Simdi RadyoSpor ve Lig Radyo'da biraz radyo dinlerken dunku GS ile ilgili konusulanlari anlatayim.
1) Engil Verel'in programi Radyosporda: Osman diye biri GS uzmani olarak baglandi, bir-iki kelimeden sonra karsilikli abi sen bu spor basinindan gerekli saygiyi gormeyen birisin yoksa tum klupler seni cok sever, oyuncular yoneticiler, cok bilgilisin, daha sonra ayni sahis Engin Verel'e cevap veriyor, Engincigim, seni cok severim, sen bizim futbol dunyamizin en kiymetli adamlarindan birisin falan diye, tam korler sagirlar, agirladilar, agirladilar, oha dedim kanal degistirdim. Ama degistirmeden bu kiymetli yorumcularin yorumu, Necati nasil birakilir, bugun nerede oynasa gol krali olur, patlar, catlar, bu oyunculari kaybetmememiz lazim ah, oh Necati'yi mi dinliyorum, Henry mi belli degil. Ulan durzuler, bu adami gecen sene seyretmedik mi, ne oldu yazin efsunlandi mi, neden kimse bonservisini verip almiyor sayfa sayfa ilan edilirken adam bosta diye madem gol krali olmak uzere.
Yahu biraz yavas atin, din kardesiyiz, Necati'yi de seyrettik, abartili yorum yaparak dikkat mi cekmek istiyorlar acaba? Ama onlar da hakli, neden atmasin, Necati oynayip sacmalasa kimse gelip abi sen alti ay once ne demistin diye soracak mi, hayir, baglanacak o programa, abicigim sen ne kiymetli bir yorumcumuzsun, Engincigim sen ne harika bir insansin diye devam edecekler.
Ardindan sira geldi Emre'ye, efendim bu Song ve Servet ne tehlikeliymis, Bouzid kimmis, Emre Asik nasil oynarmis ama neden yollanmis.
Ozetliyorum, GS yonetimi korkunc, takimin vaziyet felaket. Ve bunlar cok tarafsiz, harika yorumcularimiz.
2) Sira geldi Lig TV'ye, Oguz Tongsir ve Attila Gokce'nin programi, GS konusuluyor, Atilla Gokce basladi, ben GS'i Rize macinda cok begenmistim ama dun cok hayal kirikligina ugradim, yani bir Lincoln ve bir Linderoth bu kadar farkettiriyor mu GS'i dedi. Yanindan biri Attila abi Arda ile Serkan da sakatti dort kisi ediyor dedi, bir hanim kizimiz ayrica da onemsiz dort oyuncu degil bunlar diye ekledi. Simdi bir sessizlik, ehem, e tabii bu oyuncular da onemli ama diye basladilar carsafi toparlamaya.
Yahu adamlar, dun oyun kurma guclugu, kanatlarda Ugur ve Volkan'in performansi, Sabri nasil gidiyor sag bekin onunde, Baris ne yapiyor falan gibi konulari yazmayacak misiniz siz, ne bicim futbol yorumcususunuz, hicbir sey yapamiyorsaniz cimbom.org'a girip okuyun onun ustune konusun, bari biraz isinizi yapar gibi olun. Necati neredeyse oynasa gol krali olur gibi sacmaliklarla yorumcu olmaya calismazsiniz.
Ali
Basin Denen Saklabanlar Surusu
Moderator: Staff
-
Tahmin ediyorum Osman Sehner'den bahsediyorsun. Amcam "Bu adam eskiden bizimle maca gelirdi. Hicbir seyden anlamazdi, bizle takila takila azda olsa birseyler anliyor artik" demisti. Cok zenginmis. Onun icin rahatlikla oraya buraya cikiyor. En kil oldugum yorumculardan (yorumcu denirse tabii) birisi. 3-5 yorumcu haric, hicbirinde bi numara yok.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
-
- Staff Member
Eskiden Hincal Uluc futbol (cok sevdigim Galatasaray dahil) uzerine yorum yapip ertesi gun Shakespeare'in Otello operasini kritik etmesine "sen kimsin ki" diye sinirlenirdim.
Sonra da Savasin okudugu bu Cengiz Candar tiplerine. Yani Washington DC'de orda burada Turkiye politika uzmani diye ilgi ceken sonrada yazilarinda "Turkiyede iki cumhuriyet vardir" diyen tiplere...
Simdide nedense ara sira baktigim spor programlarinda milletin cay kahve icip futbol yorumu yapmasina gicik kapiyorum...
Bence seyircilere bu kahvehane ortami sunanlar buyuk saygisizlik yapiyorlar. Sanki ogretici, objektif ve yapimci bir seyler aktariyorlar...
Amerikada da boyle kanallar var ama kanve cay icmiyorlar ama Al Franken'nin dedigi gibi " the more you watch Fox, the stupider you get" yorumu uyuyor
Sonra da Savasin okudugu bu Cengiz Candar tiplerine. Yani Washington DC'de orda burada Turkiye politika uzmani diye ilgi ceken sonrada yazilarinda "Turkiyede iki cumhuriyet vardir" diyen tiplere...
Simdide nedense ara sira baktigim spor programlarinda milletin cay kahve icip futbol yorumu yapmasina gicik kapiyorum...
Bence seyircilere bu kahvehane ortami sunanlar buyuk saygisizlik yapiyorlar. Sanki ogretici, objektif ve yapimci bir seyler aktariyorlar...
Amerikada da boyle kanallar var ama kanve cay icmiyorlar ama Al Franken'nin dedigi gibi " the more you watch Fox, the stupider you get" yorumu uyuyor
-
Fox buraya da geldi, evde seyredilmesini yasakladim.
Bana bunun sebebini kelimelere doktugun icin tesekkur ederim.
Seyredilecek olanlar NTV'de Rıdvan Dilmen(her zaman uyusmasakta),
CNN'de Banu Kılıcoglu (Ben onun esas kizkardesi Ebrunun yorumlarini severim ama o televizyona cikmiyor nedense gazetecilikte kaliyor), Baris ve sunucu cocugun yaptigi program,
Fox'ta da (ne yazikki seviyesinin cok ustunde, abuk sabuk altyazilar
ve abartili seyler gecselerde) Ogan Tarhanin (kendisi GS scouting ekibinde
yer alan menajer) yer aldigi programlar daha iyi gibi duruyor.
Bana bunun sebebini kelimelere doktugun icin tesekkur ederim.
Seyredilecek olanlar NTV'de Rıdvan Dilmen(her zaman uyusmasakta),
CNN'de Banu Kılıcoglu (Ben onun esas kizkardesi Ebrunun yorumlarini severim ama o televizyona cikmiyor nedense gazetecilikte kaliyor), Baris ve sunucu cocugun yaptigi program,
Fox'ta da (ne yazikki seviyesinin cok ustunde, abuk sabuk altyazilar
ve abartili seyler gecselerde) Ogan Tarhanin (kendisi GS scouting ekibinde
yer alan menajer) yer aldigi programlar daha iyi gibi duruyor.
NO ADNANS, NO CRY !!
-
-
- Moderator
O birgun zaaart diye osuracakta o programda. Az kaldi.Celal Gürcüoglu wrote:Cay, kahve ile sinirli kalsa yine iyi. Gecen hafta Sansal studyoya baklava getirtti. Erman atti agzina bir tane, agzi doluyken basladi konusmaya. Gulsem mi aglasam mi bende sasirdim.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.