Aziz Yildirim istifa etti .. ( HA HAA HAAA )

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Burak Sağlam wrote:Şekip Hazarın bir yazısını okudum kendisi hakkında fazla malumatım yok.Ancak Aziz Yıldırım ile ilgili çoğumuzun bildiği ancak toplumsal hafızamızın zayıflığından dolayı unuttuklarımızı bir araya toplamış.

Yazı hayli uzun olduğundan buraya tamamını koymuyorum.Okunmasında fayda görüyorum.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=10790

GAF ŞAMPİYONU AZİZ YILDIRIM!..
....

Bir iki istisnayı ayırıyorum tabii ki ama, “F.Bahçe medyasının tamamına yakını korkak...”
İktidardaki kim olursa olsun farketmiyor...
Yapılan olumlu işler göklere çıkarılıyor, yanlışlar ise görmezden geliniyor...
....
*“Sergen Yalçın’la kesinlikle ilgilenmiyoruz” diye açıklama yapıldı, iki gün sonra sözleşme imzalandı...
n Oktay ve Alpay takımla birlikte tam 15 gün boyunca sezon öncesi hazırlık kampına katıldı. Ancak bu iki oyuncu inanılmaz bir şekilde Almanya’daki kamptan ayrılmak zorunda kaldı. Alpay İngiltere’ye, Oktay İspanya’ya gitti. Böylelikle F.Bahçe tarihinde bir ilk gerçekleşti.
.....
*Bir dönem, “Daum gibi kokain kullanmakla suçlanan birini yüce F.Bahçe’ye teknik direktör yapmam” diye basın bültenleri yayınladı, ancak tam tersine Alman hocayla üç yıl birlikte çalıştı...
....
*Futbol takımı iyi giderken “Hakemler hakkında konuşmuyoruz” dendi, takım kötü gidince Fuftbol Federasyonu ve MHK yerden yere vuruldu...

*2001’de “Çok yoruldum bırakıyorum” dedi, bırakmadı...

*2006’da da “Bıraktım, artık dönüşüm yok” dedi, tekrar aday olacağı konuşuluyor...

*Kulübün resmi sitesinde “Bugün bazı gazetelerin spor sayfalarında, Tümer Metin’in F.Bahçe’ye transfer olacağı yönünde haberler var. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Futbolcuyla kesinlikle görüşmedik” açıklaması yapıldı. Tümer’le 1 gün sonra sözleşme yapıldı...
Burak, bence cok ciddiye almaya degmez. Zira bir kisi 8 yil baskan koltugunda oturunca, dogal olarak verdigi beyanatlarin fazlaligi nedeniyle celiskili konumlara dusebilir. FB baskani 8 yilda bu kadar celiski yasamissa az bile. Ona bakarsan bizimkilerin Fatih Terim'in arkasindayiz dedigi gunden 1-2 gun sonra hocaya yol verildi, Baskanimiz ilk senesinde bilmemkac tane dunya transferi yapacakti, Tamas'i aldi geldi...Bizim baskanin Ali Sami Yen projesinden, Ribery'e; 100.yil projelerinden Hagi'nin jubilesine kadar verdigi ve unuttugu sozlerin toplami, buradan koye yol olur. Kaldı ki asparagas basininin her lafini da referans almamak lazim.

Selamlar.
Burak Sağlam
Posts: 94
Joined: Fri Apr 14, 2006 2:49 pm
Location: İstanbul

Post by Burak Sağlam »

Ufuk Bey zaten yazar hakkında bilgim olmadığını belirtmiştim.Dediklerinizde çok haklısınız bizimkilerin yaptıkları yüzümüzü çok kez yere baktırdı.
AY ile ilgili en sevmediğim konu şu anda yaptığı çarıklı kurnazlığı.Hem kendi takımını hem futbol kamuoyunu (tabiki daha çok FB basınını) aptal yerine koyup bizans oyunlarına giriyor.Geldiği mevkiye insanın saygısı olmalı diyorum ancak akabinde "üsttekilerin alttakilerin yansıması" olduğunu görüp susuyorum.
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Şimdi bu sayfaya bazılarınıza şaşkınlıktan şok geçirtecek, bazılarınıza da "Bunlardan herşey beklenir..." dedirtecek bir haber koyuyorum. Haberi satır satır çok iyi okuyun. Eminim şaşkınlıktan kendinizi alamayacaksınız...

