Roberto Carlos'un söyleyip söylemediği meçgul "TEK GALATASARAYA ALERJİM VAR" lafı Türk basının sayfalarını doldurduktan sonra Brezilya basınına da haber olmuş.
Roberto Carlos'a böyle konuşması için kim akıl vermişse iyi etmemiş.olan CARLOS'A OLACAK.
Bence alerjiden daha çok hazımsızlık sorunu var gibime geldi.
http://globoesporte.globo.com/ESP/Notic ... 40,00.html
Carlos'un alerjisi
Moderator: Staff
-
- Staff Member
-
Tomas'ın da cevabı geciktirmediği, "Carlos'un alerjisine Lincoln'üm iyi geleceğini" söylediğini yazdı gazeteler. Bu sene tahminlerimde yanılmazsam Carlos için çok kötü bir sene olacak. Ağırlığı, yaşlılığı ve kafa olarak uzun zamandan beri artık çok iyi bir performans gösterememesi bu sene bazılarında çok büyük hayal kırıklığı yaşatacak.
Galatasaray,
imkansızı olağana çeviren ruh....
imkansızı olağana çeviren ruh....
Carlos, capkinliklari yuzunden karisi tarafindan bosanip elindekini avucundaki kaptirinca FB'nin teklifinin uzerine atladi. Normal sartlarda futbolu birakmis olacagini tahmin ediyorum. Yoksa Real Madrid'de kariyerini zirvede noktalardi.
Ha, bu Turkiye liginde iyi oynayamaz mi demek, onu bilemem. Ligimizin kalitesini goz onune alinca FB'ye katki yapabilecegini tahmin ediyorum. Ama emeklilik moduna girdiyse, o zaman farkli olur.
Ha, bu Turkiye liginde iyi oynayamaz mi demek, onu bilemem. Ligimizin kalitesini goz onune alinca FB'ye katki yapabilecegini tahmin ediyorum. Ama emeklilik moduna girdiyse, o zaman farkli olur.
Tan Erten
-
Su da var, FB medyasi Zico'yu harcamak icin ilk hatasini bekliyor.
Eger ilk haftalarda uyumsuzluk vb nedenlerden FB puan kaybederse hoca sorgulanacak "bu kadroyu oynatamiyor" denecek. Brezilya hizibiniden soz edilecek, Appiah, Kezman, Tumer versus Alex, Deivid sorun gosterilecek. Ve tabii Tuncay'in ayrilmasi. Ustelik bu elestirilerde haklilik payi olacak, cunku futbolcularin hepsi egosu yuksek adamlar. Boyle bir durumda Carlos'un ve Zico'nun bu psikolojik yuku tasimasi zor olabilir.
Carlos nedeniyle basin FB camiasini buyuk beklentiye soktu. O sebeple ilk haftalarda hata yapma sanslari yok.
Senlikli bir lige hazir olalim. Ben ikinci bir Hiddink donemi faciasi bekliyorum FB icin; hem de ilk haftalarda...
Eger ilk haftalarda uyumsuzluk vb nedenlerden FB puan kaybederse hoca sorgulanacak "bu kadroyu oynatamiyor" denecek. Brezilya hizibiniden soz edilecek, Appiah, Kezman, Tumer versus Alex, Deivid sorun gosterilecek. Ve tabii Tuncay'in ayrilmasi. Ustelik bu elestirilerde haklilik payi olacak, cunku futbolcularin hepsi egosu yuksek adamlar. Boyle bir durumda Carlos'un ve Zico'nun bu psikolojik yuku tasimasi zor olabilir.
Carlos nedeniyle basin FB camiasini buyuk beklentiye soktu. O sebeple ilk haftalarda hata yapma sanslari yok.
Senlikli bir lige hazir olalim. Ben ikinci bir Hiddink donemi faciasi bekliyorum FB icin; hem de ilk haftalarda...
-
Ufuk Sezekkaplan wrote:Su da var, FB medyasi Zico'yu harcamak icin ilk hatasini bekliyor.
Skor olarak yorumlara dogru da olabilir, yanlis da olabilir.RC saha ici icinden ziyade disari icin yapilmis bir transfer, bu konuda da misyonunu gelir gelmez tamamladi.Saha ici yapacaklari bonus olur.
Bugun tum dunya basininda zirt pirt haberler cikiyor, ESPN RC ile FB adinin yanyana kullanarak 4. buyuk transfer demis.Bu arada ucuncusu Ribery ama yaninda Marsilya yaziyor.
