TSL:12. Hafta:GS-GB 3-2 (topal 12, çalık 30,Lincoln 50)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

SemihOrdas
Posts: 16
Joined: Wed Jan 28, 2004 1:35 am
Location: Istanbul

Post by SemihOrdas »

Bu sene ilk defa sertliğe sertlikle karşılık verdik. Artık Kalli'nin talimatı mı yoksa oyuncular inisiyatifi ellerine mi aldılar bilmiyorum ama kurallar dahilinde GB'liler dayak yediler bu sefer.

Oyuna gelince Feldkamp ya esaslı bir zılgıt yedi ya da kafasına taş düştü ki doğru bir kadro çıkardı. Taktik de iyiydi ve bu takım isterse çok daha hızlı ve ayağa pas oynayabileceğini gösterdi.

Lincoln kendisine acımasız fauller yapılmasına rağmen golünü attı. Yine de fazla zorlamıyor ve mutsuz bir hali var.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

SemihOrdas wrote: //
Oyuna gelince Feldkamp ya esaslı bir zılgıt yedi ya da kafasına taş düştü ki doğru bir kadro çıkardı. Taktik de iyiydi ve bu takım isterse çok daha hızlı ve ayağa pas oynayabileceğini gösterdi.
...
Kalli dedeye zilgit cekmek icin siki bir buzuk lazim ki GS yonetiminde onu yalvar yakar getirenler icinde bu halti yiyecek birinde bu var mi diye sorsam cevap cikmaz. Ikincisi boyle bir seye asla musade etmez. Gider sonra. Terim kadar gururu filan yok mu saniyorsunuz?

Kafasina tas dusmesi daha muhtemel. Ama GB yenmek icin de o kadar ve de bu kadar zorlaniyorsa GS ki. gerci 3-1 one gecmis ama GB verilmiyen bir penaltidan filan bahsedelir oldugunu duydum, bunlar gundelik bandajlar. Kalli'nin takim kadrsounu oturtamadigi belli. Hala 12. haftada firil firil adam donduruyor. Ayjan filan Abdullah celebi oldu. Sakatlik filan bahane. Bugun oynattigi yeni oyuncular elinin altinda duruyor idi.
Last edited by Cengiz Akgun on Mon Nov 12, 2007 1:01 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Mactan biraz once dondum.

Seyirci yoktu. Kale arkalari bostu, eski acikin numaraya yakin bolumundeki 1/3 oran disinda aciklar bombos kabul edilebilirdi. Kapali ve numaralinin yanlari da bostu. Ben ogrenciyken en cok ragbet goren ve saatler once dolan acik tribunun fiyatlari ya ogrenci kesimine fazla geliyor veya gunumuzde futbol kirlenmesi var (kale arkasi 30 YTL idi bildigim kadariyla, dandik yerde mac seyretmek icin git gel 40-50 YTL az degil).

Keza gelen seyircinin de takima hicbir katkisi olmadigini soyleyebilirim. Hep bildik ugultu, ne mizahi bir pankart, ne islikla baski, ne de oyunun temposunu arttiracak bir yeni slogan. 20 yildir neyse, o. Sadece 2.yarida bir ara BJK -Liverpool macindan apartma tezahurati yaptilar, o tezahuratin etkisi midir nedir, o dakikalarda oyunun temposu dustu.

Buna karsi seyirci oyuncu diyalogu macin basindan sonuna kadar iyi gitti, mac basinda destek vardi, erken ilk golden sonra da destek azalmadi.

Serkan bugun forvet gibi gorunse de aslinda Nonda ileride tek golcu oynadi. Serkan orta sahanin onunden ileri gitti geldi. Bugun Nonda da durgundu ve Serkan'la cok uzak oynadi. Serkan bana forvetten cok, sag kanada yatkin bir oyuncu gibi geliyor.

Lincoln, ozellikle 2.yarinin basinda futbolla baristi. Sahanin her yerinden o kadar istekli ve atakti ki takdir gordu. Arda ise ilk yari iyi ve etkin (adam azaltan) futbolundan sonra, 46.dakikada oyundan dustu.

