8. Hafta: G.Saray-Konya 3-3 (Ayhan' 36, Ilic 50', Arda 54')

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Sas "Saka gibi bir mactı" yorumu getirmis. Sukur ve Karan bunca golleri atamadıktan sonra kendime kızıyorum diye hayıflanıyorlar.

Bunların hepsi palavra; oyuncularda bu mac icin zerre kadar suc bulmuyorum. Biyonik adam degiller. 3-1 den sonra iki degil tek hamle ile oyunu sogutup uc puanı almıstık.

Oyuncular nicin uzuluyor, baslarını dik tutsunlar! GERETS in takıma verdigi artılar eksiler var, artıları fazla da olabilir.

Ama bugunku macı kendisi verdi; o da biliyor.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Kemal Bakircioglu
Posts: 406
Joined: Tue Oct 22, 2002 6:11 pm
Location: Brooklyn- New York

Post by Kemal Bakircioglu »

Orta saha ve forvetler efor harcamayinca, yuk direk defansa bindi .Onlarda yorgun, herkes yorgun. Iste kiziliyor , su adam oynar bu oynamaz diye.Hoca ne kadar kotu olursa olsun, oyuncular bilincli olsa 3-1 den 3-3 birakilmaz.

Bakin bu sene basindan beri kim yukleniyor takimi. Arda 18-19 yasinda bir cocuk, ve takimi sirtladi. Diger oyuncular gecen senenin kredilerini yiyip bitirmek uzere.


Son korner karesini alin bir daha bakin, dort tane Konyalinin topuna sadece yarim Orhan , o da pozisyon bozmak icin. Nerede Hakan, Hasan , Kabze . Ilerde bekleyip gol atmak icin pozisyon mu bekliyor. Orada Hakan ziplamasa direk gibi dursa , kafa attirmaz. Kendi kendilerine yorgunlugu bahane etmeyelim.

Sezon basindan beri mantaliteleri degisik bizim oyuncularin. Sanki butun hunerlerini sampiyonlar ligine sakliyorlar. Motivasyon eksikligin sonuclarini goruyoruz.
Kemal Bakircioglu
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

naçyan geldik yine salkça defans anlayıiı ve yenen basitçe goller. Hkan şükür sahada gezinirken bunu seyreden ve katlanan bir TD izledim.

Birde çok güzel bir havada 24.000 kişilik stdaın 1/3'ü boş bırakan bir seyirci benden eksi not alanlar.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Yediğimiz ilk gol için söylenebilecek birşey yok...

Hasanın pozisyonu penaltı değil..

Arda'nın ikinci golü hazırlayışı harika.. Yazık oldu çocuğun golüne..

Yediğimiz ikinci golde Arda ve Orhanın korkunç hatası var, adam aralarından ne kadar kolay sıyrıldı öyle! Ferhat mı daha kolay çalım yiyor Orhan mı ben emin değilim açıkçası!!
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

:lol: Size seyretmeyin diyorum hala seyrediyorsunuz. GS'da baskan Canaydin oldugu surece GS'in siradan bir kasaba takimi olmasina, GS'in 20 senelik Avrupalilasma cabalarinin bir anda 70'lerin hedeflerine donusmesine daha cok tanik edeceksiniz. 1615 kisi sagolsun. Gerets gitsin tamam, peki gelecek veya adi gecen adaylari duydunuz mu? Denizli, Daum, Susic adlari geciyor. HAHAHAHAHA. Kapusko oyundamiydi Kapusko? Hani su böyyuk transfer, VHS'den izlenerek alinan transfer? Birakin beyler GS'i samimi söyluyorum sinirlerinize yazik ben bu camiayi artik cok iyi tanidim. Bakin Hakan Sukur daha 4-5 sene oynar hatta TD bile olur. Hasan, Cihan falan civi caktilar bu klube. Bu sene Pilic, Naneotu, Kapusko ve Ketcap giderler seneye yenileri bunlarin daha da kötu versiyonlari gelir. Hem de sayisiz menacer kaziklarindan biri olarak VHS'ten izleyip alinarak. O yuzden birakin izlemeyi kisacik hayati keyiflendirmeye dolu dolu yasamaya bakin, birakin bu futbolcu bozuntularinin falan pesinden gitmeyi. Ben cok samimi bir arkadasimi da etkiledim o da artik bakmiyor GS'a ve bana ruh sagligim duzeldi sagol varol dedi.
Last edited by Kenan Atak on Sat Sep 30, 2006 11:21 pm, edited 1 time in total.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Gerets o kadar siritmadi bu mac, gecmis maclari göz önune getirirsek.
Kulubesinde öyle oturdu...belirledigi 18 zaten kisitli imkan sagliyordu
hazretlerine. Sabri'yi böyle bir macta sagbek oynatmasina kizdim sadece.
Oyuncu degisikliklerini pek dikkate almadim, hatirlamiyorum bile...

