7. Hafta: Galatasaray-Besiktas 2-1 (H. Balta, Nonda)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Bu sene Lincoln, takim onun uzerine kurulsun diye alindi. Geldigi takimda bu tur sorunlar yasadigi da biliniyordu. Hakan'in takim ici etkinligi de malum.

Bu durumda artik bir tercih yapmak zorundayiz. Bu sene bu kadar yatirim yapildiktan sonra Lincoln'den vazgecilemez. Bu mac kaybedilirse, artci sarsintilari olur. Her anlamda ciddi sikinti yasariz.

Hakan sorunu cozulmeli beyler.

Tabii boyle birsey olmayacak.
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Maraton'dan alinti...


Konuyla ilgili Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirilirken, Lincoln'ün Brezilya'dan kendisini ziyarete gelen misafirleri ile gece geç saatlere kadar Florya'da oturduğu ve Hakan Şükür'ün küçük kızı Buse'nin kampta babası ile birlikte kalıp, sabah da takımla kahvaltıya katıldığı, Kalli'nin bu disiplinsiz tavırlar nedeniyle iki oyuncuyu cezalandırdığı öne sürüldü..



Tilki Kalli'nin vardir bir hesabi..cikar kokusu yakinda.

Bilgin Gokberk'in kulaklari cinlasin :lol:

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Eger neden bu ise yuklu bir para cezasi daha iyi olurdu...
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Adnan Sezgin'den açıklama geldi

Adnan Sezgin futbolcuların Kalli tarafından kadro dışı bırakıldığını ifade ederken, medyada çıkan 'iki futbolcu kavga etti' spekülasyonlarını ise yalanladı.
Adnan Sezgin şu ifadeleri kullandı: "İki futbolcu da yarın 11.00'da yapılacak idmana katılacak. Saatler kala bir derbi oynayacağız. Bu derbi bizim için çok önemli. Bizim asıl konsatre olmamız gereken bu derbiyi nasıl kazanacağımız. İki önemli futbolcumzu derbide yer almayacak ama diğer futbolcularımız bu eksikliği kapatacak güçte. Medyada yer alan iki futbolcunun tartıştığı iddiaları gerçek değil. Burası Galatasaray kulübü. Böyle bir şey burada olamaz. Hiç bir kavga olayı olmamıştır. Çok samimi bir şekilde dile getirmek istiyorum, bir iki şeyler dışında çok mutluyuz. Herkes kurallara uymakta. Böyle bir olay yaşandı. Bundan sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu olayı biz kendi içimizde değerlendirdik ve bir karar aldık. Futbolcularımıza dışarıdan gelecek etkilere karşı koruruz." Sezgin sözlerini şöyle sürdürdü: 'Yasak olmasına rağmen Hakan Şükür kızı Buse ile dün gece tesislerde kaldı ve kahvaltıya onunla beraber indi. Lincoln'ün ise dün Brezilya'dan akrabaları 1.30'a kadar tesislerde kaldı.' diyerek iki futbolcunun disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı kaldığını yineledi.
Feldkamp'ın bu olaylara çok sinirlendiği ve her iki futbolcuyu da bu sebeplerden dolayı kadro dışı bıraktığı iddia edildi.

Kaynak: Milliyet.com.tr
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Biraz nostalji yapalim.

Seneler once rahmetli Gunduz Kilic bir GS-FB maci oncesi Metin Oktay'i kadrodan cikarmisti. Sebebini hatirlayamayacagim. Maca takimin en teknik oyuncusu Ayhan'i santrafora surerek baslamisti.

Sonuc 2-0. Goller Ayhan.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Savas Macun wrote: Adnan Sezgin'den açıklama geldi

Sezgin sözlerini şöyle sürdürdü: 'Yasak olmasına rağmen Hakan Şükür kızı Buse ile dün gece tesislerde kaldı ve kahvaltıya onunla beraber indi. Lincoln'ün ise dün Brezilya'dan akrabaları 1.30'a kadar tesislerde kaldı.' diyerek iki futbolcunun disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı kaldığını yineledi.
Feldkamp'ın bu olaylara çok sinirlendiği ve her iki futbolcuyu da bu sebeplerden dolayı kadro dışı bıraktığı iddia edildi.

Kaynak: Milliyet.com.tr
Yuh be kardesim, buna kim inanir ya. Hakan kizi Buse ile gece tesislerde kalmis da sabah kahvaltiya inmismis.

Lincoln de gece 01.30'da yatmis.

Bu mu yani ?
Ali Erdogan
Posts: 174
Joined: Wed Aug 08, 2007 9:47 am
Location: Bakirkoy

Post by Ali Erdogan »

Yahu rahatliginiz beni oldurecek.. 1 saattir sinirden isi gucu biraktim, bir yalanlama bekliyorum..