Gencler beklendigi gibi cok sert ve kotuniyetli oynadi.

Song kaptandi, oyunu bugun geriden surekli onunla kurduk ama her zamanki attigi uzun toplar rakipte kaldi. Oyun kurucumuz yok.

Servet caliskandi, 2-3 pozisyonda sakarlik yapti ama tribun onu gayretinden dolayi seviyor.

Ugur bir sag kanat oyuncusu gibi cok cikti. Baris cok kostu ve araya bilincli toplar atti, ama attigi toplar Ugur kadar adrese degildi.

Bende bu macta olusan kani, iyi bir golcu alinana kadar artik tek forvet devam etmek. Bu riski azaltiyor ve aslinda gol imkanlarimizi da arttiriyor zira ileriden bindiren orta saha oyuncularina tedbir almak, cakili oynayan adamlara onlem almaktan daha zor. Nitekim Terim zamaninda orta saha, hatta defans kaynakli cikislar (Capone, Hakan Unsal falan) karsi defanslari cok dengesiz hale getiriyordu ve Taffarel haric herkes gol atiyordu.

Bu anlamda Kalli'nin Umit'i ve Hakan'i son dakikada bile oyuna sokmamasini takdirle karsiladim. Ozellikle 70. dakikadan sonra Genclerin gelmeyecegi de belli olmasina ragmen Serkan'in veya Lincoln'un yerine Karan'in alnmamasi manidar. Bana kalirsa Umit ve Hakan artik umitsiz vaka, devre arasi her ikisinin yeri doldurulacak.

Helsinborg macindaki kadrodan 6 farkli oyuncu ile basladik, o macta baslayan Sabri, Volkan, Aykut, Hakan Sukur, Hasan Sas, Linderoth bu macta yoktu.

Ilk yari iyi oynadik, ikinci yarinin basinda duzey artti, sonra maci uyuttuk. Yedigimiz her 2 gol tesaduftu. Bu macta orta saha cok caliskandi.

Zemin rezaletti, yedigimiz goller yaniltmasin, defans pozisyon vermedi yarim pozisyondan 2 gol yedik.

Haftaya mac yok, sonra Trabzona gidiyoruz. Bence lanet kirildi. Iyi gunler yakin.

not: TV'den simdi gordum, tum goller defans oyuncularina carpip kalecileri kontra birakarak girmis. Rekor olmali.
SemihOrdas
Posts: 16
Joined: Wed Jan 28, 2004 1:35 am
Location: Istanbul

Post by SemihOrdas »

Tam bir zılgıt yemese de Kalli'ye ağır bir uyarı yapıldığı muhakkak. Ancak benim endişem Feldkamp'ın " Bu hafta da şöyle bir kadroyla çıkalım. Bakalım ne olacak ? " demiş olma ihtimali. Çünkü Yine Bouzid'i falan oyuna sokarak durumu berbat ediyordu.

Lincoln'ün de Feldkamp gitmeden doğrudürüst bir maç oynayacağını zannetmiyorum. İnşallah yanılırım.
Mehmet Cirak
Posts: 649
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:11 pm
Location: Durham, NC USA

Post by Mehmet Cirak »

Kalli macera aramiyor, oynatabilecegi adamlari oynatiyor, biz burada onun macera pesinde oldugunu dusunuyoruz. Oysa butun demeclerinde mecburiyetten takimin kadrosunu bu kadar degistirmek zorunda oldugunu defalarca soyledi. Neyse, gene bir Kalli tartismasina girmek istemiyorum, biktim cunku.

Benim bu macta hosuma giden Mehmet Topal'in oynadigi futbol oldu. Bir de ilk golumuzu atana kadar uygulanan baski ve yakaladigimiz tempo inanilmazdi...

Ben Bulent Korkmaz'in basarili olacagini tahmin ediyorum, umuyorum.
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Kalli asla macera pesinde degildi.Bu kadroyu cikarmak icin persembe gecesinden beri plan yapti bence.

Ama yine dayamadi manevi oglu BOUZID'i oyuna aldi :)

Ben Lincoln'un sahada neredeyse olmadigini dusunuyorum.Attigi gol (gerci tum goller oyle degilmiydi) defanstan sekti.

