Transfer Gundemi (Yaz 2006) - 3

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Ozan Ersoy wrote: Carrusca transferi hakkinda ayrintili bilgi var. Necmettin Çelikhan adinda Besiktas taraftari futbolcu simsarinin yazdiklari. Turkiye'de bu islerin nasil yurudugunu adeta belgeleyen bir konu basligi olmus. Aslinda bu yazi scouting basligina da asilabilirdi. Benim dedigim kulup icin calisan maasli elemanlardan olusan bir ekip olmasi ve transferi bu adamlarin halletmesi cok cok elzem bir konu.

Anladigim kadariyla Carrusca transferi bizim gibi montaj goruntulere bakarak yapilmis bir transfer. Tamamen kumar. Iyi cikarsa GS'in sansi tutmus olacak.

Carrusca transferi nasil yapildi ogrenelim

Ozan Ersoy
Basligi tamamen okudum, ozetle, Tigana'ya kisa enstantaneler, arti 90 dakika mac dvd'si vermis, ama Besiktas kulubu bir turlu Celikhan'a geri donmemis. Sonunda da "Biz DVD ile oyuncu almayiz" bahanesini ileri surmusler. Ama anlasilan BJK kendi cikar iliskisi olan simsarlar ile calisiyor, ve disaridan kolay kolay iceri adam almiyor. N. Celikhan'i devre disinda birakmislar.

Daha sonra Celikhan, Adnan Sezgin'i bilgilendirmis futbolcu hakkinda. Sezgin "Bize uygun futbolcu degil" demis (Bak bak!) 2 gun sonra da yanina baska bir menajer alarak Arjantin'e gorusmeye gitmis. GS da devre disinda birakmis sonuc olarak. Iki kulubun de transfer politikasi kendi anlasmali menajerleri ile calismalari.

Bu arada Carrusca ile ilgili izlenimler olumlu, kimisi Delgado'dan daha iyi diyor, gorecegiz bakalim.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Asil kacirdiginiz nokta ben Bulent Tulun'un M. Heinz konusunda sanki $u verilen paralara bakarsaniz masa altindan para almi$ sorusu akliniza gelmiyor mu hic dedikten sonra Ozgur'den gelen cevapti yani "yaninda mi idin gel sen gunah alma" diye. $imdi neymi$ varilan sonuc? Klupte bal tutanlar bazi manejerlerle yakin cali$iyormu$. Neden acaba? "Kick-back" denilen olay fahi$elik kadar eski halbuki Dunya ticaret tarihinde. Ortada milyonlarca dolar veya avro donecek ama yapilanin adi sadece hata olacak hem de ust uste boyle. Oldu gorursem soylerim
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Cirak
Posts: 649
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:11 pm
Location: Durham, NC USA

Post by Mehmet Cirak »

Benim de canimi sikan kasetle futbolcu almaktan cok, bu islerin icin Cengiz Agabey'in ima ettigi gibi menfaatlerin girmesi. Sonucta Ozan'n yazdigi scouting'in nasil yapilmasi gerektigi konusu zaten kafasi calisan, biraz futbol bilen herkesin varabilecegi sonuc. Kasetten futbolcu izlemek elbette yeterli degil, ama dunyadaki butun futbolcularin da maclarini canli izleyecek haliniz yok. Arada kasetten size onerilen oyuncu olabilir, sayet milyon dolarlar verecekseniz 1 ya da iki kasetle yetinmezsiniz, gider canli macini da izlersiniz, karakteriyle, sagligiyla, hatta aile yapisiyla, genetik ozellikleriyle saglam bir arastirma yaparsiniz almadan once. Karpuz alirken bile marketten iyisini secmeye calismaz miyiz?