------------------------------------------------------

Başkan'a 'Kal' çağrısı

F.Bahçe Yönetimi, Aziz Yıldırım'ın göreve devam etmesini istedi

Yönetim kurulu toplantısından sonra gazetecilere konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı X , 'Biz, yönetim kurulu olarak Aziz Yıldırım'ın kalmasından yanayız. Yıldırım devam etse de, etmese de yönetim kurulu istifa edecek' diye konuştu.

TOPLANTI YAPILDI

F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü X , Fenerbahçe Burnu'ndaki kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısından sonraki açıklamasında, Aziz Yıldırım'ın, özel işleri nedeniyle yönetim kurulu toplantısına katılamadığını söyledi. Olağanüstü genel kurula çok az bir zaman kaldığını belirten Asbaşkan, "Biz, yönetim kurulu olarak Aziz Yıldırım'ın kalmasından yanayız. Ancak sağlığı izin vermiyorsa, o zaman diyecek bir şeyimiz olmaz'' diye konuştu. Başkan Yıldırım'ın kararını açıklamasının ardından, yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurul öncesi istifa edeceklerini ifade eden Asbaşkan X , şunları söyledi: "Biz, Aziz Yıldırım devam etse de, etmese de yeni başkan adayının ya da Yıldırım'ın daha rahat çalışıp yönetim kurulunu belirlemesi için istifa edeceğiz.''

GÖZLER YILDIRIM’DA

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün doktor kontrolünden geçtikten sonra tarihi kararını açıklayacak. Sağlık nedenlerini öne sürerek kulüp başkanlığı görevinden ayrılacağını açıklayan ancak taraftarların yoğun baskısı üzerine 20 Haziran tarihinde son kararını vereceğini söyleyen Yıldırım'ın göreve devam edeceğini açıklayacağı iddia edildi.

VE TOP DOKTORDA

Aziz Yıldırım'ın ayrıca kongreye tek liste ve tek aday olarak katılacağı ve yoluna devam edeceği de kulüpte konuşulanlar arasında. Yıldırım'ım yakın dostlarına ‘‘Taraftar sevgisi benim bu kararımı bir kez daha gözden geçirmeye sevketti. Böylesine bir ortamda karar vermek oldukça güç. Herşeyi doktor kontrolüne bıraktım’’ dediği ifade edildi.

------------------------------

Okuduktan sonra duduklarınızın arasından süzülecek sözleri duyar gibiyim:

"Eee, ne var bunda?.. 19 Haziran tarihli Hürriyet gazetesinin Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın gidişatı ile ilgili yaptığı haberlerden biri..." diyeceksiniz.

Şimdi sıkı durun:

Bu astığım haberin tarihi sandığınız gibi 19 Haziran 2006 değil...

Haberin tarihi 20 Haziran 2001!

"Galatasaray Tarihinde Bugün" başlığına koyacak şeyler bulmak için basın arşivlerine bakarken tesadüf eseri buldum ve dikkatimi çekti.

Şimdi lütfen söyleyin; boşuna mı demiş büyüklerimiz "Tarih tekerrürden ibarettir" diye?..
Liseli vardı ya ah o liseli...
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Sunu samimiyetle soyluyorum, Fenerbahce gibi bir camianin, kulubun bir baskanina kalmasi icin bu kadar yalvarmasi ve kendi icinden bir kisi bile cikaramamasi Turk futbolu icin gercekten uzucudur. FB, kulup ve taraftar olarak AY'nin manipulasyonunda ve golgesinde kalmistir. Isin traji komik yani, yine ayni camianin bu durumun surmesi icin yuruyusler yapmasi, AY'ye yalvarmasidir.
Tan Erten
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Dönmüş Aziz.. Maymun etti koskoca fener camiasını :)
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

AZİZ DÖNDÜ.. 5 SENE ÖNCEKİ TİYATRO AYNEN SAHNELENDİ.

