Sevgili Ali,
Umit Karani HS ile ayni sinifa bile sokmuyorum. Kendisinden hicte hazzetmiyorum.
Profesyonellikle son 3-4 yildir HS birbiriyle celisen sozcukler. Sene basi kamp kurallari konmus, yazili olarak verilmis, futbolcular tamam demis. Oyleyse cikti bu kizini getirmeler? Batida nerede var yahu bu cesit alaturkaliklar? Gerekceye bakin hele '' Catalcadaki ev boyaniyormus, bir kerecikten birsey olmaz, zaten gecmis senelerde hep oluyormus.'' Ve tabii kendine bagli ve iceriden haber ucurdugu muhabirler kanaliyla bir hafta boyunca susmadi.Sonra burada profesyonelikten bahsediyoruz.
Bizde coluk cocuk sahibiyiz ama isle ozel hayati ayirmasini biliyoruz. Her babanin falan yapacagi lafi kokten yanlis. Adam yazili sana vermis kurallari iste, calitigin isyeri yilda 1 milyon dolar para aliyorsun. Ne profesyonelliginden bahsediyorsunuz guldurmeyin? Yakalarindan sarklilik ve lackalik akiyor.
Hadi yedin bu naneyi yahu sessizce ozur dile, ''Hoca hakliydi, iyiniyetle bile olsa biz kidemliler bile kurallara uymadigimizda cezamizi cekmeliyiz. Bu genc arkadaslara da ders olsun '' dese, is kapanacak ve HS buyuyecek.
Hakani yillardir staddan ciplak gozle seyrederim. Eskiden kuserdi bazi maclarda oynamazdi, bu birinci dakikadan belli olurdu. Kosmasi eksik olmazdi, fakat kafasi ve niyeti macta olmazdi. Son 3-5 yildir hem gucu yetmiyor, hemde bazi maclarda sut atmak, yuklenmek , gibi efor vede riske girmek gerektiren hareketlerden uzak duruyor. Kendi yapamadigi icin takimida ceza sahasi icinde al gulum ver gulum oyuna zorluyor. Pas vermeyenede firca..
Genel anlamda HS'yi tartismiyorum. Turkiyeye gelmis gecmis en iyi forveti ve target strikerdir. Orasi ayri. Uzuluyorumda boyle yazdikca. Kendi vucuduna bakmasi , yemesine, icmesine , ozel gelisim dimanlarina ve GS'liligine laf etmiyorum.
Ve halada forvetdeki topsuz oyundaki becerisininde hakkini veriyorum.
Fakat kafasi sark kafasi ve takim ici kulislerin bas odagi olmaya basladi. Artik bundan hoslaniyorsan, birak futbolu , yap yardimci antrenorluk.
Bu kadar kizmama ragmen cokda severim ve hakaret yeyincede koruyorum. Ama kabul edelim. Son 3-5 senedir profesyonellik timsali degil. Olsa olsa GS formasinda +1 mac icin bile ruhunu satmaya hazir bir adam haline geldi. Bence Canaydin ve HS bu yonde cok benzesiyorlar. Ayni Arnavut damarindan olmali.
Kaldiki takim icinde HS isini tam yapiyor diye hic ezilmedi. Aksine kendi inanc klani icinde hep ezdi, ayakta kaldi.
Fortis Kupasi Grup D: GB Oftaş-GS 3-0
Moderator: Staff
-
GS ı bu sezon ASY de canlı sadece Brugge macında seyredebildim. O macta da M. Guven iyi performans gosteremedi. Ozellikle iki stoperi ile arasında cok mesafe bırakmıstı. Bu macta daha da kotu oynadı. Ne yazık ki istikrarlı kotu oynuyor.
Orta sahaya transfer yapılırsa tahmin ediyorum ilk kiralanacak oyuncu olacaktır. Selcuk Samlı kiralanması yonunde oneri yapıyordu. Ben kalması yonunde daha ısrarcıydım. Sungum dustu; yarım sezon oynayacagı bir takıma kiralanıp 08-09 GS yaz kampına katılması ve kendini gostermesi kendisi icin hayırlı olacak.
Ozgurcan Antep e kiralandı. Ates ameliyatı cabuk atlatıp Orduspor da ilk 11 de yer buluyor. Aydın İ.B.B. de. Cafercan daha cok dakika oynuyor. Oguz un Vestel deki performansı daha iyi olmalı. Bu oyuncuları kiralık gittikleri takımlarda takibe devam edecegiz.
Orta sahaya transfer yapılırsa tahmin ediyorum ilk kiralanacak oyuncu olacaktır. Selcuk Samlı kiralanması yonunde oneri yapıyordu. Ben kalması yonunde daha ısrarcıydım. Sungum dustu; yarım sezon oynayacagı bir takıma kiralanıp 08-09 GS yaz kampına katılması ve kendini gostermesi kendisi icin hayırlı olacak.
Ozgurcan Antep e kiralandı. Ates ameliyatı cabuk atlatıp Orduspor da ilk 11 de yer buluyor. Aydın İ.B.B. de. Cafercan daha cok dakika oynuyor. Oguz un Vestel deki performansı daha iyi olmalı. Bu oyuncuları kiralık gittikleri takımlarda takibe devam edecegiz.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
-