Neyse bu GS'in kaybettigi son puan olmayacak, önumuzde ki haftalar cok
seye gebe olacak. Kader maci olarak nitelendirilen PSV macini dusunmek
beni hasta yapiyor...Lucescu döneminde bile bu kadar rahatsiz olmamistim.

Rutbeler ne zaman sökulecek GS o gun duzluge cikmis olacak.

Hasan eski aptalliklarini surdurdu bu mac, free kickleri kornerleri kullanma
aliskanligina devam etti. HASAN SEN ORTA YAPMASINI BILMIYORSUN CANIM
BIRAK BILENLER ATSIN...BIRAK SABRI KULLANSIN OK?!

3 macta 9 gol yediler...tehlike canlari kimler icin caliyor acaba.

Mondi sahaser oynadi bu mac. Kalecei Hayrettin'i hatirlarmisiniz
bilmiyorum gencler.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Mehmet Gorgen wrote:naçyan geldik yine salkça defans anlayıiı ve yenen basitçe goller. Hkan şükür sahada gezinirken bunu seyreden ve katlanan bir TD izledim.

Birde çok güzel bir havada 24.000 kişilik stdaın 1/3'ü boş bırakan bir seyirci benden eksi not alanlar.
Gerets bence bilerek Hakan'i devamli oynatiyor. Bir inatlasma soz konusu sanirim. Hakan'a zarar vermeye calisiyor sanki. Cunku gecen mactan sonra "taninmis bazi oyuncularin yaptigi hatalar" deyip, bu macta yine 90 dakika oynatmasi ilginc.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Keşke Liverpool maçı 3-0 bitseydi! Yenilgiye rağmen övgüleri görünce kıçları kalktı hıyarların.
Tolga Girici wrote: Gerets bence bilerek Hakan'i devamli oynatiyor. Bir inatlasma soz konusu sanirim. Hakan'a zarar vermeye calisiyor sanki. Cunku gecen mactan sonra "taninmis bazi oyuncularin yaptigi hatalar" deyip, bu macta yine 90 dakika oynatmasi ilginc.
Banada öyle geliyor. Bu ikisi arasında bir sorun var! Adam sürüne sürüne 180 dakika sahada kaldı! Tamam Hakan'a ders veriyorsunda olan GS'ye oluyor be adam! Gerets'in maçı mal mal seyrediğine tanıklık etmesek şutlasınlar Hakan'ı diyecem ama maçın esas sorumlusu Gerets tıpkı Liverpool maçında olduğu gibi! Bu maç top kaptıranda olmadı, kimi suçlayacak bakalım.

Gerets, Lucescu gibi öylece seyrediyor! Gerçi luce bjk'ya gidince değişiklik yapmayı öğrenmişti ama oyuna aldığın adam Sergen yada Tümer olunca hatalı değişiklik yapmış olma ihtimalin azalıyor tabi! Bizim klübede bir Sergen yokki, o kadarda dedik oysa :D

Gerets ve Hakan
: Bu ikisinin Galatasarayı umursadığından ciddi şüphelerim var.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Bizim yönetim VIP'ten çıkamamış 45 dakika, afallamışlar! I. Adnan kameralara göğüs gererek Canaydının sıvışmasına yardımcı olmuş..