YAZIK BİZİM SAF MİLLETİMİZE . BU ADAMIN GERİ GELECEĞPİNİ BUNUN BİR TİYATRO OLDUĞUNU EN BAŞTA SÖYLEDİK.



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada göreve döndüğünü belirtti..

İşte Yıldırım'ın açıklamaları..


“Bundan yaklaşık 25 gün önce başkanlığı bırakmak üzere bir açıklama yapmıştım. Aslında o günkü olumsuz şartlar bugün de devam etmekte. Ancak bana ve arkadaşlarıma duyulan güven nedeni ile bunun olamayacağını gördük. Yöneticilerimizin, derneklerimizin, eski yöneticilerimizin, yönetimimize devam etmek konusunda devam etmek için baskılar olmuştur. Biz de arkadaşlarla şu karara vardık. Bu hafta sonu yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda aday olma kararı aldık. Eğer Genel Kurulumuzda göreve uygun görülürsek devam edeceğiz. Biz en azından Fenerbahçemizin 100. yılında görevde olup bugün gördüğümüz sıkıntıları aşması için karar aldık. Bugünün ve geleceğin Fenerbahçemiz için hayırlı olmasını diliyorum."


BU DEFA İSTİFA EDİYORUM BU BEŞ SENE ÖNCEKİ GİBİ OLMAYACAK KARARIM KESİN. BU SEFER KESİNLİKLE NE OLURSA OLSUN DÖNMEYECEĞİM.. :lol:

AZİZ ÖLSE, KİMSE İNANIP CENAZE NAMAZINA GİTMEYECEK.
NASIL OLSA YİNE GERİ DÖNER DİYE... :lol:
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Mehmet Gorgen wrote:BU DEFA İSTİFA EDİYORUM BU BEŞ SENE ÖNCEKİ GİBİ OLMAYACAK KARARIM KESİN. BU SEFER KESİNLİKLE NE OLURSA OLSUN DÖNMEYECEĞİM.. :lol:

AZİZ ÖLSE, KİMSE İNANIP CENAZE NAMAZINA GİTMEYECEK.
NASIL OLSA YİNE GERİ DÖNER DİYE... :lol:
Zeki Alasya-Metin Akpinar'in oyunlarindan birinde, habire intihar girisiminde bulunup bileklerini kesen bir kiza onerisi vardi Metin Akpinar'in karakterinin. "Bari" diyordu, "bileklerini fermuarli yaptir, ac-gapa, ac-gapaa!"... AY'a da oyle bir istifa dilekcesi lazim herhalde, soyle yayli ya da ipli filan. Verip verip geri cekilmelik! :lol:
Özgür
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Appiah 2-0 kazandıkları Çek maçından sonra Kanal1'e röportaj verememiş, yasakmış :)

Savaş Macun yorumlasın.. :)
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

GS camiasi icin cok iyi bir haber. Herkese hayirli ugurlu olsun.
Soner Özaltındere
Posts: 360
Joined: Sat May 06, 2006 1:25 pm

Post by Soner Özaltındere »

KOLTUK SEVDASI O KADAR BÜYÜK BİR SEVDADIR Kİ; O BÜYÜKLÜĞÜN ADI KONULAMAZ......
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

AZİZ YILDIRIM'IN İNŞAAT MAKİNA ŞİRKETİ NE İŞLERLE UĞRAŞIR?
Şirketin kendi sitesinden.Allah daha çok versin. Nazar etmeyin çalışın sizin de olsun.

http://www.maktas.org
Türkiye müteahhitler birliği kayıtlaraına göre şirketin sahibi de aşağıdaki linkte:
http://www.tmb.org.tr/firma.php?ulke=&f ... =&diger=70