Cok degil bir kac sene icinde ozellikle Fenerium veya FBTV cok yuksek meblaglara satilabilir, sasirmam.Tabii burada herkesin gozden kacirdigi GSTV ve BJKTV'nin Dogan Medya'nin olmasidir.Bir Lincoln transferine gitti iste.
Bugun dunyada takim satin almak isteyen Arap isadamlari once AY'in kapisini calip ondan fikir aliyorlar.Spor ekonomisi konusunda bir isim haline gelmeye basladi.
Seneye kotu bir sene gecebilir, buna kredisi var FB'nin.Ancak GS ve BJK'in daha fazla gelir elde etmesi icin sportif basari cok onemli bu sene.Ben underdog olmamizdan dolayi son derece memnunum.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
Bu iki gorusunuze katilmiyorum. Turkiye'de hersey skora dayali oldugu icin RC bu gunlerdeki havasini saha icin sonuca donusturemezse, yeni bir Ortega veya Anelka vakasina donusebilir.Savas Macun wrote: RC saha ici icinden ziyade disari icin yapilmis bir transfer, bu konuda da misyonunu gelir gelmez tamamladi.Saha ici yapacaklari bonus olur.
Seneye kotu bir sene gecebilir, buna kredisi var FB'nin.
Selamlar
Savas
Bu is tamamen sonuclara odakli. Yani CL'de basarili olamazsaniz ve sampiyon olamazsaniz RC dahil herkes sorgulanir. Tabii ilk fatura Zico'ya kesilir. Nitekim gecen sene sonunda 2. oldugunuzda ne Daum yerinde kalabildi ne Aziz Yildirim.
FB'nin camia olarak sonuca endeksli olmasindan dolayi bir kredisi oldugunu dusunmuyorum. FB'de kurallar basittir. Basarisizlikta herkes gider. Oncelik hocadadir tabii, sonra kilit adamlar, en son yonetim.
Selamlar.
-
Burasi ilgimi cekti. Underdog nasil oluyor Fener? Hani su anli sanli stadi olan takim, muhtesem topculari yeni transferleriyle, nasil bu senenin favorisi olmuyor? Sirf Carlos, Alex, Kezman'a verilen para yetmez mi, bir Lincoln geldi de GS mi favori oldu?Savas Macun wrote: Bugun dunyada takim satin almak isteyen Arap isadamlari once AY'in kapisini calip ondan fikir aliyorlar.Spor ekonomisi konusunda bir isim haline gelmeye basladi.
Seneye kotu bir sene gecebilir, buna kredisi var FB'nin.Ancak GS ve BJK'in daha fazla gelir elde etmesi icin sportif basari cok onemli bu sene.Ben underdog olmamizdan dolayi son derece memnunum.
Selamlar
Savas
Aslinda Savas, bir cok Fener'linin icindeki gizli korkuyu itiraf etmis. Cogu bunu etmiyor, edemez. GS bu sene dogru hamlelerle bu sezonun favorisi durumda.
Isin can alici noktasi benim icin surada: Boyle Avrupa'da buyuk basarilara imza atan takimi kurmak icin ciddi plan ve uzun vadeli calisma gerekiyor. GS bunun pesinde. Kalli'nin ilk senesinde temeli atilan GS'dan UEFA kupasini kazanan GS kadrosunda yer alan oyuncular
Hakan Sukur
Arif Erdem
Bulent Korkmaz
Okan Buruk
Suat Kaya (kiralik verilmisti ama geri getirildi)
Tugay Kerimoglu (UEFA senesinin yarisinda GS'da oynamistir)
Simdi GS bunun daha guzelini yapmak icin ugrasiyor. Yabancilar daha iyi, GS'in alt yapisindan gelen genc oyuncular daha nitelikli ve sayica cok ve Almanya kokenli genc Turk futbolcular da getirildi. Iste bu yuzden belki de yeni kupayi kazanmak icin 10 sene gerekmeyecek.
Fenerbahce ise gunluk basarilarla, gosteri niteliginde transferlerle, simarik Brezilya'lilara guvenmekle, elindeki Turk futbolculari kacirmakla mesgul. FB onumuzdeki 10 senenin takimini kurdu diye kim diyebilir? Aksine akli basindakiler "FB bir genc Turk futbolcu getirdi, yazik oldu takima bile giremez" diyor.