Burada ilginc olan yonetici-menejer etc. iliskisi... Bu kadar para carcur edilirken bunlarin hepsinin beceriksizlikten carcur edildigini varsaymak biraz garip geliyor insana. Bu kadar da salak olamazlar bu insanlar, hepsi zengin is adami, GS lisesi mezunu vs. Burada yamuk birseyler donuyor, bilmeden etmeden kimsenin gunahini almak istemem, ama bu Ozan'in gectigi link gibi seyler gelince insanin kulagina bazi seyler daha yerli yerine oturuyor, paralarin nerelere gittigi daha bir mantiga yatkin hale geliyor.
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Cirak wrote: ....
Burada ilginc olan yonetici-menejer etc. iliskisi... Bu kadar para carcur edilirken bunlarin hepsinin beceriksizlikten carcur edildigini varsaymak biraz garip geliyor insana. Bu kadar da salak olamazlar bu insanlar, hepsi zengin is adami, GS lisesi mezunu vs. Burada yamuk birseyler donuyor, bilmeden etmeden kimsenin gunahini almak istemem, ama bu Ozan'in gectigi link gibi seyler gelince insanin kulagina bazi seyler daha yerli yerine oturuyor, paralarin nerelere gittigi daha bir mantiga yatkin hale geliyor.
Ha ya$a. Cengiz agabeyin kimseden uyanik filan degil. Iyi kotu bir tecrubesi var. Benim dedigim senin de teyit ettigin gibi aptalligin da bir siniri olmali. Hata bir kere olur ve sineye cekersin. Bir daha aynisini ya da benzerini yapmamak icin gozunu dort acarsin. Bunlar oyle mi ya. Senin $u yukarda soylediklerini ben kac kere soyledim. Bu adamlarin hepsi cingoz ve kalbur ustu i$ adami. En azindan I$ adamiyim diye ortada dolaniyor ve adam sirasindalar. Kimi hakkinda sahtekarliga varacak $ekilde dedikodular var kiminin bu i$leri nasil yapip ettigini bilen yok. Ama $ehrin gobegine bilmem kac katli ticaret yeri ya da otel dikiyorlar kendilerine geldiginde. Yani a$ilmaz denilen daglar duz oluyor denizler yariliyor. Ceplerinden dolar dokuluyor ama bu adamlar devamli klup yonetmeye soyunduklarinda Habennaka rolunu oynayip tufaya geliyorlar. Olacak i$ mi bu? Bunun altinda elbette bir capanoglu var.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

NTV'ye göre Demirören ve Aksu Ze Roberto'nun peşinde. 2 milyon euro teklif ediyorlarmış ama Ze 2,5 istiyormuş..

Ayrıca, taze Bursasporlu Pancu, "Lucescu Türkiyeden ayrılmak istediği için hakemler hakkında konuştu" demiş..
Davut Gerçekcioğlu
Posts: 138
Joined: Mon Jul 31, 2006 2:59 pm

Post by Davut Gerçekcioğlu »

beşiktaş ze robertoyu transfer etmiş. tebrik ediyorum. helal olsun biz iki yıl kostuk pesinden alamadık(almadık(paramız yoktu galiba)) beşiktas bir haftada bitirdi işi. peki bunun sebebi, suclusu kim? bu kadar acizmiyiz, besiktas ve fenerde hatta trabzonda en az iki dunya yıdızı varken bizde yıldız olarak hasan sasımız(!) la mı ovunmeye devam edecez. madem iyi transferler yapamıyosun, o zaman sıradan yabancı alacagına eliindeki genc yıldız adayları kazanmayı dene, zamanında ajax'ın yaptıgı gibi cıkar elinden yaslıları yabancıları, koy gencleri bu sekilde rezil olalım bari.kimse cok gormez merak etmeyin...

bu durumda ne ligde nede ş.liginde rakiplerimizle basedemeyiz...
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Görkem KIRGIZ wrote:Ön libero bulundu!



Bu arada Canaydın Galatasaray Dergisi'nden taraftara seslenmiş, Türkiye yetmez, hedef avrupa'da başarılı olmak demiş. Bu da olur tabi, kapuskasından piliçine malzeme çok,tatlılar da hasan ustadan, Gerets sofrayı kursun yeter.
Turkiye yetmez, yani Turkiye'yi hallettik, baskanliginda dort senenin birinde sampiyon olarak (GS istatistiki olarak kendisi geldiginde uc senede bir sampiyon oluyordu zaten).

Simdi herkes isin ne oldugunun farkinda: gecen seneki Tromso olayina bakar bir kerelik kazaydi dersiniz (hos onu da dememek lazim ya neyse), ama bu sene onumuzde zorlu bir eleme turu var. GS kazara CL'e kalamaz ise artik Tromso kazaydi ile olmaz bu is, Avrupa'da UEFA siralamasinda ilk 20de iken baskani oldugun klup on eleme turu gecemez, Tromso, Valarenga oburunun adini bilmiyorum tipi takimlara elenen klup yapmisssin demektir.

Bundan TD yollamakla falan da kurtulamaz bir yonetim. Ha, televizyona cikip baskanligi doneminde basarili oldugunu soyledi bu zat gecen sene. Bu sene CL'e kalamazsak da cikar soylerse sasirmam aslinda.

Turkiye yetmez. Evet, dort senede bir sampiyonluk da yetmez, hele Tromso'ya elenmek hic yetmez. Umarim kendileri de dusunuyordurlar bunu.

