Kim Galatasaray'a Yakışmıyor?

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Sizce Bu Takıma Kim Yakışmıyor

Cihan Haspolatlı
9
43%
Ayhan Akman
0
No votes
Volkan Arslan
3
14%
Emre Aşık
1
5%
Yalçın Ayhan
1
5%
Marek Heinz
7
33%
Sasa İliç
0
No votes
 
Total votes: 21

Okan Akçay
Posts: 150
Joined: Thu Apr 06, 2006 9:12 pm

Kim Galatasaray'a Yakışmıyor?

Post by Okan Akçay »

Sizce Bu Takıma Kim Yakışmıyor?
Belki Sesimizi duyarlar

(iliç i sevmeyenler olabilir diye koydum ama ben çok beğenirim kendisini)
Image
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Valla yakışmayan belki çok oyuncu var. Anketteki oyunculardan belki en az yakışmayanı Ayhan akman. O da çok mücadele ettiği için olabilir.
Yoksa onunda agresif yönlerini hiç beğenmiyorum.

Cihan ise bence vasat bir oyuncu. Ne kötü ne de süper. 5-6 arasında not alan öğrenci gibi. :lol:

Heinz ise bekllenin onda birini veremedi. İliç ise orta sahada oyun kurucu olarak birşey yapamamsına rağmen attığı gollerle GS'ın gol sıkıntısı çekmemesine çok katkısı oldu. Hamburg'un 3 milyon euro bonservis vermeye hazır olduğu gazetelerde yazılıyor eğer doğruysa bence hemen satılmalı. Enazından azda olsa kar yapılmış olunur.Ama bu parayı veren çıkmazsa bence takımda kalmalı.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Hiçbirine kıyamam
Benim güzel manooolyam :lol:
Deniz Yilmaz
Posts: 1
Joined: Tue Apr 25, 2006 1:10 am

Post by Deniz Yilmaz »

Necati Ateş.








.
.
.
.
.
.
HERŞEY BÜYÜK GALATASARAY İÇİN!!!
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Cihan'in onde gitmesine sasirdim. Hagi doneminin iyilerinden idi. Sabri gibi takimin iscilerinden birisi bana kalirsa. Yani varligi cok hissedilmeyen ama yoklugunda ne oluyoruz yahu dedirten tiplerden. Teknik olarak kisitli ama ne is olsa yapan adama da, ozelikle avrupa maclari nedeniyle gerekecek genis kadroda cok is duser.

Kimse burnundan kil aldirmazken, o gidip koca bir et aldirmis. Bakalim huyu suyu degisek mi.
Burak Sağlam
Posts: 94
Joined: Fri Apr 14, 2006 2:49 pm
Location: İstanbul

Post by Burak Sağlam »

Heinz için zaten söylenecek bir şey yok...

Cihanın çabası takdir edilebilir.Ancak yetenekleri sınırlı.Anadoluda oynamalı.

Orhan Ak'ı hiç sevemedim her an takım için tehlike.Üstelikte fişek gibi gençler varken.Geçiniz....

Ayhan uğraşmıyor değil ama familyası yaklaşık Orhan ile aynı TEHLİKELİ.

Emre Aşık futboldan önce başka şeyler gerekmeli GS'da oynamak için yazıkki iş bilmezlik ve parasızlık bugün Emre Aşığı getiriyor Sergen içinde dedikodu çıkartıyor yazık...

Sasa Ilic fiziksel zayıflığını üstünden atarsa iyi olacağına inanıyorum ama takıma koyarken defansif yönünün olmadığını iyi düşünmek gerekiyor...
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

GS'a yakismayan, GS'a yakismayan oyuncuyu GS'a getirendir...
Erturk Turker
Posts: 32
Joined: Mon Apr 10, 2006 4:24 pm
Location: antalya

Post by Erturk Turker »

Önceden öğrenci bütçemle formama kimin ismini yazdıracağı mı kara kara düşünürdüm; Hagi mi, Şaş mı, Emre mi, Popescu mu, Ü. Davala mı...

Uzun süredir (Ribery hariç) hiçbir yeni isim beni gerçek anlamda heyecanlandırmadı.
evren özyürek
Posts: 50
Joined: Thu May 04, 2006 11:21 pm
Location: Eskişehir

Post by evren özyürek »

Emre ve Yalçın çok şans bulamadılar,kendilerine ihtiyaç olunca görevlerini yaptılar.
Ayhan'ın çok faydalı olduğu zaten ortada.İlk geldiğinde çok yetersiz sandığım İliç ise çok kaliteli bir futbolcuymuş,aslında.

Volkan'ı sevmeyen çok ama ben hep iki sene önceki futbolunu hatırlıyorum ve kalitesine inanıyorum.Ayrıca herkes kendine sırt çevirmişken ,Saidou'nun yokluğunda çok iyi oynadı.Asistler yaptı,ve kritik goller attı.

Cihan ile Heinz arasında tereddüt ettim.

Heinz,2004 Avrupa Kupası'nın Çek Cumh.'unu en az 2 kere kurtarmıştı ve çok iyi oynamıştı.Çok iyi futbolcu diye aklımda kalmıştı ,gelince hayal kırıklığı yaşadım.
Cihan ,sağ bekte çok kötü,ama ne bileyim yine de işaretleyemedim.Çok çalışıyor,emeği geçti bu şampiyonlukta.

