Fortis Kupasi Grup D: GB Oftaş-GS 3-0

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Daskiran

Post by Mehmet Daskiran »

Ismail Gezer wrote:Teşekkür ederim mehmet abi..

Perşembe yola çıkıyoruz inşallah.

Akşam güzel bir galibiyet alalımda, son 2 günüde güzel geçirelim :)
Gecmis olsun Ismail, karda kista donus yolunda dikkat et kendine.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

2-0 oldu...

Ilk golu kornerden on direkte kafa ile Serkan atti...

Ikinci golu butun sahayi calimlarla gecen Carrusca'nin pasina tek vurusla Umit Karan atti...

Bu arada macin basinda Hasan Sas sakatlanip cikti... ayaginda burkulma olmus... herhalde 3 hafta falan kaybolur artik...
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Image

Serkan'nin golu...

Image

Umit'in golude Carrisca'nin pasi ile gelmis. Cok merak ediyorum Umit'in yuz ifadesi nasil acaba? Yedeklerde diye hala mutsuz mu acaba? Lig uzun butun oyuncularimiza gorev dusucek bence...
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Murat Gokcigdem wrote:Umit'in golude Carrisca'nin pasi ile gelmis. Cok merak ediyorum Umit'in yuz ifadesi nasil acaba? Yedeklerde diye hala mutsuz mu acaba? Lig uzun butun oyuncularimiza gorev dusucek bence...
Murat abi - somurtmadi ama oyle asiri bir sevinc te gostermedi... yapmasi gerekeni yapti - gitti Carrusca'ya sarilip tesekkur etti verdigi pas icin... herhangi bir yere de mesaj gondermeye calismadi...

Ilk yari bitti... 2-0...

Ofansif olarak Carrusca en yaratici olarak goze carpti... Serkan cok kosuyor ama fazla olumlu hareketi yok... ben GS'a pek yakistirmiyorum kendisini... Sariyer sert oynuyor... Umit ayni Umit - tek vuruslarda var onun haricinde sadece oyunu yavaslatmaya yariyor... orta saha da Baris formsuz... Carrusca'nin defansif hicbir katkisi yok... Topal iyi, Guven ayagina top gelirse oynuyor... Defansta Sabri hem defansif hem de ofansif acidan kotu - cok calisiyor evet ama iyi isler yapamiyor... Iyi bir Sabri'ye GS'in ihtiyaci var - toparlanmasi lazim... Emre Gungor - kendisine cok is dusmese de gorevini ciddiyeti ile yapiyor - bir iki kez disinda toplari da uzun vurmadi yakinin da ki orta saha elemanina uzatti... Servet defansta iyi ama ileri cok sik cikiyor ve ciktiginda ileri de sacmaliyor... Volkan defansif acidan zorlanmayinca iyi oyunuyor - soldan iyi bindirdi ilk yari boyunca... Kale de Aykut'a bir kez is dustu onu da zamanin da kalesinden cikip karsi karsiya pozisyon tam gelismeden onledi... cikisi yerinde ve zamanlamasi tam di...
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

3-0 oldu...

Baris'in ceza sahasi disindan cektigi sut defansa caprti yon degistirip kaleciyi yaniltti ve gol oldu...

Mac bitti... 3-0... ikinci yari tempoyu dusurduk iyice cok SIKICI bir yari gecti... konusmaya degmez... tribunler de SIKILDI - o yuzden Sariyer taraftarlari ile kufurlestiler, FB ve bu hafta ki rakip Bursa'ya satastilar...
Last edited by Mert Tokman on Tue Jan 15, 2008 10:55 pm, edited 1 time in total.
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Son dakikalarda macin yildizi Carrusca alkislar arasinda yerini Hakan Balta'ya birakti. Daha once Servet cikip Bouzid girmisti.
Emir Argun

Post by Emir Argun »

