FTK Yari Final-2.Mac:Galatasaray-G.Birligi 1-1 (Karan 90')

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ozgur Huseyinoglu wrote:... da benim adima mactan cikarabildigim pozitiflerdi.
Haa, olayin bir abarti iyimser/teselli/"her iste bir hayir vardir" yaklasimi da :D 7 Mayista (%99 Kayseri gibi saglam bir takim ile) oynanacak olan final macinin 34. haftadaki Oftas macimizdan once olmasi (ne diye bunun ligden sonraya koymadilarsa). Bir cift-sari-kart kirmizisi filan abuk yere, yine saglam bir takim olan Oftas onunde takimin dengesini bozabilirdi...
Özgür
İzi Ergil
Posts: 61
Joined: Mon Mar 31, 2008 1:16 am

Post by İzi Ergil »

cok verimsiz bir futbol oynuyoruz maalesef.bu geceden aklimda kalanlar:
zirt pirt topuk paslari,basarisiz ince calim denemeleri ve berbat ortalar.Kanada iniyorsun iyi guzel orta yapiyorsun sacma sapan yerlere adamlar uzaklastiriyor.bir oldu,2 oldu,3,4,5,6 .eee baska bi varyasyon?
Bizden 5 kisi top bizdeyken ip gibi diziliyor tac cizgisine paralel hucum sirasinda. EE nasil olacak bu is? olmuyor olamiyor netekim bir turlu.Genel olarak bayagi kotu oynadik bana kalirsa hizli oyuna bir iki topuk pasina bakarak firtina gibi estik diyemem.Hizli oyunumuz cok suursuz ve sonuca gitmekten uzak .Biz oralarda cebellesirken,adamlar ustumuze gelmeye basladi 4-5 tane atmadiklarina sukredelim inanilmaz pozisyonlar oldu.Bunlari fenere verirsek bizi yerler..Bizim sorunumuz su: Bu takimda ahenkten eser yok. kim kimin nereye kosacagini,kim kimin nereye top atacagini bilmiyor. ara paslar tingir mingir auta cikiyor devamli.Biz Avrupa maclarimizi da boyle verdik zaten.Futbolu basit ve akilci oynayan kazandi. sirk cambazligi yapanlar kaybetti.Olayin ozeti budur :D
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Ozgur Huseyinoglu wrote: ...
Buna bir de kim kararini verdiyse 65. dakika da Servet'i cikarip Okan'i alma hatasi eklenince GB'e gol atmasi icin davetiye cikardik.
Benim icin de anahtar olanlar su yukarda vurguladigim 3 nokta.
- Amerikanca deyimiyle "20/20 hindsight" (gecmisin iyi goruldugu, yorumlanabilecegi) ile gorduk ki, zorunlu Servet degisikligini, Hakan Balta ya da Bouzid ile bile yapmak herhalde daha iyi olacakti. Topal'in o kadar geri cekilmesi dengemizi cok bozdu.
Valla bir futbolseverin bunu anlamasi cok guc. Bouzid neredeydi bilmiyorum ama Balta kesin kenardaydi. Zaten bir stoper sakatligina karsi tek yedegimiz Balta. Daha mactan once "Servet'in sakatligi nuksederse, riske etmeyelim Balta'yi alalim oyuna" diye plan yapilmasi gerekiyordu. Okan olayi nereden cikti? Bu sene bu FM, FIFA 2006'da oyun oynar gibi takim kurmaktan, oyuncu degisikligi yapmaktan cok zarar gordu GS. Cevat hoca da iyi giderken, boyle catirdanak bir hareket yapip kendini elestiri cukuruna yolladi. Adnan Sezgin'in falan takimi yaptigini, oyuncu degisikliklerine karistigini dusunmuyorum ben. Bu hareket futbolu bilmeyen, kafasi allak bullak birisinin yapacagi bir sey.