Guzel topuk pasi vermekle efektif olunmuyor.Haa tribune hos anlar izletiyor ama dun aksam oyuna katkisi yok gibiydi.

Ayhan iyilesiyormus, Tvde 2 hafta sonra oynarim gibi bir sey dedi hazir olmasi 4 hafta bence.

Trabzonla baslayip, Buyuksehir belediye ve FB ile devam eden cok zorlu bir 4 haftaya giriyoruz.

UEFA'dan hemen duselim, acilen
Bu sene boyle olsun
Bir musibet 1 nasiyattan iyidir diyerekten
TRUST GALATASARAY
MGC
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Sevgili Mehmet,

GS'da Bouzid'i oynatmak gibi bir mecburiyet yok. Dunku Ugur klubede dururken Hasan Sas'i sag bek yapmak gibi bir mecburiyet yok. Bir ay once kizaga cekilmesi gereken Karan'a mac mac ustune haftalarca 90 dakika katlanmaya da gerek yok, kenarda Serkan dururken, hatta dunku gibi tek forvet oynama sansi varken hic boyle bir mecburiyet yok.

Sion macina Carrusca ile cikma gibi bir mecburiyet de yoktu.

Kalli'yi sev, ondan umit duy, destekle vs. ama ne olur Bouzid mecburiyetten oynuyor deme, yok GS'da boyle bir mecburiyet.

GS'in su anda sampiyonluk yarisinda onemli iki rakibi arasinda 6 ve 7 puan far var ancak ilk yariyi lider dahi bitiremeyebiliriz cunku cok ciddi bir fikstur avantaji ile bu durumdayiz. Avrupa bitti bu sene, lig hala kurtulabilir, Kalli Bouzid ve benzeri fantazilerinden vazgecip devam ederse ama ben artik her an luzumsuz ve garip kararlar bekliyorum maalesef.

Son bes macta 10 puan ilk yariyi FB ve BJK'in onunde bitirmeyi garantiler, icerideki Sivas, B Belediye maclarini ve Ankaradaki OFTAS macini kazanip, deplasmanda TS ve FB maclarindan Allah ne verdiyse.

Ali
Mehmet Cirak
Posts: 649
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:11 pm
Location: Durham, NC USA

Post by Mehmet Cirak »

Bouzid'i begendigim ettigim yok, ama gozume oyle asiri da batmadi mesela bugun. Alinmis bir adam, ben Kalli'nin herkesi oynatmaya calisip sans vermesini takdir ediyorum. Futbolcularimiz genc, kotu oynayacaklardir. Onemli olan futbolcularimizin gelisip gelismedigi. Mesela sene basinda Servet'e cok sinirleniyordum, bizde oynayabilecegini dusunmuyordum ama simdilik gayet iyi gidiyor, nazar degmesin. Belki Bouzid de oyle olur, olmazsa da gonderilir, ustelik cok paralar dokulup alinmis bir adam degil. Carrusca'ya da sans verdi Kalli, benim gozume cok daha fazla batiyor Carrusca, ama Kalli formayi adil dagitmaya ve kadro derinligi saglamaya calisiyor gibi. Kalli de deneme yapacaktir, denemesinde yanilacaktir. Kotu oynayan futbolcuyu da hemen gozden silmemesi kotu olmayabilir.