Carrusca inanılmaz bir asist yaptı.. Kendini gostermek için cok ugrasti butun maç.. Turk vatandasligina gecirip kalsın derim ben iyi bir yedek en azından..
Bonum vinum laetificat cor hominis
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Emir Argun wrote:Carrusca inanılmaz bir asist yaptı.. Kendini gostermek için cok ugrasti butun maç.. Turk vatandasligina gecirip kalsın derim ben iyi bir yedek en azından..
Aman Emir hocam, 40 yilin basi bir yazmissin zaten, tutup da 2. lig takimina karsi Chelo'yu ovmeyesin, Ali Hocam lime lime eder seni sonra! :P

Neysem, geyik bir yana, golleri geceyim. LigTV web sitesi aboneliginiz varsa, burdan web sayfasindan, veya, FLV calan programiniz varsa, bu linklerden:
:arrow: Serkan Çalık 13'
:arrow: Ümit Karan 26'
:arrow: Barış Özbek 81'
izleyebilirsiniz.

EDIT: Feldkamp yorumlarini da eklemis olayim, LigTV sayfasindan:
"Golü erken bulduk, rahatladık"

G.Saray teknik direktörü Feldkamp maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada golü erken buldukları için rahat bir maç çıkardıklarını söyledi.

Feldkamp "Bugün değişik bir takımla sahaya çıktık. Eksiklerimiz vardı. Ama golü erken bulduğumuz için işimiz kolaylaştı. Herşeyden önce herkesin bir alternatifi var. Gol yemeden maçı bitirmek istiyorduk" dedi.

Hasan'ın düşürülmesiyle ilgili de bir açıklamada bulunan Feldkamp "Hasan'ın gördüğü faul beni de üzdü. O faulu görmemesi beni üzdü. Hasan ayağının üzerine basamıyor" dedi. Geçen maçta kadroya alınmamasına karşın Hasan'ın bu maçta kaptan olarak sahaya çıkmasını ise Alman teknik adam çok yorum yapmadı ve her oyuncuyu kadroya alma gibi bir zorunluluğu olmadığını söyledi.

Feldkamp son olarak ise "Önemli olan mağlup olmamaktı. Son maçta berabere bile kalsak gruptan çıkıyoruz" dedi
Özgür
Emir Argun

Post by Emir Argun »

Ozgur'cum nasılsın?? Valla yazamadım bayadır ama takip ediyorum merak etmeyin.. Murat Abi'ye ve tum DC&VA tayfaya sevgiler..

Bouzid'in ise yaramaz oldugu konusunda sizlerle hem fikirim ama Carrusca'yı yetenekli buluyorum.. sırf bu asistinden degil fundamental var herifte..

NB:Bu arada resimdekini tanıdın herhalde.. Norman Mapeza.. Nostalji yapiyim dedim..
Bonum vinum laetificat cor hominis
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Özgür cüm ellerine sahlik. Gece yarisi salon futbolundan döndüm hazirladigin golleri izledim. Eh artik rahat uyuyabilirim. Carrusca ayni top sürme ve assistligi Süper lig ve Avrupa maclarinda da yapabilse ne güzel olur.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Carrusca'nin hareketleri guzel. Umit'de guzel tamamlamis. Devamliligi olsa ve yararlanabilsek keske.
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Guzel performans sergilemis macta.
Adam macta iyi oynamis gol attirmis - elden cikarmak istiyorlar bu elemani- belki birileri gorup transfer eder adami :roll: . Niye sevinmeyelim?
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

GB Oftas pek GS'yin disine gore br takim degil Gerci bir beraberlik GS'yin gruptan ciksini garantiliyormus.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Alanyaspor - FB maci
3-10 olarak sonuclandi.

Seyircilere heyecanli bol gollu kaliteli bir 90 dakika gecirttik demislerdir kesin ...

Ben MOURINHO'nun cok gol oldu diye idmani birakip gittigini duymustum.Yoksa WENGER'miydi o sahsiyet, ismini tam hatirlamiyorum.
TRUST GALATASARAY
MGC
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Oftas macinin ilk yarisi, dakika 45. 2-0 maglubuz. Takim son derece ciddiyetten uzak oynuyor. Bu turnuvada alinan her puan onemli bir maddi getiri. Topcularin bu kadar laubali oynamasi tam aymazlik. Hem itibar acisindan hem maddi acidan.
Post Reply