Abdurrahim Iki goz iki cesme

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Abdurrahim Iki goz iki cesme

Post by Cengiz Akgun »

Abdurrahim Albayrak para verecek ama listeye alinmadi dediginde asagida bir seyler soylemistim. Biraz once Showvtv'de Albayrak hungur hungor aglamis. Allah insana para veriyor (bilmiyorum ne is yaptigini ama GS'ya bes on milyon verecek adamin haybeye sarf edecegi parasi varsa para bir yerlerden fiskiye gibi geliyor demektir) ama akil fikir vermiyor. Kendini rezil etmis. Adam cocuk gibi agliyor.

Polat gel seni alacam demis. O da baskan al sana 5M simdi 5-6M da transfer zamani demis. Arkasindan once futbolculara sonra tanidigi kim varsa GS'da yonetim kurulundayim para sIkIntIniz bitti dedikten sonra Ankaradan Polat efendi telefon etmis. Abdurrahim cok sikintidayim seni istemiyorlar aslinda Adnan'la Haldun'u da istemiyorlar demis. O da Adnan agabey beni onlarla ayni kefeye koyma deyince Polat susmus. Mecburen o da beni cikar listeden demis.

Bundan sonrasinda agliyor iki gozu iki cesme. Yagmur yagiyordu arabayi durdurdum attim kendimi disari siril siklam olmusum ustunde paltom ve elbisem lok olmus eve gelince ailem beni taniyamadilar. Allahim beni canli canli mezara koydular diye adam hucceten gidecekmis bunlari anlatirken.

Ya iste boyle. Ben bu takimin yonetimine talip olanlar hakkinda onlari nereye layik oldugunu soyledim. Bir daha tekrar etmeyecegim. Abdurahman'a aciyamiyorum. Parasi elinde rezil olmus. Soylenenlere gore Lucescu'ya da haber ucurmus hazirlan diye. Elbette bunlar fincanci katirlarini urkutmek icin yeterli olmus ve jileti yemis. Aklimin almadigi sey su kitibiyozlarin arasina girmenin bu kadar onemli olmasi. Senin boyle nasil kazanmissan kazandigin ama GS emrine verecegin $10M var bu isi de bir arada yapmisin. Yani hic yapamdigin bir is degil. Birak elini ayagini kicini opturmesi beklenirken adam agliyor.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Albayrak, para dokerek ve oyuncularla laklak ederek kulube hizmet edecegini dusunmus, reddedilince de parasiyla ele gune rezil olmus. Umarim bu olay profesyonel bir yonetime gecis icin bir baslangic olur.

Albayrak cebinden fiskiran parasiyla egitime bagista bulunsaydi, 10 milyon dolarla kabaca bir hesapla yilda 12,000 cocugun okul masraflarini karsilardi. ( Her ay 150 YTL, 7 ay okula giderse, 1$=1.25YTL). Her ailede 4 kisi olsa, 10 milyon dolarlik bagisla nerdeyse 50,000 kisinin duasini alirdi.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Levent Guntay wrote: Albayrak cebinden fiskiran parasiyla egitime bagista bulunsaydi, 10 milyon dolarla kabaca bir hesapla yilda 12,000 cocugun okul masraflarini karsilardi. ( Her ay 150 YTL, 7 ay okula giderse, 1$=1.25YTL). Her ailede 4 kisi olsa, 10 milyon dolarlik bagisla nerdeyse 50,000 kisinin duasini alirdi.
Onu neden sadece Albayrak yapsın ki? Futbolu tümden kapatmak lazım öyleyse..
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Yok oyle seylere para. Kalici bir sey yapmak isteyen futbol okulu kurar ya da olana bagislar. O para ile hem okutur hem de kucuk yasta futbola baslayip gelecegin yildizlari olurlar. Olamayan da egitilmis olur bu da yanina kar kalir. Albayrak bunu dusunmez elbette boyle emzigi elinden alinan cocuk gibi hungur hungur aglar. Butun amac o TV'lerde boy gostermek. Cunku para ise kazanmis ama gerisi yok. Ici bos ve itilip kakilmakta. Boylece her hafta TV'de olup saga sola "gorey misuniz hacan beni usagum" demek 10M dolar.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Bazı zenginlerde böyle projelere para vererek sponsor olurlar.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=366

Image

ne gereği var di mi :lol:
Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Ismail Gezer wrote: Onu neden sadece Albayrak yapsın ki? Futbolu tümden kapatmak lazım öyleyse..
Adamin vizyonu yok, klube yapabilecegi ciddi bir katkı yok, cuvalla para sacarak yonetime girecegini dusunuyor, yine de istenmiyor ve kendini rezil ediyor. Boyle olacagina o parayla bari hayırlı bir is yapsaydı demek istedim.

