O zaman buradan buyur (senin sandiginin aksine sene basinda burada bazi insanlar tek forveti savunuyordu).Ozan Ersoy wrote:Yani isin ucunda hocasiz da sampiyon olup kirk yil konusabilmek var. Lutfen dikkat... Firsat bu firsat... :D
Ozan Ersoy
Simdi FB yarin kazanir varsayiyorum, ya da bizim icin sampiyonluk FB galibiyetinden geciyor diye dusunelim.
IBB macinda bugunku tip, 4-2-2 bir dizilis sanirim en uygunu olur ve de saha sartlari cok cok sacma sapan olmaz ise kazaniriz. Ancak Necati ve Ibrahim Akin cok formdalar daha da onemlisi Abdullah Avci birseyler kanitlamak pesinde olacaktir. Zaten genel olarak uc buyuklere karsi kedini gosterme derdinde bir hoca, son GS’a hoca olma konusmalari yuzunden iyice kazanma arzusu icinde olacaktir. Yine de normal olarak bu maci kazaniriz saniyorum.
Benim derdim FB macindaki dizilis ile ilgili. FB’nin GS’dan guclu oldugunu ve normadle sampiyon olmasi gerektigini dusunuyordum ama ilk yarida laubalice kaybettikleri puanlarin bedelini son haftalara kadar sampiyonluk mucadelesi yapmak zorunda kalarak oduyorlar.
Ayrica senin dedigin dezavantajlari var son haftalarda (hele ulan herifler TDsuz sampiyon oldu stresi harika gelir Avrupa'dan elenmis FB'ye, hele hele GS kupada finale kalirsa, ulan herifler sezonu cift kupayla biz ise Babayla bitirecegiz stresi nefis), buna karsin cok cok iyi bir derbi karneleri de var Zio ile ve onemli maclarda hep oynamaya geliyorlar.
Ben 4-4-2 yerine 4-4-1-1 (tek forvet) ile maci kazanma yani sampiyonluk sansimiz daha yuksek olabilir mi diye dusunuyorum:
-------------------------------Aykut---------------------------------
Sabri----------------Servet-------------Emre--------------Volkan
Okan---------------Topal----------------Ayhan------------Arda
--------------------------------Lincoln---------------------------------
--------------------------------Karan------------------------------------
Diye en alindan ilk 60 dakika bu sekilde oynarsak oyunu kontrol eder, muhtemelen one gecebiliriz. Yok gecmez isek, son 30 dakika Okan’in yerine Hakan ya da Nonda alinir, risk de alinir.
Ne dersiniz?
Ali