Linderoth 8 ay degil 4 ay yokmus.

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Linderoth 8 ay degil 4 ay yokmus.

Post by Mehmet Gorgen »

Linderoth'un sezonu kapattığı ameliyat olması gerektiği ve 8 ay futboldan uzak kalacağı açıklanmış. İsveç milli takımının yazın Euro 2008 maçlarında da yer alamıyacakmış.
Bizim basın bu haberi yarın yazar.

http://www.expressen.se/sport/fotboll/1 ... eroth-i-em
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Senden hizli yok Mehmet.. Masallah :)

Onumuzdeki sezona kadar yok yani ..

Mehmet TOPAL "artik yerim kesin" der heralde.
Yoksa onliberomuz Sabri ile ACI HAYAT'a devam :(
TRUST GALATASARAY
MGC
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Takim icin kotu bir haber. Ligin en iyi onliberosu ve takimin sezon basindaki iyi oyunununda en buyuk pay sahibi olan oyuncuyu kaybetmek sampiyonluk sansimizi da azaltti. Mehmet Topal iyi niyetli ama kesinlikle bu seviyede degil. Yonetimin bu mevkiye acilen bir transfer yapmasi lazim.
Tan Erten
Harun Demirci
Posts: 111
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:44 pm
Location: KADIKÖY
Contact:

Re: Linderoth 8 ay yok.

Post by Harun Demirci »

Mehmet Gorgen wrote:Linderoth'un sezonu kapattığı ameliyat olması gerektiği ve 8 ay futboldan uzak kalacağı açıklanmış. İsveç milli takımının yazın Euro 2008 maçlarında da yer alamıyacakmış.
Bizim basın bu haberi yarın yazar.

http://www.expressen.se/sport/fotboll/1 ... eroth-i-em
Olabilecek en kötü haber buydu... Acaba yöneticilerin haberi var mı?
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Haber dunku Sabah'ta vardi. Moral bozmasin diye koymamistim. Adnan Sezgin'in Amerika'daki tezi ne asamada acaba?

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/12/27/ha ... 5CC76.html
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Hakikaten cok kotu bir haber. Fakat buradaki onemli nokta
saglik heyetinin ilk sakatlik ciktiginda bunu farkedemeyip, aylar sonra Isvectefarkedilmesidir. Bir isi ya dogru , tam yaparsin, yada yapacak yere yollarsin. Acibadem ticarethanesinde basina resim cektirmeyle gorulmuyor bunlar.

Eger dogruysa hemen sozlesmesinin askiya alinmasi lazim. Yeni bir adam alinip, cift liberoya donmeli takim. O yerin adami Mehmetler kaldi. Aydin ve Barisin orada oynatilmasini istemiyorum. Liberoda Hasan Sas, Okan,Bouzid surprizinide bekliyorum adam alinmazsa.
NO ADNANS, NO CRY !!
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Cok fantastik olacak ama Saidou kiralanamaz mi?
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Yaptigimiz en iyi transferdi. Sozlesmesi fes edilir herhalde. Yazik oldu.
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Alpay Dedeoglu wrote: Acibadem ticarethanesinde basina resim cektirmeyle gorulmuyor bunlar.
.
Biraz konu disi olacak ama Acibadem ticarethanesi cok dogru bir tespit.

Kasim ayinda 3 gunlugune yegenimin dogumu icin Istanbul'a geldim ve hastane olarak da bakirkoy Acibadem secilmisti.Oncelikle oraya Acil servisi olan bir hastane izni nasil olur anlamak mumkun degil.Ben normal bir ziyaret icin hastanenin 1 kilometre cevresinde 1 saat gecirirken acil servise gelecek olan hasta nasil kurtulur veya tedavi gorur.Carousel dibinde ve minibus hattinin ana duraginin tam yanina nasil oyle bir hastane yapilir.Ya alisveris merkezini ve minibus duragini kapat ya da hastane acma.

Hadi tum badireleri atlatip hasteney geldin, iki asansorlu bilmem kac katli hastenede bir kattan digerine cikmak abartisiz 10 dakika ve asansorun ici bos ise.