BİTİRİLEN İŞLER:

1- ESKİŞEHİR VE ERHAÇ HAVA ALANLARI ELEKTRİFİKASYON İSLAHI 10.01.1977 29.11.1979 2.959.260,-$
2- ISKENDERUN POL TESİSLERİ YETERSİZLİKLERİNİN GİDERİLMESİ VE CEPHANE DEPOLARININ KAPLANMASI İTMAM İŞİ 07.12.1977 10.04.1980 27.015,-$
3- NIKE MEVZİLERİ ANA TAKAT KAYNAĞI YENİLENMESİ
20.05.1982 09.10.1984 3.617.612,-$
4- NIKE MEVZİLERİ HIPAR TESİSLERİ. 27.07.1982 06.08.1984 1.573.199,-$
5- G.B. ANADOLU İLERİ DENİZ ÜSSÜ TESİSLERİ II. KISIM İNŞ. VE TES. MARMARİS 10.12.1984 27.08.1987 6.935.803,-$

6- ÇORLU HAVAALANI APRON AYDINLATMASI VE YAKIT HİDRANT SİSTEMİ 12.05.1987 21.04.1989 5.959.237,-$
7- TOPEL HAVAALANI DOĞU VE BATI DOLUM SANTRALLERİ ARASINA 6" İRTİBAT BORUSU YAPILMASI 11.06.1987 17.10.1987 17.280,-$
8- 37. DİLİM 3. GRUP HADIMKÖY İLERİ DEPOLAMA TESİSLERİ 28.07.1987 07.11.1989 4.870.672,-$
9- MUHTELİF YERLERDE VARYANT İŞLERİ (BURSA-BİLECİK-ERZİNCAN) 10.10.1988 21.04.1989 72.818,-$
10- 39. DİLİM DAR KAPSAMLI (MW) İLERİ DEPOLAMA TESİSLERİ 16.02.1989 20.08.1990 1.317.688,-$
11- HARP STOĞU MALZEME DEPOLARI 11.09.1989 02.01.1991 1.985.693,-$
12- İNCİRLİK HAVA ÜSSÜ JP-4 AKARYAKIT DEPOLAMA TESİSİ 30.11.1989 10.09.1991 4.409.681,-$
13- ESKİŞEHİR-İNCİRLİK HAVAALANLARI AKARYAKIT TESİSLERİ 24.05.1990 13.07.1993 6.522.578,-$
14- MUHTELİF POL TESİSLERİ RESTORASYONU. 27.07.1990 21.09.1992 338.086,-$
15- 41. DİLİM DAR KAPSAMLI (MW) İLERI DEPOLAMA TESİSLERİ 27.07.1990 23.05.1991 352.037,-$