Fenerbahce futbolla falan ilgilenmiyor. FB bu isin sadece ekonomik oldugunu dusunuyor. Ben de boyle buyuyup, onlar gibi parasal gucum olursa, ben de tepede olabilirim diyor. Farkinda olmadigi sey, FB kucuk bir pazarda. Fenerbahce La Liga'da, Seria A'da, Bundesliga'da, Premier ligde oynamiyor. Bulundugu ulkenin vatandaslari o ulkelerin vatandaslarinin 10'da biri parayi kazanabiliyor. FB Turkiye'de ne kadar buyurse buyusun, bulundugu pazar kucuk oldugu icin hic bir zaman Barcelona, ManU, Bayern, Milan capina gelemez. Imkansiz. O zaman da her zaman gelecegin genc Ronaldo'sunu, Messi'sini, Ronaldinho, Kaka'sini, Drogba'sini alacak ondan buyuk bir kulup cikar.
Eee...
Eesi su: Bu is sirf ekonomik degil. Sadece parayla halledemezsin. Bu isi bileceksin, dogru hamleleri yapacaksin, uzun vadeli plan yapacaksin, alt yapiya, Turk futbolcusuna guveneceksin ve sabredeceksin. Butun hepsi Fener'e ters dusunceler. Iste bu yuzden GS su ekonomik durumunda bile ikinci Avrupa kupasina Fener'den daha yakin durumdadir.
GS bu sene sampiyon olamazsa ne olur? Hic bir sey olmaz. Kurulan takimi elinde tutsun yeter. Iki uc sene icinde basari mutlaka gelir. Fener olamazsa, neler olur arkadaslarim iyi dile getirmisler.
Ozan Ersoy
-
Spor ekonomisi uzmani ve araplarin kapisini calip danistigi
adam AY lafi beni bu sicak gunde bayagi gulumsetti.
Ezeli rakibinin en cok sampiyonlugunu goren, en buyuk basarilarini goren,
transfer birim basina getirisi en dusuk orana sahip, encok yonetim kurulu uyesi eskiten, en cok adam dovulen, salter indirilen, oyuncu dovulen ve kablo kesilen stada sahip olan AY'den hakikaten
ogrenilecek bayagi sey var. Yalniz soylediklerinin tersini yapacaksin.
Bu arada birseye dikkat ediyormusunuz? Hani 1-2 yil evvel su teori vardi. FB butun umit millileri topladi, onlar tecrube kazanacaklar, Avrupada basari kademe kademe gelecek. Hem GS'de oyle yapmamismiydi.
Oyle Avrupada basari hemen gelmez, spor ekonomisi gurusu AY oyle buyurdu. 1-2 sene gecti, o umitlerden kimse kalmadi, birak sen Turk kalmadi, kaptan olacak adam kalmadi. Serkan, Serhat, Tuncay, Umit, Servet, Yozgatli, Mustafa Dogan, Ali Gunes gitti. Kemal(AY'nin takimdaki ispiyoncusu kontenjanindan), Deniz(Basina gelen trajedi dolayisiyla), Selcuk(Appiah, Aurelio ve Deniz ayni anda sakatlanirsa kadroya girebilir, futbolu unuttu artik) , Volkan(3.kaleciye formayi kaptirdi) ise neredeyse bitti.
Gecen sene 100. yil sacmaliklarindan transfere vakit ayiramadilar.
Hic plan program yapilamadi. Simdi sapa oturdular.
Zaten Bilal Kutlualp yapiyordu dogru alimlari. O da kustu.
Son dakika transferleriyle gidiyorlar. Son 1 ayda hergun Denizle anlasip,
sozlesme yenileme haberi var.
Avrupa ayarina gelen oyuncuyuda elde tutamazlar. Al sana Tuncay,
al sana sozlesmesinin sonunda Appiah. Ekonomik gucu Turkiye icin buyuk,
Ingilterede orta isradaki takimdan daha az.
Birde Ozanin yazdiklarina ilave. Bilancosu seffaf degil, ve mali durumu bilinmiyor FB'nin. Ayrica ciro kar demek degil, bir suru suluk var klubun icinde , giderler cok fazla.
adam AY lafi beni bu sicak gunde bayagi gulumsetti.
Ezeli rakibinin en cok sampiyonlugunu goren, en buyuk basarilarini goren,
transfer birim basina getirisi en dusuk orana sahip, encok yonetim kurulu uyesi eskiten, en cok adam dovulen, salter indirilen, oyuncu dovulen ve kablo kesilen stada sahip olan AY'den hakikaten
ogrenilecek bayagi sey var. Yalniz soylediklerinin tersini yapacaksin.
Bu arada birseye dikkat ediyormusunuz? Hani 1-2 yil evvel su teori vardi. FB butun umit millileri topladi, onlar tecrube kazanacaklar, Avrupada basari kademe kademe gelecek. Hem GS'de oyle yapmamismiydi.
