Bordo - Galatasaray: 2-1 (Nonda (P))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Carrusca girdi, inanamiyorum.
Fatih Mutlu
Posts: 625
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:57 pm

Post by Fatih Mutlu »

bittigimizin resmidir. ugur cikti carrusca girdi.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Bir tavsan denemesinde de Kalli bulunuyor bakalim!? 3lu savunmaya mi gectik, Topal defansa filan mi gecti, naapiyoruz allahskina yahu?! Sag kanadimiz hepten koridor olmaz insallah... Zaten oyleydi gerci ama...
Özgür
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Hoca 86da Serkan'i soktu :lol: :lol: :lol:

Bravo beyaz tilki, ne okudun be oyunu.

Kizimiz Carrusca yere dustu.

Bu arada Karan'a bir penalti daha yapildi ama hakem vermedi, herhalde futbolun adaletine sigdiramadi.

Karan gibi mac boyunca kendini atip surekli yerde yatan adamlara hakem en sonunda calmiyorlar penaltiyi, hep ayni hikaye.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Karan'in 87'de yaptigi tam bir aymazlik. Kaleci ile karsi karsiya iken topa asilacagina kendini birakti. Vursa % 90 goldu. Ayip, gunah. Rezillik.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Demek ki kadromuz Avrupa duzeyi icin yeterli degil ve kisitli. Yorulan Hasan Sas'a ve Arda'ya secenek yaratamadik. Bence Linderoth'un oyundan alinmasi en az Carrusca'nin oyuna girmesi kadar bir caresizlik ifadesiydi.

Buna ragmen kotumser degilim. Ilk yarida maci bambaska hale getirecek golleri atamadik. Ust duzey golcu ve ust duzey kaleci olmadan Avrupa'da ilerleyemeyiz.

Gecmis olsun cumleten.
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Ufuk Sezekkaplan wrote:Demek ki kadromuz Avrupa duzeyi icin yeterli degil ve kisitli. Yorulan Hasan Sas'a ve Arda'ya secenek yaratamadik. Bence Linderoth'un oyundan alinmasi en az Carrusca'nin oyuna girmesi kadar bir caresizlik ifadesiydi.

Buna ragmen kotumser degilim. Ilk yarida maci bambaska hale getirecek golleri atamadik. Ust duzey golcu ve ust duzey kaleci olmadan Avrupa'da ilerleyemeyiz.

Gecmis olsun cumleten.
Ufuk,

Teknik direktorun gorevi mac icinde takiminin aksayan yerlerine mudahele etmektir.

Bir hoca 90 dakika bu Umit ve Nonda'yi seyredemez, Serkan mi, Ozgurcan mi her kimse birisini sokacaksin.

Hic kimseyi mi sokamadin, hic mi forvetin yok, cikar Umit'i, birini al orta sahaya, hic olmazsa tek forvete doner ikinci yari orta sahayi bu kadar rakibe birakmazsin.

GS'in kaleciden, forvetten once oyuna mudahele edecek hocaya ihtiyaci var. Ben yazdim burada Bordeaux daha atacak diye, adam bizimle seyretti ikinciyi atmalarini, hic bir sey yapmadan. Ondan sonra oyuncu degistirdi, ne manasi varsa.

Su mac 40 gun 40 gece oynansa bu forvetler gol atabilir miydi yahu?

Bir daha bu forumda Hakan gol kacirdi diye laf edene bu macin kasedini tarafimdan ucretsiz hediye diye yollayacagim. hakan 37 yasinda bu ikisini cebinden cikartir.

Umit her seneki muhabbetine dondu, bir rovesata, iki mac ust uste gol, ondan sonra GS taraftarina kanser icin risk faktoru, sigara, yagli yemek, Umit Karan, artik kac hafta, kac mac surerse baktimiza. Nonda da maalesef bizim adamimiz degil.

Hakan, Ayhan, Lincoln iki mac daha sakat olsunlar biz bu gruptan cikamayabiliriz. Bu aksam kalli sagolsun birinci cikma sansini da onemli olcude kaybettik zaten. Yazik, onca para harcansin, kenardan bizimle mac seyreden bir hoca.
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Hasan Tezcan a Karan icin paylastıgı her turlu gozlem ve yorum icin tekrar tesekkur ederim. Benim goremediklerimi ve eksik gorduklerimi defalarca ustune basa basa soyledi, haykırdı. Sapka cıkarmak lazım. Kendini bu kadar, patates cuvalı misali, yere atan bir oyuncuya haklı dahi olsa penaltı calınmaması normal.