Cok kizmistim ve hakikaten Acibadem bir ticarethane olmus.Bunlar tabii her bir boslugu doldurmaktan ileri geliyor.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Cok kizmistim ve hakikaten Acibadem bir ticarethane olmus.Bunlar tabii her bir boslugu doldurmaktan ileri geliyor.
Acıbadem McDonalds gibi buyuyen bir ticarethane. Bugun ogle yemeginde bulustugum yakın arkadasımın bu grup hastanelerinden birinde esi ve oglunun basından gecenler komedi otesi.

Ozellikle Acıbadem grubu ile ilgili internet uzerinde dolasan haberlere suphe ve soru isareti ile yaklasıyordum. Ama cevremde bu olayları dogrulayan o kadar cok olay oluyor ki, burası hastane degil ticarethane gercegini bende kabullendim.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Cok kotu haber. Yerini dolduramazlar ise sampiyonluk sansimiz azalir. Umarim yoneticiler cozum aramaya simdiden baslamistir.

Acibadem hakkinda bende bu tip seyler duydum. Dr. Omer Taser asil tendonu ameliyatini bana orda yapmisti. Savas dogru diyor, Acibadem B.koy'e nasil izin cikmis oraya hastahaneyi diksinler diye bende anlamadim. Yalniz benim soylentilerin aksine cok iyi deneyimim oldu. Yine de duyduklarimin tamamen dogru oldugunu dusunuyorum.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Mesut Ulukök
Posts: 71
Joined: Tue Dec 11, 2007 12:27 am

Post by Mesut Ulukök »

Linderoth'un sakatlanması çok büyük bir şanssızlık. Ben ona Lincoln'dan bile daha fazla sempati duyuyordum ve futbolunu beğeniyordum. Düz bir önlibero değildi, tekniği de çok iyi olan bir oyuncuydu. Everton'da da böyle uzun bir süreli sakatlık geçirmişti ve gitmişti oradan. Aslında pek sakatlk geçirmeyen bir oyuncu ama sakatlandımı da tam sakatlanıyor :( Ben onun yollanmasına karşıyım, uzun yıllar sonra çok iyi bir önlibero geldi, elimizden bırakmamalıyız. 2.yarıya Ayhan yetişecek, Mehmet Topal var, Barış Özbek var. Bu üçünden 2 si oynayabilir. Hatta hiç sevmesem de oyununu beğenmesem de yedek olarak da bir Sabri duruyor. Sezon sonunu bunlarla getireceğiz mecburen. Şimdi Linderoth'un yerine bir transfer yaparsak Linderoth'un sözleşmesi fesh edilir ki hiç istemiyorum.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Mesut Ulukök wrote:Şimdi Linderoth'un yerine bir transfer yaparsak Linderoth'un sözleşmesi fesh edilir ki hiç istemiyorum.
Daha once Ankaragucunden bir oyuncu (Luciano?) icin yapilmis saniyorum, ve sezonun 2. yarisinda saglik sorunlariyla takimindan uzak kalacak olan FB'li Appiah icin de yapilabilir diyorlardi gecen gun bir programda. Federasyon ile anlasilip, anlasma askiya aliniyormus, ve bir yabanci hakki acilabiliyormus bu sekilde. Uzun vadede dusunuyorlarsa, ve iyi bir sekilde geri donecegine inaniliyorsa, bu sistem uygulanabilir belki.

Gercekten kotu oldu ama. Aurelio'nun sagladigi katkiyi, hatta belki alistikca, daha da fazlasini saglayacak diye umutlaniyorduk ne guzel. Hayirlisi bakalim, Topal (ve aslinda M. Guven de) bunu kendine bir firsat olarak gorup, cok calissin da, Panionios ve IBB maclari gibi degil de, hep Trabzon ve Gencler maclarindaki gibi oyunlar cikartsin istikrarli bir sekilde.
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Genellile boyle pahali oyuncular sigorta ediliyorlar. Yani GS macinda sakatlanan Lindorth ne yapalim kader buymus demiyor. Maaslarini bu sigorta iyilesinceye kadar oduyor olabilir.