Benim hosuma giden takimin komple yenilenmis olmasi, buna ragmen kazasiz belasiz lige devam ediyor olmak, oynamaya calistigimiz pozitif futbol ve futbolcularin kazanma istegi. Baris'la, Volkan'la, Hakan Balta'yla, Ugur'la, Orkun'la, Mehmet Topal'la devam ediyoruz, ben cok takdir ediyorum. Bu takima biraz guvenelim, hata yaptiklarinda afaroz etmeyelim diyorum. En azindan zevkle mac izler oldum. Tek hosuma gitmeyen Avrupa'daki durum, o da duzelir insallah. Yepyeni bir takim, genc futbolcular, duz ama disiplinli, basit futbol oynatmaya calisan bir teknik direktor...
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Mehmet Cirak wrote:Bouzid'i begendigim ettigim yok, ama gozume oyle asiri da batmadi mesela bugun. Alinmis bir adam, ben Kalli'nin herkesi oynatmaya calisip sans vermesini takdir ediyorum. Futbolcularimiz genc, kotu oynayacaklardir. Onemli olan futbolcularimizin gelisip gelismedigi. Mesela sene basinda Servet'e cok sinirleniyordum, bizde oynayabilecegini dusunmuyordum ama simdilik gayet iyi gidiyor, nazar degmesin. Belki Bouzid de oyle olur, olmazsa da gonderilir, ustelik cok paralar dokulup alinmis bir adam degil. Carrusca'ya da sans verdi Kalli, benim gozume cok daha fazla batiyor Carrusca, ama Kalli formayi adil dagitmaya ve kadro derinligi saglamaya calisiyor gibi. Kalli de deneme yapacaktir, denemesinde yanilacaktir. Kotu oynayan futbolcuyu da hemen gozden silmemesi kotu olmayabilir.

Benim hosuma giden takimin komple yenilenmis olmasi, buna ragmen kazasiz belasiz lige devam ediyor olmak, oynamaya calistigimiz pozitif futbol ve futbolcularin kazanma istegi. Baris'la, Volkan'la, Hakan Balta'yla, Ugur'la, Orkun'la, Mehmet Topal'la devam ediyoruz, ben cok takdir ediyorum. Bu takima biraz guvenelim, hata yaptiklarinda afaroz etmeyelim diyorum. En azindan zevkle mac izler oldum. Tek hosuma gitmeyen Avrupa'daki durum, o da duzelir insallah. Yepyeni bir takim, genc futbolcular, duz ama disiplinli, basit futbol oynatmaya calisan bir teknik direktor...
Sevgili Mehmet,

Ben bir takımın aynı sezonda hem genc oyuncu yetiştirme yuvası olup hem de futboluyla iddialı olacağına inanmıyorum. Bouzid'in yetişme yeri ve zamanı kritik maçlar değil (yetişince bir şey olup olamayacağı konusunu tamamen bir yana bıraktım), farklı galipken oyuna sokar bakarsın, Sion maçında olduğu gibi ama kritik Türkiye ve Avrupa maçlarında eğer mecburiyet yoksa başlatmazsın.

Hadi bu genç oyuncu yetiştirme kısmı anladık diyelim, genç oyuncu yetiştiren hocanın Uğur yedekte Hasan Şaş ile sağ bek oynamasının anlamı nedir, genç Hasan'dan önümüzdeki 15 yılın bekini mi yakalayacağız? Karan konusunda ben burada çatladım kaç maçtır, yahu tamam adam formda olunca iyi gol atıyor, ama baktın 45 dakika dökülüyor al dışarı, haftalarca israr etme işte. Dün nihayet aklı başına geldi de maç kazandık.

Kadro derinliği kazanmak adına yarıştığın önemli kulvarlarda maç, puan kaybedemezsin. Kadro derinliği kazanmak istiyorsan Fortis Türkiye kupası ellerinden öper, derinlik kazan dur ama ligde ve UEFA'da deney yapma, hele hele deney yapacak cok da ciddi bir malzemen yokken. GS'ın kadro derinliği Ayhan, Sabri, Volkan, Balta, Barış, Serkan ile olur, Carrusca ve Bouzid ile zaten olmaz bunlar GS'ın oyuncuları değiller.