Aylarca emek harcandi, tonla para verildi bu adami alabilmek icin.. Sampiyonlar ligini sirf haksizliga ugradigini hissettigi icin birakip bize geldi.. Bu adam bir daha ayni performansta oynamazsa, kuserse ne olacak?..

Lincoln un transferidir bu camianin ustundeki basiretsizligi atan olay.. Onun gelmesidir burda sayfalarca umut dolu mesajlarin atilmasina sebep.. Bir camianin umuduyla, mutluluguyla oynamaya hakki var mi?..

Disiplinmis.. Demek ki UEFA kupasi finali olsa bu aksam yine ayni deliligi yapacak bu adam.. Disiplinli ya.. Bizde "vay be zamaninda Baba Gunduz de Cilli Mehmet i kahvede pisti oynarken gorduydu de sahada 3 tur atma cezasi verdiydi, hey gidi gunler" diyecegiz..

Sebeplere bakin.. Adam 1.5 da yatmis.. Uyusun dursun.. 20 saat var maca.. Sonra ver cezasini okkalisindan..

Hakan kizini almis.. Yahu duyanda kari atmis sanir odaya..

Olay cok ciddidir.. Lincoln kaybedilmesi goze alinabilecek bir futbolcu degildir.. Ne olursa olsun kazanmak gerekir.. Burda GS in menfaatleri sozkonusudur.. Gerisi hikayedir..

Kalli bunamis.. Bu sebeple saglikli karar veremiyor.. Disiplin diye sacmalamistir.. Derhal yollanmalidir..
Bir tartışma sırasında, kızdığımız anda gerçek için uğraşmayı bırakır, kendimiz için uğraşmaya başlarız. (Goethe)
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

PAF macında Ozgurcan nın PAF lar ile bu sabah kahvaltı ettigi daha sonra apar topar A takıma gittigi konusuluyordu. Disiplinsizlikten mi yoksa her iki oyuncuyu sakatlıktan korumak icin yapılmıs bir hamle, bekleyip ogrenecegiz.

Medya nın haber guvenirligi ve haber kalitesi hakkında yorum yapmaga gerek yok. Teknik heyetten bir yetkiliden duymadıgım surece medyaya inanmıyorum.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Ufuk Sezekkaplan wrote: Konuyla ilgili Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirilirken, Lincoln'ün Brezilya'dan kendisini ziyarete gelen misafirleri ile gece geç saatlere kadar Florya'da oturduğu ve Hakan Şükür'ün küçük kızı Buse'nin kampta babası ile birlikte kalıp, sabah da takımla kahvaltıya katıldığı, Kalli'nin bu disiplinsiz tavırlar nedeniyle iki oyuncuyu cezalandırdığı öne sürüldü..



Yuh be kardesim, buna kim inanir ya. Hakan kizi Buse ile gece tesislerde kalmis da sabah kahvaltiya inmismis.

Lincoln de gece 01.30'da yatmis.

Bu mu yani ?
Cover up.

Bence ikisi kavga ettiler, Kalli de "hadi len sizinle mi ugrasacagim" dedi simdi de hasiralti ediyorlar.

Kalli boyle bir sey yapmissa guvendigi bildigi veya hesapladigi bir sey vardir. Sonuclari sahada gorecegiz. Simdiden kafayi siyirmanin anlami yok.

Ozan Ersoy
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Evet bu olay benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Gerçekten Hakan'ın maç günü kızıyla tesislerde kalmasını profesyonellikle nasıl izah edileceğini bilmiyorum. Heralde kızı evde babamla kalacağım diye ağlamış Hakan da onı kıramamştır :lol:

Açıkçası Hakan ve Lincoln olayları bana saçma geldi. Maçta oynatmama haricinde bu adamlara başka ceza verme seçeneği yok mu be kalli.

En ihtiyacımız olduğu zamanda Lincoln yok. En ciddi rakibimizle oynuyoruz.
Herşey altüst oldu.

Umarım depremin artçı sarsıntıları olmaz.Ki ben olacağını zannediyorum.

Mesela Lincoln söyle diyebilir" kalli varsa ben yokum" o zaman ne yapılacak?
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Cover up ise o zaman gelismeleri gozlemek lazim.

Eger 2 gun sonra uyduruk bir basin toplantisi ile Adnan Polat'in huzurunda herkes sapir supur yarabbi sukur olacaksa, bu olay olduguyla kalacak.

Gecmiste cok oldu cunku. Necati vs Hasan Sas olayinda da once ortalik ayaga kalkti, takimin genel konsantrasyonun agzina micildi. Sonra "biz arkadasiz, baristik" dediler ciktilar isin icinden.