Herkes aynı şeyi söylüyor: Gerets seyretti! Hadi değişiklik yaparsında tutmaz, bişey diyemeyiz! Ama bu kadar mallık olmaz be kardeşim! 1 gol 2-3 saniyede bile yeniyor!

Gerets diyoki, 3-1,'den sonra maç kopar diye bekledik!! Allah aşkına bir kişi varmıydı bu şekilde düşünen? En son kaç hafta önce maçı koparıp gitmişliğin var? Maçı izleyenler arasında sadece Gerets böyle düşünmüş heralde! Bu kadar öküz olunmaz!
Last edited by Ismail Gezer on Sat Sep 30, 2006 11:43 pm, edited 2 times in total.
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Baskan canli yayinda: 'Fitbolda yenmek de vardir yenilmek de, Konya karsisinda iyi mucadele ettik. Butragueneo'dan gene mektup aldim. Transfer calismalarimiz suruyor. Hamdolsun iyi yoldayiz'.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Oltunc Özgür
Posts: 211
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:46 pm
Location: DUBAI

Post by Oltunc Özgür »

Bu sene çok fazla kafaya takmadan maçları seyretmek lazım, 1 hafta önce Ümit gitsin derken 2 tane muhteşem kafa golünü Liverpool ağlarına yollamazmı, orta özürlü Sabri birden Beckham oluverdi diğer adamlar şampiyonlar liginde Barcelona tarzı tek pas yapmaya başladılar, bunların hepsi iyide sene başında caponla tangocuyu almak yerine biraz daha paraya kıyıp 2 sağlam adam alıp şimdiye paralarını çıkartıp hemde ligde böyle kayıplar yaşamasalar iyi olmazmıydı.

Elbette yönetimin borçlarını nasıl ödediğini bu yabancıları kaç paraya getirdiğini bilmiyoruz yada takımın içinde kaynayan kazan olduğu haberlerini. Tek üzüldüğüm ekonomik olarak bu hale gelmek için ellerinden geleni yapmış olmaları alınmış bir sürü saçma sapan oyuncu ve şimdi alt yapıdan gelen pırıl pırıl oyunculara zaman veremeyecek kadar darda olmamız.. Herşey düzelecek ama böyle zaman kaybederek değil... Evet bu sene kendimizi fazla sıkmadan maçları seyredelim yeneceğiz yenileceğiz birgün ümit birgün hakan birgün mondragon çekecek ipimizi yada kahramanımız olacak ....
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Kerem Tezic wrote::lol: Size seyretmeyin diyorum hala seyrediyorsunuz. GS'da baskan Canaydin oldugu surece GS'in siradan bir kasaba takimi olmasina, GS'in 20 senelik Avrupalilasma cabalarinin bir anda 70'lerin hedeflerine donusmesine daha cok tanik edeceksiniz. 1615 kisi sagolsun. ....
Ben seni dinledim gecen haft ayni Ozan'in yaptigi gibi yazin bittigini huzunle belirten yazdan kalma bir gunde attim kedimi di$ari. Once bir film seyrettim "All the Kings' Men" sonra biraz ali$ veri$ filan derken Ak$am oldu. Kayahan'in $arkisindaki gibi.

Sonbahari hic sevmem (cocuklugumda okullarin acilmasini hatirlattigi icin herhalde) Ki$'tan da bokum kadar ho$lanmam diyebilirim. Cocuklugumu ve Gencligimi ogrencilik bildirmedi ondan herhalde Eylul'e du$manim. Bu ogrencilik olayi yuzunden de top mop oynayamadim gonlumce. Zamaneler bilmezler. Her ogretim seviyesi atlayi$inda sinavlarla okul bitirdik. Zorlari bizimle imi$. Ilk okul 5. sinifin sonunda orta ucun sonunda ve lise'nin sonunda 7-8 konudan sinava girdik. Karnenede o dersler pekiyi (ilk okulda notlar pekiyi, iyi, orta, ve zayif'ti) Ya da 10 olsa (orta ve lisede 10 uzerinden) fark etmezdi. Haziran'in sonuna kadar okul olurdu. Cumartesileri de ogleye kadardi okul.