Ilk yarının son 15 dk sı icinde kacırdıklarımıza hala ınanımıyorum. Butun bunların ustune tuy diken Carrusca degiskligi oldu. Kalli nin ciddi elestirilecegi maclardan ilkidir. Barıs ileriye deplase olabilen bir oyuncu, bence oyunda tutmalıydı. Orta sahayı Bordo ya ikram ettik. Karan ı Mehmet yada Serkan ile degistirmesini beklerdim.

Kalli ofansif oyunu seviyor, ama elindeki forvetler verimsiz oldugu zaman oyun icinde degisiklige gitmesi lazım. Karan dan ve oyun stilinden ben sıkıldım, bana gore bu oyun duzeninde kosmadan pres yapmadan oynayan elemana yer yok.

Hakan nın ve Karan nın oynamadıkları ustune ustluk oyundan alındıkları vakit takındıkları poz ve durus ise tuy diken cinsten.

Kotu oynamamıza ve eksik olmamıza ragmen bu deplasmandan puan almalıydık. GS ın grupları gecmek bir yana puana ihtiyacı var.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Birol Önder
Posts: 283
Joined: Tue Oct 22, 2002 1:42 pm

Post by Birol Önder »

Merhaba,

hepimize gecmis olsun.

Nonda ve Ümit'e sahada bir top oldugunu ve ona sahip olmak icin kosmalari gerektigini, Feldkamp'a da Ugur-Carrusca degisikligi ile zaten
dokuz kisi oyanayan takimi sekiz kisiye düsürdügünü hatirlatmak isterim.

Rakip takimin kalecisine Hasan ve Arda pres yapiyor, Nonda ve Ümit maci seyrediyor. Kacirdiklari gol pozisyonlari, hele Nonda'nin kacirdigi kaleciye geri pas gibi.

Hosca Kalin
Birol Önder
Ugur Sahin
Posts: 397
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:00 pm
Location: Istanbul
Contact:

Post by Ugur Sahin »

Öncelikle Nonda Hakan Şükür'ü aratmıyormuş hakkaten, çok güzel attığı penaltı dışında nerdeyse her şeyi yanlış yaptı oyunda.

Ilk yarı öyle delifişek falan değil, normal forvetlerle en az 2-3 farkla öne geçebileceğimiz kadar pozisyon yakaladık. Olmadı, atamadık ve göz göre göre çok rahat alacağımız bir maçı verdik.

Oyunda maçın son bölümünde Carrusca, Arda, Hasan Şaş, Serkan Çalık, Ümit Karan ve Nonda bir arada oynuyordu, bu da maçta düştüğümüz aczin ifadesi olarak kalsın. En son Fener'den 6 yediğimiz maçta Fatih Terim böyle değişiklikler yapıyordu. Eğer antrenörlük böyle bi şeyse ben üç kuruşluk programlama bilgimle bilgisayarda bir Kalli simülatörü yazabilirim 5-10 satırlık bir kodla.

İnşallah bu puanları çok aramayız.

Maçın şarkısı da Placebo'dan Kalli için gelsin "Baby, did you forget to take your meds?"

Ugur
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Ali Gursel wrote: Ufuk,

Teknik direktorun gorevi mac icinde takiminin aksayan yerlerine mudahele etmektir.
Suphesiz haklisin, Kalli'nin oyunda yaptigi ya da yapmadigi mudahaleleri yorumumda belirtmedigim icin. Yapmakta sacmaladigi mudahaleler bakimindan sen dahil yazan herkes hakli.

Ama ben su acidan bakiyorum. Bir Fransa deplasmaninda forvet (dogru veya yamuk adamlar) yeteri kadar pozisyona girdi mi? Bence girdi. Ama bunlari yediler. Bu noktai nazardan bakiyorum. Forvette daha klas, daha tecrubeli birileri olsaydi bu macta kazanir miydik? Bana gore acik farkla kazanirdik.

O halde Kalli'inin esasen takimi iyi hazirladigi, taktik acidan dogru oynattigi ve yeterli sanslari forvetlerine yarattigi soylenebilir.