Kupa gitti insallah lig de boyle sacmaliklarla gitmez. Iyi ama aci bir ders olur bu.
Cevat Guler wrote:
“Servet’in kasığında bir sıkıntı oluştu. Sahada tutarsak daha sıkıntılı bir duruma gider diye oyundan alıp en azından hafta sonundaki maçın riskini ortadan çıkartmaya çalıştık. İki yüksek adamımızı oyundan alınca da yüksek top sıkıntısı yaşadık ve bu da gol olarak bize döndü."
Ozan Ersoy
İzi Ergil
Posts: 61
Joined: Mon Mar 31, 2008 1:16 am

Post by İzi Ergil »

“Servet’in kasığında bir sıkıntı oluştu. Sahada tutarsak daha sıkıntılı bir duruma gider diye oyundan alıp en azından hafta sonundaki maçın riskini ortadan çıkartmaya çalıştık. İki yüksek adamımızı oyundan alınca da yüksek top sıkıntısı yaşadık ve bu da gol olarak bize döndü."
O golun sebebi bu olamaz.. zaten gol geliyorum diye bagirdiyordu. Orta sahada adamlari durdurmadik sonrasinda da defansi hallac pamugu gibi attilar.Basbayagi takim sogukkanliligini koruyamadi disiplinden fena halde koptu. Hucumda ise hem aceleci hem beceriksizdik.Neyse bu kupadan bizde cok var.Ama lig icin de pek umut vermedi bugunku futbol bana.Kroniklesmis hatalari tekrarliyoruz cunku.
Burak Ayyildiz
Posts: 303
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:58 pm
Location: Istanbul

Post by Burak Ayyildiz »

Lincoln'un isini ciddiye almayarak takimin ahenkini bozdugu cok dogru! Ancak asil zarari bir "kiz takiminda bile" siritacak fizik-mucadele gucuyle veriyor ve takimini her macta eksik birakiyor.
2 forvet+Lincoln intihardan baska birsey degildir.
Bu gece Gencler karsisinde aciz duruma dusmemizin asil nedeni adamların orta sahasinin bizden 2 kisi daha kalabalik olmasiydi.
2 forvetle sahaya cikinca daha baskili oynamiyorsun, ustelik bunlarin arkasina bir de Lincoln'u koyunca orta sahayi rakibe teslim ediyorsun.

Birileri duysun artik!!! 2 forvet+Lincoln resmen intihardir.
Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Ozan Ersoy wrote:
Ozgur A. Boztepe wrote:dk 60 ... galiba 1 penaltimiz verilmedi ama emin degilim...

umit vurdu direkten dondu ama ondan once ofsayt var..
Yuzde yuz penalti. Hakemin gozu onunde. Herif koluyla topu kesti. Eller acik havada. Yuh.

Ozan Ersoy
Vay anasina sayin seyirciler - mac esnasinda tam gorememistim - simdi tekrar edilirken gordum. Bundan bariz elle oynama penaltisi az gorulur :shock:

Penalti ve El Saka'ya en az bir sari kart olmasi lazim.

Image
Kemal Bakircioglu
Posts: 406
Joined: Tue Oct 22, 2002 6:11 pm
Location: Brooklyn- New York

Post by Kemal Bakircioglu »

Macin ikinci yarisini seyredemedim. Ozetleri seytrettim, Gencler cok pozisyon bulmus , haketmisler.

Hakem 'in vermedigi penalti yanlis bir karar, gordugunu vermedi, gormedigini verdi, ilginc mac skoruna gore karar veriyorlar, macida cevirmis.

Lincoln cok varyete pesinde, hareketlerini seyretmek iyide ama bu diger oyunculara bulasinca is civiyor. Umit Karan banko oynamali. Maalesef formsuz forvetimiz var, Nonda ve Hakan kotuler, Servet'in gol atmasi daha olasi bir ihtimal .

Elenmek iyi olmadi, diger forumlara baktigimda ufaktan bir korku sariyordu Kalli'nin sonraki hal. Bu mac gosterdiki , geri kalan 4 macin birbirinden farki yok, hepsinde yenilmek yenmek esit. Temmennim bir uyari olmasi , ve Istanbul macina daha hirsli konstre olabilmek . Lincoln elestriilerini okuyourm ama bu adam iyisi kotusu bize lazim, verimsiz olabilir ama etkili bir oyuncu , bence sampiyonluk onun gere kalan performansina bakar.
Kemal Bakircioglu
Ugur Sahin
Posts: 397
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:00 pm
Location: Istanbul
Contact:

Post by Ugur Sahin »

