Resmi Transferler 2007/2008
Moderator: Staff
-
Ufuk Sezekkaplan daha once soylemisti dun de Kalli soylemis --- bu dakikadan sonra transfere degil takimdan ayrilacaklara bakmak lazim...
PAF'tan gelenler, kiraliktan donenler, transfer edilenler hepsini biraraya kattiginiz zaman 40 kisilik bir kadro var --- Kalli ilk etapta bunu 28-29 kisiye dusurecek Almanya kampi icin - sonrasinda 25 kisiye kadar dusebilir.
Kale: Orkun (1); Aykut (2); Firat (3) --- Firat A takimla idman yapar ama PAF'ta oynar - ancak bir sakatlik veya ceza durumu olursa A kadroya girer. En az soru isaretinin oldugu yer.
Sagbek: Sabri (1); Ugur (2); Ates (3); Cihan (4) --- Ates'in kiraya verilmesi dusunulebilir ama bence sakatlik ve ceza durumlari dusunuldugunde takimda kalmasi daha iyi olur - o da hala PAF'ta forma giyebilir A kadroya giremedigi zaman. Cihan'a kesin gidecek gozuyle bakiliyor - ama Ates kiralanirsa kalmali mi? Birden cok bolge de oynayabilen bir oyuncu Cihan - fazla forma sansi bulamaz ama bircok yere alternatif olabilir. Sabri ve Ugur ikilisi sezonun yukunu kaldirir ama Sabri'nin sagbeke kendini yogunlastirmasi lazim. Ugur'da insallah sakatligini artik atlatip kamp calismalarina katilir.
Sag Stoper: Song (1); Bouzid (2); Emre Asik (3); Erkan Ferin (4)Cihancan (5) --- Burasi biraz muallakta --- Song gidecek mi kalacak mi belli degil - Besiktas ile adi geciyor - Besiktas ona Navarro'nun alternatifi olarak bakiyor - GS onu Besiktas'a birakir mi birakmali mi? Bouzid henuz Song'un arkasinda - ama kampta gosterecegi performansla onu gecebilir - insallah ta oyle olur. Cihancan'in son durumu nedir bilmiyorum ama Song kalirsa artik Emre Asik kadro kalabaligi yapmaktan baska bir ise yaramaz. Erkan Fanatik'e gore Eskisehir'e kiralanmis bile.
Sol Stoper: Tomas (1); Servet (2); Anil (3) --- Tomas'in hicbir yere gidecegi yok - ancak ve ancak GS cepten yuklu bir tazminat verirse biryerlere gidebilir. O yuzden biz kendimizi Tomas'li bir defansa hazirlayalim. Servet iyi bir alternatif oldu. Anil'da antermanlarda gayet iyi oynuyormus ki sol ayakli bir stoper - o da iyi alternatif - ustelik hala PAF'ta oynayabilir A takim kadrosuna giremedigi zaman.
Sol Bek: Volkan (1); Ferhat (2); Orhan (3); Volkan Bekci (4) ---- burada 1 ve 2 numarali alternatiflerin yeri garanti gibi... Volkan Bekci bu sene de kiralanmali. Orhan'in durumu belirsiz... kalirsa hem sol beke hemde sol stoper alternatif olur ama formayi pek goremez.
Defansif Orta Saha: Linderoth (1); Baris (2); M.Topal (3); M.Guven (4); Zafer Sakar (5); Cihan (6) --- bazi maclarda cift on liberoya donebilecegimiz icin bu bolgede en az dort alternatife ihtiyac var. Zafer iki-uc sene evvel adindan bahsettirdi ama sonra kiralandigi yerlerde forma bulamadi bir turlu kendini gelistiremedi. Buyuk ihtimalle kontrat yapilmaz onunla. Cihan ne olacagi belli degil - diger ilk dort alternatif cok saglam.