Gerisi kadro sorunu.

Oyun ici mudahalaye gelince, sanirim Kalli Nonda Karan ikilisinin birinden birini atacaklarini umdu. Eh, 87'de Karan kendini yere atmasaydi bu da olacakti.

Serkan 46.dakikada girseydi durumu degistirebilir miydi onu su an icin bilemeyiz.

Macin bir kesitinde cok iyi oynadik. Bu bana ilerisi icin umut veriyor. Eger buyuk bir golcumuz olsa, onuncu tekrarim, bu macta fark atardik.

Selamlar.
Ugur Sahin
Posts: 397
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:00 pm
Location: Istanbul
Contact:

Post by Ugur Sahin »

Kalli basın toplantısında Linderoth'un düşük performansı yüzünden yenildiğimizi iddia etti yau :shock:

Beyaz tilki çamura yatıyor bildiğin.

Ugur
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Ugur Sahin wrote:Kalli basın toplantısında Linderoth'un düşük performansı yüzünden yenildiğimizi iddia etti yau :shock:

Beyaz tilki çamura yatıyor bildiğin.

Ugur
Kalli'nin her mac sonrasi bir futbolcuyu suclamasi kabak tadi vermeye basladi biraz.

Mermiler tufeklere yuklenmeye baslamistir simdi. Yakinda yaylim atesi baslar.

Simdi ben baslatmayayim...
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Is ahlaki olmayan futbolcular
Oyuna zamaninda mudahele etmeyen Yasli Kurt Hoca (elma kurdu?)
Sahsiyetsiz bir futbol
Dun aksamki macin ozeti bu

Kaybetmek degil bana koyan
Cok kaybettik bu yolda,
En kucuk darbede "VAH ANAM" diye kendini yere atan ARDA TURAN , UMIT KARAN gibi karaktersizlikler olmamaliydi sahada
Disiplin safsatasi altinda millete mesaj veren THE "Adam Alman Abicim disiplini sever hoca dedigin boyle olacak" KARL HEINZ FELDKAMP dun 3. yere atisindan sonra ARDA'YI cekip oyundan alamadi (Ustelik yenik de degildik aksine ondeydik)

Dun maci seyreden bir suru yabanci yerli dost dusmanin
Ortak kanisi neydi biliyormusunuz,

BU KADAR OLMAZ BE !! dediler bu kadar da olmaz.

Sonra gercekten yapilan faullerde hakemden adalet bekle...

Dun aksam adalet yerini buldu
Simdi baslasinlar yine bildik edebiyata,
Penaltimiz verilmedi, adamlar bizi bicti
Bunun Istanbul'u var , sonraki maclari kazanip cikariz, vs..vs..

IIIH IHHHHH YOK TELAFISI YOK PUAN OLARAK DEGIL ZATEN MAC TEK MAC,BU AYIBI ORTMEK ICIN TELAFI SANSIN YOK, ARTIK ZIHINLERE YERLESTIRDIN GALATASARAYLI FUTBOLCU IMAJINI...

PSV ile deplasmanda berabere kalan Fenerbahce ve
Liverpool'u yenen Besiktas'i ULKEMIZE IYI FUTBOLLARI ILE HAKEDILMIS PUANLAR KAZANDIRDIKLARI ICIN tekrar tekrar kutlarim.
TRUST GALATASARAY
MGC
Harun Demirci
Posts: 111
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:44 pm
Location: KADIKÖY
Contact:

sahsiyetsiz futbol

Post by Harun Demirci »

Is ahlaki olmayan futbolcular
Oyuna zamaninda mudahele etmeyen Yasli Kurt Hoca (elma kurdu?)
Sahsiyetsiz bir futbol
Dun aksamki macin ozeti bu


Mehmet Gürdal Cetin, aynılarını yazmak uzereyken, senden geldi yorum. Tamamıyla katılıyorum. Nonda yada umit karanin gol kacirmasi degil mesele. Dustugu acizlik, taraftarı oldugum clup adina utandirici turden. GS 0-5 de yenilebilirdi ama verdigi kimlik!!! Dokunmadan insan kendini atiyor. Oraya avrupanin bircok yerinden gelmis taraftara en azından yerde mac izletmemelilerdi. Yaziklar olsun. Insan hic mi top oynamak istemez anlamıyorum... :?
Post Reply