Sasa Ilic'i ozlemek.

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ozgur A. Boztepe

Sasa Ilic'i ozlemek.

Post by Ozgur A. Boztepe »

Devamliligi olan, oyun ve gol zekasi ust duzeyde, ve tek topu cok iyi oynayan Sasa Ilic; bu hizli bir sekilde tek top oynayan, herkezin gorevini yapmak zorunda oldugu, ve ayrim yapmadan en bos adama pas atmak zorunda oldugu galatasarayda ne yapardi acaba?
Mehmet Gorgen
Staff Member

Re: Sasa Ilic'i ozlemek.

Post by Mehmet Gorgen »

Ozgur A. Boztepe wrote:Devamliligi olan, oyun ve gol zekasi ust duzeyde, ve tek topu cok iyi oynayan Sasa Ilic; bu hizli bir sekilde tek top oynayan, herkezin gorevini yapmak zorunda oldugu, ve ayrim yapmadan en bos adama pas atmak zorunda oldugu galatasarayda ne yapardi acaba?
bence koşmayan ve pres yapmayan adam ilic bu takımda zor iş yapar

kendisini malesef hiç özlemedim.Tıpkı diğerlerini özlemediğim gibi( mondragon, cihan, orhan ak, necati,tomas vs.)
Ugur Sahin

Post by Ugur Sahin »

Tribün Dergi'de bi kaç evvel "Unutulmaya Başlamak" diye bir fotoğraf görmüştüm, her Sasa Iliç lafı geçince o geliyor artık aklıma:

Image

Ugur
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Siz Ilic'i birakin Hasan Sas nerde ondan heber verin. Ozledigimden degil ama Sabri olayi ayyuka cikmisken Hasan dilini kicina sokup oturuyor mu?
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Feb 17, 2008 10:12 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Cengiz Akgun wrote:Siz Ilic'i birakin Hasan Sas nerde ondan heber verin. Ozledigimden degil ama Sabri olayi ayyuka cikmisken Hasan dilini kicina sokup oturuyor mu?
uzun zamandır sakatlığı var ne zaman oynayacağı belli değil.Daha doğrusu antremanlara bile başlayamadı henüz.
Mehmet Cirak

Post by Mehmet Cirak »

Sasa Ilic kim? Ben hatirlamiyorum :)

Kusura bakmayin ama Sasa Ilic'in su andaki takima girme sansi bile olmazdi. Ben kendisini hic ozlemedim, kosmamasini, yanindan futbolcularin yuruye yuruye gecmesini falan hatirlayinca cinlerim tepeme cikiyor. Bir tek golleri ozlenebilir, zaten kendisi orta saha oyuncusu degildi, golcuydu. Takim doldur bosalttan baska birsey yapmadigi icin kirk yilda bir attigi paslar o zamanlar hosumuza giderdi.
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

10 kusur gol 10 kusur assist
Ben sevdim ILIC'i
Bana GERETS'i hatirlatiyor :)

Lincoln henuz bana kimseyi yada bir seyi hatirlatmiyor,
FB'ye Schalke formasiyla attigi golu hatirliyorum.
Bizim icin attigi hic bir gol hafizamda canlanmiyor inanin.

Ama ILIC'i hatirliyorum, gollerini, kirmizi kartini.

Bursasporun almaya niyetlendigini duymustum
Gelmesini istemedim
TRUST GALATASARAY
MGC
Post Reply