Sag Acik: Hasan Sas (1); Serkan Calik (2); Sabri (3); Aydin (4); Okan (5) --- Burada ki sorulardan ilki Hasan olgunlasip bir disiplin icinde oynayabilirmi? Bence Hasan degisecek bir adam degil - dolayisi ile Kalli onu yedege ceker... Serkan burada supriz isim olabilir cabuklugu ve adam eksiltebilme ozellikleri ile fakat onunda fizik gucu (ikili mucadelelerde ayakta kalma) ve defansa yardim ozellikleri soru isareti. Aydin'in sakat olmasi ve su ana kadar calismalara katilamamasi buyuk handikap - isi uzun surerse buyuk bir firsati kacirabilir. Sabri tabii ki bu bolgeye cekilebilir gerektiginde - bu kadar alternatif varken Okan'da artik kalabalik yaratmaktan baska bir ise yaramaz. Aydin bu sakatlik yuzunden kadro da yer bulamazsa kiralik gidebilir.
Sol Acik: Arda (1); Carrusca (2); Ayhan (3); Cafercan (4) --- burada Arda banko isim fakat alternatifler hakkinda sorular var... Carrusca ne olacak? Kalli bugun yine Carrusca icin olumsuz laflar etmis --- Carrusca once ne istedigine kendi bir karar vermeli. Gercekten oynayip kendini gosterip Arda'ya rakip olacaksa neden kampa gec katiliyor? Sakat bile olsa insan da istek varsa zamaninda gelir yeni hocaya en azindan ciddiyetini ispat ederdi. Ayhan'in ofansif yonu kisitli ama iyi alternatif - ustelik Hasan ve Serkan'da gerektiginde burada oynayabilir. Cafercan'in takimda kalabilmesi icin kampta Ayhan'in onune gecmesi gerekiyor yoksa yine ona kiralik yolu gozukecek.
Ofansif Orta Saha: Lincoln (1); Arda (2); Hasan Sas (3); Oguz (4); Mulayim (5); Cafercan (6) --- Lincoln sakat veya cezali olursa onun ilk alternatifleri bana gore Arda veya Hasan Sas olur --- Oguz ve Mulayim buyuk ihtimalle kiralik giderler bu sene - hatta Mulayim'in satilmasi da mumkun. O da Zafer gibi bir turlu istenilen cikisi gosteremedi.
Hareketli Forvet: Necati (1); Kabze (2); Serkan (3) --- Eger Hasan sag acik bolgesini alirsa Serkan burada supriz yapabilir - ama eger Serkan sag acik bolgesini alirsa o zaman Necati ve Kabze arasinda cok buyuk bir cekisme olacak bu pozisyon icin. Kabze kaybederse kusebilir - bu durumda Avrupa'ya kiralik gonderilmesi dusunulmeli - belki Hagi'nin takimina?
Cakili forvet: Umit (1); Hakan (2); Ozgurcan (3) ---- Burada simdilik tek soru Ozgurcan kiralanmali mi? Diger soru ise herhalde buraya takviye gerekip gerekmedigi. Kalli sagbeke transfer dusunmediklerini soylemis. Bu durumda eger Carrusca kiralanir veya satilirsa acilcak yabanci kontenjanina bir cakili forvet transferi dusunulebilir. Oyle olursa Ozgurcan kesin kiralanir.
Ozet olarak:
Kesin satilmali / kontrat yenilenmemeli: Emre Asik, Okan, Zafer Sakar, Mulayim
Kesin kiralanmali: Erkan, Oguz, Cihancan, Volkan Bekci
Belki satilmali: Cihan, Orhan, Ayhan (Eger kampta Cafercan'a yenilirse)
Belki kiralanmali: Ozgurcan, Kabze, Cafercan, Carrusca, Aydin, M. Guven
Kiralik veya satilik kesin gidebilecek 8 tane adam var - bu kadroyu 40'tan 32'ye dusurur - Ates, Anil ve Firat'ta PAF olarak sayilirsa eder 29. Cihan, Orhan ve Ayhan'dan en az ikisi gider - kalir 27. Bu durumda belki kiralanacaklardan 2'si kiralanir 4'u takimda kalir. Carrusca kiralanirsa bir yabanci cakili forvet daha alinir.
PAF'tan gelenler, kiraliktan donenler, transfer edilenler hepsini biraraya kattiginiz zaman 40 kisilik bir kadro var --- Kalli ilk etapta bunu 28-29 kisiye dusurecek Almanya kampi icin - sonrasinda 25 kisiye kadar dusebilir.