Ali
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Kalli GS'a yepyeni bir gomlek giydiriyor ama tabii onun da kellesi cabuk istendi iki uc kotu sonucla. Ugur, Mehmet Topal, Baris gibi kapasitesi olan oyunculardan yararlaniyor. Ugur bana Gerets'in parlak donemlerini hatirlatiyor. Kalli'nin 1992'deki gibi bir GS yarattigina inaniyorum eger isine comak sokulmazsa. Herkes takimin displinli ve tempolu oynadigindan bahsediyor ki cok onemli bu. Turkiye'de sporda alman disiplini sart. Yoksa sakatlandigi zaman spor doktoru yerine Sakarya'da ufurukcuye giden ve cahil kesimlerden gelen bu futbolcular basi bozuk ordusu gibi istedigi dumeni ceviriyor. Kalli'yi elestiriyorsunuz, hayatinizda kac idmana ciktiniz kac kere mac yonettiniz TV'den izlemekten baska. Adam 50 kusur senesini bu ise adamis arkasinda devasa bir kariyer var. GS'in basina Kalli ile buyuk bir firsat gecti ama bazi futbolcularin kaprisleri ve futbol uzmanlari(!) adami yiyip bitirecekler. Seyircisiz oynamak daha iyi GS icin bence. Elbette ongorumde yanilabilirim ama mantigim ve gorduklerim Kalli'nin GS'da devrim yaptigini soyletiyor bana. Benim icin futbol sahada takim dayanismasi (hazir alinan Roberto Carloslarla, 10 kusur yabanci ile degil) ile islenen yerli genc yeteneklerle cok zevkli. Bunu Ispanya'da zamaninda Deportivo yapiyordu, simdi Sevilla yapiyor. Ingiltere'de yillar once (simdi degil) Liverpool'u sevmem de bundan oldu.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Kalli Almanya'ya gidiyormus hafta sonuna kadar.

Senaryolar baslar mi acaba???

-Kalli Almanya'ya gitti. Donmeyebilir!
-Kalli Almanya'ya saglik kontrolune gitti. Sagligi iyi degil!
-GS'da Kalli soku! Yerine baska bir hoca getirmek icin Almanya'da.

Daha da uzayabilir bu senaryolar. Hadi bakalim neler olacak :)
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Mehmet Cirak
Posts: 649
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:11 pm
Location: Durham, NC USA

Post by Mehmet Cirak »

Genc oyuncu yetistirmek degil demek istedigim, ama bu sporda tecrube, birlikte oynama, kondisyon kazanma, oyun gorusu (vision) kazanma cok onemli. Yavas yavas oynatmaya calismaktan bahsediyorum, yoksa GS'a gelmis oyuncunun tabii ki belli bir seviyede olmasi gerekir, kaldi ki bu adamlar para kazandiklarina gore zaten "profesyonel" durumdalar, yani yetismisler. Ama bir futbolcu iyi de olsa, acemilik, formsuzluk, korkaklik yasayabilir. Sadece Kalli'nin Bouzid'den yararlanmaya calismasini elestirmek ters geliyor. Az oynayan futbolcunun iyi oynamasi da daha zor, belki bir iki mac hata yapar ama sonra o da ise yarar demek istiyorum. Ama bu olacak diye GS'a cok pahaliya (mesela Avrupa'dan elenme) patlamasi da dogru degil tabi.

Hasan'in sag bek oynamasi konusuna gelince. Kalli'ye soruldu bu soru, Ugur cok hazir degildi, mecburiyetten Hasan'i oynattim dedi, ben duydum. Bunu daha fazla tartismanin anlami yok.

Benim anlamadigim yepyeni bir takim kurulmus, iyi kotu heyecan verici ve nisbeten basarili bir sezon geciriliyor, tolere edilemeyecek bir durum da yok gibi (UEFA isini de halledebilirsek), neden birseyleri kurcalama ihtiyaci hissediyoruz? Hani hepimiz diyorduk ya takim genclessin, gelecegin temelleri atilsin sampiyon olmamaya raziyiz diye. Ama simdi Bouzid oynadi diye bile tahammul edemiyoruz... Kaldi ki Turk futbolunun bu kadar dibe vurdugu bir donemde en cok gelecek vaadeden takimiz, onumuzdeki yillarin milli takimi su anda oynayan gencecik oyunculardan kurulabilir ileride.