Sözün kısası bu ankete oy vermedim.
para...şike...işte fener işte...
Okan Akçay
Posts: 150
Joined: Thu Apr 06, 2006 9:12 pm

Post by Okan Akçay »

Orhan yazmışsınız ama bence çok profesyonel bi futbolcu sahada yaptıkları ve yaşamıyla.Zaten onun için listede yok :)
Image
Fatih Mutlu
Posts: 625
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:57 pm

Post by Fatih Mutlu »

bana "galatasaray'a kim yakismiyor" diye baslik acmak pek yakisikli gelmiyor isin dogrusu. benim bu formayi terleten her futbolcuya saygim var.

is futbolcularin kalitesine kaldiysa, bana gore galatasaraya ronaldinholar, ronaldolar, vieiralar yakisir ama ucmanin siniri yok.

kadromuzda, gerek zamaninda yapilan yanlis transferler gerek maddi olanaksizliklar nedeniyle yakin gecmisimize oranla daha dusuk kalibrede futbolcular var. ama, hepsi de elinden gelen mucadeleyi yapiyor.

ote yandan, saha icerisinde, orhan'in ve ayhan'in ozellikle rakipleriyle ve bazen de rakip taraftarlarla didismesini, kufurlesmesini, vs. yakisiksiz buluyorum gercekten.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Ben taraftar olarak kendimi bu takıma layık görmüyorum. Bu takım daha iyi taraftarlar hakediyor ama ne yapalım sevdik bir kere yakışsakta yakışmasakta cimbomluyuz :)
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Okan Akçay wrote:Orhan yazmışsınız ama bence çok profesyonel bi futbolcu sahada yaptıkları ve yaşamıyla.Zaten onun için listede yok :)
Eh, ama iste, burda anketin absurdlugu de ortaya cikiyor bence. Her ne kadar tarihinde ilk defa olsa da, disiplin kurulu, kapiya tekme atti diye Orhan'a ceza vermedi mi? Demek ki o kadar da profesyonel degilmis di mi ya? Demem o ki, insanoglunda mukemmellik denilen sey namevcut, isterseniz, herkeste kusurlar bulabilirsiniz....

Hadi sampiyonlugu kacirsak da, bunda hatalarin buyugu kimdeydi diye bir arastirmaya girissek, neyse diyecegim (ki, tutup da FB camiasinda benzer ornekleri gorduldugu gibi, kocaa bir sampiyonlugun gidisini tek bir futbolcuyu gunah kecisi yapmak pek adetimizden degildir diye dusunurum), ama, tutup da "yakismiyor" gibi bir ifadeyle acilan anketi de ben bu foruma yakistiramadim isin dogrusu. Tamam, en atesli ve agir elestirileri yapariz burda, yonetimin de "yakismasi" konusunda, cok cok agir ifadeler de kullanilmistir ama, ortada daha yeni yapilmis bir cirkeflik/sportmenlik-disi bir durum yokken, "hangi mevkiye transfer dusunmeliyiz" gibi yapici bir yaklasim yerine, "yakismiyor" diye, asagilayici bir yaklasimla hedef gostermek, Hasan Sas'a macta kufretmenin cok cok uzagina dusmuyor bence, oy verenler kusura bakmasin...
Özgür
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Ozgur Huseyinoglu wrote:oy verenler kusura bakmasin...
Sevgili Ozgur,

Bu basligi gorunce benim de ilk tepkim seninki gibi oldu. Burasini LigTV'den beter kahvehaneye donduruyorlar diye dusundum.

Sonra biraz daha dusununce GS taraftarlari arasinda her turlu insanin oldugunu ve herkesin kafasindakini becerebildigi sekilde ifade etmesinin normal oldugunu hatirladim. Ve zaten burasinin kahvehane oldugunu da hatirladim. Ayrica bu forumun flitresinden gecmenin zor oldugunu ve sapsal sinek gibi takilanlarin ne hale dustuklerini hatirladim.

Benim kriterim belli bir fikir alis verisinin sonunda birsey ogrenilip ogrenilmedigi. Bu baslikda ben Cihan'a yapilan elestirilerin boyutunu ogrenmis oldum mesela. Evet basligin ifade edilis sekli zayif ama sonucta Okan'in bir art niyeti olmadigi da ortada. Kafasina takilani, kimseyi kirmadan, saldirmadan, bir sekilde ifade etmis. Daha yapici olabilirdi belki ama cok da onemli degil sanki. Zaten sen de fikrini kibarca belirterek bunun boyle oldugunu pratikte tasdik etmissin.
Okan Akçay
Posts: 150
Joined: Thu Apr 06, 2006 9:12 pm

Post by Okan Akçay »

açıkçası bu başlığı açarken tek düşündüğüm şey futbol zekasıydı.listedekilerden çoğu bence galatasaray gibi (başarıları saymayacağım hepiniz umarım benden iyi biliyorsunuz) muazzam bi kulüpte yer bulamayacak futbolcular. Heinz'a Cihan'a Sabri'yi, Emre'ye Uğur'u,Yalçın'a Uğurcan'ı, Volkan'a Mehmet'i,Zafer'i,Arda'yı,Cafercan'ı,Özgürcan'ı (kısacası Bi can olsun da ne olursa olsun :) )tercih ederim bugün manchester united da o'shea fletcher beckham wes brown oynamışsa bizde de canlar oynar.doğrusu da bu bence
Eşşeğin Altındaki buzağı uzun süre aramaya gerek yok! Bi adam iyi değilse değildir neden hala elinde tutuyorsun ki? ben dayanamıyorum sahadaki saçma saçma hareketleri görünce!
en azından gençleri siz yetiştirdiniz değerlerini bilin.bilmeyecekseniz de yetiştirmenin başka bi matığını göremiyorum.
eski futbolcularınıza jübile yapmazsınız,küçüklere yol vermezsiniz,kelepir futbolcu ararsınız.
eee ne olacak böyle ben veririm para aç sms kampanyası biz mesaj göndeririz
Last edited by Okan Akçay on Tue Jun 06, 2006 7:04 pm, edited 2 times in total.
Image
Post Reply