Kale: Orkun (1); Aykut (2); Firat (3) --- Firat A takimla idman yapar ama PAF'ta oynar - ancak bir sakatlik veya ceza durumu olursa A kadroya girer. En az soru isaretinin oldugu yer.
Sagbek: Sabri (1); Ugur (2); Ates (3); Cihan (4) --- Ates'in kiraya verilmesi dusunulebilir ama bence sakatlik ve ceza durumlari dusunuldugunde takimda kalmasi daha iyi olur - o da hala PAF'ta forma giyebilir A kadroya giremedigi zaman. Cihan'a kesin gidecek gozuyle bakiliyor - ama Ates kiralanirsa kalmali mi? Birden cok bolge de oynayabilen bir oyuncu Cihan - fazla forma sansi bulamaz ama bircok yere alternatif olabilir. Sabri ve Ugur ikilisi sezonun yukunu kaldirir ama Sabri'nin sagbeke kendini yogunlastirmasi lazim. Ugur'da insallah sakatligini artik atlatip kamp calismalarina katilir.
Sag Stoper: Song (1); Bouzid (2); Emre Asik (3); Erkan Ferin (4)Cihancan (5) --- Burasi biraz muallakta --- Song gidecek mi kalacak mi belli degil - Besiktas ile adi geciyor - Besiktas ona Navarro'nun alternatifi olarak bakiyor - GS onu Besiktas'a birakir mi birakmali mi? Bouzid henuz Song'un arkasinda - ama kampta gosterecegi performansla onu gecebilir - insallah ta oyle olur. Cihancan'in son durumu nedir bilmiyorum ama Song kalirsa artik Emre Asik kadro kalabaligi yapmaktan baska bir ise yaramaz. Erkan Fanatik'e gore Eskisehir'e kiralanmis bile.
Sol Stoper: Tomas (1); Servet (2); Anil (3) --- Tomas'in hicbir yere gidecegi yok - ancak ve ancak GS cepten yuklu bir tazminat verirse biryerlere gidebilir. O yuzden biz kendimizi Tomas'li bir defansa hazirlayalim. Servet iyi bir alternatif oldu. Anil'da antermanlarda gayet iyi oynuyormus ki sol ayakli bir stoper - o da iyi alternatif - ustelik hala PAF'ta oynayabilir A takim kadrosuna giremedigi zaman.
Sol Bek: Volkan (1); Ferhat (2); Orhan (3); Volkan Bekci (4) ---- burada 1 ve 2 numarali alternatiflerin yeri garanti gibi... Volkan Bekci bu sene de kiralanmali. Orhan'in durumu belirsiz... kalirsa hem sol beke hemde sol stoper alternatif olur ama formayi pek goremez.
Defansif Orta Saha: Linderoth (1); Baris (2); M.Topal (3); M.Guven (4); Zafer Sakar (5); Cihan (6) --- bazi maclarda cift on liberoya donebilecegimiz icin bu bolgede en az dort alternatife ihtiyac var. Zafer iki-uc sene evvel adindan bahsettirdi ama sonra kiralandigi yerlerde forma bulamadi bir turlu kendini gelistiremedi. Buyuk ihtimalle kontrat yapilmaz onunla. Cihan ne olacagi belli degil - diger ilk dort alternatif cok saglam.
Sag Acik: Hasan Sas (1); Serkan Calik (2); Sabri (3); Aydin (4); Okan (5) --- Burada ki sorulardan ilki Hasan olgunlasip bir disiplin icinde oynayabilirmi? Bence Hasan degisecek bir adam degil - dolayisi ile Kalli onu yedege ceker... Serkan burada supriz isim olabilir cabuklugu ve adam eksiltebilme ozellikleri ile fakat onunda fizik gucu (ikili mucadelelerde ayakta kalma) ve defansa yardim ozellikleri soru isareti. Aydin'in sakat olmasi ve su ana kadar calismalara katilamamasi buyuk handikap - isi uzun surerse buyuk bir firsati kacirabilir. Sabri tabii ki bu bolgeye cekilebilir gerektiginde - bu kadar alternatif varken Okan'da artik kalabalik yaratmaktan baska bir ise yaramaz. Aydin bu sakatlik yuzunden kadro da yer bulamazsa kiralik gidebilir.
