Michel Platini istifa :-)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Birol Önder

Michel Platini istifa :-)

Post by Birol Önder »

Merhaba,

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=143

Su bölüm cok hosuma gitti.
Ayrıca, eşit rekabet koşulları sağlanması halinde UEFA Kupası'nda final oynayabileceklerini de anlatan Mosturoğlu, "Biz UEFA gruplarında iyi bir performans sergiledik ve bu kupada önemli alışkanlıklar edindik. Otoritelerde bizi favori görüyor ama eşit rekabet koşulları sağlanırsa çok daha iyi olur" şeklinde konuştu.
Ben, Michel Platini, UEFA hakem komitesi istifa ayrica yayinci kurulusu
stada sokmam yoksa kablolarini keserim diyorum.

Hosca Kalin
Birol Önder
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Önemli alışkanlıklar edindikleri kısmına katılıyorum..
Serif Halimler

Re: Michel Platini istifa :-)

Post by Serif Halimler »

Birol Önder wrote:Merhaba,

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=143

Su bölüm cok hosuma gitti.
Ayrıca, eşit rekabet koşulları sağlanması halinde UEFA Kupası'nda final oynayabileceklerini de anlatan Mosturoğlu, "Biz UEFA gruplarında iyi bir performans sergiledik ve bu kupada önemli alışkanlıklar edindik. Otoritelerde bizi favori görüyor ama eşit rekabet koşulları sağlanırsa çok daha iyi olur" şeklinde konuştu.
Ben, Michel Platini, UEFA hakem komitesi istifa ayrica yayinci kurulusu
stada sokmam yoksa kablolarini keserim diyorum.
Birol, rakiplerimizde hic Türk oyuncu yoktu o yüzden esit sartlarda mücadele etmedik diyor ve dolayli yoldan TFF yabanci sInIrInI kaldirmadigi icin sartlarimiz esit degil di de demek istiyor olabilir.

yabanci futbolcular, yabanci FB yöneticileri ve yabanci TFF yönetimi ile basarili olabilirle herhalde !
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Post Reply