Forumda şu yorumları okuduktan sonra iyice emin oldum, televizyondan, yani sadece topa odaklanmış bir kameradan maç izlemekle stadtan maç izlemek arasında inanılmaz fark var, o da yorumlara yansıyor. Yoksa şu maçtan sonra bu kadar Lincoln ağırlıklı yorum okurken, Sabri'den bahsedilmemesini, yazanların Sabri'nin köylüsü olması dışında bir şeyle açıklayamıyorum, o da çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

Ben Cengiz abi'nin sevdiği gibi bir taraftar değilim, takım kötü oynasa da takımı desteklerim, bu maçta da 90. dakikada hala stadta kalanlardandım. Futbolcu kötü oynayabilir, pasları yerine gitmeyebilir, topu kale yerine e5'e atabilir, atar, atacaktır. Bunları futbolda var kabul ederek hayatıma devam ediyorum.

Ama Sabri'nin bu maç özellikle 2. yarıda oynadığı oyunu tarif edecek kelime bulmakta inanın çok zorlanıyorum. Hayatımda sanırım ilk kez sahaya girip Sabri'yi dövmek istedim, sahamız kapanmasın diye toplu olarak değil ama münferit olarak içinde Sabri'nin yedi sülalesi ve korner direği geçen küfürler ettim. Maç biteli de bu kadar saat oldu, hala yüreğim soğumamış ki buraya yazıyorum.

Halısahada "aga ben bu devre ilerde oynacam" diyen adamlar gibi, takımımızda "sağ bek" mevkisinde oynayan Sabri, ortalama olarak adamların 5 atağının sadece birinde geriye dönmeye lütfetti. Televizyondan maçı izleyenler olarak halinize şükredin, çünkü rakip takım 4-5 kişiyle atağa kalkmışken ortasahaya dangalak gibi etrafına bakan bir sağ bek izlemek, insanın damarlarında sakin akan kanı beynine doğru çok hızlı bir yolculuğa çıkartıyor.

Ben şampiyonluk, kupa peşinde değilim; Galatasaray'ın herhangi bir futbolcusuna küfür etmiş veya edilmesini normal karşılamış değilim; ama yarın biri gelip de bana "abi belediye maçında bütün olimpiyat stadını kaplayacak, sabrinin anasına avradına söven bir pankart asmayı planlıyoruz" dese, cüzdanımdaki bütün parayı bir saniye düşünmeden vererim.

Futbol izlediğim bunca sene içerisinde bu kadar umursamaz, bu kadar laubali, bu kadar beyinsiz bir futbolcu izlemedim, o da bugüne nasip oldu.

Gerekirse sağ beke Hakan Şükür'ü koysunlar, Sabri bir daha bu takımda oynamasın. Sabri'nin sadece "yaptığı hizmetler için teşekkür edip gönderilmesi" dahi bana yetmez, Sabri'nin takımdan kovulması, bir daha sarı kırmızı renklerle yan yana gelmemesi, bir Fatih Akyel bir Selçuk Yula muamelesi görmesi lazım.

PS:.Şu maçtan sonra içinde Sabri geçmeyen herhangi bir şey demek istemiyorum ama, adam gibi forvetimiz olsa, ilk yarıdaki Lincoln'ün performansıyla 2-3 gol bulur, burda da Lincoln güzellemeleri yazılıyor olurdu. Ama Lincoln takımın ahenkini bozuyor, Sabri bozmuyor, Lincoln profesyonel değil. Televizyona vermeden önce görüntüyle oynuyorlar herhalde.

Ugur
Hakan Bakircioglu
Posts: 494
Joined: Wed Oct 23, 2002 9:08 pm
Location: PA, USA

Post by Hakan Bakircioglu »

Maci banttan yeni seyrettim.

Bu turu gecmeyi cok isteyen Mesut Bakkal ve Genclerbirligi zaten gecen hafta bu macin provasini yapmisti bize karsi. Konsantrasyonlarini, attiklari gole kadar hic kaybetmediler, bize hemen hemen hic bos alan birakmadilar ve turu bence hak ederek gectiler. Ama El Saka'nin smacinin gozden kacmasi az buz bir hata degil.

Bizim acimizdan dusunulmesi gereken konu defansimizin bu kadar cok pozisyon vermesi, hem Servet oyundayken hem de yokken. Defansin arkasina cok kolay adam kaciriyoruz. Pazar gunu boyle hatalar yaparsak Necati affetmez.