Sol Acik: Arda (1); Carrusca (2); Ayhan (3); Cafercan (4) --- burada Arda banko isim fakat alternatifler hakkinda sorular var... Carrusca ne olacak? Kalli bugun yine Carrusca icin olumsuz laflar etmis --- Carrusca once ne istedigine kendi bir karar vermeli. Gercekten oynayip kendini gosterip Arda'ya rakip olacaksa neden kampa gec katiliyor? Sakat bile olsa insan da istek varsa zamaninda gelir yeni hocaya en azindan ciddiyetini ispat ederdi. Ayhan'in ofansif yonu kisitli ama iyi alternatif - ustelik Hasan ve Serkan'da gerektiginde burada oynayabilir. Cafercan'in takimda kalabilmesi icin kampta Ayhan'in onune gecmesi gerekiyor yoksa yine ona kiralik yolu gozukecek.
Ofansif Orta Saha: Lincoln (1); Arda (2); Hasan Sas (3); Oguz (4); Mulayim (5); Cafercan (6) --- Lincoln sakat veya cezali olursa onun ilk alternatifleri bana gore Arda veya Hasan Sas olur --- Oguz ve Mulayim buyuk ihtimalle kiralik giderler bu sene - hatta Mulayim'in satilmasi da mumkun. O da Zafer gibi bir turlu istenilen cikisi gosteremedi.
Hareketli Forvet: Necati (1); Kabze (2); Serkan (3) --- Eger Hasan sag acik bolgesini alirsa Serkan burada supriz yapabilir - ama eger Serkan sag acik bolgesini alirsa o zaman Necati ve Kabze arasinda cok buyuk bir cekisme olacak bu pozisyon icin. Kabze kaybederse kusebilir - bu durumda Avrupa'ya kiralik gonderilmesi dusunulmeli - belki Hagi'nin takimina?
Cakili forvet: Umit (1); Hakan (2); Ozgurcan (3) ---- Burada simdilik tek soru Ozgurcan kiralanmali mi? Diger soru ise herhalde buraya takviye gerekip gerekmedigi. Kalli sagbeke transfer dusunmediklerini soylemis. Bu durumda eger Carrusca kiralanir veya satilirsa acilcak yabanci kontenjanina bir cakili forvet transferi dusunulebilir. Oyle olursa Ozgurcan kesin kiralanir.
Ozet olarak:
Kesin satilmali / kontrat yenilenmemeli: Emre Asik, Okan, Zafer Sakar, Mulayim
Kesin kiralanmali: Erkan, Oguz, Cihancan, Volkan Bekci
Belki satilmali: Cihan, Orhan, Ayhan (Eger kampta Cafercan'a yenilirse)
Belki kiralanmali: Ozgurcan, Kabze, Cafercan, Carrusca, Aydin, M. Guven
Kiralik veya satilik kesin gidebilecek 8 tane adam var - bu kadroyu 40'tan 32'ye dusurur - Ates, Anil ve Firat'ta PAF olarak sayilirsa eder 29. Cihan, Orhan ve Ayhan'dan en az ikisi gider - kalir 27. Bu durumda belki kiralanacaklardan 2'si kiralanir 4'u takimda kalir. Carrusca kiralanirsa bir yabanci cakili forvet daha alinir.
-
-
Mert kardeşim bu postu, önce, zevkle okudum "amma geniş kadromuz var" diyerekten. Sonra "sonuç" bölümünden başlayarak geri gittim. Özellikle her mevkideki oyuncuların 1'den başlayarak sıralanması çok çarpıcı olmuş. Ne şanslı kulüp müşüz meğer. Herşey hazır teknik kadronun ve yönetimin önünde.Mert Tokman wrote:
.........
Epey de bekledim soğusun duygularım diye ama dayanamadım yazıyorum. Biraz yavaş olunsa.
Isvicre'ye goturulen 30 kisilik kadro belli oldu. Carrusca out. Aydin ve Ugur'un sakatlikliklari surdugu icin goturulmemisler. Bu ikisiyle toplam 32 oluyor.
İşte Aslan’ın kamp kadrosu
Kaleciler
Aykut.
Orkun.
Fırat.
Defans.
Song.
Bouzid.