Oyle Avrupada basari hemen gelmez, spor ekonomisi gurusu AY oyle buyurdu. 1-2 sene gecti, o umitlerden kimse kalmadi, birak sen Turk kalmadi, kaptan olacak adam kalmadi. Serkan, Serhat, Tuncay, Umit, Servet, Yozgatli, Mustafa Dogan, Ali Gunes gitti. Kemal(AY'nin takimdaki ispiyoncusu kontenjanindan), Deniz(Basina gelen trajedi dolayisiyla), Selcuk(Appiah, Aurelio ve Deniz ayni anda sakatlanirsa kadroya girebilir, futbolu unuttu artik) , Volkan(3.kaleciye formayi kaptirdi) ise neredeyse bitti.
Gecen sene 100. yil sacmaliklarindan transfere vakit ayiramadilar.
Hic plan program yapilamadi. Simdi sapa oturdular.
Zaten Bilal Kutlualp yapiyordu dogru alimlari. O da kustu.
Son dakika transferleriyle gidiyorlar. Son 1 ayda hergun Denizle anlasip,
sozlesme yenileme haberi var.
Avrupa ayarina gelen oyuncuyuda elde tutamazlar. Al sana Tuncay,
al sana sozlesmesinin sonunda Appiah. Ekonomik gucu Turkiye icin buyuk,
Ingilterede orta isradaki takimdan daha az.
Birde Ozanin yazdiklarina ilave. Bilancosu seffaf degil, ve mali durumu bilinmiyor FB'nin. Ayrica ciro kar demek degil, bir suru suluk var klubun icinde , giderler cok fazla.
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Carlos'un "%20"si
Düşünebiliyor musunuz; Hakan Şükür özürlüler için tekerlekli sandalye kampanyasına katılacak ve toplanan her yüz sandalyenin 20'sine el koyacak!..
Veya "muhtaç insanlara erzak yardımı" kampanyası. Kamyonu kapıya dayayacak Şükür, makarnaların, bulgurların yüzde yirmisini yükleyip doğru eve...
Yok deve...
Ne Hakan yapar, ne biz yaptırırız.
Peki Brezilyalı yardıma muhtaç çocuklar için organize edilen sosyal projeden yüzde 20 isim hakkı payı isteyen Roberto Carlos'a ne diyelim?
"Bize ne, adam Brezilyalı, çocuklar Brezilyalı" mı?..
Yoksa "Seni vicdansız, seni vefasız" diye şarkı mı söyleyelim?
Sizi bilmem ama ben "yüzde 20" soğudum Carlos'tan.
ERCAN GÜVEN
-
Evvelki gunku basin toplantisinda RC "Galatasaray'a alerjim var" sozunu soylemedigini soyledi. http://www.haber1.com/haber/20070717/Ca ... anladi.php
Bu laflar FB'nin resmi haber organi Fenerbahce dergisinin Temmuz sayisinda ciktigina gore, bu durumda ya Carlos ya da Fenerbahce Dergisi yalancidir.
Bu laflar FB'nin resmi haber organi Fenerbahce dergisinin Temmuz sayisinda ciktigina gore, bu durumda ya Carlos ya da Fenerbahce Dergisi yalancidir.
Onceden de yazdim. Eski karisi Carlos'u bosarken bir suru parasini aldi ve gitti. RC de culsuz kalinca o da kariyerinin son deminde mumkun oldugu kadar para kaldirmaya bakiyor.Ismail Gezer wrote:Carlos'un "%20"si
Düşünebiliyor musunuz; Hakan Şükür özürlüler için tekerlekli sandalye kampanyasına katılacak ve toplanan her yüz sandalyenin 20'sine el koyacak!..
Veya "muhtaç insanlara erzak yardımı" kampanyası. Kamyonu kapıya dayayacak Şükür, makarnaların, bulgurların yüzde yirmisini yükleyip doğru eve...
Yok deve...
Ne Hakan yapar, ne biz yaptırırız.
Peki Brezilyalı yardıma muhtaç çocuklar için organize edilen sosyal projeden yüzde 20 isim hakkı payı isteyen Roberto Carlos'a ne diyelim?
"Bize ne, adam Brezilyalı, çocuklar Brezilyalı" mı?..
Yoksa "Seni vicdansız, seni vefasız" diye şarkı mı söyleyelim?
Sizi bilmem ama ben "yüzde 20" soğudum Carlos'tan.
ERCAN GÜVEN
Yine de boylesine cig bir hareket milyon dolarlar kazanan bir adam icin bahane olmamali, o ayri tabi...
Tan Erten