Bir de zannettigimiz kadar anlamiyoruz bu oyundan. Bu kadar cok futbol uzmani barindiran ulkemiz cok daha iyi yerlerde olurdu aksi olsaydi. Cogumuz hayatinda lisansli futbol oynamamistir bile. Bunu elestiri olarak degil de hatirlatma olarak yazdim.
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Kerem Tezic wrote:Kalli GS'a yepyeni bir gomlek giydiriyor ama tabii onun da kellesi cabuk istendi iki uc kotu sonucla. Ugur, Mehmet Topal, Baris gibi kapasitesi olan oyunculardan yararlaniyor.
Öyle diyorsun Kerem ama bana pek inandirici gelmiyor. Ilk firsatta harcayacak
bu oyunculari. Mehmet mesela, son derece dengeli bir oyuncu, sahaya
agirligini koyabilen bir yetenek. Ayagindan iyi toplar cikiyor, iyi top
kesiyor. Tobias sakat diye oynatti.

Ugur tam görev adami, biraz hiz kazanmis, dikkatli oynuyor, inatci bir
yapiya sahip. Takimin en iyi orta yapan oyuncusu. Onu da Hasan Sas
sakat, Sabri formsuz diye oynatti.

Baris desen, genel olarak takimda sakatliklar var diye oynatiliyor.

Benim Kalli'ye guvenim kalmadi. Kadro tercihi berbat, Gerets'i aratiyor.
Gelen gideni aratir derler...dedigim gibi Kalli'yi bu hamlelerinde inandirici
bulmuyorum.

PS: Kimse kalecilere mok atmasin bence Orkun iyi bir kaleci, yeterli.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Celal Gürcüoglu wrote:Kalli Almanya'ya gidiyormus hafta sonuna kadar.

Senaryolar baslar mi acaba???

-Kalli Almanya'ya gitti. Donmeyebilir!
-Kalli Almanya'ya saglik kontrolune gitti. Sagligi iyi degil!
-GS'da Kalli soku! Yerine baska bir hoca getirmek icin Almanya'da.

Daha da uzayabilir bu senaryolar. Hadi bakalim neler olacak :)
Bende sana Abdullah AVCI'ya teklif goturulme asamasindalar desem 8eger ben bu satirlari yazarken hala goturulmemisse ...)

Hafta sonu sans eseri bir iki kanala bakma sansim oldu.Iki kanalda da soylesisi vardi AA'nin."Uc sene icinde buradaki hedefleri olmazsa yurtdisina gidecegim ayrica bu onumuzdeki uc sene icin calismalarim su an suruyor"dedi.(ben yanis duymadiysam.)

Kanal A'da da Ilker Yasin acik acik Galatasaray'in Abdullah Avci gelmelidir gibi bir sey dedi.

Ben simdilik yorum yapmamayim, silahlar cikmasin ortaya :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:
Celal Gürcüoglu wrote:Kalli Almanya'ya gidiyormus hafta sonuna kadar.

Senaryolar baslar mi acaba???

-Kalli Almanya'ya gitti. Donmeyebilir!
-Kalli Almanya'ya saglik kontrolune gitti. Sagligi iyi degil!
-GS'da Kalli soku! Yerine baska bir hoca getirmek icin Almanya'da.

Daha da uzayabilir bu senaryolar. Hadi bakalim neler olacak :)
Bende sana Abdullah AVCI'ya teklif goturulme asamasindalar desem 8eger ben bu satirlari yazarken hala goturulmemisse ...)

Hafta sonu sans eseri bir iki kanala bakma sansim oldu.Iki kanalda da soylesisi vardi AA'nin."Uc sene icinde buradaki hedefleri olmazsa yurtdisina gidecegim ayrica bu onumuzdeki uc sene icin calismalarim su an suruyor"dedi.(ben yanis duymadiysam.)

Kanal A'da da Ilker Yasin acik acik Galatasaray'in Abdullah Avci gelmelidir gibi bir sey dedi.

Ben simdilik yorum yapmamayim, silahlar cikmasin ortaya :)
Okur okumaz tel actim teyit icin, haber dogru. Hocayla direk bir konusma yok ama kulagina giden birseyler var. Goksel Gumusdag'in bir sorun cikaracaginida sanmiyorum eger boyle bir istek olursa. Avci iyi bir antrenor ama hoca degisikligi ne kadar faydali olur, soru isareti (genel olarak konusuyorum). Hoca degisikligine giden takimlarin hangisi basarili olmus ki; bizim su anda UEFA haric basarisiz olarak kabul edilmemiz icin hicbir sebeb yok.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Post Reply