Yoksa, futbol endustrisinden onbinlerce kisi ekmek yiyor, futbola harcanan para yazik gunah demek istemedim.
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Galatasaray yonetimine yakismiyor lafini sevmiyorum.
Kimler geldi gecti. Puro icerek , kasintilik yaparak adam olunmuyor.
Yakismayan birsuru adam var, kaldiki AA o kadar bos adam degildir.
Almanyada yetismis ,burada basarili bir is hayati olmus bir insan.
Benim takdir ettigim pozitifligi. Hic kimseye negatif yaklastigini gormedim. Zannedilenin aksine de genc jenerasyon liseliler genellikle (bende dahil) AA'yi cok severler ve olmasini isterler.

Yonetime alirken degerlendirilmesi gereken sey o kisinin katkisidir. Eldeki futbolcular bu olursada onlarin dilinden anlayip performansini yukseltecek insandir. Gonul isterdiki boyle oryantal bir yapiya ihtiyac duyulmasin ama eldeki malzeme bu ve buna uygun davranmali. Klubun en buyuk varligi futbolculardir ve bunlardan iyi yaralanilmasi lazimmasi lazim. Bazen bir dert dinlemek veya sirtini sivazlayip kocumsun demek veya gol atarsan sana bir takim elbise demek eger yilda 1 milyon dolar alan oyuncunun performansini yukari cikartiyorsa iste buna deger. Hatta bunun tersi tutumda uygulanirsa buna deger. Unutulmasin eldeki futbolcu insandir,egitimi goreceli olarak dusuk, ulastigi noktaya binlerce genc arasindan gelebilmek icin zorluklar yasamis ve ustunde baski olan kisidir, dolayisiyla isin psikolojik boyutu da unutulmamalidir.

Baska bir boyutuda seyirci ve imaj boyutudur. GS sevgisini cok samimi gosterdigi icin insanlar onu cok sever ve bana gorede cok basarili PR figurudur. PR yildizi olarak para verip karakter yaratsaniz bu kadar basarili olmaz. Medyada GS'ye ayrilan yerde , GS'deki x futbolcunuda Y problemi, veya klubteki z mali problemi yerine AA'nin nasil sevindigi yada uzuldugu haberleri klub icin daha hayirlidir. GS'nin gazetede 1 sayfasi vardir ve onun her gun dolmasi lazim.

AA'ın cok maddi yardim yaptigini zannetmiyorum. Hatta yonetimden ciktigi gunun ertesinde hizmetine verdigi servisleri hemen cektiginide biliyorum. Yani parasi yenilecek saf kaz falan degildir zannedilenin ve yaratilanin aksine. Ufak tefek parasini kullaniyorsada bunu daha etkin ve beliren ihtiyac uzerinden direk ve daha etkili yaptigini zannediyorum. Atiyorum klube 1 milyaon USD bagislamak yerine, Genc futbolcunun veya herhangi futbolcunun mahrem bir problemini 2-3 gun mesaiyle veya 10-15 bin dolara hemen halletmesi bence cok daha yararlidir.

Keske 2 tane doktor olacagina, 1 doktor ve 1 tane AA olsaydi keske yonetimde.

Tribun popularitesini dayanak yaparak futbol subesi icin samimi calismalar yapan Ustunelin onu veto etmesi ihtimali bana yakin geliyor. Yoksa Haldun agbi olurdu sana Abdurrahim agbi. Futbol Subesi icin iktidar ve popularite derdi.
NO ADNANS, NO CRY !!
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Re: Abdurrahim Iki goz iki cesme

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Cengiz Akgun wrote:Aklimin almadigi sey su kitibiyozlarin arasina girmenin bu kadar onemli olmasi. Senin boyle nasil kazanmissan kazandigin ama GS emrine verecegin $10M var bu isi de bir arada yapmisin. Yani hic yapamdigin bir is degil. Birak elini ayagini kicini opturmesi beklenirken adam agliyor.
Ne zaman ki Stephen Hawking tipindeki birisi, yazdigi ask romaniyla Best Seller listelerine girer, sen de anca o zaman gercekten anlayabilirsin boyle bir adamin davranis bicimini sanirim Cengiz Hocam...

