Yukarda Savas Kalli egosuna yenik dustu demis. "Lincoln damgali bir derbi istemedi" diyerekten de iddia etmis. Bana gore abarti bir gorus. Mactan sonra demeclerini dinledim. Cok kisa "kurallar var, benim yonetime karsi sorumluluklarim var. Olay bundan ibarettir" deyip kestirip atti. Erman'la Sansal kurcalamaya calistilar, daha fazla cevap vermedi.Savas Macun wrote: 4) Kalli kendi egosunu herseyin ustunde tutuyor.Olasi bir Lincoln damgali derbi golge dusurecekti, gundemde olabilmek icin boyle bir hareketi yaptigini dusunuyorum.Basin toplantisini seyrettim, daha dogrusu Oguz Tongsir'e verdigi demeci.Kaba bir insan.Kullandigi kelimeler, sorulara verdigi cevaplardaki vucut dili ve soze giris cumleleri bunu ele veriyor.Kalli'nin karakterini GS taraftari ve camiasi kabullenmek zorunda elestirmeden cunku Kalli budur.Kisaca take it or leave it! durumu.
Asil egosuna yenik dusen bir baskasi var aslinda.
http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... stedi.html
Hakan'dan baska kimse konusmuyor. Hakan olayi de$iyor ve basina malzeme veriyor. Lincoln ayrilmak istememis, sen ne yapacaksan ben de onu yaparim demis. Hakan ayrilmak, Katar'a mi gitmek istemis de Lincoln de ayrilmak istemis? Ikisi de dogru karar verip tribune gitmisler niye boyle kozlar verip olayi iyice desiyorsun.
Bu takim Hakan'siz da basarili olacak. Zaten cok az seye yariyor sahada. Daha farkinda degil ama boyle giderse bu kulupten ayrilisi cok hazin olacak. Kalli cok sert bir tas. Lincoln de cok degerli bir pirlanta. Akilli adam susar ve herseyden onemlisi takimdir der oyununa bakar. Devam ederse bu sefer baltayi sert tasa vuracak.
Ozan Ersoy