Neyse Sonbahari ki$i sevmezsen o zaman New Jersey'de i$in ne diyecekler olacaktir. Isvec'te olanlar ne yapsin peki. KI$ zengin mevsimidir. Di$ari i$ icin cikma zorunda olmayacaksin zevk icin lapa lapa kar yagdiktan sonra cikip temz havayi icine cekeceksin. Sonra brandi'nin ya da Konyok'i citir citir yanan $ominenin onunde yudumlayacaksin. Evde $omine var. en son ne zaman yaktim hatirlamiyorum. Yaktiktan sonra kulu ile filan ugra$mak zoruma gidiyor. Yani bir u$ak tutmam lazim.

Iki uc hafta once San Diego'da idim. Colun ucunda insan eliyle yapilan bir $ehir. Bir cok kereler gittim. Ucaktan inerken grinin her tonu var. Ye$il olan her $ey insan eliiyle yapilma. Zengin yer. Guney Kaliforniyadakilere buralar ya$anacak yer dediysemde orada ya$ayanlarda yeknesakliktan $ikayetciler. New Jersey'den 6 sene once ayrilip oraya yerle$en biri bana Noel zamaninda New York ve New Jersey'i cok ozluyorum diyor. Insan oglu bu yaranamiyorsun. Dedigim gibi San Diego'ya ucaktan inerken grilik Istanbulun Ye$ilkoye ini$ini andiriyor diyecem ama Istanbulu 5 sene sonra biraz daha ye$illenmi$ buldum. Iyiye gidi$ bu. Guney Kaliforniya kuru ilik bir hava gunduzleri insani istiyor ama yapi$ yapi$ terlemiyorsun. Geceleri serinliyor. Insanlar isiya ve A/C'ye para vermiyorlar. Guzel resort sayilan otelde kaldim. Cok buyuk isitilmi$ bir havuzu ve jakuzi dedikleri sicak suyla masaj yapan koca bir yeride vardi. Gece mehtapta tam dolunaydi. Otelde bo$tu. Havuz ve jakuzi bana hizmet etti uc gece. Koca bir Marina'nin yanida koyda mehtapta koyun koyuna yuzdum ve sicak su ile yogruldum. Bugunde New Jersey'de hava boyle idi diyecegim ama filmden ciktiktan sonra yagmur yagmi$ti.

Neyse Hakan $ukur'U Gerets'i ve diger 10 $ap$ali seyredip sinerlerim bozulmadigi icin sevinebilirim herhalde.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote: ...

Gerets ve Hakan
: Bu ikisinin Galatasarayı umursadığından ciddi şüphelerim var.
Oyle mi, hayrola? Benim dilimden konu$maya ba$lami$ gibisin. ben sana LigTV'de $oyle$iyi anlattim. Gerets "Demek oyle hastayken bile gel oyna deseler oynayacan demek. Seni sipa seni. O zamansen geberinceye kadar oynatacam" dediginden $uphen olmasin. Bak Umit'i almi$ onu 90 kusur dakika oynatmi$.
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Oct 01, 2006 6:10 am, edited 3 times in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Ben bir sure mac basligi acmasam iyi olacak. Iki mac ust uste puan kaybettim.

Cengiz abi sen ac istersen, bir de gunun anlam ve onemine uygun bir fikra patlatirsan iyi olur. :)
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote:Ben bir sure mac basligi acmasam iyi olacak. Iki mac ust uste puan kaybettim.

Cengiz abi sen ac istersen, bir de gunun anlam ve onemine uygun bir fikra patlatirsan iyi olur. :)
Ben once bugunun anlam ve onemi belirten bir deyim patlatayim. Ne de olsa Gonya anamin memleketi.

"Gonya Gonya boyle bir ahmak bir daha bulamanya"
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply