Cengiz Akgun wrote:
Ismail Gezer wrote:100 bin dolarlık fark yüzünden Volkanı serbest bırakmışlar..
Her kuruşun hesabını yaparlar, çok titizdirler! Galatasarayın parasını asla ve asla çarçur etmezler!
Giderken aldiklarindan birazini da vermeli 3 yilda gosterdigi performans ile. Safra idi zaten. Bakalim Heinz'da okutirlarsa iyi olur. Sergen mi? Oynamak icin ustune para verirse belki.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Lig TV'de Galatasaray tartisiliyor.

Gokmen Ozdemir'in dedigi kadariyla, eger Fener sampiyon olsaydi gundemi degistirmek niyetiyle onceden bazi oyuncularla gorusuluyormus. Mesela Brezilyali Denilson bunlardan biriymis. Fransiz Robert de bunlardan biriymis. Canaydin, Fresco, Tulun ilgileniyormus bunlarla.

Ama sampiyon olununca Denilson'dan vazgecilmis. Robert konusunda ilerleme kaydedildigi icin Istanbul'a getirilmis. Diger yoneticilerin haberi yokmus bu transferlerden.

Sampiyon olundugundan beri Store'lar 1milyon 200bin dolar ciro yapmis.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Yani olmayacak bir transfer dedikosunu yayarak taraftarın gazını alacaklardı ha! Hemde Denilson gibi bir süper(!) yıldızla! Galatasarayın gündem değiştirmeye hala ihtiyacı var neden birşey yapmıyorlar? Gündem tamamen fenerbahçe! Kimse Galatasarayın şampiyonluğunu Aziz Yıldırımın blöfü kadar tartışmıyor!

Haberin kaynağı G.Özdemir olmasa sallıyorlar derdim! Ama aslı olduğuna inanıyorum! Yazık, gündem değiştirmenin gerekebileceğini akıl etmişlerde, bunun nasıl olması gerektiğini düşünememişler! Üstelik gündem değiştirme işini Denilsonu transfer ederek değil, transfer edileceği dedikodusunu yayarak yapmayı planladıkları anlaşılıyor! Benden söylemesi Sergeni yarın transfer etsinler ne Aziz kalır gündemde ne Campell :)
Tolga Girici wrote:Lig TV'de Galatasaray tartisiliyor.

Gokmen Ozdemir'in dedigi kadariyla, eger Fener sampiyon olsaydi gundemi degistirmek niyetiyle onceden bazi oyuncularla gorusuluyormus. Mesela Brezilyali Denilson bunlardan biriymis.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Volkan, Sergen gibi oyuncular vurdum duymaz sahada gununde ise oynayan degilse laf olsun torba dolsun kafasi ile cikan, cali$ip didinmeyen. aciklarini kapatmaya cali$mayan insanlar. Bunlarla vakit gecirmek takimdaki diger oyuncularin $evklerini kirmakta. Tigana Sergen denen adama dogru durust idman yaptiramami$ adam. Adam idmana vaktiyle gelmez, gelirse ne var ya benim idmana filan ihtiyacim yok diyen, kendini kirkta yilda bir FB macina bileyen adam. yapsa yapsa takim icinde mikropluktan ba$ka i$ yapmaz. Sergen, Volkan gibi adamlar hangi gence yol gosterecek agabeylik yapabilecek karakterde ve yetenekte. Birakin bunlar $oyle dursun kotu ornek olan insanlar. Bir zamanlar Sabri'nin ba$ini yakacak diye dedi kodusu cikmi$ti Volkan'in Umit Karanla birlikte. Umit aklini ba$ina topladi. Hagi'nin gazabi ona bu hareketlerinin neye mal olacagini gosterdi. Nasil unutuyorsunuz adamlarin bu lagarliklarini. Gerets gibi kahvaltiya gec indi diye Song ile hir cikaran (ki yerden gore haklidir. GS durumu yerinde olsa Song'un burnunu nasil surterdi ibret icin gorulurdu. Ama eli mahkum adam orada kaldi.) Sergen gibi kafasi alaturka bir adamla nasil gecinebilir? Gecinebilse Tigana gecinir aman bu kabiliyeti kacirmayalim elinizde tutun derdi. Tigana'nin filan sizin kadar akli yok demek. Sergen'in hali ortada. Onunla disiplin konusunda acizligi ile taninan Lucescu gecinebildi o da o kadar oldu. Lucescu koca insanlar diyerek etliye sutluye kari$mayinca Emre gibi velet kalkip Jardel'i tokatladi. Sonunda ayni onun zamaninda BJK'in Samsun macinda dipsiz kuyuya du$usu gibi eli ma$alilar gemi aziya aldi. Tikir tikir ust uste 5. $ampiyonluguna onde ko$an GS'yi koskoca bir $ampiyonluktan ettiler bu tur $erefsizler killari bile kipirdaman cekip gittiler sonra. Ayni Sergen ve $urakasinin BJK'i kac puan onde iken dinamitledikleri gibi. Ama kor olanlar Papila'yi sucladi ve Aziz de kerameti buldu. Siz hala bu serserileri iyi frikik atar topa $oyle vurur bilmem ne yapar diye pe$ine du$un. Bir matah olsa Sergen BJK'takiler aman hadi ugurlar olsun demezdi. Hadi bak Avrupadan mu$terisi var siradalar. Ne oldu bir suru teklif vardi ya. Herkez enayi degil goz var izan var goruyorlar. Enayiler ise imza toplayip yuruyu$ yapiyor Sergen gibileri onlari nehrin ustunde alip altinda satarken atla deveye kumara para yatirarak kendine bakmayip iki mac ust uste cikaramiyarak. I$in Sergen'e kaldi ise mucizelere kaldi demektir.

Bir iki i$ini bilen adam bunlarin burunlari surtup layik olduklari yere gitmelerinde yardimci olacaklardir.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed May 24, 2006 1:02 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Şu dakka itibariyle takımda oyun kuracak adam kalmadı demektir! Sağdan Hasan soldanda -artık kim alınırsa- Hakanın kafasına ortalar yapacak o birinin önüne düşecek ve GOOL! İliç oyun kurucu falan değil golcü! Volkan gönderilecekse peşinden takımın yarısını göndermek lazım! Cihanın Tomasın hatalarından az gol yemedik! Orhanında ciddi hataları oldu! Necati kaç haftadır dökülüyor! Karan sakatlanana kadar Hakan var mı yok mu belli değildi! Sabrinin son maç hariç ciddi bir katkısını hatırlamıyorum! Ergünde bişey oynamadı! Ayhanında hayrını görmedik, bjk tribünlerine yaptığı hareketle gündemi meşgul etti sadece! Yani şu takımda Hasan, Karan, İliç ve Song hariç -bir maçlık parlamaları saymazsak-kimse kendinden beklenen performansı sergileyemedi ! Karan aklını başına aldıda Volkan barlarda mı sabahladı? Bu sene Volkanla ilgili nahoş bir haber duyduk mu? Aksina görev aldığı sürece elinden geleni yaptı! Malatyada top oynamadan 1 puan almamızın sebebi attığı goldü, Manisa maçında darmadağın olmuşken maçı kazanmamıza ciddi katkısı oldu! Ankaraspor maçındaki performansını hemen herkes beğenmişti! Ayhan, Saiodu gibi yan paslarla zamanı geçirmek yerine ileriye top atmaya cesaret edebildiği için çok hatalarıda oldu ama bu işi yapabildiği zamanlarda oldu! Böyle giderse Cihanı önliberoya çekerler bizde Fatih Terimli güzel günlere geri döneriz!

Ben olsam Tamamen performansına endeksli bir sözleşme yapar, -canım istediğim zaman sözleşmeyi fesih hakkınıda saklı tutmak kaydıyla- Sergeni alırım! Hangi maçta oynadı, kaç dakka oynadı, asist yada gol varmı?

Gider doğru düzgün bir oyun kurucu alırlarsa amenna! Ama hiç ümidim yok! O yüzden eldekilerden ve elde edilebilecek futbolculardan maksimum verim almanın çarelerini arasalar çok daha iyi ederler!
evren özyürek
Posts: 50
Joined: Thu May 04, 2006 11:21 pm
Location: Eskişehir

Post by evren özyürek »

Saidou gitti..... bir ön libero alınabilecek mi belli değil....Volkan da giderse çok kötü olur.

Volkan asist de yaptı,gol de attı ,faydalı da oldu.Evet çok ağır ama ne bileyim....

Çok kolay adam harcıyoruz ,sanki CM oynuyormuşuz gibi.

Bir ön libero da alınırsa ,-CL'de çift DMC oynamamızı gerektirecek maçlardan da bahsediyor herkez- böyle durumlarda (TEK ÖN LİBERO OLARAK OYNAMADIĞI ZAMAN) çok faydalı olabilir.Tekniği iyi.ayağı düzgün.
para...şike...işte fener işte...
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Daha önce Hasan Şaş'a 3 yıllık imza attıran, öğle saatlerinde de Ayhan Akman'ın sözleşmesini 3 yıl uzatan Galatasaray, Hakan Şükür, Ergün Penbe, Sabri Sarıoğlu ve Orhan Ak'la da nikah tazeledi.

Kulubün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada sözleşme süresi sona eren oyuncular Hakan Şükür ve Ergün Penbe ile 1 yıl, Sabri Sarıoğlu ile 3 yıl, Orhan Ak’ın ile ise 4 yıllık mukavele yapıldığı belirtildi.

Sarı kırmızılılar sözleşmesi sona eren yerli oyunculardan sadece Volkan Arslan ile ise henüz anlaşama sağlayamadı.
AJANSSPOR
Post Reply