Tomas.
Volkan.
Cihan.
Emre.
Servet.
Ferhat.
Orhan.
Anıl.
Orta saha
H. Şaş.
Linderoth.
M. Topal.
Arda.
Lincoln.
Sabri.
Okan.
Barış.
Ayhan.
M. Güven.
Forvet
H. Şükür.
Ümit.
Necati.
H. Kabze.
Serkan.
Özgürcan.
Çağrı.
İşte Aslan’ın kamp kadrosu
Kaleciler
Aykut.
Orkun.
Fırat.
Defans.
Song.
Bouzid.
Tomas.
Volkan.
Cihan.
Emre.
Servet.
Ferhat.
Orhan.
Anıl.
Orta saha
H. Şaş.
Linderoth.
M. Topal.
Arda.
Lincoln.
Sabri.
Okan.
Barış.
Ayhan.
M. Güven.
Forvet
H. Şükür.
Ümit.
Necati.
H. Kabze.
Serkan.
Özgürcan.
Çağrı.
Tan Erten
-
- Moderator
Bu KurusIkI (Carusca) ba$a bela oldu gibi bir tavirlar var. Adam sakatmi$ ameliyat olmu$. Olmasami imi$. Gecen sene Hakan'in halini gordunuz. Ayak parmagindan ameliyat oldu mu bilmem. Ikincisi i$e yaramiyorsa Ulker'e hediye edilir. Onlarda biskuvi rekalminda cikarirlar. Laf mi yani bu "Ulkeri kirmak istemiyorlar" lafi $imdi.
Last edited by Cengiz Akgun on Fri Jul 06, 2007 5:08 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Sozlesmesini bilmiyorum ama kiralik yollanabiliyorsa Anadolu tanitilmali kendisine. Yok kiralik yollanamiyorsa PAF takimi ile idmanlar, cikmayana kadar, sonra da fesih.Cengiz Akgun wrote:Bu KurusIkI (Carusca) ba$a bela oldu gibi bir tavirlar var. Adam sakatmi$ ameliyat olmu$. Olmasami imi$. Gecen sene Hakan'in halini gordunuz. Ayak parmagindan ameliyat oldu mu bilmem. Ikincisi i$e yaramiyorsa Ulker'e hediye edilir. Onlarda biskuvi rekalminda cikarirlar. Laf mi yani bu "Ulkeri kirmak istemiyorlar" lafi $imdi.
Gerets sans vermedi, Kalli sans verir falan dense anlardim ama Kalli de istememis adami, zaten 15 dakika seyretsen istemek icin bir sebep de yok.
Mert'in yazisi hakkaten insani umutlandiriyor ama bir soru, Ayhan neden sol acik alternatifi? Defansif orta saha daha dogru degil mi? Ozan'a da yazdım, orta sahaya Arda, Hasan Lincoln koyup tum defansif yonunu Linderoth'a birakmak, hele boyle yeni bir araya gelen bir defans ile bence buyuk risk olur, Ayhan Linde'nin yaninda defansif orta saha oynayabilir her zaman, sol aciktan ziyade.
Ali
-
- Moderator
Hadi Gerets'i anladik ama Kalli dede ne zaman seyretmi$ adami. Seyredemedim diyordu ya hani?Ali Gursel wrote: Gerets sans vermedi, Kalli sans verir falan dense anlardim ama Kalli de istememis adami, zaten 15 dakika seyretsen istemek icin bir sebep de yok.
..
Ali
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Sevgili Ali -Ali Gursel wrote:bir soru, Ayhan neden sol acik alternatifi? Defansif orta saha daha dogru degil mi? Ozan'a da yazdım, orta sahaya Arda, Hasan Lincoln koyup tum defansif yonunu Linderoth'a birakmak, hele boyle yeni bir araya gelen bir defans ile bence buyuk risk olur, Ayhan Linde'nin yaninda defansif orta saha oynayabilir her zaman, sol aciktan ziyade.
