TSL 28. hafta Galatasaray - G.Antep: 0-0

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Fener yöneticisi, Hasan Doğan'ın yakın arkadaşı Şekip Mosturoğlu tarafından şekillendirildiği her kapı arkasında söylenen Profesyonel Ceza Kurulu da Lugano'ya ceza verilmesine gerek olmadığını açıkladı, tüm görüntüler elindeyken üstelik. Çünkü kurul, medyanın üstüne gelmeyeceğini biliyordu. Nitekim kimse de gelmedi. Elinde bütün görüntüler olan Lig TV dahil..
HINCAL
13 Mart SABAH
Bakalım yönetim bu işe ne diyecek!
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ismail Gezer wrote:Ortam çok pozitif enerji kaynıyor ama PFDK 1 maç SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VERMİŞ! diyorlar.. Sebebi nedir çok çok çok merak ediyorum..
Askerlik tembellik mi yaratti Ismail Hocam? TFF sitesine bakiversen, buluverecektin PFDK'nin bugunki kararlarini:
GALATASARAY A.Ş. SPOR Kulübü hakkında: 15.03.2008 tarihinde oynanan ANKARASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle cezalandırılma istemi ile kurulumuza sevk edilen adı geçen kulübe; daha önce 20.01.2008 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş. -Bursaspor futbol müsabakasında, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle Kurulumuzun 29.01.2008 tarih ve 2007-2008/583 E. ve 2007/783 K. sayılı kararı ile F.D.T.nın 31/2 maddesi uyarınca 30.000.-YTL para cezası verilmiş ve karar kesinleşmiş olmakla, çirkin ve kötü tezahürat fiili aynı sezon içinde ikinci kez tekrar edildiğinden F.D.T.nın 31/3. maddesine göre anılan kulübe kendi sahasında 1 RESMİ MÜSABAKAYI SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI verilmesine,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. SPOR Kulübüne taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Iki mactaki olaylardan "kombo" karar olmus yani. O kadar "koro halinde+uzun sureli" tezahürat filan hatirlayamadim ben bu maclarda ama (yanlis mi hatirliyorum?), demek ki aradaki FB tezahüratlari filan da kayda gecip bu eklemeli cezalarda basa bela olabiliyor. Bayagi bir sık gormus olmamiz lazimdi sanki simdiye kadar bu seyircisiz maclari ama... Hayirlisi bakalim, ne tantanalar olacak bu isin sonundan...
Özgür
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Agzimi bozacagim gece gece...uydurmuslar cezayi iste, fikstur avantajini
yok etmek icin. FB:BJK macini görecegiz bakalim. Sonra Volkan'nin cezasi
ne oldu bilen var mi?
Serif Halimler
Posts: 470
Joined: Thu Oct 24, 2002 1:47 am
Location: Almanya<--izmir

Post by Serif Halimler »

Sevgili Ismail ve Özgür,
hangi dolap dönersense dönsün?.
Eger Galatasaray bu kadro ile 27. haftada hala lider ile ayni puana sahip ise seyircisiz de olsa Antep macini kazanip liderligi sezon sonuna kadar bir daha birkmamak üzere ele gecirecek diye düsünüyorum.
Yeni kurulan bir kadro ile ligin tepesinde bulunmamizi hepimizin sindirmesi gerek. Fakat gercek olan $ampiyonluk $ansimizin rakiplerimizden daha az olmadigi.
Aslinda cok realist bir yapiya sahibim, fakat
matematisel $ansimizin sürdügü son dakikaya kadar $ampiyonluga inanacagim. Defans oyuncumuz Servet'in 88. dk da attigi gol ile 3 puan aldigimiz Denizli maci bir mucizenin habercisis olabilir.
Sevgiler, Saygilar.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Seyircili yada seyircisiz yeneriz Antep'i.
Ama seyircisiz oynama cezasi ezikligini daniskasi.
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Ligin basindaki seyiricisiz maclarimizda firtina gibi hizla bayagi da saglam oturakli bir futbol aynayisi ile yesil sahalarda performans gostermistik. Belki o eski gunlerimize doneriz.