Amerikada NBA'de bu olay cok olur. Hatta boyle 10-15 mac icin bile olsa oynayamaycak oyuncu sakat listesine alinir ve transfer suresi bitmedi ise yerine eski unlulerden birini alirlar. Eger bitmis ise takimda ana listede olmayan bir oyuncuyu "activate" (oyle derler) ederler. Boylece takim adamin maasini odemek yukumlulugunden kurtulur ama sakat oyuncu sogortadan parasini alir.

Turkiyede de madem profesyonel lig boyle seyler olmasi lazim. Sezonu kapatan adama bir de maas vermek zorunlugu agir yuk. Kontratin fesh edilmesi ise oyuncu yonunden oldukca agir bir olay. Ne de olsa oyuncu takimi icin oynarken sakatlanmistir. Gidip kayak yaparken veya futbol disi bir olayda sakatlanmamis ya. Eger duzelme sansi yok ya da futbol oynamasi sagligi acisindan ilersi icin risk ise ki bu yaz sicaginda kap krizi geciren Manisasporlu oyuncuya olmustu o zaman kontrat fesh edilir.

Malasef bu bir sansizlik. GS'yin acibadem gibi yerlere artik kaptiracak parasi olmamali. Bu isleri tam tesekkullu ve bu isin erbabina yaptirip oyuncularin da sagliklari ile oynamamlilar. Lindrith kalkip bu adamlar teshisi koyamadilar ve sakat sakat beni oynatilar diye ustune tazminat bile alabilir. Hakkidir da. Doktor diye kasaptan hallice hastahane diye duzmece yerlerde gugus oynamanin bir anlami yok.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

M. Guven, PAF takımında teknigi kendisinden daha iyi daha cabuk Oguz ile cok iyi bir ikiliydi. Ben M. Guven ile Ayhan nın verim alabilecegimiz bir ikili olarak degerlendiriyorum.

Hem Topal hem Guven biribirlerine oyun, yetenek ve beceri acısından benziyorlar. Ayhan bu iki oyuncuya gore farklı ozellikleri olan tecrubeli bir oyuncu. Bence katma deger Ayhan ile bu iki oyuncundan birinin orta sahada oynaması ile saglanır.

Asıl sorun Ayhan sakatlıgı tam atlatıp donebilecek mi? En kotu senaryo 2. yarı sakatlıgı tekrar nukseder mi? Topal, Guven, Barıs duz oyuncular. Bunların yanına Ayhan, Oguz gibi oyuncuları koydugumuz zaman zengin ve uretken bir orta sahamız oluyor.

Bence dusunulmesi gereken, en kotu senaryoyu iceren Ayhan nın yoklugunda, duz oyunculardan kurulu uclu bir orta saha iyi bir Lincoln artı iki forvet mi oynamalıyız. Yoksa form durumu yukselen Sas ve Arda ile 4-4-2 ye donup ileride Lincoln artı tek forvet yada Lincoln suz iki forvet mi oynayalım?

Sas ve Arda ya 2.yarı bayagı is dusecek. Formda olurlarsa iki duz on libero ile dahi oynasak GS favoridir. Resmi siteden okudugum kadarıyla Sas hic ara vermedem antremanlara devam ediyor. Sukur ve Orkun gectigimiz persembe top bası yaptılar. Dunden itibaren M. Topal, M. Guven, Fırat, Ozgurcan ve Ugur Florya da antreman basladılar.

GS eksiklerine ragmen iyi bir takım, devre arasını iyi degerlendirecegiz. Ara transferde benim onceligim Carrusca yı yollayıp Orduspor izin verirse Cafercan ı 2. yarı kadromuza katmak. Hatta mumkunse sadece 2.yarı icin bu iki oyuncuyu takas bile yapalım. Carrusca gitsin yarın donem devamlı oynasın, bizde Cafercan ı kısa sureli de olsa Fortis kupasında SL de oynatalım. GS ın Arda, Sas, Lincoln den baska yaratıcı oyuncusu yok.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Post Reply