Ozan Ersoy wrote:Mert Tokman wrote: Sabri'nin sag bekte devam etmesi lazim. Bouzid, Song falan gibi stoperleri beke koymak isteyenler - aman diyeyim lutfen... Goruyorsunuz iste hizli aciklar karsisina odun gibi stoperleri koymak yerine beli/kalcasi cabuk donen adamlar kodugunuz zaman nasil farkediyor. Sabri ustelik Cesar Prates/Roberto Carlos gibi cikti ileri uzaktan sutla golunu de atti. Bravo Sabri aynen devam
Benim gonlum gecen sene Kayseri'de 10 kusur mac ilk 11 cikmis ve gayet de basarili maclar cikarmis Ugur'da ama o da zamansiz yere sakatlanarak butun yaz sezonunu kacirdi. Herhalde gecen sezondan gelen bir sakatlik. Onu geciyoruz o zaman.
Geriye ya stoperler ya da orta saha oyunculari kaliyor. Song cogu kisinin aklinda sag bek icin ama ben de sana katiliyorum. Salla pati, dandun, ileriye cikip orta yapmasi falan hayal. Cok cabuk aciklar karsisinda birebirde zorlanabilir. Bouzid'i Tomas'i, Servet'i de dedigin gerekcelerden geciyorum.
Hoca bugun Okan ciktiktan sonra Sabri'yi ileriye alip Cihan'i koymus. Cihan'a yine mecbur kalabiliriz. Kabus gibi degil mi?
Benim tahminim Baris'dan yana.
Persembe yapacagi tercih ilginc olacak. Merakla bekliyorum. Sabri bugun oynadigi icin Persembe'ye oturur. Dortmund herhalde Isvicre'nin Genc Oglanlari'ni eler, onlara karsi Baris'la baslayabilir.
Ozan Ersoy
Herkesin unuttugu birsey daha var. Saha suni cim. Sakatlik ihtimali fazla.
O yuzden yenileri riske atmiyor Kalli. Birde gidecek kalacaklar belli oluyor. Hadi size sans verdim, oynayin diyor. Uymayan gider.
Kalli beni sevmedi, sans vermedi falan hikaye.
Surada anlatamiyoruz. Cihani sevin sevmeyin. Galatasaraya
gelen her hoca ondan vazgecemedi. Is disiplini + fizik gucu ve kondisyonu
+kisiligi +devamliligi +aldigi para +her mevkide itirazsiz oynamasi.
En sevmeyen adam antrenor olsa gene onu kadroda tutar.
Orhan Akta oyle fakat onun uzun sakatliklari var.
Yollanirsa bu yuzden yollanacak.
Benimki fantazi belki ama ben Sabriyi patlayan forvet olarak dusunuyorum. En cok ihtiyacimiz olan skora,
en enerjik ve de en cok sut atan adami yerlestirmeliyiz.
Hep Nihat ornegini veririm. Burada sag bek olarak surundu,
elin fransizi ileri koydu, neredeyse Ispanya ligi sampiyonu oluyordu o mutevazi takim. Herkesle iddiada girerim ,
Umit Karan ve Sukurden daha fazla gol atar.