Benim verilen demeclerden ve yapilan transferlerden cikardigim sonuc sablonun genel olarak 4-4-2 olacagi ve orta dortlunun Ozan'in baklavasi gibi dizilecegi yonunde - fakat bazi deplasman maclarinda ozellikle UEFA'da ve derbi maclarinda Linderoth'un yanina bir ikinci defansif orta saha elemani koyup 4-5-1'e donebiliriz. Karsinda on kisi ile kapanan Anadolu takimlari varsa iki tane birden defansif orta sahanin bir anlami yok - adamlar belki mac boyunca 7-8 defa geciyor bizim sahamiza - sirf onun icin bir hucum adami eksiltmek yazik olur - isimizi de zorlastirir.
Eger ki sezonun yuzde 75'in de tek on libero ile oynayacaksak - Linderoth zaten bu isi yapmasi icin onca para verilip alindi. Bir de alternatifler var - Topal, Guven ve Alman umit milli takim oyuncusu Baris --- Ayhan bana gore bu mevkii de yer bulamaz cunku alternatiflerin hepsi kaptigi topu Ayhan'dan daha iyi pasa cevirebilen adamlar. Bana kalsa zaten Ayhan'i gonderilceklerin arasina koyardim ama sol kanatta alternatif yoklugunda bir ise yarayabilir.
Bu konuda daha evvel'de yazdim --- ben ne baklava dizilisli 4-4-2 yi ne de 4-5-1'i begenmiyorum. Benim istedigim duz 4-4-2 idi - ve orta gobekte oynayan iki adamin hem ofansif hem de defansif ozellikleri olsun istemistim - ornek olarak ta Milan'in Gattuso-Pirlo ikilisini gostermistim ama transferler o yonde olmadi. O yuzden eldekinden en iyi verimi alicak duzeni dusunmek lazim simdi - eldeki ile donusumlu 4-4-2 ve 4-5-1 akla uygun.
-
Burada isimleri gecmeyen Cafercan, Cihancan, Mulayim, Ugur "Ates", ve Oguz'un durumlari nedir bilen varmi? Kesin kiralik mi bunlar?Tan Erten wrote:İşte Aslan’ın kamp kadrosu
Kaleciler
Aykut.
Orkun.
Fırat.
Defans.
Song.
Bouzid.
Tomas.
Volkan.
Cihan.
Emre.
Servet.
Ferhat.
Orhan.
Anıl.
Orta saha
H. Şaş.
Linderoth.
M. Topal.
Arda.
Lincoln.
Sabri.
Okan.
Barış.
Ayhan.
M. Güven.
Forvet
H. Şükür.
Ümit.
Necati.
H. Kabze.
Serkan.
Özgürcan.
Çağrı.
-
- Staff Member
Oğuz vestel manisa sporda devam ediyor. Hatta kampın en çalışkan oyuncusuymuş.
http://www.haberler.com/vestel-manisasp ... or-haberi/
Cihancan'ı 2.ligde bir takıma kiralık vermişler. uğur ateş paf ile antremanlara çıkıyor.Mülayim de zaten bir ilerleme yok gerileme var. 2.ligde bile doğru dürüst oynayamadı.
Cafercan????(çok yazık ama malesef hergün yerinde sayıyır)
Cihancan'ı 2.ligde bir takıma kiralık vermişler. uğur ateş paf ile antremanlara çıkıyor.Mülayim de zaten bir ilerleme yok gerileme var. 2.ligde bile doğru dürüst oynayamadı.
-
Oguz adina cok sevindim... Cihancan ve Mulayim'den benim de fazla beklentim yok - ileride gittikleri yerde biraz on plana cikabilirlerse takas icin kullanilabilirler.
Ates ve Cafercan'in kampa goturulmemesi - ozellikle sagbek ve sol acik'ta alternatifler az olamsina ragmen goturulmemeleri - dikkat cekici
Ates ve Cafercan'in kampa goturulmemesi - ozellikle sagbek ve sol acik'ta alternatifler az olamsina ragmen goturulmemeleri - dikkat cekici
-
Ersun'dan nefret etsemde itiraf etmem gerekirki, şu an Vestel'in başında o olsaydı Oğuz'un şansı daha fazla olurdu. Keşke Bursa'ya gönderebilsek, Bülent bu konuda daha güvenilir bence.. En iyisi Suat aslında ama , seneye belki
Mehmet Gorgen wrote:Oğuz vestel manisa sporda devam ediyor. Hatta kampın en çalışkan oyuncusuymuş.
-
"Bitti bitiyor", "biz anlastik, kluple son puruzler halloluyor" filan derken, Tomas da resmen Rubin Kazan'a gecmis.
Bu ne stoper bollugu derken, eger Anil'in stoper tecrubesi de yoksa, kala kala 3 oyuncuya kaldik yahu, 1 yedek biraz az degil mi?! Sakatligi, cezasi var bu isin, hele de Fortis Kupasi da baslayinca 3 kulvarda gidiyor olacakken insallah...
Emre gerci, PAF'larla ya da kendi basina antrenmanlarina cikip, ayrilmayacakmis ama, tutup da yarin birgun ihtiyac olsa, (Emre form durumu olarak hazir olsa bile) Kalli olaya "tukurdugunu yalamak" gozuyle bakiyor, ve hic yanasmiyor olacak sanirim. Ilgili bir soruda soyle demismis (Anil alternatif olarak dusunuluyormus demek ki):
(Mehmetcigim, orjinal baslangic yazina Tomas satirini, Kabze'ye Tolga Seyhan'a ve Cihan'a takimlarini eklemis oldum)
Bu ne stoper bollugu derken, eger Anil'in stoper tecrubesi de yoksa, kala kala 3 oyuncuya kaldik yahu, 1 yedek biraz az degil mi?! Sakatligi, cezasi var bu isin, hele de Fortis Kupasi da baslayinca 3 kulvarda gidiyor olacakken insallah...
Emre gerci, PAF'larla ya da kendi basina antrenmanlarina cikip, ayrilmayacakmis ama, tutup da yarin birgun ihtiyac olsa, (Emre form durumu olarak hazir olsa bile) Kalli olaya "tukurdugunu yalamak" gozuyle bakiyor, ve hic yanasmiyor olacak sanirim. Ilgili bir soruda soyle demismis (Anil alternatif olarak dusunuluyormus demek ki):
Elinde, oyle ya da boyle, milli takima kadar cagrilmis bir oyuncu varken, tutup da onu kenara koyup, pozisyonda alternatifi azaltip, ihtiyac olursa yeni oyuncu aramak pek mantikli gelmiyor bana ama... Hayirlisi bakalim...Bir basın mensubunun, 'Tomas takımdan ayrıldı, alternatif olarak Emre Aşık'ı düşünebilir misiniz' sorusunu Feldkamp, şöyle yanıtladı:
''Hep giden futbolcuları konuşuyorsunuz. Bakınız takımda Mehmet, Anıl ve Bouzid gibi iyi oyuncular var. Bu futbolcuların diğerlerinden bir eksiklikleri yok. Bunları konuşalım, gönderilenleri değil. Ama iki sakatımız olursa bu adamlar niye gönderildi diye soru işaretleri oluşabilir. Fakat o sakatların da olmasını bekleyemeyiz, olmasını da bilmemiz mümkün değil. Ayrıca öyle bir ihtiyaç doğarsa, bir forvet oyuncu arayışından vazgeçip, defans oyuncusu arayışına girebiliriz".
(Mehmetcigim, orjinal baslangic yazina Tomas satirini, Kabze'ye Tolga Seyhan'a ve Cihan'a takimlarini eklemis oldum)
Özgür
-
Kalli'nin yukarida soyledigi lafi bende GS TV'de duymustum.. ve ben de Anıl'a guveniyorum acikcasi.. 1,4 milyon yillik alan Tomas yedek olacagina 140 bin bile almayan Anıl yedek olsun ileride bankomuz olur.. Ayrica Ismail Bouzid bu sene degil ama seneye bu takimin bankosu olabilir.. Song'un sozlesmesi bitiyor sanirim.. burada asil ilginc olan Kalli'nin Mehmet'i yani Mehmet Topal'i da stoperler arasinda saymasi ki cok mantiksiz degil.. o boyla super ligde ortasaha olarak cok iyi bir performans gostermesi zor belki ama ortasaha oyunculugundan stoperlige gecerse geriden oyun kuran bir stoperimiz de olabilir...sonucta bu degisimi yapabilecek kadar genc..Bakınız takımda Mehmet, Anıl ve Bouzid gibi iyi oyuncular var.