"Turk futbol ekolu" denilebilecek, elle tutulacak birsey yok bence. Ammavelakin, bu ulke milli takim seviyesinde bir dunya ucunculugu, klup takimi seviyesinde de bir UEFA sampiyonlugu cikarmis bir ulke. Bu sonuclarin olusmasinda, "ekol"umuz olmasa da, genel/ortalama Turk futbolcu tipindeki, (Akdeniz insani kimligiyle de bagdastirilan) duygusalligin/heyecanliligin katkisi vardi. Dogru kanalize edilip de, kendine guven+inancla birlestirildiginde, daha elle tutulur konulardaki kapasite/yetenek acisindan kendilerinin cok ustundeki oyuncularla basabas mucadele edebiliyor oyuncularimiz. Bazen terse de tepiyor, veya her zaman her zaman uygulanamadigi icin istikrarsizliklar da olusuyor ama, bu topragin insaninin karakterinde bu faktorler etken, ve bence, bunu hice sayip, "kurumsallasmis", Alman hesabi makina gibi calisan, veya Ingiliz-Iskandinav hesabi sakin/gorev adami modunda calisan takimlar cikarmak, zorlama olacaktir. Hele de bizim takimin su anki yaş dagilimi goz onune alindiginda.

Lafin ozu, her ne kadar daha once sakaya vurarak yazmis olsam da, Lincoln'de de, takimin genelinde de pozitif etki yaratabilecek birisiydi bence. Haldun Ustunel mi, Polat'in kendisi mi, Derin GS mi, Canaydin mi, her kimse, hele de olay bu noktaya geldikten sonra boyle bir duruma yolacarak 2 kere zarar vermislerdir camiaya.

Aglayani degil, boylesine icten, samimi bir insani aglatani ayiplamamiz gerekiyor...
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Abdurrahim Iki goz iki cesme

Post by Cengiz Akgun »

Ozgur Huseyinoglu wrote:
...
Aglayani degil, boylesine icten, samimi bir insani aglatani ayiplamamiz gerekiyor...
Boyle yapmakla acinilacak durumlara dusuyor hani nederler parasi ile rezil olmak diye iste bu o is. Evet para hersey degil diyerek ellerinin tersleri ile itmisler. Ben de AA gibi biri ile is yapmak istemem dogrusu. Canli bomba ne yapacagi belli degil. Iste hali. Yalniz bu adamin bu zaaflari ile oynamak ahlaksizlik. O da babasi eve balon getirecem dedikten sonra unutmasina ya da vaktim olmadi alamadim demesine benzer 3 yasindaki gibi basmis yaygarayi. Salya sumuk agliyor.

Buna bu hareketi yapanlar uzuldu filan mi saniyorsun ya da utanirlar mi diyorsun? Ben hic sanmam. Kah kaha ile gulmuslerdir haline. Evet adam yediremis kendine ama kabahatin en buyugu onda.

Kardesim bir zamanlar is aradi. Butun tanidiklari merak etme ben bu isi hal ederim dediler. Kimse yahu arkadas ben kendimi zar zor tutuyorum bu iste. Durumlar cok kotu. Elbette seni severim aklimdasin. Umit vermeyeyim diyeceklerine sanki yarin degilse bile obur gun onlarin oldugu firma da ise baslayacakmis gibi umut dagittilar adama. Allahtan adam olayi biliyor ki kimseye yahu bu is tamam neyse hal oldu filan demedi. Iki sene surdu be bu durum. Turkiye de ne karakter kalmis ne de insanlik. Boyle ustunden atmak icin olumlu konusup sonra buzdek buzdek kaciyorlar. Bir daha telefonuna cevap vermiyor. Cunku yalanci sahtekarin teki. Hani diyorum ya agizlari bir kiclari baska oynayan diye. Bunlara ne luzum var. Bu arkadaslik mi dostluk mu? Boyle seyler bati dunyasinda oluyor mu?

Iste Albayrak'in hali. Kocu kendinin etmeden boynuzlarina sarilmis. Ama bana giyecegim kravati bile yolladiktan sonra kalkti bunu yapti canli canli mezara koydu beni ne yapayim diyor agliyor. Orada resmi bir sekilde ilan edilmeden boyle one cikinca jileti yemis ondan sonra otur agla. Bu da is adami ha. Bunlar GS'ya futbolcu geirecekler ve getirecekleri futbolcularla anlasma yapacaklar. Yalani yanlisi bibirine katip sahtekarlikla futbolcuyu kandiracaklar aklinca. Onlarda bunu yiyecekler. Abdurrahman agabey soz verdi yapacak diye. Oldu gorursem soylerim. Ondan degil mi anlasmalarin ne halde oldugu. Ben soyleyince hakaret oluyor. Adamlar kendilerine en buyuk hakareti kendileri yapiyorlar. Pek fazla kimse bunun farkinda degil.