Lincoln hakkindaki elestirilere katilmakla beraber, FB macini bize kazandiracak bir performans ortaya koyacagini tahmin ediyorum (daha dogrusu umuyorum).

Hakan
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Mert Tokman wrote:
Ozan Ersoy wrote:
Ozgur A. Boztepe wrote:dk 60 ... galiba 1 penaltimiz verilmedi ama emin degilim...

umit vurdu direkten dondu ama ondan once ofsayt var..
Yuzde yuz penalti. Hakemin gozu onunde. Herif koluyla topu kesti. Eller acik havada. Yuh.

Ozan Ersoy
Vay anasina sayin seyirciler - mac esnasinda tam gorememistim - simdi tekrar edilirken gordum. Bundan bariz elle oynama penaltisi az gorulur :shock:

Penalti ve El Saka'ya en az bir sari kart olmasi lazim.

Image
Mert hocam ben sana anlatayim bu penaltinin hikayesini. 10 gun once bir FB maci oynanir, rezalet otesidir hakem yonetimi. Verdigi kartlarla, penaltiyla, oyunu oynatis sekliyle, izleyenler isyan etmistir. Herkes ayaga kalkar. Bunun akabinde toparlanirlar bu hakemcikler, "Aman GS'i sakin yakmayin, penalti falan vermeyin" seklinde karar verilir. Ertesi gun Gencler'in bariz penaltisi pic edilmistir, hakem dudugunu yutar. Bu sefer yine herkes ayaga kalkmis Cavcav'indan Erman'ina herkes hakemlere sovmektedir. 10 gun sonra yine bir Gencler maci hakemcikler "dikkat edin GS'in kollandigi havasi var, penalti verilmedi, offsidedan gol yediler ama herkes offside olmadigini dusunuyor" der ve hakemcik gokcek de dudugunu yutar. Tam o sirada 2 metre onunde El Saka Arda'nin arkaya asirdigi topu kollari yukarda eliyle tokatlar. Oteki sahtekar iki elleri havada yok bir sey ayagina yatar, 3 maymunu oynar. Oyle degil mi? 10 gun once haksiz yere kazandi GS simdi ne diyebilirler ki? Ama o duduk bir kere yutulmustur bir sekilde cikmasi gerekir cunku GS tehlikelidir mazallah duduk astirabilir de. Macin sonunda Lincoln'un havanda su dovmesine yuttugu dudugu kicindan cikararak penalti calar.

Hocam maca cikmadan once direktif alarak, on yargili, ne yapacaklarini planlamis tetige basili olarak cikiyorlar. Kime ne verilecegi, ne calinacagi, ne calinmayacagi, nasil kart cikarilacagi hepsi belli. Bir macta oteki macin hesabini kesiyorlar. Hatalari esitliyorlar, bugun leyhine buyuk bir hata yapilmissa, yarin aleyhine buyuk bir hata yapiyorlar. Hatalar her macla buyuyor.

Ozan Ersoy
Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Ugur Sahin wrote:Forumda şu yorumları okuduktan sonra iyice emin oldum, televizyondan, yani sadece topa odaklanmış bir kameradan maç izlemekle stadtan maç izlemek arasında inanılmaz fark var, o da yorumlara yansıyor. Yoksa şu maçtan sonra bu kadar Lincoln ağırlıklı yorum okurken, Sabri'den bahsedilmemesini, yazanların Sabri'nin köylüsü olması dışında bir şeyle açıklayamıyorum, o da çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

Gerekirse sağ beke Hakan Şükür'ü koysunlar, Sabri bir daha bu takımda oynamasın. Sabri'nin sadece "yaptığı hizmetler için teşekkür edip gönderilmesi" dahi bana yetmez, Sabri'nin takımdan kovulması, bir daha sarı kırmızı renklerle yan yana gelmemesi, bir Fatih Akyel bir Selçuk Yula muamelesi görmesi lazım.

PS:.Şu maçtan sonra içinde Sabri geçmeyen herhangi bir şey demek istemiyorum ama, adam gibi forvetimiz olsa, ilk yarıdaki Lincoln'ün performansıyla 2-3 gol bulur, burda da Lincoln güzellemeleri yazılıyor olurdu. Ama Lincoln takımın ahenkini bozuyor, Sabri bozmuyor, Lincoln profesyonel değil. Televizyona vermeden önce görüntüyle oynuyorlar herhalde.