Ben bu olayin BJK maci cin degil, genel etkisinden endiseliyim. Isin iicne Hakan Sukur girdi mi ortada ne Hagi kaliyor, ne Ersun, ne Gerets. Bu adamin olduguyerde ot bitmiyor.

Ust duzey 2 profesyonelin boyle bir kavga etmesi palyatif tedbirlerle gecistirilirse bundan sonraki kaosun onunu alamazsiniz. Paf takima da boyle ornek olursunuz.

Satrancta en kotu hamle, ilk gorunuste cok guzel olan hamledir. Kalli, gorunuste guzel bir hamle yapti, sansasyon yaratti. Bundan sonra bu hamlenin radikal disipliner etkileri olacaksa ne ala. Olmayacaksa sezon kapanmistir.

Haddimize degil ama ben hoca olsaydim, bunlari maca cikarir, ondan sonra birini -hangisisiye- geri gelmemek uzere takimdan gonderirdim. Necati'nin gonderildigi gibi.

Tekrar ediyorum, 3 gun sonra herkes sarmas dolar olursa, Kalli disiplininin de ici bos oldugu tescillenir.

Ali Erdogan'in yazisina katiliyorum, cok dogru yazmis. Bu takim bu sene Lincoln uzerine tesis edildi. Gidisat Ikinci Ribery faciasina dogru. Fazladan, 2.Tromso faciasi da 5 gun sonra geliyorum diyor.

Ben bu durumda yoneticin onemini anliyorum. Ben yonetici olsam, hic anlamam duruma el koyar Lincoln'u zorla kadroya soktururum.

Tercih yapilmali. Lincoln mu, degil mi?
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Valla cok kotu olmus, zaten bir sey olmasa sasardim. Yalniz burada yonetimin yapmasi gereken kayitsiz sartsiz Kalli'ye destek olmak. Madem adami guvendin getirdin, kararlarina destek olacaksin. Kapali kapilar ardinda tartisirsin beraber cozum bulursun, ama madem disiplin adina boyle bir karar verildi, "hakan bizim evladimiz", "lincoln'e cok para verdik" gibi dusuncelerle birinden birine kiyak yapamazsin, yoksa butun sezonu kaybederiz.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Ozan Ersoy wrote:Olabilir ilk 11 oynamayacaklarini duyunca Kalli'ye gidip cildirdin mi falan diye terbiyesizlik yapmis olabilirler. O da tribune yollamis olabilir.
TSI 18:45 de bir aciklama yapacaklarmis...Kalli tarzi yumurtlama olma
olasiligi yuksek...guvendigibirsey konusuna gelince...bu kumar degil mi yahu?
Insallah Gerets'i aratmaz 'kurt' hoca...belki de Sion maci öncesi dinlendiriyordur :D
haydi haydi haydi...
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Yalniz dusundum de, kampa kiZIni getirmek, akrabalariyla gec saate kadar durmak -eger baska olay yoksa- biraz hafif kacmis bu kadar olay yapmak icin. Bu adamlarin ikisi de profesyonelligi tescilli adamlar. Diger takim arkadaslarini rahatsiz etmedikleri surece biraz rahat takilabilirler. Hakan dedigimiz adam BJK'a en cok gol atan adam, Lincoln dedigimiz bir haftadir ekstra calismiyor muydu bu mac icin?


Neyse olan oldu, umarim fazla kayip olmadan atlatiriz. Herhalde hepimizin korktugu sey Lincoln'un cekip gitmesidir su anda.

Fatih Terim anlatiyordu, Emre, Okan ve diger bir kac arkadaslari Arsenal macindan once asagidan meyve siparis ettirmisler, Fatih Terim bunu farketmis, odalarina gidip 1 saat beraber oturmuslar, gecenin 2sinde falan yatmislar en asagi. Onemli maclardan once boyle seyler olur. Zaten konsantre olacagin icin, uykusuzluk cok koymaz, onemli sinavlardan once de boyle olur ogrencilikte. Kalli'ye guveniyoruz, insallah o da guvenimizi bosa cikarmaz.
Last edited by Tolga Girici on Sat Sep 29, 2007 6:36 pm, edited 1 time in total.
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Yahu biraz sakin olun cumleten. Hakan Lincoln oynasa 3 puan garanti mi, oynamazlarsa kaybedecegimiz garanti mi? Cikacak oyuncular bizim adamlar degil mi? Hakan ile Lincoln mu oldu koca GS?

Hayatta her seye uzulurken en kotu ihtimalle ne olur demek lazim. BJK'a mac kaybederiz, 34 macin biri, CL yari finali rovansi falan degil bu.
Post Reply