Lincoln'de yerlerde surunmeden o isabetli sutlarini gosterir mi diyecegim ama hala sakat mi degil mi bir bilgim yok...
Harun Demirci
Posts: 111
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:44 pm
Location: KADIKÖY
Contact:

Post by Harun Demirci »

federasyon hızlı bir şekilde mesaiye başlamış. Beklenen icraat gecikmeden geldi. Taraftar ufak ufak eline sahip olmuşken daha akıllı olsa da diline sahip çıksa, çünkü ufacık şeylerden daha çooookkkk ceza yeriz.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Serif Halimler wrote:Sevgili Ismail ve Özgür,
hangi dolap dönersense dönsün?.
Beni endişelendiren ceza'nın kendisi değil! Bu ceza'nın gerçekten hakedilip hakedilmediği ve arkasında Şekip Mosmoroğlu'nun olup olmadığıdır.. Eğer varsa bu işin içinde bir dönme dolap, arkasıda gelecek demektir..
Ali Kaya
Posts: 182
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:21 pm

Post by Ali Kaya »

Bu cezanın takımı ateşlemesini bekliyorum. G.Antep zor durumda bu yüzden
kolay bir maç olmayacak. Kalli'nin takımın başına dönmesi en azından saha
içinde futbolcuların kendi kafalarına göre takılmalarını sonlandırır.

İnşallah Lincoln iyileşmiştir. Aslında iki forvet, Lincoln ve Arda beraber
oynadığında takımın direnci iyice azalıyor fakat bu saatten sonra yapacak
birşey yok. Ya herru ya merru durumundayız.

Ali Kaya
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Haluk Ulusoy bitti. Hasan Dogan istifa mi baslayacak simdi? Hadi hayirlisi.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Lüzumsuz milli maçta Arda sakatlandı!
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Umarim ciddi bir sakatlik egildir. Surda 8 mac filan kaldi...

Rakibimizde Ergun ve Bulent Bolukbasi http://www.olaymedya.com/haberdetay.php?id=3516&gtip=3 sakatmis. Ergun'nun yerine Ivan "bu futbolcuyu needen buldular" diye http://www.olaymedya.com/haberdetay.php?id=3517&gtip=3 birisini oynatacaklarmis :?:

Bu arada Cengiz agabeyin kulaklarini cinlatiyim biraz. Gaziantepspor'un bir nevi "belediye" http://www.gaziantepspor.org.tr/tarihce.php?bl=kurulusu kulubu oldugunu bilmiyordum. $78K fena bir para degil bence de http://www.olaymedya.com/haberdetay.php?id=3478&gtip=3 bu tur vergi kaynakli paralarin bu kadar kolay dagiltigini bilmiyordum :|
Serif Halimler
Posts: 470
Joined: Thu Oct 24, 2002 1:47 am
Location: Almanya<--izmir

Post by Serif Halimler »

Ismail Gezer wrote:Lüzumsuz milli maçta Arda sakatlandı!
Bugün evdeydim ve gündüz TV izleme olanagim oldu. Bircok TV kanalinda FB li yorumcular ve gazeteciler (örnek Onur Belge) Fatih Terim aleyhine bir torba laf ettiler. C.tesi BJK maci Sali günü de Chelsea maci dolayisiyla FB li futbolcularin bu luzümsuz maca cagrilmalarini elestirip durdular. Halbuki bu aksam Avrupa nin hemen tüm milli takimlari hazirlik maclari yapiyorlar. $u an Almanya gruptaki rakibimiz Isvicre karsisinda Isvicre de 3-0 önde. Sagolsunlar Türkiyedeki TV kanallari mac yayinlarini Avrupa'ya yayinlarina koymadiklari icin Belarus - Türkiye macini izleyemedim. ARDA'nin sakatlIgI nasIl oldu ne kadar ciddi bilemiyorum. GB macInda oynamasI iyi olur. GS'da her oyuncunun yedegi var diyoruz, fakat Mehmet Topal'siz Genclerbirligine karsi oynadigimiz kupa macinda Mehmet Topal'in eksikligi bence cok ama cok farkedilmisti. Eger Arda Pazar günü oynamazsa onun da eksikligi hissedilir.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Murat Gokcigdem wrote:Umarim ciddi bir sakatlik egildir. Surda 8 mac filan kaldi...
Soyle demis NTVSpor:
Öte yandan, karşılaşmanın 22. dakikasında ayak bileği dönen ve hastaneye kaldırılan Hamit Altıntop'un durumunun çekilecek MR'dan sonra belli olacağı, sol dizinde zorlanmadan dolayı ağrısı olan Arda'nın ise durumunu iyi olduğu öğrenildi.
$om dusuncelilik yapmisim (agzimdan, elimden cikmamisti). Serif Hocam'in da onayladigi uzere, Chelsea maci oncesi, bu macta bir FB'li oyuncu sakatlansa, ne bicim bir cingar cikarirlar herhalde diye, once onlari dusunup, sonra, cagrilanlar icinde, bir Servet ya da Arda sakatlanirsa da, vay bizim halimize diye geciriyordum aklimdan... Yukardaki "durumunu iyi olduğu öğrenildi" ifadesine guveniyoruz artik, ya da Lincoln'e degecek bir sihirli degnege...
Özgür
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Serif, 1987 : $ampilig yari final degil. 1989 : $amp klupler kupasi yari final (88-89).
Post Reply