Ugur
Haksizlik ediyorsun Ugur...

Yeterince geri gitmemissin herhalde "forumda yazilanlari okurken."

Evet Lincoln'u hak ettigi icin elestirdim ama bunlari da yazdim - bak:
Mert Tokman wrote:

Code: Select all

        Topal
Sabri  Ayhan Lincoln Arda
gibi oynuyoruz... Sag bek bombos... Topal'im orayi da kapatmak icin kicini yirtiyor - ona yardim etmeye Ayhan geliyor - Sabri nerede belli degil :roll:
Mert Tokman wrote:Servet'de cikinca oyun plani diye birsey kalmadi... Defansta Emre kendi basina oynuyor... Sabri devamli hucumda zaten...
Ayrica Sabri'ye de biraz haksizlik oluyor. Disiplinsiz denildi kadro disi kaldi - tamam kimsenin itirazi yok, sonra birdenbire lazim olunca tekrar takima alindi. Sabri gibi daha 22-23 yasinda daha akli basina gelmemis, abilerinden destek alip arkasini saglam gormus, GS'dan baska takim gormemis ve dolayisi ile GS'da oynamanin degerini tam anlayamamis, cokda zeki olmayan toy bir delikanli, bu ne oldugu belirsiz sozde cezadan ne mesaji almali sence?

Disiplinsiz de olsam bana ihtiyaclari oldugu surece takimdayim - bu takimda benden baska sagbeke koyacaklari adam yok, arkamda da kapi gibi Hakan abi var - birisi bir laf ederse Hakan abi gider Adnan abi ile konusur zaten. Bu takimi benim kadar seven de yok - ben ne yapiyorsam bu takimi sevdigim icin yapiyorum, taraftara da gidip formamda ki armayi operek bunu gosterdim - onlar da biliyor - bana artik birsey yapamazlar diyormudur acaba?

Boyle altyapidan yetisip birkac yuzbin dolara sahaya cikip normal de oynamadigi biryerde oynayan ve abilerle TD'nin arasinda ki ego savasinin oyuncagi/kurbani olan bir adamami kizayim yoksa cebine milyonlari koyup sahaya cikip laubaliligin her turlusunu yapan sozde yildiz sarlatanami diye kendi kendime sordugum da malum cevabi aldim.

Sabri sutten cikmis ak kasik gibi bir dusuncem yok ama ondan evvel bu takimdan gonderecegim birkac sarlatan ve birkac "agabey" var.
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Post by Can Ergun »

Sabri'nin takıma verdiği zarar Lincoln'den çok daha fazladır.Üstelik Emre'ye bağrınması televizyona kadar geldi,takımın ahengini bozmaktan bahsedeceksek bu konuda kral Sabridir...

Artık bu takımda Hakan'ın ilk 11,Sabri'nin 18 lik kadroda olduğunu görmek istemiyorum. Bunu kaçıncı ? Yeter hakkikaten.
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Her seyden once takimin TD'si olmadigi belli. Hafta ici coluk-cocuk getirerek idman yaparsan alacagin sonuc bundan iyi olamaz.

Takima en buyuk zarar veren iki eleman Sabri ve Hakan Sukur. Ugur'un yazdıkları benim hislerimi de yansitiyor. Galatasaray'li bir oyuncuya karsi otomatik olarak hissettigim bir hosgoruyu, Sabri kit oyun zekasi ve disiplinsizligi sayesinde bitirdi. Onceden de yazdim, ilk kez Galatasaray'li bir oyuncu icin bu kadar kızginlik hissediyorum.

Hakan Sukur ise artik iflas etmis durumda. Top kontrolu: 0. Ayagina gelen pas, aninda geri sekiyor 2 metre. Calim atmaya kalkiyor, ayagindan topu 3 metre aciyor, defans kiraz toplar gibi topluyor. Bir de cok halta yarayacakmis gibi kanatlara kacip top filan aliyor, cildiriyorum! Sanki kanatta topu alip calimlarla sifira inecek de orta yapacak. Son vuruslar ayni sekilde.