Sana bir soru. Sen olsan boyle aldatmayi birak bir kenera; boyle bir sey yapacagini elbette var saymiyorum. Ama Abdurrahman gibi birini baskani oldugun bir olusuma parasi var diye katar misin? Merak ettim simdi.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Re: Abdurrahim Iki goz iki cesme

Post by Mehmet Gorgen »

Cengiz Akgun wrote:
Sana bir soru. Sen olsan boyle aldatmayi birak bir kenera; boyle bir sey yapacagini elbette var saymiyorum. Ama Abdurrahman gibi birini baskani oldugun bir olusuma parasi var diye katar misin? Merak ettim simdi.
Soruyu bana sorduğunu kabul edip kendi fikrimi söyleyeyim.

Ben olsam kulüp 5 kuruşa muhtaçken Abdurrahim gibi biri gonullu 10 milyon euro verecekse ve böyle bir istekli adam piyasa da yoksa yönetime alırdım.

FB yönetim kurulu gibi, dinçkök, koç vs. ailelerden fertlerin olduğu yönetim kuruluna sahip olma ihtimalim olsaydı yönetime almazdım.

Alpay'ın dediği gibi 5-10 bin ytl maaş alıp kendine ne kazandırmış ta kulübe ne kazandıracağı meçhul 2 doktoru 11 kişilik yönetim kuruluna alacağıma AA'yı tercih ederdim.



Sen ağlama Abdurrahim abi :lol:

sana kıyamam.
Fatih Mutlu
Posts: 625
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:57 pm

Post by Fatih Mutlu »

cok afedersiniz ama abdurrahim albayrak'i yonetim kurulundaki on kadar adamdan daha az liyakatli kilan nedir? nedir bu, adama ikinci sinif insan yakistirmasi yapmak?

gayet basarili bir isadami, ozellikle futbolcularla iyi diyalog kurabiliyor, galatasaray sevgisi tartisilmaz ve bu konuda cok samimi, pozitif bir insan, antipatik degil, eeee?

gorunusunden mi, aksanindan mi, ona bu tepeden bakmalar? ayip oluyor biraz.

bu "egitime bagista bulunsaydi" onerisi de bence yersiz. sanki dunyada spora futbol icin tek para harcayan adam abdurrahim albayrakmis gibi. ya da, sanki dunyada kimse zevkleri icin para harcamiyormus gibi. yapmayin yahu.
Harun Demirci
Posts: 111
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:44 pm
Location: KADIKÖY
Contact:

Post by Harun Demirci »

altur eskiden küçükköyde bir yerde daha ufak çaplı bir firma iken benim eski çalıtığım firma ile aynı iş merkezinde idi. Ben şahsen tanımadım ama iş yerindeki eski olan herkes, patonundan çaycısına AA yere göğe sığdıramıyordu. Normal hayatta da televizyonda görüldüğünden zerre kadar farkı olmayan ve herkese yardımcı olmaya çalışan biri olarak bahsediliyor.

Kesinlikle yönetimde olmasını yeğlerdim. Ama Adnan Bey böyle münasip gördü,

Mehmet Hocam, bu hafta şu bilet işini daha ciddiye alsan diyorum. Bak sonra bulamıyoruz.

Bu hafta hem kalli, hemde lincoln olacak gibi
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Harun Demirci wrote:altur eskiden küçükköyde bir yerde daha ufak çaplı bir firma iken benim eski çalıtığım firma ile aynı iş merkezinde idi. Ben şahsen tanımadım ama iş yerindeki eski olan herkes, patonundan çaycısına AA yere göğe sığdıramıyordu. Normal hayatta da televizyonda görüldüğünden zerre kadar farkı olmayan ve herkese yardımcı olmaya çalışan biri olarak bahsediliyor.

Kesinlikle yönetimde olmasını yeğlerdim. Ama Adnan Bey böyle münasip gördü,

Mehmet Hocam, bu hafta şu bilet işini daha ciddiye alsan diyorum. Bak sonra bulamıyoruz.

