Sevgili Mert beni kastettin galiba. Tevez konusunda tamamen sana katiliyorum. Aimar'i da cok begeniyorum. Ama Riquelme konusunda su nedenle israrciyim: Arjantin'in karsisina gene Ingiltere tarzi defansif yani cok guclu (futbolu ise tahammul edilmez derecede bayici ve futbola hakaret olan) bir takim cikti mi Arjantin epey bocaliyor. Riquelme bizim Hagi'nin bir baska versiyonu bence. Bir, iki hareketi kilidi aciyor. Ayrica sahada duran tek o var. Gerisi, Cambiasso'dan Sorin'e köruk gibi kosuyorlar.Mert Tokman wrote:Aman arkadaslar Arjantin vagonunda bana da yer ayirin --- Brezilya'ya guzel bir mesaj yolladilar bugun...
Yanliz ben Riquelme'ye takmis durumdayim... Bazilari beni haksiz buluyor bu konu da ama ben hala onun oyunu yavaslattigini ve karsi defansin yerlesmesine firsat verdigini dusunuyorum... bugun herkesin gordugu Messi gibi ve hala yedekte oturan Aimar gibi hareketli adamlar varken Riquelme gereksiz... Alternatifi olmasa tek hareketle oyunu degistiren adam savini kabul edicem ama yerine daha iyi alternatifler varken Riquelme gibi durarak oynayan adama hayir diyorum... Hatta daha da ileri gidip Saviola yerine Tevez baslamali diye de dusundum macin sonlarinda...
Bugun gene farkettim bu kadar topu kosturan bir takim karsisinda rakip cökuyor. Sirplar 11 macta bir gol mu ne yemis. Bugun cöktuler adeta. Nefesleri de tukendi. Adamlar surekli topa hakim. Brezilya-Arjantin finali adeta yuzyilin ruya finali olur. Tek korkum Ingiltere veya Almanya gibi son derece monoton bir Avrupa takiminin gelip bu ruyayi bozmasi.