16- DIYARBAKIR VE ERHAÇ HAVAALANLARI JP-4 TANKLARININ EPOKSİ BOYASI 03.08.1990 30.11.1990 81.580,-$

17- YENİŞEHİR HAVAALANI ASGARİ ASLI HAREKET TESİSLERİ 20.08.1990 05.11.1992 23.029.538,-$
18- PTT GN. MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA
MUDEKO -ESKIŞEHİR TERMİNAL BİNASI 24.12.1990 01.09.1992 3.708.206,-$
19- BANDIRMA HAVAALANI ELEKTRİK SİSTEMİ RESTORASYONU 26.04.1991 24.12.1992 7.621.113,-$
20- 1990 YILI DOĞU-BATI ANADOLU A.YAKIT BORU HATTI HASAR ONARIMI 16.07.1991 10.10.1992 2.270.167,$
21- ÇİGLİ-B.ESİR-BATMAN-AKHİSAR-MÜRTED - D.BAKIR HAVAALANLARI (ASM) MUHABERE SİSTEMİ 05.11.1991 04.04.1995 5.702.597,-$
22- AKHİSAR - MERZİFON - HAVA ALANLARI EK İŞLER İNŞAATI 20.12.1991 02.05.1993 1.041.658,-$
23- İNCİRLİK HAVAALANI 5. GRUP TESİSLERİ INŞAATI 15.05.1992 10.05.1993 79.420,-$
24- MERZİFON HAVAALANI 6. GRUP TESİSLERİ İNŞAATI 09.06.1992 03.05.1993 26.301,-$
25- SİVRİHİSAR HAVAALANI EK DOB TESİSLERİ 16.06.1992 12.10.1994 4.604.409,-$
26- TÜRK TELEKOM A.S. ANAMUR-AYANCIK R/L SİSTEMİ 02.07.1992 03.10.1994 2.830.371,-$
27- 1991 YILI DOĞU-BATI ANADOLU A.YAKIT BORU HATTI HASAR ONARIMI 17.07.1992 09.10.1993 3.948.124,-$
28- MERZİFON H.ALANI (ASM) MUHABERE SİSTEMİ 18.01.1994 02.10.1995 1.261.891,-$
29- BALIKESİR-ÇİĞLİ H.ALANLARI (ASM) MUHABERE SİSTEMİ
28.02.1994 14.03.1995 935.274,-$
30- BAFA VLF PROJESİ İNŞAATI İŞLERI
25.04.1994 06.03.1998 5.902.580,-$
31- 10 H.ALANI TACAN SİSTEMİ TEMİN VE TESİSİ
05.07.1994 17.02.1998 6.014.402,-$

32- OR. BÖLGE MUH. SIST. (OBMS) ATÖLYELERI FAZ-1 PROJESI
23.05.1995 26.06.1996 1.308.716,-$
33- OR. BÖLGE MUH. SİST. (OBMS) ATÖLYELERI FAZ-2 PROJESİ
20.11.1995 22.05.1997 1.391.149,-$
34- DİYARBAKIR HAVAALANI GÜVENLİK SİSTEMİ(DGS) PROJESİ
04.12.1995 05.08.2002 13.030.342,-$

35- TAFICS (TÜRK SILAHLI KUVVETLERI ENTEGRE
MUHABERE SİSTEMİ) PROJESİ I. ASAMA
13.06.1996 24.12.2002 223.770.876,-$
36- ÇUKURHİSAR TANK ÇİFTLİĞİ-ESKİŞEHİR H.ALANI ARASI AKARYAKIT BORU HATTI İNŞAATI 30.10.1996 26.07.1998 5.663.020,-$
37- AFYON HAVAALANI KAPLAMALI SAHALARIN TAKVİYESİ
08.07.1998 31.08.2001 36.438.607,-$
38- 1998 YILI MUHTELİF POL TESİSLERİ RESTORASYONU İNŞAATİ
25.02.1999 05.11.2001 3.614.770,-$
39- ANTALYA H.ALANI AWACS UÇAKLARI ALTYAPI TESİSLERİ İNŞAATI
01.06.1999 21.01.2001 12.295.796,-$
40- UZUNUFUK ARAŞTIRMA MERKEZ KOMUTANLIĞI (ARMERKOM) BİNASI İNŞ. VE TESİSAT İŞLERİ
11.10.2000 19.02.2002 10.249.094,-$
41- DİYARBAKIR HAVA ALANI UÇAK SIĞINAKLARININ
RESTORASYONU İŞİ
02.07.2002 28.07.2003 475.054,-$
42- KAHRAMANMARAŞ 125 YATAKLI KADIN DOGUM VE ÇOCUK HASTANESİ
24.07.2002 07.02.2003 5.006.487,-$
43- KÖRFEZ, ERZURUM, AHLATLIBEL, KÜTAHYA MEVZİİLERİNE PLOT VE UÇUŞ PLAN İŞLETME KABİLİYETİ KAZANDIRILMASI İŞİ (ASE PROJESİ) 09.01.2003 23.01.2004 2.617.967,-$

DEVAM EDEN İŞLER:.)

