Olur tabii - aklima gelmedi degil ama ben acikcasi FB macinda Aurelio ve Maldo'ya devamli pres yapacak adamlar istiyorum... Hasan'la basla pili biterse Nonda'yi koy, Okan'la basla yine pili biterse Baris'i koy - hepsi olur...Mehmet Cirak wrote:Bir baska kafama takilan nokta da bizim Nonda'yi striker oynatip oynatmadigimiz. Nonda neredeyse Lincoln'le ayni oranda orta sahada oynuyor, bana gore Nonda'yi henuz striker olarak izlemedik, hep offensive midfielder oldu su ana kadar. Lincoln'e gicik olan Mert, Hasan yerine Umit'in arkasinda Nonda dusunulemez mi? Illa Nonda ve Umit ile oynadik diye cift forvet olmus olmaz...
Bana gore Okan tercihi daha dogru... cunku:
1. Okan gole daha yakin - tek forvetle oynadigimizdan orta saha elemanlarinin top kanattan gelirken ceza alanina sokulmasi lazim - Okan o isin ustadi - FByi de cok sever
2. Okan daha tecrubeli ve bu macin stresini daha rahat kaldirir - Baris bazen dengesiz giriyor ve sari kart gorme olasiligi daha yuksek. Okan'in futbol zekasi da daha yuksek (bkz. Trabzon macinda kullandigi ve golle sonuclanan tac atisi).
3. Baris cok formsuz - Okan ise tam tersi oynadikca aciliyor. Baris belki birkac top daha fazla kapar ama iki katini kaptirir - sene basinda ki Baris yok bugun.