Arda ikinci yari tamamiyle bitti, ortada gezindi durdu. Lincoln'un ise niye bu kadar elestiri aldigini gercekten anlayamadim, bence dun bayaği iyi oynadi. Cok istekliydi, etkili sutlar cekti. Ancak fizik olarak tam hazir degil, o da mac eksikliginden. Onu da kapattigi an çok faydalı olacak bize.

Cevat hoca saçma sapan bir değişiklikle gol yememizi daha da kolaylaştırdı. Ben Okan'ı soktuğunda acaba 3-5-2'ye mi döndük diye bir ümitlendim. Sonra baktım Topal arka 4lude. Bu arada Topal da maç başında çok kötüydü, tonla top kaybetti. Sonra toparladı ama ilk baskı yaptığımız o periyottaki bu hataların maliyeti fazla oldu.
Tan Erten
Ali Kaya
Posts: 182
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:21 pm

Post by Ali Kaya »

Maçı seyredemediğim için yorum yapamıyacağım. Anlaşılan ilk yarı iyi
oynamışız. Bu güzel. Fakat ikinci yarı takım neden dökülmüş belli değil.

Sabri'ye sağ bek olarak şans verilmesi gerektiğini düşünüyordum. Fakat
benim seyrettiğim bir iki maçtada yerini çok kaybetmişti (hemde takımın
başında Kalli varken). Bu durumda sağ bek kim oynayabilir tam emin
değilim. Barış Leverkusen maçında fena batırmıştı. Sakatlığı tam
düzelmişse Song olabilir (bu arada Sabri'nin disiplinsizliği yine Hakan'a
bağlanmış, gerçekten hayret ediyorum bu yorumlara).

Umarım M. Topal ve Servet'in durumları iyidir. Bence bu maçta hiç riske
girmeden bu oyuncuları dinlendirmek gerekiyordu. Hafta sonu
oynayamazlarsa o zaman durum kötü. Adam yokluğundan Carrusca'yı falan
sahada görmeye hazır olun

Herhalde büyük çoğunluk tek forvet oynamamız konusunda hem fikir. Arda+
Lincoln + 2 forvet büyük risk. Umarım belediye maçına tek forvet çıkarız.

M. Topal'ın Servet'in yerine kaydırılmasında sakatlığının rolu varmı acaba?
Eğer bu değişiklik normal olarak yapıldıysa olmayan teknik heyete güvenim
azalacak. Fantaziler için hiç uygun bir zaman değil. Herkes oynayabildiği
yerde oynasın. Artık deneme falan yapılmasın.

Ali Kaya
Harun Demirci
Posts: 111
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:44 pm
Location: KADIKÖY
Contact:

Post by Harun Demirci »

gs nin son maçlarında hatta bu sezonun büyük çoğunluğunda defanstan top çıkarmakta inanılmaz zorlandı. Hele ki yorgunluk baş gösterdiğinde topu ileri atıyorlar duvara çarpmış gibi geri geliyor. Ondan sonra eşşşşek gibi koş ki gol yemeyelim. Bu arada futbolcuların orası burası yırtılıyor eziliyor falan. Akabinde eksik kadro ve saç sapan varyeteler.

Dün ilk yarı baskılı ama etkisiz bir oyun bizi yeteri kadar yordu. Maalesef yine topu değil kendimizi at gibi koşturup gol atamadık.

İkinci yarı pil bitince de dilimiz dışarı çıktı.

Gençlerbirliği defansta topu karşıladığında inanılmaz bir şekilde yardımlaşma ile topu ileri taşımayı bildi. Hemen hemen hiç öyle deli danalar gibi topu şişirmediler. Her seferinde ayağa pasla kale önüne kadar gelip son vuruşu yapamadılar. Onlarında biraz şansızlığı biraz beceriksizliği bizim umudumuzu son ana kadar taşımamıza sebep oldu.

Neyse, ben cevat gülerin yerinde olsam kesinlikle Gençler maçını futbolculara tekrar tekrar izlettirip nasıl defanstan oyun başlatılacağını öğretirdim. Bu saatten sonra olurmu orasını bilemem.

Sabri konusunda ne söyleseniz azdır. Sinir katsayılarını tavan yapıyor bu çocuk.

Bir de arda+ lincoln sahadaysa tek nondanın forvette denenmesi görmek isterim.

OFFFFF şampiyonlar ligi + kupa güzel olur derdik, tek şampiyonlar ligi kaldı.
Post Reply