DÜZCE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ALT YAPI İNŞAATI PROJESİ

Sözleşme Tarihi 09.01.1998

Sözleşme Bedeli 12.351.205 $

Gelişmekte olan Düzce Organize Sanayi Bölgesi içerisinde safhalar halinde asfalt yolların yapılması, su temin ve iletim hatları ile kanalizasyon ve atık su drenaj sisteminin tesis edilmesi

2.) DİYARBAKIR POL DEPO KAPASİTESİNİN ARTTIRILMASI (ATTİLA DOĞAN – MAKTAŞ KONSORSİYUMU)

Sözleşme Tarihi 05.06.2002

Sözleşme Bedeli 13.397.891 $

İçi sacla kaplı, betonarme ve yarı gömülü 1 adet 10.000 m³ JP-4, 1 adet 5.000 m³ JP-4, 2 adet 5.000 m³ JP-8 depolama tankı inşaatı, tank epoksi kaplamalarının yapılması, 4 adet kamyon dolum noktası, 2 adet vana çukuru, 10 m³ drenaj tankı, 100 m³ karışım tankı, 5 m³ dizel yakıt tankı, pompa çukuru, manifold binası, filtre/su ayırıcı binası, jeneratör binasının yapılarak 180 kVA otomatik dizel jeneratör grubunun temin ve tesis edilmesi, 7.400 m² saha beton kaplama ve tank ulaşım yollarının hendekleriyle beraber yapılması, saha mekanik işlerinin yapılması, katodik koruma yapılması, bağlantı yolu tesisi

3.) TAFICS (TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ENTEGRE MUHABERE SİSTEMİ) II. AŞAMA PROJESİ (SIEMENS – CORNING – MAKTAŞ KONSORSİYUMU)

Sözleşme Tarihi 03.07.2003

Sözleşme Bedeli 177.855.552 $

TAFICS I. Aşama Projesi’ne ilaveten Türkiye genelinde askeri ve sivil amaçlı stratejik haberleşme ağı kurulması işi kapsamında iletim alt sistemleri, anahtarlama alt sistemi, şebeke gözetim ve kontrol alt sistemi, senkronizasyon alt sistemi, güç kaynakları alt sistemi tesis edilmesi, yarı gömülü blast korumalı 6.400 m² teçhizat binası yapılması, toplamda 4.700 m² ofis binaları, garaj binaları, nizamiye binaları ve trafo/jeneratör binalarının tüm inşaat, elektrik, mekanik işleriyle birlikte yapılması, I. Aşama kapsamındaki trafo/jeneratör binalarının tadilat işlerinin yapılması

MAŞALLAH.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Daumun son zamanlardaki sözlerine çok içerlemiş hazret. "Basının bazı haberleri yayınlamasına engel olmasaydım, şimdi adı komisyoncuya çıkmış olacaktı" diyor... :lol:
Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Onumuzde ki sene Superlig'de Serie A'da yasananlardan daha beterleri yasanacak gibi geliyor bana ama orada ki gibi hicbir afise olmaz bizde... herkes yedigi ile kalicak...

Neden boyle dusundugume gelince - dun bir gazete de daha once bilmedigim birseyi ogrendim... Superlig'e cikan Antalyaspor'un baskani Sedat Peker mis.... hani su mafyanin onde gideni... hani su yillardir FB'nin perde arkasinda ki adami... hani su BJK'li Sinan'la meshur telefon konusmalari olan adam... bir de bu adamin AY gibi yalvar yakar baskanliga tekrar aday olmasini istiyorlarmis... neyse fazla kurcalamayim --- dunyanin obur ucu demezler gelir bulurlar falan...
Burak Sağlam
Posts: 94
Joined: Fri Apr 14, 2006 2:49 pm
Location: İstanbul

Post by Burak Sağlam »

Mert Bey Antalya sporun başkanı mafya babası Sedat Peker değil sadece isim benzerliği.Bilginiz olsun.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

TRT'den aldığımız habere göre Aziz efendi, "Başarısızlık yüzünden istifa ettiğini kabul etmiş, ayrıca Seri A'da yapıldığı gibi ligin son 6 haftası incelensin" demiş..
Post Reply