Bu hafta hem kalli, hemde lincoln olacak gibi
dostum cezayı duymadın heralde :lol:
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Fatih Mutlu wrote:cok afedersiniz ama abdurrahim albayrak'i yonetim kurulundaki on kadar adamdan daha az liyakatli kilan nedir? nedir bu, adama ikinci sinif insan yakistirmasi yapmak?
....
Yanlis anlasilma olmasin. Ben GS likayati oburlerinden azdir filan demedim. Oburleri hem kel hem de fodul. Hem cepten bir kurus cikmiyor hem de kose kapmaca oynayacagim diye yapmadiklari zarar yok.

Ama bana Abdurrahim bey normal isler yapan biridir bunlari Gs sevdigi icin karsiliksiz filan yapacaktir demeyin lutfen. Iyi temiz kalpli filan olabilir. Ama o da herkez gibi "once ben" diyor. Degilse bu kadar aglamazdi. Ne yani losemili cocuklara hastahane yaptirackti da ya da yoksullari barindiracakti da dislamislar ona bunlari yaptirmamislar gibi bu kadar insan kendini kucuk dusurur mu?

Madem iyi bir taraftar bu kadar da bu takimi seviyor boyle yonetim kurulunda filan olmadan da istese bu paralari verirdi. Veriyor mu? Enayi degil elbette. Onun amaci da bu medya isinden kendine gereken reklami cikarmak. Kimbilir 10 milyon dolar versem iki sene bu kadar reklamim olmaz diye dusunuyordur. Baksana daha ortada fol yok yumurta yok adam Lucescu'ya haber saliyor. Ikinci isi futbolculara yarin paralarinizi alacaksiniz bankaya bes milyon dolar yatiriryorum diye haber veriyor. Ondan sonra meccigi gosterdiklerinde kendine agliyor. Birakin boyle saf saf GS icin her seyini verir filan gibi laflari. Herkez kendi derdinde. Kimsenini kimseye bedava verdigi bir sey yok. O daha ilan edilmeden yaptiklari ile yerin dibine girdiginin farkinda ona agliyor. Zaten soyledi beni diri diri mezara koydular diye. Ben kendim agzindan duydum. Kimse anlatmadi bunlari.

Gorgen sen alirsin yanina Abdurrahim'i ama yarin Abdurrahim birakin yahu onu burda ben varim diye islere giristiginde ayarsin kimle dans ettigini. Otorite filan arama artik. Abdurrahim yeyin icin bal olsun diye futbolculari basina ettirdigi gunu de dusundun mu? Artik sabri'yi gorursun. "Hadi len ordan. Abdurrahim agabey izin verdi, bu hafta hamsiye cikacam" dediginde ne diyecen?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Fatih Mutlu wrote:nedir bu, adama ikinci sinif insan yakistirmasi yapmak?
Kimsenin ikinci sinif elestrisi yaptigi yok, ama yapacagi bagis miktarini ballandira ballandira basina anlatmasi cok cirkin bir hareket. Besiktas ve ve Fenerbahce yoneticilerinin agzindan "su kadar bagis yaptim ben, su kadar cok nakit verdim, su kadar cok param var." diye bir soz duydunuz mu? Ne kadar yardim yaparsan yap, ne kadar cok paran oldugunu ve bunun miktarini ulu orta bagira cagira aciklamak gorgusuzluk.

Gecim zorlugu ceken, hastasini tedavi ettiremeyen, eve ekmek goturemeyen birisi AA'nin bu muhabbetlerini TV'de, gazetede gordugunde, sizce GS icin pozitif PR mi yapilmis oluyor? Insanlar icinden "allah kahretsin senin parani da havani da, aglamani da, kulubunu de, takimini da" diye gecirmiyor mu?

Ayrica kulube hizmet etmek isteyen birisinin illa yonetimdeki 8-10 kisi icinde mi olmasi gerek? 10 milyon $ vermezsin, 1-2 milyon $ verirsin, oyuncularla da gene git ilgilen, hatirlarini dertlerini sor, konus.

Yapmayin allah askina, AA da sark kurnazi, sozde kendi reklamini yapacak, egosunu tatmin edecek TV'lerde. Onun icin istiyor yonetimi, onun icin agliyor boyle.

Ben parasi var, samimi insan, sempatik insan diye AA gibi yonetici istemiyorum. Yaptigi yapacagi PR da eksik kalsin. Yapsa yapsa GS kulubune tum Turkiyeyi dunyayi guldurur boyle iste.
Post Reply