Ze Roberto konusuna gelince: bu yonetim dogru duzgun oyuncu alamaz. Onun icin iyi bir isim gordugunuzde otomatik olarak alinamayacagini kabul edin. Pires, Gonzales, Ze Roberto, Gravesen vs. Ilgileniriz, cok yaklasiriz, zart zurt, ama alamayiz, her sene ayni hikaye. Ben iyi oyuncu almalarindan vazgectim, klube Marek Heinzlari sokmayi biraksinlar yeter.

Ali
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Ozan'cim baska forumlara gitmene gerek yok sen beni dinle yeterli. Ne diyorum en bastan? Misal: Menecer Burhan gelir: Baskanim Bahia'da gelecek vaad eden super bir topcu var. Cok genc, piyasasi var. Avrupa klupleri biraz cekingen fiyatindan öturu ama su VHS kasette bir izleyin bakin bu Santos'da ne numaralar var. Baskan: Cayci Mehmet cayimi ve kurabiyelerimi getir bir zahmet (kafaya da kukuleta takilir). Oglum koy bakayim su Santos'un kasedini (Ustune siyah siva atilmis, muhtemelen sirkte showmen olan yalandan Santos topu 300 kere sektirir, omuzunda gezdirir, bu arada iki parende atar). Muthis muthis, fiyati nedir bu fitbolcunun? 2.3 milyon USD. Yaaaa e biraz pahali ama. Baskanim yapmayin etmeyin 2 sene sonra 10 milyon dolar eder bu cocuk. Tamam atlayin ucaga derhal getirin böylece transferi kapar bomba sözumuzu tutmus oluruz zaten transferin bitmesine iki gun kaldi yoksa bu taraftar klubu basar.....Iste uc asagi bes yukari böyle. Dört senedir gelen carpti giden carpti. Borc oldu daglar kadar nerdeyse TC ile basabas gidiyoruz. Dört senedir ya tutarsa diye alinip gönderilen adamin haddi hesabi yok. Insanlar bu kadar aptalliga isyan ediyor. Ama nafile.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Kerem Tezic wrote:Ozan'cim baska forumlara gitmene gerek yok sen beni dinle yeterli. Ne diyorum en bastan? Misal: Menecer Burhan gelir: Baskanim Bahia'da gelecek vaad eden super bir topcu var. Cok genc, piyasasi var. Avrupa klupleri biraz cekingen fiyatindan öturu ama su VHS kasette bir izleyin bakin bu Santos'da ne numaralar var. Baskan: Cayci Mehmet cayimi ve kurabiyelerimi getir bir zahmet (kafaya da kukuleta takilir). Oglum koy bakayim su Santos'un kasedini (Ustune siyah siva atilmis, muhtemelen sirkte showmen olan yalandan Santos topu 300 kere sektirir, omuzunda gezdirir, bu arada iki parende atar). Muthis muthis, fiyati nedir bu fitbolcunun? 2.3 milyon USD. Yaaaa e biraz pahali ama. Baskanim yapmayin etmeyin 2 sene sonra 10 milyon dolar eder bu cocuk. Tamam atlayin ucaga derhal getirin böylece transferi kapar bomba sözumuzu tutmus oluruz zaten transferin bitmesine iki gun kaldi yoksa bu taraftar klubu basar.....Iste uc asagi bes yukari böyle. Dört senedir gelen carpti giden carpti. Borc oldu daglar kadar nerdeyse TC ile basabas gidiyoruz. Dört senedir ya tutarsa diye alinip gönderilen adamin haddi hesabi yok. Insanlar bu kadar aptalliga isyan ediyor. Ama nafile.

Secgili Kerem, ben aptalligin otesinde birseylere isyan ediyorum. Maalesef tam adi bu ama aptalligin ustune gelen yuzsuzluge isyan ediyorum ben. Onlarca sacma sapan oyuncu icin milyonlarca dolar para kaptirip, klubu iyice bataga sokup, ardindan insanlarin gozunun icine bakip biz basariliyiz demelerine, Avrupa'da uc kupa alacagiz diye gelip, ardindan tamamen carsaflayinca biz zaten maddi durumu duzeltmeye gelmistik diye cark edip, milletin bunu yutacagini dusunmelerine (bir tane konusmaniz var mi goreve gelirken maddi durumu duzeltmeye geliyoruz diyen, maddi durum duzeltmeye gelen FT ile 25 futbolcuya para dagitip Avrupa'da uc kupa sozu verir mi?). Hadi bu adamlar bunu yapiyorlar, en son isyanim bunlara oy verenlere, bir genel kurul nasil yapar bunu yahu?

Ama biz delirelim duralim, bu isler olmaya devam edecek, Avrupa'nin iyi kluplerinden Avrupa'nin siradan/zayif kluplerinden biri oluyoruz bu arada. Bu da gecer ama, kimse yapismadi o koltuga, bu yonetim de yapisamaz.
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Bir Turk klubunun takima hemen katgi yapabilecek oyuncu alabilmesinin tek yolu fazlaca parayi bastirip adami tutup kolundan getirmek. Basarili transferler yapmis gorunen BJK bile planli programli taransferler yerine fahis fiyatlerle oyunculari topluyor. FBde ayni sekilde Appia, Anelka, Alex ve son olarak Lugano'yu aldi.

Bizde para yok. Borclarimiz disinda gelirlerimiz diger 2 klubun cok altinda kalmis durumda. FB $90M, BJK $40-50M gelir toplayabilirken biz $25M ancak bir araya getirebiliyoruz. Yoenticilerimizde beceriksizlik diz boyu. cimbom.org forumunu ve daha onceki halini basindan beri takip ederim. Tahminimce 12 sene kadar bir sure. Bu kisa surede GSnin yukselisini ve cokusune sahit olduk. Imkan olsada buraya asilmis yazilari inceleyip cokusu zamana gore belgeliyebilsek. 2000 senesinde gelirlleri $75M kadar ulasmis bir klubu nasil $25M dusuruldugunu goruruz.

Klup veresiye ile alinan Carrusca ve Tolga turu transferlere muhtac. Tahminimce her ikisine de kasadan daha bir kurus cikmamistir. Nasil ciksin daha elden cikarilmaya calisilan Heinz'in bonservis borcu varmis.

Benim tercihim transferden vaz gecilmesi ve eldeki futbolcularla devam edilmesi. Bazen hatanin neresinden donulse kardir deyip yola devam etmek gerekir. Bu saatten sonra alabilecegimiz ancak Heinz klasinda biri olur, daha kotusu ucuzada olamaz. Oyun duzenimze denge getirecegini umdugum Carrusca bile Heinz'den ucuza mal oldu.

Ekim ortalarinda dananin kuyrugu kopabilir. Eger ilk 2 ayda CL'den elenip ligde puanlar kaybedilmeye baslanirsa Ergun, Heinz, Volkan, Ayhan, Emre, Yalcin, belki Karan, Mondi'ye koclar Ocak ayinda yolcusunuz basinizin caresine bakin demek gerekir. Sene sonunda Hakan'la vedalasilip bordrodan $7-8M sene icinde dusurulebilir.
Burak Sağlam
Posts: 94
Joined: Fri Apr 14, 2006 2:49 pm
Location: İstanbul

Post by Burak Sağlam »

Mehmet Bey bu dedikleriniz elbette yapılabilir ama GS bu dediğiniz isimlerle vedalaşıp yerine haliyle yenilerini alamayınca muhtemel bir 13.lük yada küme düşmenin hesabını kim verecek?

Beşikteş örneğini iyi incelemek lazım.(Birtakım farklı olaylar dönmüştür klüp içinde bunları ayırın) 15-20 tane adam alıp gönderdiler senede ne oldu?Ruhsuz isteksiz başarısız bir takım.Tigana ve yeni kadrosu ile beşiktaş kendini toparlayacak ama ne hale düştü gördük.

Üstelik bizde o kadar adam alacak parada bulunmuyor.Üstelik gençler iyi hoşta tecrübe meselesini boş verirsek bedeli ağır olur.

Takımda operasyon yapılması için para ve zamana ihtiyaç var.Yoksa sonu hüsran olur diye düşünüyorum.

Saygılar.
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Burak Sağlam wrote:Mehmet Bey bu dedikleriniz elbette yapılabilir ama GS bu dediğiniz isimlerle vedalaşıp yerine haliyle yenilerini alamayınca muhtemel bir 13.lük yada küme düşmenin hesabını kim verecek?
Benim saydiklarim
Ergun, Heinz, Volkan, Ayhan, Emre, Yalcin, belki Karan, Mondi'ye
ve Hakan ya takimda direk oynamiyorlar yada alternativleri var. Eger bizi kume dusmekden bunlar kurtaricaksa isimiz cok zor.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Burak Beye katılıyorum. Ortada kangren olmuş bir yara mı varki cart diye kesip atıyoruz?

Ozan Ersoy demişti galiba: "Bu bir ameliyat değil, bu bir süreç!". Ve bu sürecin olumlu sonuç vermesi için takımın başarılı olmasında fayda var. maçlarını kazanan bir takıma ilaveler yapmak, kaos içinde çıprınan bir takıma genç oyuncu monte etmekten daha kolay olur bence..

Herşey yolunda gitse bile gençlerin şans bulma ihtimali %100! Sakatlık ve ceza konusunda müthiş bereketli bir takımımız var. Mecbur kalındığı için oynatılacak bir genç futbolcu daha rahat olacaktır. Ama tercih edilmek, streside beraberinde getirebilir.

Takım başarılı olsun, beğenilmeyen oyuncular yerine gençler konulsun. Temenni etmemiz gereken bu olmalı!
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Burak Beye katılıyorum. Ortada kangren olmuş bir yara mı varki cart diye kesip atıyoruz?
Ben derdimi tam anlatamadim. Parasizlikdan ise yarar yabancilar alamadigimizdan Heinz turu orta sinif veya Arjantinli gibi kapali kutular getirebiliyoruz. Tekrar bu tur oyuncu alacaksak bu yoklukta almayalim daha iyi. Ekim ayinda hala bir ideamiz varsa ayni kadroyla devem ederiz yoksa (CL gelirleri cok onemli) maliyeti getirisinden fazla olanlari yollamak gerekir.
Ozan Ersoy demişti galiba: "Bu bir ameliyat değil, bu bir süreç!". Ve bu sürecin olumlu sonuç vermesi için takımın başarılı olmasında fayda var. maçlarını kazanan bir takıma ilaveler yapmak, kaos içinde çıprınan bir takıma genç oyuncu monte etmekten daha kolay olur bence..
Ozan ayni zamanda CLnin cok onemli oldugunu ve basari icin Ze Roberto ayarinda oyuncuya ihtiyacimiz oldugunu yazmisti. Sevgili yonetimimiz rakiplerimizin gelirlerinin yarisina sahipken anca Okan gibi GS askiyla fedekarlik yapanlari alabiliyor.

Nasil kaos yaratilicagini anlamadim. Yukarda yazdiklarimda Hakan ve Mondi haricindekiler gecen sene kac mac oynamislarda gidince kaos ortami olsun.
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Ismail Gezer wrote:

Herşey yolunda gitse bile gençlerin şans bulma ihtimali %100! Sakatlık ve ceza konusunda müthiş bereketli bir takımımız var. Mecbur kalındığı için oynatılacak bir genç futbolcu daha rahat olacaktır. Ama tercih edilmek, streside beraberinde getirebilir.
Guzel bir yorum. CL macinda Hakan, Necati, Karan yedek kulubesinde otururken Ozgurcan'i oynatmak veya Hasan Sas yedek kulubesinde otururken Arda'yi oynatmak buyuk risk. Genc deneyimsiz oyuncularimizda inanilmaz baski yaratacaktir. Eger bir de hata yapalarsa o zaman o oyuncuyu kaybetme olasiligi cok buyuk. Ornekleri cok. En son kurban Ferhat. Ben hala kendini toparladigini dusunmuyorum. Seneler once bir Mustafa Kocabey hatirlarim. Hani Papen Mustafa. Gencecik Mustafa'nin alti pasin icinden Frankfurt macinda bos kaleye iskaladigi bir top var ki, onun kariyerini bitirmistir. Halbuki su FB'deki Semih'den eksigi olan bir topcu degildi.

Ama CL macinda Hakan, Karan sakat, Necati cezali oldugu icin Ozgurcan ve Kabze oynatilirsa, sirtlarina vurulup, "hic bir eksiginiz yok, size guveniyoruz, aslanlar gibi cikip oynayin, bugunler icin calistiniz o kadar, hadi goreyim sizi" denebilir. Arada buyuk fark var. O cocuklar da cikarlar oynarlar.

Ya da bakarsin, rakip takimin sag acigi iyi. Ergun dokuluyor, hirpalanmis bir halde. Cikarirsin erkenden, sokarsin Ferhat'i. "Hadi oglum, kene gibi yapis, bu adami ye" dersin, o da cikar yapar gorevini.

Burada hocanin yapmasi gereken, eger bir genc oyuncu firsat bulup basarili olursa, onu sebep yokken kesmemek. Gerets bu hatayi cok yapti. Cocuk firsat bulmus, formayi vermissin, cok da guzel oynuyor, hatasiz falan, hop iki hafta sonra bakiyoruz kesik yemis. Birak oynasin, oteki adami yedek birak, sonra antrenmanlarda formunu bulsun, ikinci yari oyuna sok. Genc oyuncun baskiyi kaldiramaz, performansi duserse, yaparsin degisikligi. Ama Gerets'in mantigi bu yonde islemiyor.

Ozan Ersoy
Post Reply